2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Cok gecmis olsun canim Allahim hic kimseye yasatmasin benimde bayramda iki defa lekelenmem oldu bayram burnumdan geldi
Allah beterinden esirgesin

günaydın kızlar...
yeni gelen anne adayları hoşgeldiniz tebrikler Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

Yok canim yanma egil sanki midem bogazimda gibi her an bulanicak gibi ya biraz tarufsiz :)
Dusunuyorumda galiba icerde midemin baya skintisi varda benim bunye biraz saglam indan pek disa vuramiyo galiba :)
hah benımde oyle bulandı bulanacak gıbı
16 haftaya kadar suruyorkı :S

ekmek zeytın vs o tarz seyelr var allahtan
evde olsam daha rahat ederdım kafamı bıle yaslıyamıyorum :S

benden de günaydın

ya hep buraya yazıyorum ama ben aslında nisan annesi olamayacağım. bebekler ikiz devam ederse, martta doğacaklar... sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil tabi ki... ama balık burcunu da istemezdim pek

benmde bulantılarım başladı ve iki gün sabah kustum Allahtan bugün bir şey yok ,ne diyelim hayırlısı olsun

Insallah duyarsin canim bizede haber ver
Simdi geldim doktordan kalp atisini doktor gormus ama devlete gittigim icin kullandiklari cihaz benim duyabilecegim bi cihaz degilmis doktor 7 haftalik dedi
Ben biraz gec yumurtlamisim galiba cunku hatirliyorum normalde temmuz 26 da adet olmam gereliyodu ama ben 16sinda hala o uzayan akintiyi goruyodum ve yumurtlama sancisi cekiyodum
Neyse simdilik hersey yolunda sukurler olsun
Doktor bisey demedi ama ultrason ciktisinda 9.8mm yaziyo sanirim bu kesenin boyutu degil mi?

selam taze anneler bilenler vardir ben eylul 2010 annesiyim o zamanda kk daydik sonra paylasim zor oluyor nide herkes okuyor diye face de grup kurduk hala aktif cok guzel paylasimlar oluyor resim yuklemek filan daha kolay ne dersiniz dilerseniz ben kurup link atarim

kızlar günaydın herkese. sabah kontrolüm vardı. pıtpıtları duyduk Rabbime binlerce kez şükürler olsun.kesenin yerleşimi de iyiymiş. bir de şu düşük tansiyonum ve bacak ağrılarıma çare bulsam süper olacak.

Benimde gecen gece 3-4 damla leke geldi onuda sordum doktora
Iliskiye girmeyin dedi kendini yorma agir kaldirma bolbol dinlen dedi

ben de daha korkumdan gırmedım..girsek mi girmesek mı sasırdım kaldım valla..bnm doktorum kalp atışını duyana kadar yasaklamıştı..
aslında ıkısı farklı yerde ama yıne gırmeyın dedı..ilk gebelıklerde herkes pınpırıklı oluyo

benım face hesabım yok
bende 2010 mart annesıyım dogumdan sonra butun dıyalog bıtıyor :)

hah benımde oyle bulandı bulanacak gıbı

16 haftaya kadar suruyorkı :S

ekmek zeytın vs o tarz seyelr var allahtan
evde olsam daha rahat ederdım kafamı bıle yaslıyamıyorum :S

Ya kitapta yaziyordu 12 de azaliyormus ama bazılarının 16ya kadar devam ediyormus ben 12 diye umit ediyorumm

Hayırlı olsun canım.Bende de düşük tansiyon illeti var.Ne çıkıyosa hamilelikte çıkıyo.

bebeklerin ikiz olduğunu kaçıncı haftada öğrendin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…