2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

inş müdürün raporunu uzun alır cnm da rahat edersin:)

İns iyidir nehir bebek cnm :)

Supersin cnm :)

Gebelik sekeri oldugu nasil anlasiliyor?
Bana direk seker hastasisin dedi

benim de 75 lik 253 çıkmıştı hem diyet hem insilün kullanıyorum arada ölçüp doktoruma haber veriyorum o da dozu ona göre ayarlıyor benimki sadece gebelik şekeri bence seninki de sadece öyledir canım

Sadece gebelik sekeri odugunu nerden anliyorsun?

kapı süsümüz ve şekerimiz Eki Görüntüle 944558 Eki Görüntüle 944559

bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..

Cok cok begendim cnm

Sinenci bombom nickli arkadasa aynen katiliyorm
Uzme kendini ama

İyiyiz sarı şeker =)
Siz nasılsınız paşanla?
İnşallah uzun alır raporunu rahat edersiniz canım =)

Kamuda süt parası diye bişey yok bildiğim kadarıyla ama 657de şöyle bi madde var

DOĞUM YARDIMI ÖDENEĞİ:

Madde 207 - (Değişik fıkra: 20/06/1984 - KHK 241/11 md.) Devlet memurlarından çocuğu dünyaya gelenlere 2500 gösterge rakamının aylık katsayısı ile çarpılması sonucu elde edilecek miktarda doğum yardımı ödeneği verilir.

(Değişik fıkra: 20/06/1984 - KHK 241/11 md.) Ana ve babanın her ikisi de Devlet memuru iseler ödenek yalnız babaya verilir. Eşlerden birine iş akdi veya toplu sözleşme gereği yapılan doğum yardımı ödeneği daha yüksek ise, memur olan eşe ayrıca doğum yardımı ödeneği ödenmez, daha düşük ise yalnız aradaki fark ödenir.

Mahkemelerce verilen ayrılık süresi içinde doğan çocuklar için bu yardım anaya verilir.

Doğum yardımı Ödeneği hiç bir vergi ve kesintiye tabi tutulmaksızın ve ödeme emri aranmaksızın saymanlarca derhal ödenir. Bu yardım borç için haczedilemez.

evet her iki ebeveyn de memursa babaya veriliyor doğum yardımı. ücretini biliyordum da unuttum...

Benimde parmaklarım şişmeye başladı alyansım olmuyor, şimdilik tektaşımı takıyorum ama o da yakında olmaz

Panik yapma simcacım bildiğim kadarı ile bebek son gün bile pozisyon değiştiriyor 40. haftasından sonra

Tatlım bu aralar o kadar alınganız ki, dengemiz iyice bozuldu, alınganlıklarımız arttı, ben mesala aşırı sinirli olmuşum her fırsatta eşimi tersliyormuşum öyle diyor bazen o da bana tepki gösteriyor sende ne dedim ben şimdi diyor, eşin seni kırdığının farkında bile değildir canını sıkma açıkca konuş, neden takmıyormuş bakim, bencede taktır ama bir sebebi vardır mutlaka çokta takılma onuda rahatsız ediyordur belki model geniş ise

kapı süsümüz ve şekerimiz Eki Görüntüle 944558 Eki Görüntüle 944559

bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..

çok şirinler tatlım, güzel günlerde kullan :)

bugün beşiğini ve arabasını aldk bebişimizin rabbim gülel güle kullanmayı nasip etsn ins :)
güle güle kullansın bebeğin kasık ağrılarında geçer inşallah...bendede sık sık oluyor...

maşşallah sana ve bebeğine

Rabbim gönlüne göre versin, hayırlı kapılar açsın inşallah gülüm:107:[/COLOR
sağolasın,amin cümlemizin inşallah...
gözün aydın annen gelecekmiş...bahanelerin de kaleyi içten fethediyor :)))

kızlar bebişime lohusa tacı yaptım
çok şirin sağlıkla kullan inşallah

geçmiş olsun hastalenmazsın inşallah...sonuçlarında iyi çıkması temennisiyle...

sen bir korku yaşamışsın çoğumuz böyle bir kayıp acısı yaşamadığımız halde endişeleniyoruz...ama bahsettiğin baskı bende sürekli oluyor çünkü bebeğimin başı aşağıda makatımada vajinamada baskı yapıyor sürekli...

Hepinizi cidden çok özledim.
Umarım herkes iyidir.
Bizde iyiyiz şükür kızımla =)
Yolculuğumuz çok iyi geçti 3 saatte gittik Ankaraya 3 saatte de geldik.
hoşgeldin...bizlerde iyiyiz şükür...harikalar diyarı evimin bana çok yakın olmasına rağmen 1 defa bile gitmek nasip olmadı...

inşallah iyi çıkar şeker yüklemen...aldığın ciciler ve yeni eviniz hayırlı olsun inşallah...

ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için hiç bir şey yapmadım...belki müsait olursa durumum bebek hayırlısıyla doğduktan sonra mevlüt yaparım ...fotoğrafçıyla görüşmen iyi geçe inşallah..

kapı süsümüz ve şekerimiz
çok güzel...sağlıkla kullan inşallah

selam canım biz iyiyiz de sen de iyi ol neden takmak istemediğini sorsaydın keşke ama kafanı karıştırıp bebeğini de kendini de üzme

kızlar akıntısı olan var mı
benim beyaz akıntım oluyor çok değil ama tuvalet ihtiyacından geldikten sonra oturunca biraz peynir kesiği gibi oluyor

anladım ben canım o zaman önce erdal tic. giderim cok sağol tatlım

bende gittigidiyordan bak sekerlere ordada cok uygun güzel hazır olsun ümrancım ne olur ne olmaz aman keyfıne bak gıtsın maşallah prensesıne annesı yerım ben onu

canım bebek dönerde dönmezde o bebeğe göre değişiyor benım arkadaşımın 2 ay baş aşagı doğum kanalında durdu doğuma 2-3 gün kala yukarı dönmüş yanı hiç bellı olmuyor rabbım hayırlsını versın

canım benım senınde mevlütün cok güzel geçsin inşallah teşekkür ederim

eşim yüzük takmak istemediğini söyledi ve çıkarttı..
bende sen takmadığın sürece bende takmıyorum dedim ve çıkarttım..

canım benım eşimde takmıyor çalıştığı günler tehlıkelı makınaya kaptırma durumu oldugu ıcın rahatsız ediyor eğer gezmeye tatıle gıdersek takar ama ben takıyorum sadece hamılelıkten dolayı ellerım şiş oldugu ıcın takmıyorum

sultancım ne yaptın şeker işlerini süsleme işlerini aldın mı kavonozları yoksa vazmıgeçtin?

kuzum vazgeçmedim ama kavanoz olmayacak sana söylediğim şekerlerin üstüne yapıştıracağım hastaneye götüreceğiz ayrıca magnet alacağım şekerli bırde çikolata kolanya

kızlar akıntısı olan var mı
benim beyaz akıntım oluyor çok değil ama tuvalet ihtiyacından geldikten sonra oturunca biraz peynir kesiği gibi oluyor

kız geçende sormamış mıydın
korkma bende de oluyo hatta şeyi konuşmuştuk arada bi ıslaklıkta oluyo hatta bi dönem çok korkmuştum acaba amniyon sıvısımı sızıyo diye ama doktor suyu normal dedi

hımm hadi bakim sabırsızlanıyorum, görmek istiyorum, en yakın zamanda

Güzel anneler aranızda bakıcı arayan var mı? ya da çevrenizde çocuk baktıran fiyatları nasıl hangi ilde ya da ilçede fiyatlar nasıl değişiyor, yarım gün ne kadar para felan bilgisi olan bilgi verebilir mi bu konuda

canım batmanda 300 ile 450 arası ama büyükşehirlerde daha tuzludur sanırım

canımcım konuştuk ama işte ne yapacaksın annelik iç güdüsü hele de bir kaybın varsa daha da çok takıyorsun
kusura bakmayın lütfen kızlar

Selam kızlar,
Artık 30.haftamızı bitiriyoruz biz :)
Size danışmak istediğim bir konu var,bebişimize oval beşik aldık fakat içindeki takımı dışında yatak vs yok,beşik ölçülerinde yatak bulmak da oldukça güç,tavsiyesi olan varsa çook mutlu olucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…