2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canımcım konuştuk ama işte ne yapacaksın annelik iç güdüsü hele de bir kaybın varsa daha da çok takıyorsun
kusura bakmayın lütfen kızlar

yok canım takılıyorum ben aşkolsun tabiki soracaksın forumun amacıda bu zaten, aynı dediğin akıntı hatta bazen sarımsı olanı bende de oluyo bide o su gibi şey oluyo onuda tere bağlıyorum kış olduğu için hamile külotlu çorabı ve zıbın giyiyorum heralde kukum bunalıyo

senın bahsettıgın sureklı olan çocuk parası degıl mı canım buarada çocuk parası ne kadar kı 50 felan mı maasa etkı edecek olan

senın bahsettıgın sureklı olan çocuk parası degıl mı canım buarada çocuk parası ne kadar kı 50 felan mı maasa etkı edecek olan

yok canım çocuk yardımı ayrı bu doğum parası 2014 için sanırım 192.50 lira, çocuk parası dediğin gibi çocuk başına 35 liramı ne

10 gün almış tatlım bu da demek oluyor ki 3 şubatta işe başlayacak
5 gün daha birlikte çalışırız sonra benim doğum iznim başlıyor

canım senın aldığın su mınnaak kavanozlardan alayım dedım 105 lı satılıyor oda bana cok geldıı 50 tane alayım dedım dıger sıtelere bakıyorum 50 tanesı 45 lıra 105 le aynı fıyat burdada satan bıyer yok galıba fotoğrafçıya gıttım dedım bana bu stıkerlardan basabılırmısınız bız yapamayız dedı reklamcılar yapardedıler sen kactanesını nekadara yaptırdın ucuz bıseydır heralde cunkı cok basıt bııs nıye yapamıyrlar anlamadım

Degisir canim, doktorum cok degisir daha dedi. Yine de pozisyonununn uygun oldugunu bilmek icimi rahatlatirdi. Benim kizim da makat gelisli su an. Bakalim sonumuz ne olacak

10 gün almış tatlım bu da demek oluyor ki 3 şubatta işe başlayacak
5 gün daha birlikte çalışırız sonra benim doğum iznim başlıyor
canim gozun aydin. Senin adina cok sevindim, yeter yoruldugun. Bak kizim bile cok sevindi, su an mutluluktan nasil tekmeleyecegini saasirdi

Ben herşeyi yiyemiyorum baştan beri miğde bulantılarım ve iştahsızlık var.ondan verdi ozaman.balık et tavuk ta yemem ben.ayrıca çok serum yedim ilk üç ay.çok kilo alırım sanıyordum korkmuştum.ama almadım.62 ile başladım şuan 67 kiloyum.sadece kocaman bir göbek var.

Anne adayları merhaba;

Ben de yeni bir doula/doğum destekçisi olarak hamilelik sürecinizde nefes teknikleri, hamile yogası, meditasyon, stres-kaygı vb. durumlarda rahatlama,kendinizde bulunan cevaplarla çözüme kavuşturma yöntemleriyle sizlere herhangi bir ücret talep etmeden yardımcı olmak isterim..
İstanbul'daki anne adaylarıyla isterlerse karşılıklı görüşme şeklinde, İstanbul dışından olan anne adayları için de en azından mesaj yoluyla yardımcı olmak isterim.

Mucizelerinize kavuşma sürecinizin sağlık ve huzur dolu olmasını dilerim.

lakin yorumlarda çok gıcırdıyo diyende var yorumları dikkatle oku istersen kuzum

ben de doula arıyorum yani doğumda yaımda olmasa da eğitim verebilecek biri doktorumla da konuştum doğal doğum istiyorum umarım süreç buna izin verir :)

tatlım ben 105 li olanlardan almıştım, anneme, kayınvalideme ve kendi evime diye ayrıştıracam, internetten sipariş vermiştim, benim bir tanıdık fotoğrafçıda bastırmıştı onun aracılıığı ile ona para vermedik, ama renkli çıktı yapanlar yapabilirler kağıdının biraz kalın olması şartı ile, fotoğrafçıya gitmene bile gerk yoktur belki, iş yerlerinde renkli çıktısı olan, kırtasiyelere felan sor...

tatlım bu doğum yardımını almak için başvuru şartları ne ne kadar bir süresi var hangi evrakları istiyorlar, başvuruyu nereye yapıyoruz bilgin var mı ?

gerçekten güzel ama keşke biraz daha yüksek olsa ben de böyle bir şey arıyorum yerde üşümez mi çocuk pöf sanırım şimdiden evhamlı bir anne oldum :)

lakin yorumlarda çok gıcırdıyo diyende var yorumları dikkatle oku istersen kuzum
Sen arastirmissin:) ya ben 40indan sonra odasini ayirmak niyetindeyim. Tabi yapabilirsem yapamazsam o da ayri dert, besigini odama alamam, yerim yok. Park yatak da alamiyorum oda dar diye. Sepet besik alayim dedim onlar da cok para, hadi 40inda odasina gecerse. O zaman gereksiz yere para vermis olcam. Bi de onlari tasiyamam, hani tatile gideriz, annannede babannede kalirsak tasinabilir bisey de olsun istiyorum. Kafam karisik yani. Ama bunu begendim, esime de gostereyim bakalim ne diyecek.

kamuda memur isen direk maaş hesabına yatıyomuş bebeğin doğum raporunu götürmek yeterli imiş

aslında en sağlıklısı hemen odasını ayırmak benimde aksine odasını ayıracak durumum yok idare ettiği yere kadar park beşikle idare etmem lazım şark bitipte Ankaraya dönünce temelli orda oda yaparım diyorum, şimdi ben sana bu ürünü niye gösterdim çünkü 40 gün limitin vardı azcık büyüse zaten bunun içinde rahat edemez ki yani baktığım kadarıyla 5.aydan sonra zor tabi bebeğin iriliğine ve aktifliğine göre de değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…