2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar unnado da,huggies bebek bezleri,ıslak mendillerde kampanya var.Bir de bebek odası stickerları indirimde,dekorjinal.
haberiniz olsun.

anne gibi olabilir mi kimse. gerçi benim kaynanam ameliyatlı yoksa bakmam falan demez ama kreşe bende sıcak bakmıyordum ama çocuğunu gönderen herkes çok memnun o kreşten.
bakıcıdan memnun kalırsak anaokulu yaşına kadarda baktırabilirim belki. yarım gün çalışıyorum. tam gün çalışanlar için durum daha zor sanırım. off nasıl ayrı kalacağım ben ondan ama. ninni söyleyip sesimi ve babasının sesini kaydetmeyi düşünüyorum. huzursuzlandığında dinletirler yavruma. terkedilmiş hissine alışana kadar.

Canım daha şirinleri sana olsun.. Bu arada pijama fotolarını dün koymuştum sen kaçırdın galiba..

canım kendi aldığım pijamaların fotolarını eklemedim ütüsüzler yeni yıkadım onları..

bedenlerini yazayım.. gecelik M , siyah altlıklı XL, k.rengi altlıklı L ,,, sabahlık S[/QUOTE]

işte buldum onları sonunda bunlar kendime
çok güzellermiş tatlım güzel günlerde kullan alması bana inşallah bir gideyim de memlekete eksik olan herşeyimi olacam gelsin 32. haftaaaaaa

benim de oluyodu canım artık plesenta mı aşağıdaydı neydi bilmiyorum o dönem yürüyünce ya da ayakta durunca çok zorlanıyodum haftam ilerledi ama şimdi daha iyiyim geçti o baskı

cevaplarınız teşekkür çok ederim arkadaşlar.
dediğiniz gibi kontrole az kaldıydı zaten bende hemen bu sabah gittim hastaneye.

göğüs altındaki şiddetli acıya gaz sancısı dedi. alt tarafa doğru olan baskıyada normal, bebek büyüyor, bundan sonra olabilir dedi.

acil ameliyatı vardı ultrasonla muayane olamadım, ama pıhtılaşmadan dolayı zaten 2 hafta sonra yine var kontrol.

Allah endişe duyan tüm anne adaylarının yüreklerini serinletsin, valla ne zormuş evlat sahibi olmak.

Rabbim sizlere kolay doğum nasip etsin,sonra biz mayıs annelerine, aminn.

canım kendi aldığım pijamaların fotolarını eklemedim ütüsüzler yeni yıkadım onları..

bedenlerini yazayım.. gecelik M , siyah altlıklı XL, k.rengi altlıklı L ,,, sabahlık S

çok güzellermiş tatlım güzel günlerde kullan alması bana inşallah bir gideyim de memlekete eksik olan herşeyimi olacam gelsin 32. haftaaaaaa [/QUOTE]

Sağol canım daha güzelleri sana olsun.. Aklımda piere cardin takım almak vardı ama bizim sıpanın eksiği bitipte bana sıra gelmiyor ki... Daha kendisi gelmeden ihtiyaçları 1. Sıraya yerleşti... Kendimden kısmaya başladım.

valla dün simit yedim üzerine de 4-5 kaşık bal yedim. doktora açım dedim. açlık kan şekerine baktırdı 67 çıktı. nasıl iş bende anlamadım. çalıştığımız için daha çok hastalanıyoruz. benim sınıfım buzdolabı gibi kalorifer kendini ısıtıyor. haftasonu iyileşiyorum hafta içi yine sil baştan. neyseki cuma tatile giriyoruz. tatilden sonra 2 hafta çalışıp son hafta rapor alıp 32. haftaya erişeceğim inşallah allahın izniyle

evet öğretmen arkadaşlar tatile giriyolar benim daha şubat sonuna kadar çalışmam lazım 28 şubatta 32 oluyorum

İkiniz için o takının algısı farklı gülüm. Eşinin takıyı kullaması ya da kullanmaması seni daha çok/az sevdiğini göstermez. Biz almadık bile, ben tabiri caizse "iğrenirim". Dokunamam, bakamam; hele erkekte ayayayaya:107:

Dün öyle şeyler duydum ki, böyle "ufak tefek" soruncuklara üzülmememiz gerektiğini bir kez daha anladım. Bahsetmiştim daha evvel 2 defa düşük yapan arkadaşımdan. Çok şükür 3. bebeği tutunmayı başardı. Ama eşi (daha önce evlilik yapmış ve bundan bir kızı olan insan suretinde bir "şey"), bebeğin kız olduğunu öğrenince "benim bir kızım var" diyerek telefonu suratına kapatmış. Kız dün bana geldi, iki gözü iki çeşme. Adam istemiyorum diyormuş. "Sen bunu doğuracaksın da, bir daha hamile kalacaksın da, o da erkek olacak ta. Size kızınla hayatında bol şans diliyorum" demiş. Kız annesinde kalıyor şu anda. Rabbim herkesin evine huzur&mutluluk versin; insanım diye geçinen insan suretindeki mahlukatları da bizlerden uzak tutsun inşallah...
[/QUOTE]

Aman allahım bu nasıl birşeydir, şimdi adamın ilk çocuğundan bir kızı var, senin arkadaşın ikinci eşi onunda bebeğinın cinsiyeti kız diye mi istemiyor ne yani kız değil erkek olsaydı isteyecekmiydi,, aman allahım sen böyle insanlara vicdan ver, içlerine huzur ver, allah korkusu ver, nedir bu ya böyle şey mi olur, çok üzüldüm arkadaşına.. inşallah eşi tez zamanda hatasını anlar, arkadaşının gönlünü alır

o baskıların olmasını normal bendede oluyordu doktor normal bişey olmaz dedi merak etme canm :) tesekkürler iyi temennileriniz için :)

gerçekten güzel ama keşke biraz daha yüksek olsa ben de böyle bir şey arıyorum yerde üşümez mi çocuk pöf sanırım şimdiden evhamlı bir anne oldum :)
Usur mu kii?? Benim aklima gelmemisti hic usuyecegi??
Karisik iste canim. 40ina kadar idare etsin ama sonrasinda da ihtiyac duyarsammm. Galiba kafayi yiyecem bennnn
Tamam canim, bulabilirsem kafama gore bisey haber veririm. Su hasir el sepetleri de ideal aslinda. Bakalim ne bulcaz
Eki Görüntüle 944885 bende bunda yatırıcam ,ilk 3 ay odamda,gerekince de salona alıcam.çok hafif.Mothercare'de indirimdeyken 90-120 civarı bişey oluyo.bakmak lazım.
Yaaa, bu da guzelmis. Tekstili de icinde mi yoksa dosek yorgan filan ayrica mi almak lazim.? Bunu da begendim, fiyati da iyi. Funnababy de bakmistim boyle bisey 300 tl idi. Tekstil de dahil.
Kuzum 40 ına kadar yatıracksan Ankara ikea da 79 tl ye ahşap boyasız beşik var.. Ama sallanmıyor.. Yeni evime geçip oda takımı alıncaya kadar kullanırım diye aldım..
Sallanmasin canim. Ben daha cok odalar arasi tasiyayim, bi tatile filan giderken yanimiza alabilelim, hafif portatif bisey olsun derdindeyim. Bi de tabi cebime de goz kirpsin cok sey istiyorum galiba, ama ikeaya da bakayim ben en iyisi. Nerde ne bulacagim belli olmaz

çok güzellermiş tatlım güzel günlerde kullan alması bana inşallah bir gideyim de memlekete eksik olan herşeyimi olacam gelsin 32. haftaaaaaa

Sağol canım daha güzelleri sana olsun.. Aklımda piere cardin takım almak vardı ama bizim sıpanın eksiği bitipte bana sıra gelmiyor ki... Daha kendisi gelmeden ihtiyaçları 1. Sıraya yerleşti... Kendimden kısmaya başladım.[/QUOTE]

evet tatlım şimdiden önceliklerimiz onlar oldu ama olsun güzel böyle onlar yeter ki iyi olsun

Bu portatif değil kuzum yaa bildiğin beşik senin aradığın gibi birşey bana da lazım.. Bulursan paylaşır mısın. Annemler şehir dışında tatil vs, için istiyorum ben de :44:

cuma kontrolüm var sorayım ozaman
ben ayda bir bazen 3 haftada bir kontrole gisiyordum artık iki haftaya düşürdü şeker takibinden dolayı birde sanırım 38+3 te sezaryenle alacak bebişim sağlıklı olsun da farketmez

kızlar selam,

önümüzdeki hafta günü birlik iş için ankaraya gitmem gerekiyor. tabi uçakla gideceğim için acaba hava yolu şirketi sıkıntı yaratır mı? biletleri kestirdiğimiz firmayla konuştuk prosedür gereği doktor raporu gerekiyor ama bakmıyolar bile hiç bir zaman dedi. zaten 8 aylıktan sonra özellikle istiyorlarmış raporu.

Ayrıca aynı hafta eşim 2 haftalık yurt dışı seyahatine gidiyor çok mutsuzum yahu o olmadığı için tek başıma evde kalmak istemiyorum annemde kalacağım ama eve işim çok uzak olacak işe nasıl gidip gelicem nasıl geçer 2 hafta bilmiyorum annem yeğenime bakıyor o yüzden bize gelemez, k. valide de sürekli fırt fırt dört dönecek evde iş yapıcak çamaşırlarıma kadar girecek ben yokken çok iyi biliyorum o yüzden de onu eve almak istemiyorum tek başınayken. off kızlar dua edin çabuk geçsin şu iki hafta benim için

Doktorunuz doğumunuz ile ilgili konuştu mu sizinle.. Normal ya da sezeryan diye.. Ben başından beri normal olsun diyordum ama şekerden sonra doktorumla bu konuyu konuşamadım.. Geçenlerde bir. Doktor tv.de şekeri olan gebelerin doğumunu sezeryanla gerçekleştiriyoruz demişti :44::44::44:

evet öğretmen arkadaşlar tatile giriyolar benim daha şubat sonuna kadar çalışmam lazım 28 şubatta 32 oluyorum

Sende gene iyisin bende doğum sonrası Allah nasip ederse en azından 4 aylık olana kadar yanında olabilmek için 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum oda mart sonu oluyorUmarım sağlığım elverir bir sorun çıkmazda 37 diye kadar çalışabilirim.

ben zaten sezeryan istediğim için benim için sıkıntı yok canlar hayırlısı olsun sizler içinde ama bence kontrol altında olduğu sürece normal doğuma engel olmaz benim annem kardeşimi 4.5 kilo normal yolla doğurmuş, yıllar sonra annemde şeker çıktı zaten, o zamanlar şeker yüklemesi rutin olsa öğrenecekti durumu ama öğrenemedi normal doğurdu

Kızlar sizde de ara sıra karın ağrısı oluyor mu?Normal bi durum mu acaba bu.Birde ben ayakta iken karnım daha sert oturunca yumuşak bu neden kaynaklanıyor normali bumu onuda bilmiyorum.Ne zormuş hamilelik yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…