2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
tüm gün fiyatı mı bu acaba yarım gün mü?

hımm iyi hiç yoktan neyin kötüsü onu da alalım,

ücret tüm gün canım, para konusunu da akşam eşimle detaylıca konuşucam Ankarada iken maaş mutemetliği yapıyodu biliyodur kesin

aynı fikirdeyim tatlım direkt odasına koymayı bile düşünüyorum fakat bana zor olurmuş herkes öyle diyor bakalım napıcam önce odasına koycam bakayım yapamazsam düşünücem bir şeyler o yüzden böyle portatif bir şeyler de istedim hem odada çocuğu koltuğa yatırmak istemiyorum taşınabilir rahat uygun fiyat... kızlar aklınızda olsun bana da haber verin :)

vücutta enfeksiyon varsa kan şekeri yükseliyomuş şekeri olan kızlar bu kesin bilgi az önce il sağlık müdür yardımcımıza sordum nitekim öğlen yemeğimi yedim ki her zaman yediğim bol yeşillik yoğurt bir tabak çorba birazda sebze yemeği, ne yediysem çıkardım, tokluk şekerimi ölçebileyim diye güç bela bi tabak daha çorba içtim sadece, tokluk şekerim 122 çıktı ki en fazla çıkan şimdiye kadar 113 tü

güzel görünüyo canım. güle güle kullanın. benim de 40ı çıkana kadar yatak odamda bebeği yatırabileceğim bişeye ihtiyacım var, ama bu olmaz heralde di mi? gece yatak gibi kullanılır mı sence??

bende bunda yatırıcam ,ilk 3 ay odamda,gerekince de salona alıcam.çok hafif.Mothercare'de indirimdeyken 90-120 civarı bişey oluyo.bakmak lazım.

Hoş geldin gülüm, nasıl geçti "tatilin"? Prensesin ile her yerin altını üstüne getirmişsinizdir

kapı süsümüz ve şekerimiz

bademlerimiz bayatlamasın diye onları doğuma yakın alacağız..

Çok güzeller canım, hayırlı olsun:107:

gozun aydin Snowy, benim de pazartesi aksam gelcek annecigim insallah. Anne oluyoruz ama haala annemin kucuk kizi gibiyim. Gelmesi, yanimda olmasi sart

Senin de şimdiden gözün aydın canım, iyi eğlenceler

gözün aydın annen gelecekmiş...bahanelerin de kaleyi içten fethediyor :)))

Sağol gülüm. Savaşta her yol mübahtır

İkiniz için o takının algısı farklı gülüm. Eşinin takıyı kullaması ya da kullanmaması seni daha çok/az sevdiğini göstermez. Biz almadık bile, ben tabiri caizse "iğrenirim". Dokunamam, bakamam; hele erkekte ayayayaya:107:

Dün öyle şeyler duydum ki, böyle "ufak tefek" soruncuklara üzülmememiz gerektiğini bir kez daha anladım. Bahsetmiştim daha evvel 2 defa düşük yapan arkadaşımdan. Çok şükür 3. bebeği tutunmayı başardı. Ama eşi (daha önce evlilik yapmış ve bundan bir kızı olan insan suretinde bir "şey"), bebeğin kız olduğunu öğrenince "benim bir kızım var" diyerek telefonu suratına kapatmış. Kız dün bana geldi, iki gözü iki çeşme. Adam istemiyorum diyormuş. "Sen bunu doğuracaksın da, bir daha hamile kalacaksın da, o da erkek olacak ta. Size kızınla hayatında bol şans diliyorum" demiş. Kız annesinde kalıyor şu anda. Rabbim herkesin evine huzur&mutluluk versin; insanım diye geçinen insan suretindeki mahlukatları da bizlerden uzak tutsun inşallah...

Canım benim öyle şeker yüklemesi sonucuna göre şeker hastası olunmaz.. Detaylı testler var.. Onlara bakılır.. Sen bi endokrinolog bul.. Tetkiklerin yapılsın.. Insülin kullanıp kullanmayacağını ve şeker tipini söyler sana.. Endişe etme..

Son düzenleme:

Canım daha şirinleri sana olsun.. Bu arada pijama fotolarını dün koymuştum sen kaçırdın galiba..

Evden dışarı pek çıkmadım canım =)
Eşim sağolsun aldı yeğenini kendi gezdi.
Gitme amacımız dayımın rahatsızlığıydı ama göremedik dayımı.
Enfeksiyon kapmasın diye yengem kabul etmiyor eve misafir.
Yengemi dahi göremedim.
Eşimin teyzesinde kaldık .
Bir tek büyük bir park var oraya gittik =)
Anlayacağın pek birşey yapmadım.

Arkadaşına Allah sabır versin balım...
Ne odunlar var işte
Anlamıyorum şu erkek çocuk merakını...
Allah böyle dengesizlere kız-erkek çocuk nasip etmesin o zaman akılları başlarına gelir.
Eşimde erkek sevdalısı ama yani bu adamla kıyaslayamam asla.
Çok zor bir durum, hele ki düşük yaptıktan sonra yaşanan bu durum çok acı...
Rabbim arkadaşının hakkında hayırlısını nasip etsin, dediğin gibi bizlerden uzak tutsun o kalın kafalıları.
Çok sinirim bozuldu aslında.
Söylenecek çok şey varda ağzımızı bozmaya değmez.

Son düzenleme:

Dayına rabbimden şifalar diliyorum gülüm, inşallah dermanını verir yaradan. Normalde anlatmayı sevmiyorum kötü şeyleri ama, yeri geldi bahsetmek istedim. Hayatları bizden kat be kat zor & kötü olan insanlar var, kimisi öyle çaresiz ki... Ufak tefek şeylere üzülmeden önce bunları hatırlarsak kederi ailelerimizden uzak tutabiliriz belki.

benim kanımda hep enfeksiyon çıkıyordu idrar temiz ama kanda çıkıyordu ondan mı acaba şeker de yüksek çıktı

sende şeker olduğuna emin misin arkadaşım. bende şükür yokmuş yanlış ölçüm yapılmış ama yine de dikkat ediyorum yediklerime. şuan idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum antibiyotik kullanıyorum mecburen. bol bol su için enfeksiyon çok beter bişey. antibiyorik kullanıncada bebek etkilenirmi kaygısı var kullanmasan olmaz

Ben yaptım erken dogum. Bebek gunden gune farkliliklar gosteriyor.doktor anne karnindaki gibi olmaz ddedi.disardan desteklerle normale dondurmeye calisiyorlar.gun gun takip edecegiz bizde..bakalim

rabbim bebeğini size bağışlar inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz...

benim kanımda hep enfeksiyon çıkıyordu idrar temiz ama kanda çıkıyordu ondan mı acaba şeker de yüksek çıktı

bunu doktoruna mutlaka söyle canım nettede yazıyo dediğim gibi ben il sağlık müdür yardımcımıza da sordum kendiside doktor, resmen kendimdeki değişikliği farkettim dün hastalığın kuluçkasıydı sanırım ama bu sabah artık hastayım yaka paça salya sümüğüm, değerler hemen farketti açlık kan şekerim 80-90 arası iken bu sabah 101 oldu ki hastalıktan dolayı adam akıllı iştahım yok her zaman yediğimin 10da birini anca yemişimdir, öğlen yediklerimi kustuğum halde 122 çıktı düşün

canım 50lik yüklemem 174 100lük ise 220 çıktı valla ben özeldeki labaratuvarın yalancısıyım, devlette hba1c yaptırdım referans aralığı min 4.8-max 5.9 idi benimki 4.8 çıktı o da normal, kendi ölçümlerimde fena değil doktorlardan geri gelemiyoruz valla karı koca Allah beterinden saklasın esirgesin

ben antepte görev yapıyorum canım. bazen insanların ters tarafları olur şimdiye kadar memnunsan bu hatasını görmezden gel. amin hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…