selam annelerr bugün sabah işte çok yoğunduk Nasılsınız nasıl gidiyor okuyamadım geçmişi neler konuşulmuş haberim yok biz bir kaç gündür yoğunduk işte ama çok şükür hafifleyecek galiba çünkü müdürrrr raporr almaya gittiBakalım kaç günlük alacak, müdür olmadı pek iş olmuyor
canım benim 50 lik yüklemem 180 çıkmıştı
100 lük yapıldı 1.saat 180 2.saat 197 3.saat 190 çıktı 3 değerimde problemliydi yanii..
diyet yapıyorum insülün yapıyorum tek doz..
diyeti bozduğum oluyo ozamanda şeker yukselmesin diye yuruyuş yapıyorum.öyle idare ediyorum işte..
c tesi kontrolüm var inş.iyidir miniğim
Sen de ara kandır benim gibi:107:
"Anne bak perşembeye kontrolüm var, gelirsen torununu da görürsün"
"Anne torununun canı fellah köftesi çekti, yapamıyorum ben biliyorsun; gel de yesin çocuk. Bak bir yerine birşey olur sonra"
"Anne, ara ara sancılarım oluyor (külliyen yalan:107:). Torunun aceleci olacak galiba, yanımda ol da kaçırma"
Hiç biri işe yaramazsa son kozum:
"Anneeee, haberlerde dinledim kesin kar yağacak diyor. Bak bu sefer yağacak inan bana, hadi atla gel":118:
Canım çok geçmiş olsun... Sıkıntıya düşme sakın.. Bebeğini de üzme.. Snowy nin dediği gibi kan testi yapılır sonuca göre doktorun seni yönlendirir.nacizane tavsiyem doktora gidene kadar şeker ve beyaz undan uzak dur..esmer ekmek ye.. Inşallah hepimizin ki gibi seninki de gebelik şekeridir.. Tabi varsa..Katlanılmayacak bir durum değil. Rabbim beterinden korusun... Gebelik şekeriyse şayet iyi bir endokrinolog bul derim.. Bana göre dahiliyecilerden daha iyiler ve uzmanlık alanları...
benim de 75 lik 253 çıkmıştı hem diyet hem insilün kullanıyorum arada ölçüp doktoruma haber veriyorum o da dozu ona göre ayarlıyor benimki sadece gebelik şekeri bence seninki de sadece öyledir canım
kapı süsümüz ve şekerimiz Eki Görüntüle 944558 Eki Görüntüle 944559
bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..
selam kızlar nabersiniz?
ben kendimi iyice gezmeye adamış durumdayım..
çünkü pazar gününden beri canım sıkkın biraz..
eşim yüzük takmak istemediğini söyledi ve çıkarttı..
bende sen takmadığın sürece bende takmıyorum dedim ve çıkarttım..
aramıza buzlar girdi resmen..
eşim aşkım bitanem demeye devam ediyo ama benim hiç içimden gelmiyo..
kafam çok karışık..
sizlerde ne var ne yok?
inşallah hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir
Bu tamamen esinle senin arandaki iliski goz onune alinarak degerlendirilebilecek bisi..
Esini en iyi sen taniyosun.. ne acamla yaptigini da en iyi sen tahlil edebilirsin..
Otur konus bence ve buna kirildigini izah et..
Belki seni uzdugunun bile farkinda diil..
Bi de nasil soyledi bunu uslubu nasildi?
'yuzuk takmak istemiyorum!' Gibi sert bi ifade ve ses tonuyla mi
yoksa 'askim yuzuk daraltiyo beni artin bunu takmak istemiyorum ben rahat hareket edemiyorum' gibi mi?
Hepsini gozonune alarak degerlendir
selam annelerr bugün sabah işte çok yoğunduk Nasılsınız nasıl gidiyor okuyamadım geçmişi neler konuşulmuş haberim yok biz bir kaç gündür yoğunduk işte ama çok şükür hafifleyecek galiba çünkü müdürrrr raporr almaya gittiBakalım kaç günlük alacak, müdür olmadı pek iş olmuyor
güle güle kullan tatlım çok hoş ben de hiçbir şey almadım sadece odayı ısmarladık haftasonu da boyacı gelecek o kadar haftaya perşembe annem gelecek onu bekliyorum dört gözle gelsin de her şeyini alalım odada o zaman geliyor yıkar yerleştiririz inşaallah. sen biliyorsundur canım ya süt parası diye bir şey varmış o nasıl alınıyor kamudakilere de var mı?
Kamuda süt parası diye bişey yok bildiğim kadarıyla ama 657de şöyle bi madde var
DOĞUM YARDIMI ÖDENEĞİ:
Madde 207 - (Değişik fıkra: 20/06/1984 - KHK 241/11 md.) Devlet memurlarından çocuğu dünyaya gelenlere 2500 gösterge rakamının aylık katsayısı ile çarpılması sonucu elde edilecek miktarda doğum yardımı ödeneği verilir.
(Değişik fıkra: 20/06/1984 - KHK 241/11 md.) Ana ve babanın her ikisi de Devlet memuru iseler ödenek yalnız babaya verilir. Eşlerden birine iş akdi veya toplu sözleşme gereği yapılan doğum yardımı ödeneği daha yüksek ise, memur olan eşe ayrıca doğum yardımı ödeneği ödenmez, daha düşük ise yalnız aradaki fark ödenir.
Mahkemelerce verilen ayrılık süresi içinde doğan çocuklar için bu yardım anaya verilir.
Doğum yardımı Ödeneği hiç bir vergi ve kesintiye tabi tutulmaksızın ve ödeme emri aranmaksızın saymanlarca derhal ödenir. Bu yardım borç için haczedilemez.
İyiyiz çok şükür balım
Yüzük konusunda eşim hiç takmıyor diye bilirim =)
Araba sürerken rahatsız ediyor dedi tamam dedim.
Yaklaşık 6 aydır takmaz gündelik hayatında, anca böyle resmi bir toplantısı falan olunca takar.
Benimde artık parmaklarım şişmiş sıkıyor diye takmıyorum.
Takılma böyle şeylere canımın içi
Bir yüzüğe bakmıyor evlilik değil mi.
kızlar bebek doğum pozisyonu aldı demişsiniz ya,bir daha pozisyon değişmiyor mu onu anlamadım.Çünkü doğana kadar pozisyon hep değişir dedi doktor,pozisyona girmeyen bebek için.Pozisyona girince 2 ay aynı mı kalıcak ? :26:
selam kızlar nabersiniz?
kafam çok karışık..
sizlerde ne var ne yok?
kapı süsümüz ve şekerimiz Eki Görüntüle 944558 Eki Görüntüle 944559
bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..
evet her iki ebeveyn de memursa babaya veriliyor doğum yardımı. ücretini biliyordum da unuttum...
güle güle kullansın bebeğin kasık ağrılarında geçer inşallah...bendede sık sık oluyor...bugün beşiğini ve arabasını aldk bebişimizin rabbim gülel güle kullanmayı nasip etsn ins :)
sağolasın,amin cümlemizin inşallah...Rabbim gönlüne göre versin, hayırlı kapılar açsın inşallah gülüm:107:[/COLOR
çok şirin sağlıkla kullan inşallahkızlar bebişime lohusa tacı yaptım
geçmiş olsun hastalenmazsın inşallah...sonuçlarında iyi çıkması temennisiyle....saat 11 de ilk kanı verdim sonra 50 lik yüklemeden 1 saat sonra yine kan verdim....bakalım sonucu yarın alıcam sizlerle paylaşırım...cuma günüde tiroid kontrolüm için kan verecem...bu aralar boğazım yine ağrımaya başladı:2:...inşallah hasta olmam çok zor geçiyo vallahi...hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...öpüldünüz
sen bir korku yaşamışsın çoğumuz böyle bir kayıp acısı yaşamadığımız halde endişeleniyoruz...ama bahsettiğin baskı bende sürekli oluyor çünkü bebeğimin başı aşağıda makatımada vajinamada baskı yapıyor sürekli...arkadaşlar 22+4 haftalık hamileyim.
tecrübelerinizden dolayı sizlere sorum olacak:
bugün 2 kez üst üste, 2 dakika aralıkla
vajinaya doğru bir baskı hissettim, 1-2 saniye sürdü, geçti,
sizlerde bu haftalarda böyle vajinaya baskı yaşayanlar oldumu, erken değilmi diye endişeleniyorum
hoşgeldin...bizlerde iyiyiz şükür...harikalar diyarı evimin bana çok yakın olmasına rağmen 1 defa bile gitmek nasip olmadı...
Hepinizi cidden çok özledim.
Umarım herkes iyidir.
Bizde iyiyiz şükür kızımla =)
Yolculuğumuz çok iyi geçti 3 saatte gittik Ankaraya 3 saatte de geldik.
inşallah iyi çıkar şeker yüklemen...aldığın ciciler ve yeni eviniz hayırlı olsun inşallah...Ben de çok şükür kızıma alışveriş yaptım geçen hafta.Kozyatağı Hello Baby'den kampanyalı birsürü şey aldım.Bu arada Şubat ortası taşınıyoruz yakında,Allah'tan 8 aylıkken yeni eve geçmiş olucam.Biran evvel kızımın eşyalarını yıkayıp yerleştirmek istiyorum.Kurtköy'e taşınıyoruz,Emsey Hospital'a gidicem bakalım,eve yakın diye belki orda doğum yaparım diyorum.
Cumartesi de şeker yüklemesine gidicem,geç bile kaldım,ev işleri yüzünden.29+0 oluyo,inş.çok geç değildir.
ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için hiç bir şey yapmadım...belki müsait olursa durumum bebek hayırlısıyla doğduktan sonra mevlüt yaparım ...fotoğrafçıyla görüşmen iyi geçe inşallah..günaydın annişler nasılsınız bakalım kızlar bugün doğum fotoğrafçımla buluşacağım bakalım anlaşma yapacağım ınsallah anlasırız bu arada kızlar sız bebek sekerlerinizi hallettınız mı bu bu cumartesi suluhana gıdeceğim
çok güzel...sağlıkla kullan inşallahkapı süsümüz ve şekerimiz
sizlerde ne var ne yok?
inşallah hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir[/QUOTEkendi adıma iyiyiz şükür...ben de takamıyorum yüzük parmaklarım şiş olduğu için skıyor...eşin rahatsız olduysa belki çalışırken ,çoğu erkek bu yüzden takmıyor...
bende geçmişi okumaktan yazamadım bu saat oldu...şimdi yazayım diyorum iş çıkıyor...hopp sayfa oluyor 5 sayfa...bizim müdür olmayınca da pek iş olmuyor...selam annelerr bugün sabah işte çok yoğunduk Nasılsınız nasıl gidiyor okuyamadım geçmişi neler konuşulmuş haberim yok biz bir kaç gündür yoğunduk işte ama çok şükür hafifleyecek galiba çünkü müdürrrr raporr almaya gittiBakalım kaç günlük alacak, müdür olmadı pek iş olmuyor
selam kızlar nabersiniz?
kafam çok karışık..
sizlerde ne var ne yok?
İyiyiz sarı şeker =)
Siz nasılsınız paşanla?
İnşallah uzun alır raporunu rahat edersiniz canım =)
Kuzum kapı süsünü 20 tl ye aldım.. Ondan heryerde var... Çubuklu süs için tanesine 1.35 ödedim... Üstkatta ender diye bi dükkan vardı..girişte sağdan devam edip küçük bi koridordan geçiyorsun tam karşıda. Yolun sonunda diyeyim.. Çok kötü tarif ettim
Ama alt katta Erdal ticaret var.. Orada çok güzel kapı süsleri var.. Minik yastıklı modell vardı beğenmiştim ama şekerle takım olsun diye ben bu kapı süsünü seçtim.. Ve şeker modelleri de çok güzel Erdal ticaretin...
Haftasonu yağmur olmazsa bende gideceğim tekrar şekere tül almak için..
kızlar bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı kızımın kalp atışını duydumherşey gayet iyi güzel gidiyo dedi doktor teyzemiz kızım doğum pozisyonuna da geçmiş önceden makat gelişiydi ama artık düzelmiş kızımda bende hazırız rabbim günü geldiğinde kucağımıza almayıda nasip etsin
ah canım yakın olsa bana hiç düşünmeden bin takla atardım yavrumla ama Van dan İzmir e gelemk sadece uçakla olduğu için mart ayında gelebilecek anca allahtan teyzem var arada o geliyo ben gidiyorum yanına da teselli buluyorum
ah ah sultanım öyle diyon da insanın da zoruna gidiyo amaaman neyse ya keyfi bilir bu saatten sonra tınlamam zaten kızım meleğim yeter bana Bende kutu içinde lokum ve şekeri düşünüyorum tabi doğuma yakın yapacağım güzelce stikerlarımıda yapıştırıcam kutucuğuma
ne güzelmiş kapı süsüsn ve çubuğun bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim doğuma kadar daha çok karar dseğiştiririm böyle giderse
kızlar bebek doğum pozisyonu aldı demişsiniz ya,bir daha pozisyon değişmiyor mu onu anlamadım.Çünkü doğana kadar pozisyon hep değişir dedi doktor,pozisyona girmeyen bebek için.Pozisyona girince 2 ay aynı mı kalıcak ? :26:
ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için hiç bir şey yapmadım...belki müsait olursa durumum bebek hayırlısıyla doğduktan sonra mevlüt yaparım ...fotoğrafçıyla görüşmen iyi geçe inşallah..
sultancım ne yaptın şeker işlerini süsleme işlerini aldın mı kavonozları yoksa vazmıgeçtin?
kızlar akıntısı olan var mı
benim beyaz akıntım oluyor çok değil ama tuvalet ihtiyacından geldikten sonra oturunca biraz peynir kesiği gibi oluyor
anladım ben canım o zaman önce erdal tic. giderim cok sağol tatlım
bende gittigidiyordan bak sekerlere ordada cok uygun güzel hazır olsun ümrancım ne olur ne olmaz aman keyfıne bak gıtsın maşallah prensesıne annesı yerım ben onu
canım bebek dönerde dönmezde o bebeğe göre değişiyor benım arkadaşımın 2 ay baş aşagı doğum kanalında durdu doğuma 2-3 gün kala yukarı dönmüş yanı hiç bellı olmuyor rabbım hayırlsını versın
canım benım senınde mevlütün cok güzel geçsin inşallah teşekkür ederim
canım benım eşimde takmıyor çalıştığı günler tehlıkelı makınaya kaptırma durumu oldugu ıcın rahatsız ediyor eğer gezmeye tatıle gıdersek takar ama ben takıyorum sadece hamılelıkten dolayı ellerım şiş oldugu ıcın takmıyorum
kuzum vazgeçmedim ama kavanoz olmayacak sana söylediğim şekerlerin üstüne yapıştıracağım hastaneye götüreceğiz ayrıca magnet alacağım şekerli bırde çikolata kolanya
güzel görünüyo canım. güle güle kullanın. benim de 40ı çıkana kadar yatak odamda bebeği yatırabileceğim bişeye ihtiyacım var, ama bu olmaz heralde di mi? gece yatak gibi kullanılır mı sence?
Güzel anneler aranızda bakıcı arayan var mı? ya da çevrenizde çocuk baktıran fiyatları nasıl hangi ilde ya da ilçede fiyatlar nasıl değişiyor, yarım gün ne kadar para felan bilgisi olan bilgi verebilir mi bu konuda
kız geçende sormamış mıydın
korkma bende de oluyo hatta şeyi konuşmuştuk arada bi ıslaklıkta oluyo hatta bi dönem çok korkmuştum acaba amniyon sıvısımı sızıyo diye ama doktor suyu normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?