Insallah cok tesekkur ederım. ...
çalışan anne olmaktan okadar yoruldumki anlatamam.. bazen avaz avaz bağırasım geliyor.. çok şükür annem bakıyor kızıma annem ve babannem.. prenses gibi hemde.. annem disiplinlidir çok şimartmaz.. ama gözlerinden sakınırlar .. ama geçen yıl aralıkta annem 40 gün yoktu.. kardeşime gitti.. babannemde triplerdeydi annemle küsmüşlerdi halamda kalıyordu.. bir hafta geldi bizde baktı kızıma sonra resmen rezil oldum resmen.. 1 ay aralıkta 20 günde haziranda kardeşim doğum yaptığında.. kışın kaynanam gelmedi zaten eşim 4.30 da çıkıp işe gidiyordu bir buçuk saat babam eltim veya kaynım baktı.. yazında kaynananm iki gün geldi abartmadan anlatayım.. ilkinde bir gece önceden geldi sabah uyanıp gelemedim diye.. 2 gün kaldı.. burnumdan geldi.. geldim çocuk aç üstü başı sefil.. ev darmadağınık bir kap yemek yok.. oturup odada ağlayıp çıktım.. ikincidede resmen zorla geldi.. eşim sabah arabayla aldı ki aramız yürüme 10 dakika .. sonra beni 4 te aramış eve gitmem lazım napayım .. ağlaya ağlaya babamı aradım o gitti eve bi gittim ki babam evi topluyor.. ne diyim napim bilemedim sonrada gelmedi zaten.. çocuğum süründü 20 gün.. hoş doğumda bir hafta kaldı yanımdada perişan oldum.. onun içn hiç yaklaşmasın çocuklarıma .. ümranım sende takma gelmediği geldiğinden daha iyidir ... kreş konusuna hiç sıcak bakamadım.. salbahın nurunda kaldır götür okula.. yatamasın uzanamasın ne bileyim.. erken çok erken.. yıllarca okulda.. bu benim fikrim tabi.. annem yanımda diye rahat rahat konuşuyorum..
bende gitti gidiyordan aldım sabamedin setini aldım
500 ml şampuan
200 ml krem
bebek yağı
sabun
dudak balmı .. 69 lira uygun geldi kızımada sebamed kullanıyorum güvendiğim bir markaydı..
Canım daha şirinleri sana olsun.. Bu arada pijama fotolarını dün koymuştum sen kaçırdın galiba..
Gecelik ve pijamaları çok uyguna getirmişsin 3 üne 130 tl vermek çok uygun, fotolarını ekleyebilirmisin, bnde geçen kontrole gittiğimde baktım, beğenemedim çok ince geldi ve pahalı tanesine 140 diyordu sabahlığı olanlar 200. Tl. En uyguna bulduğum 79 tl idi onuda hiç beğenmedim, birde göğüs altından fermuarlıydı, kullanışsız olur die düşündüm, almadım yani daha :)
Vajinaya baskı oluyor gerçekten ...Ben sordum doktora hatta tam şurda tekme atıyor sanki dedim ...O da dedi ki başı orada ,başını geriye ileriye atıyordur normal bu dedi ...
Ama yinede ne denilse boş bence ...Sen bir git , için rahat etsin ...En azından bir ultrasonla baksınlar canım ...Hem ne kalmış şurada senin de haftan gayet ileride aklına kötü şeyler getirme ...Allahım hayırlarla geçirmeyi nasip etsin ...Ama dediğim gibi büyük ihtimal normal diyecek doktor ama yine de senin rahat etmen önemli bir danış derim ...
Bize de haber et e mi ...
Baskı normal gülüm, erken de değil. Hem bebeğin pozisyonu hem de pubik eklemde açılmadan dolayı bu tip ağrıları ara ara yaşayacaksın. Başka bir sıkıntın yoksa, kontrolüne 2 gün kalmış zaten. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
benim de oluyodu canım artık plesenta mı aşağıdaydı neydi bilmiyorum o dönem yürüyünce ya da ayakta durunca çok zorlanıyodum haftam ilerledi ama şimdi daha iyiyim geçti o baskı
canım kendi aldığım pijamaların fotolarını eklemedim ütüsüzler yeni yıkadım onları..
bedenlerini yazayım.. gecelik M , siyah altlıklı XL, k.rengi altlıklı L ,,, sabahlık S
canım 50lik yüklemem 174 100lük ise 220 çıktı valla ben özeldeki labaratuvarın yalancısıyım, devlette hba1c yaptırdım referans aralığı min 4.8-max 5.9 idi benimki 4.8 çıktı o da normal, kendi ölçümlerimde fena değil doktorlardan geri gelemiyoruz valla karı koca Allah beterinden saklasın esirgesin
valla dün simit yedim üzerine de 4-5 kaşık bal yedim. doktora açım dedim. açlık kan şekerine baktırdı 67 çıktı. nasıl iş bende anlamadım. çalıştığımız için daha çok hastalanıyoruz. benim sınıfım buzdolabı gibi kalorifer kendini ısıtıyor. haftasonu iyileşiyorum hafta içi yine sil baştan. neyseki cuma tatile giriyoruz. tatilden sonra 2 hafta çalışıp son hafta rapor alıp 32. haftaya erişeceğim inşallah allahın izniyle
Usur mu kii?? Benim aklima gelmemisti hic usuyecegi??gerçekten güzel ama keşke biraz daha yüksek olsa ben de böyle bir şey arıyorum yerde üşümez mi çocuk pöf sanırım şimdiden evhamlı bir anne oldum :)
Karisik iste canim. 40ina kadar idare etsin ama sonrasinda da ihtiyac duyarsammm. Galiba kafayi yiyecem bennnnaslında en sağlıklısı hemen odasını ayırmak benimde aksine odasını ayıracak durumum yok idare ettiği yere kadar park beşikle idare etmem lazım şark bitipte Ankaraya dönünce temelli orda oda yaparım diyorum, şimdi ben sana bu ürünü niye gösterdim çünkü 40 gün limitin vardı azcık büyüse zaten bunun içinde rahat edemez ki yani baktığım kadarıyla 5.aydan sonra zor tabi bebeğin iriliğine ve aktifliğine göre de değişir
Tamam canim, bulabilirsem kafama gore bisey haber veririm. Su hasir el sepetleri de ideal aslinda. Bakalim ne bulcazaynı fikirdeyim tatlım direkt odasına koymayı bile düşünüyorum fakat bana zor olurmuş herkes öyle diyor bakalım napıcam önce odasına koycam bakayım yapamazsam düşünücem bir şeyler o yüzden böyle portatif bir şeyler de istedim hem odada çocuğu koltuğa yatırmak istemiyorum taşınabilir rahat uygun fiyat... kızlar aklınızda olsun bana da haber verin :)
Yaaa, bu da guzelmis. Tekstili de icinde mi yoksa dosek yorgan filan ayrica mi almak lazim.? Bunu da begendim, fiyati da iyi. Funnababy de bakmistim boyle bisey 300 tl idi. Tekstil de dahil.Eki Görüntüle 944885 bende bunda yatırıcam ,ilk 3 ay odamda,gerekince de salona alıcam.çok hafif.Mothercare'de indirimdeyken 90-120 civarı bişey oluyo.bakmak lazım.
Sallanmasin canim. Ben daha cok odalar arasi tasiyayim, bi tatile filan giderken yanimiza alabilelim, hafif portatif bisey olsun derdindeyim. Bi de tabi cebime de goz kirpsinKuzum 40 ına kadar yatıracksan Ankara ikea da 79 tl ye ahşap boyasız beşik var.. Ama sallanmıyor.. Yeni evime geçip oda takımı alıncaya kadar kullanırım diye aldım..
işte buldum onları sonunda bunlar kendime
çok güzellermiş tatlım güzel günlerde kullan alması bana inşallah bir gideyim de memlekete eksik olan herşeyimi olacam gelsin 32. haftaaaaaa
Usur mu kii?? Benim aklima gelmemisti hic usuyecegi??
Karisik iste canim. 40ina kadar idare etsin ama sonrasinda da ihtiyac duyarsammm. Galiba kafayi yiyecem bennnn
Tamam canim, bulabilirsem kafama gore bisey haber veririm. Su hasir el sepetleri de ideal aslinda. Bakalim ne bulcaz
Yaaa, bu da guzelmis. Tekstili de icinde mi yoksa dosek yorgan filan ayrica mi almak lazim.? Bunu da begendim, fiyati da iyi. Funnababy de bakmistim boyle bisey 300 tl idi. Tekstil de dahil.
Sallanmasin canim. Ben daha cok odalar arasi tasiyayim, bi tatile filan giderken yanimiza alabilelim, hafif portatif bisey olsun derdindeyim. Bi de tabi cebime de goz kirpsincok sey istiyorum galiba, ama ikeaya da bakayim ben en iyisi. Nerde ne bulacagim belli olmaz
bunu doktoruna mutlaka söyle canım nettede yazıyo dediğim gibi ben il sağlık müdür yardımcımıza da sordum kendiside doktor, resmen kendimdeki değişikliği farkettim dün hastalığın kuluçkasıydı sanırım ama bu sabah artık hastayım yaka paça salya sümüğüm, değerler hemen farketti açlık kan şekerim 80-90 arası iken bu sabah 101 oldu ki hastalıktan dolayı adam akıllı iştahım yok her zaman yediğimin 10da birini anca yemişimdir, öğlen yediklerimi kustuğum halde 122 çıktı düşün
evet öğretmen arkadaşlar tatile giriyolar benim daha şubat sonuna kadar çalışmam lazım 28 şubatta 32 oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?