- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
canımcım konuştuk ama işte ne yapacaksın annelik iç güdüsü hele de bir kaybın varsa daha da çok takıyorsun
kusura bakmayın lütfen kızlar
Kamuda süt parası diye bişey yok bildiğim kadarıyla ama 657de şöyle bi madde var
DOĞUM YARDIMI ÖDENEĞİ:
Madde 207 - (Değişik fıkra: 20/06/1984 - KHK 241/11 md.) Devlet memurlarından çocuğu dünyaya gelenlere 2500 gösterge rakamının aylık katsayısı ile çarpılması sonucu elde edilecek miktarda doğum yardımı ödeneği verilir.
(Değişik fıkra: 20/06/1984 - KHK 241/11 md.) Ana ve babanın her ikisi de Devlet memuru iseler ödenek yalnız babaya verilir. Eşlerden birine iş akdi veya toplu sözleşme gereği yapılan doğum yardımı ödeneği daha yüksek ise, memur olan eşe ayrıca doğum yardımı ödeneği ödenmez, daha düşük ise yalnız aradaki fark ödenir.
Mahkemelerce verilen ayrılık süresi içinde doğan çocuklar için bu yardım anaya verilir.
Doğum yardımı Ödeneği hiç bir vergi ve kesintiye tabi tutulmaksızın ve ödeme emri aranmaksızın saymanlarca derhal ödenir. Bu yardım borç için haczedilemez.
senın bahsettıgın sureklı olan çocuk parası degıl mı canım buarada çocuk parası ne kadar kı 50 felan mı maasa etkı edecek olan
10 gün almış tatlım bu da demek oluyor ki 3 şubatta işe başlayacak
5 gün daha birlikte çalışırız sonra benim doğum iznim başlıyor
yok canım çocuk yardımı ayrı bu doğum parası 2014 için sanırım 192.50 lira, çocuk parası dediğin gibi çocuk başına 35 liramı ne
Degisir canim, doktorum cok degisir daha dedi. Yine de pozisyonununn uygun oldugunu bilmek icimi rahatlatirdi. Benim kizim da makat gelisli su an. Bakalim sonumuz ne olacakkızlar bebek doğum pozisyonu aldı demişsiniz ya,bir daha pozisyon değişmiyor mu onu anlamadım.Çünkü doğana kadar pozisyon hep değişir dedi doktor,pozisyona girmeyen bebek için.Pozisyona girince 2 ay aynı mı kalıcak ? :26:
selam annelerr bugün sabah işte çok yoğunduk Nasılsınız nasıl gidiyor okuyamadım geçmişi neler konuşulmuş haberim yok biz bir kaç gündür yoğunduk işte ama çok şükür hafifleyecek galiba çünkü müdürrrr raporr almaya gittiBakalım kaç günlük alacak, müdür olmadı pek iş olmuyor
10 gün almış tatlım bu da demek oluyor ki 3 şubatta işe başlayacak
5 gün daha birlikte çalışırız sonra benim doğum iznim başlıyor
doktor başından beri bana vitamin vermedi gereksiz kilo alırsın başka faydası yok dedi gno ferro sanol ve magnezyum kullanıyorum doğuma kadar dedi bana her şeyi yiyebiliyorsan vitamin gerçekten gereksiz ki ben vejateryenim ona rağmen vermedi doktor hem duymuşsundur domuz jelatini vakasını umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
hımm valla haberım yok bı arkadaşım sut parası gıbı bı para aldım dedı ama kamuda calısan bırısı
canım senin için şu daha uygun sanki
http://www.hepsiburada.com/liste/ex...3dbe%5cu015fik%5cu0020hamak&fh_refview=search
kızlar akıntısı olan var mı
benim beyaz akıntım oluyor çok değil ama tuvalet ihtiyacından geldikten sonra oturunca biraz peynir kesiği gibi oluyor
Enemmm, hakikaten guzelmis buportatif de bisey, babanneye annaneye goturulebilir. Hafifmis de. Aksm esime gostereyim bakayim, tam da ihtiyacimi karsilayacak turden. Netten de bakmak lazim kullanici yorumlarina :) Cok sagol canim, pat diye aklima yatan bisey buldun. Kac gundur nasil bisey olabilir diye dusunyodum :)
Ben herşeyi yiyemiyorum baştan beri miğde bulantılarım ve iştahsızlık var.ondan verdi ozaman.balık et tavuk ta yemem ben.ayrıca çok serum yedim ilk üç ay.çok kilo alırım sanıyordum korkmuştum.ama almadım.62 ile başladım şuan 67 kiloyum.sadece kocaman bir göbek var.
Anne adayları merhaba;
Ben de yeni bir doula/doğum destekçisi olarak hamilelik sürecinizde nefes teknikleri, hamile yogası, meditasyon, stres-kaygı vb. durumlarda rahatlama,kendinizde bulunan cevaplarla çözüme kavuşturma yöntemleriyle sizlere herhangi bir ücret talep etmeden yardımcı olmak isterim..
İstanbul'daki anne adaylarıyla isterlerse karşılıklı görüşme şeklinde, İstanbul dışından olan anne adayları için de en azından mesaj yoluyla yardımcı olmak isterim.
Mucizelerinize kavuşma sürecinizin sağlık ve huzur dolu olmasını dilerim.
canım senın aldığın su mınnaak kavanozlardan alayım dedım 105 lı satılıyor oda bana cok geldıı 50 tane alayım dedım dıger sıtelere bakıyorum 50 tanesı 45 lıra 105 le aynı fıyat burdada satan bıyer yok galıba fotoğrafçıya gıttım dedım bana bu stıkerlardan basabılırmısınız bız yapamayız dedı reklamcılar yapardedıler sen kactanesını nekadara yaptırdın ucuz bıseydır heralde cunkı cok basıt bııs nıye yapamıyrlar anlamadım
Kamuda süt parası diye bişey yok bildiğim kadarıyla ama 657de şöyle bi madde var
DOĞUM YARDIMI ÖDENEĞİ:
Madde 207 - (Değişik fıkra: 20/06/1984 - KHK 241/11 md.) Devlet memurlarından çocuğu dünyaya gelenlere 2500 gösterge rakamının aylık katsayısı ile çarpılması sonucu elde edilecek miktarda doğum yardımı ödeneği verilir.
(Değişik fıkra: 20/06/1984 - KHK 241/11 md.) Ana ve babanın her ikisi de Devlet memuru iseler ödenek yalnız babaya verilir. Eşlerden birine iş akdi veya toplu sözleşme gereği yapılan doğum yardımı ödeneği daha yüksek ise, memur olan eşe ayrıca doğum yardımı ödeneği ödenmez, daha düşük ise yalnız aradaki fark ödenir.
Mahkemelerce verilen ayrılık süresi içinde doğan çocuklar için bu yardım anaya verilir.
Doğum yardımı Ödeneği hiç bir vergi ve kesintiye tabi tutulmaksızın ve ödeme emri aranmaksızın saymanlarca derhal ödenir. Bu yardım borç için haczedilemez.
Enemmm, hakikaten guzelmis buportatif de bisey, babanneye annaneye goturulebilir. Hafifmis de. Aksm esime gostereyim bakayim, tam da ihtiyacimi karsilayacak turden. Netten de bakmak lazim kullanici yorumlarina :) Cok sagol canim, pat diye aklima yatan bisey buldun. Kac gundur nasil bisey olabilir diye dusunyodum :)
Sen arastirmissin:) ya ben 40indan sonra odasini ayirmak niyetindeyim. Tabi yapabilirsemlakin yorumlarda çok gıcırdıyo diyende var yorumları dikkatle oku istersen kuzum
tatlım ben 105 li olanlardan almıştım, anneme, kayınvalideme ve kendi evime diye ayrıştıracam, internetten sipariş vermiştim, benim bir tanıdık fotoğrafçıda bastırmıştı onun aracılıığı ile ona para vermedik, ama renkli çıktı yapanlar yapabilirler kağıdının biraz kalın olması şartı ile, fotoğrafçıya gitmene bile gerk yoktur belki, iş yerlerinde renkli çıktısı olan, kırtasiyelere felan sor...
tatlım bu doğum yardımını almak için başvuru şartları ne ne kadar bir süresi var hangi evrakları istiyorlar, başvuruyu nereye yapıyoruz bilgin var mı ?
Sen arastirmissin:) ya ben 40indan sonra odasini ayirmak niyetindeyim. Tabi yapabilirsemyapamazsam o da ayri dert, besigini odama alamam, yerim yok. Park yatak da alamiyorum oda dar diye. Sepet besik alayim dedim onlar da cok para, hadi 40inda odasina gecerse. O zaman gereksiz yere para vermis olcam. Bi de onlari tasiyamam, hani tatile gideriz, annannede babannede kalirsak tasinabilir bisey de olsun istiyorum. Kafam karisik yani. Ama bunu begendim, esime de gostereyim bakalim ne diyecek.
canım batmanda 300 ile 450 arası ama büyükşehirlerde daha tuzludur sanırım
kamuda memur isen direk maaş hesabına yatıyomuş bebeğin doğum raporunu götürmek yeterli imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?