Canim benim ilk kez oldu kanamam..daha once olmadi.
Evett pembe pe be geldi cok kotuydu.
Proloton depot verdi 1igne 1haftalikmis kanamam kesildi.simdi iyiyim.
Evet acil hekimleri ultrason bakiyo canim.
Hem acilden gittigimiz icin oyle ilgilendi ki en az 10 dk ultrasonda bebegimi gordum.
Kalp atisini da dinletti
Bebekte birsey yokmus rahimde kanama olmus neyse ki ama cok korkuttu . insallah bir daha yasamayiz cnm.
hah benımde oyle bulandı bulanacak gıbıYok canim yanma egil sanki midem bogazimda gibi her an bulanicak gibi ya biraz tarufsiz :)
Dusunuyorumda galiba icerde midemin baya skintisi varda benim bunye biraz saglam indan pek disa vuramiyo galiba :)
16 haftaya kadar suruyorkı :Sbulantı ve kusmada bugün ilk siftahımı yaptım
kendimi sarhoş gibi hissediyorum, midemden yukarı ekşime yükseliyor, sanki oturduğum yerde hafif hafif sallanıyorum
off daha 12. haftaya 6 haftam var ben 6 hafta böyle naparımmm
sizde durumlar nasıl??
ekmek zeytın vs o tarz seyelr var allahtanEkmek felanda al kuru kuru mideye iyi geliyor bide yaninda kavrulmus sari leblebi bulundur
Valla bulantiya birebir Allah yardimcimiz olsun
Benim bulantilarim had safhada surekli uyumak istiyorum
Kendime hayrim yok bide oglum var zavalli perisan oldu:25;
dr gidince sorayım tatlım içerken bile midemi kaldırıyo ama bebek için seve seve :)canım ben bi ara folic plus kullandım.. kabızlık ve mide bulantısı yaptı... folidoce kullanıyorum şuan çok rahatım...
dr gidince sorayım tatlım içerken bile midemi kaldırıyo ama bebek için seve seve :)
Simdi geldim doktordan kalp atisini doktor gormus ama devlete gittigim icin kullandiklari cihaz benim duyabilecegim bi cihaz degilmisInsallah duyarsin canim bizede haber ver
Cok gecmis olsun canim Allahim hic kimseye yasatmasin benimde bayramda iki defa lekelenmem oldu bayram burnumdan geldi
Allah beterinden esirgesin
doktor bana folic vermedi elevit verdi folic vermesi gerekmiyomuydu? :44:
Benimde gecen gece 3-4 damla leke geldi onuda sordum doktora
Iliskiye girmeyin dedi kendini yorma agir kaldirma bolbol dinlen dedi
hah benımde oyle bulandı bulanacak gıbı
16 haftaya kadar suruyorkı :S
ekmek zeytın vs o tarz seyelr var allahtan
evde olsam daha rahat ederdım kafamı bıle yaslıyamıyorum :S
benım face hesabım yok
bende 2010 mart annesıyım dogumdan sonra butun dıyalog bıtıyor :)
kızlar günaydın herkese. sabah kontrolüm vardı. pıtpıtları duyduk Rabbime binlerce kez şükürler olsun.kesenin yerleşimi de iyiymiş. bir de şu düşük tansiyonum ve bacak ağrılarıma çare bulsam süper olacak.
benden de günaydın
ya hep buraya yazıyorum ama ben aslında nisan annesi olamayacağım. bebekler ikiz devam ederse, martta doğacaklar... sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil tabi ki... ama balık burcunu da istemezdim pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?