2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Hayırlı olsun canım.Bende de düşük tansiyon illeti var.Ne çıkıyosa hamilelikte çıkıyo.

teşekkür ederim canım. benim normalde de tansiyonum düşüktür de bu sefer fenayım.dalgalanıp duruluyorum sürekli baş dönmeleri. Doktor folik asiti gece 3 tane birden alabileceğimi söyledi bir de öyle denicem bakalım.
Bu arada havuzla ilgili sormayı unuttum doktoruma. Bilginiz var mı ya? yaz bitti havuz a parmağımı sokma şansım olmadı da

elbette arada muhabbetı olur ama hergun gelıp bebekler onu yaptı bunu yaptı dıyemeyız hel hele 6 ayı gectıkten sonra vaktımızı burada degerlendırmeyız bundada oyle olurum bılıyroum

kızlar merhaba ne ev işi ne yemek hiç birşey yapmak istemiyorum.24 saat uyusam uyurum herhalde aşırı halsizlik yorgunluk var sizlerde böyle misiniz????

te aynen öyleyim. ütü birikti dağ gibi elimi süremiyorum. Allahtan temizliğimi cumadan cumaya kadın yapıyor yoksa bitmiştim. Yemeğimi se sağolsun babaannem yapar. ben ofiste de evde de hiçbirşeye dokunasım gelmiyor

slm kızlar dün doktora gittim 6+2 de kalp atışını duydum kesenin içini gördüm küçücük daha doktor coraspirin verdi 2.gebelik erken oldu ya 8.5 aylık ken alırız dedi çünkü dikişlerim yırtılabilirmiş biraz moralim bozuldu bundan dolayı yani 34. haftamda dogum yapcem düşünemiyorum bile

Ay sende ayni benimgibi olmusssun.senin kanamamanin yerini soylemis doktor benim soiyleyemiyorda.keseduzgun diyor suradan kanamista demiyor.bakalim hayirlisi insallhh.insallh birdaha gormeyiz.ama iki uc gun sonra kahve gelirse panik olma benim oyle oldu.

Canım biz konuştuk havuz konusunu doktorumuzla kesinlikle havuzu önermedi.Denize girebilirsin ama ıslak mayoyla kalmamalısın dedi.Birde sıcak hamilelere hiç iyi gelmiyormuş o yüzden çok fazla güneşte ve sıcak ortamlarda kalmamalısın dedi.

kızlar merhaba ne ev işi ne yemek hiç birşey yapmak istemiyorum.24 saat uyusam uyurum herhalde aşırı halsizlik yorgunluk var sizlerde böyle misiniz????

elimi kaldıracak ne halim ne isteğim var maalesef bende öyleyim canım

Hayırlısı ile alda kucağına canım muhtemel doğum tarihine göre zaten nisan annesisin:) belki şubatta bile doğuranlar olacak aramızda:)

benım face hesabım yok
bende 2010 mart annesıyım dogumdan sonra butun dıyalog bıtıyor :)

ben 2011 aralık annesiyim faceden hala çok aktif devam ediyoruz hiç kopmadık diyebilirim inşallah sizlerlede öyle olur canım

evet bende pek balık istemem ama hayırlısı olsun balıklarda çok sempatik ve duygusal insanlar ne güzel aileye renk katacak

yani şu ölçümleri neye göre diyorlar bir anlasam bana 2 dr da biraz geride dedi herhalde emzirdiğim ve devam edeceğimi söylediğim için korkutmak için söylemiş olabilirler 6+0 da dr gittim bebiş falan görünmüyordu kese 15 mm civarı dedi

anlatırken benimde yüreğim ağzıma geldi dikkat et canım inşallah hiç bir aksilik olmadan sağlıcakla kucağına alırsın

güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kizlar bulanti disinda benim surekli midem agriyor ya hasta gibiyim
Hamile degilimde hastayim sanki cok halsizim ve tansiyonum cok dusuyor

canım ilk aylar böyle biraz inşallah 2 trimesterda kendimizi toplarız

Çok haklısın arkadaşım Dr lar hep başka başka yorumlar yapıyor en iyisi sabırlı olup beklemek

Afiyet olsun bol bol aşer canım:) hamilelikte naz yapmak gerekiyor sonuna kadar değerlendir canım:)

çok sevindim benide Dr.lar boşyere endişelendirdi galiba

bende çok şişkinlik yapıyor çok rahatsızım ama yapacak bir şey yok

bende 6+0 da gittim kese göründü ama bebek görünmedi bana da gelişimi biraz geride 2 hafta sonra bakalım dedi herhalde emzirdiğim ve biraz daha bırakmaya niyetim olmadığını söylediğim için dedi Dr.lar şimdi çok kızıyorum beni boş yere türlü düşüncelere sevkettiler

selam bende geldim sanırım.. daha kan testi yaptırmadım ama dün idrar testinde biri azcık silikte olsa iki çizgiyi gördük..
hayırlısı tabi..
1.5 yıldır bekliyoruz bi kızım var 3 yaş 4 aylık nisan 2010 doğumlu.. eğer kesinleşir bi aksilik olmazsa buda nisan bebeği olacak çok sevindim.. hayırlı dualarınızı bekliyorum bende.. 2010 nisan anneleri olarak öle derin diki bağımız inşallah burasıda öyle olur..

bende 6+0 da gittim kese göründü ama bebek görünmedi bana da gelişimi biraz geride 2 hafta sonra bakalım dedi herhalde emzirdiğim ve biraz daha bırakmaya niyetim olmadığını söylediğim için dedi Dr.lar şimdi çok kızıyorum beni boş yere türlü düşüncelere sevkettiler[/QUOTE]

aa bırakmadınmı emzirmeyi bence hemen bırak cünkü hamile olunca senin sütün bozuluyo allah korusun çocugu zehirlersin

HAYIRLI OLSUN :) tatlım ya nisan bebekleri için yazı okudum koç burcuna giriyo istemediği mamayı bile yediremezsiniz felan diyo merak ettim kolay bebekler mi zor bebek mi oluyorlar :)

çok zor tatlım ya ... kızım çok fena bişey yedirmeye çalışınca bile anne sabret beni sıkma..
beni kimse anlamıyor falan diyor düşün artık..
şok ediyor bizi.. okadar siyasi ki anneanne ile babanne bir arada ise kesinlikle ikisinede yanaşmaz.. geçen babannesi dediki bizde kal.. ay babanne beni anlamıyorsun gitmeye mecburum dedi herkes şok.. kendi yiyecek kendi giyinecek bide herkesi yönetiyor mübarek.. arkadaşlarının hepsi bundan büyük ama hepsini bu kontrol ediyor

Anladım canım tam tahmin ettiğim gibi. Denize gitme şansım yok gibi sitemizin havuzuna girerim diyordum o da hayal oldu. pffff
Ama dediğin gibi sıcak gerçekten inanılmaz etkiliyor zaten tansiyonum 9-4 çıktı sıfırı görürüm herhalde güneşte kalsam

benim eşim koç burcu. hayır dediği şeyi kendini yırtsan yaptıramazsın. prensipleri vardır ve dışına çıkmaz asla. bebek ve çocuk hali de zordur tabi eminim :)

okuduklarımın hepsini özetledin :) hahah güldüm ya bacaksız
hayırlısı olsun bakalım eli ayağı düz olsun da yerim onun huyunu :)
ayrıca kolay gelsin sana iki tane koç Allah yardımcın olsun

benim eşim koç burcu. hayır dediği şeyi kendini yırtsan yaptıramazsın. prensipleri vardır ve dışına çıkmaz asla. bebek ve çocuk hali de zordur tabi eminim :)
hem annem hem kayınvalidem koç :)
annemin hayat görüşü ben evlenirken demişti ''peki de bildiğini yap'' annem de kayınvalidedm de kesinlikle öyle siyahsa siyah asla kırmızı dedirtemezsin bebiş de koç Allah bana güç kuvvet versin:)

sana daha kötüsünü söyleyimmi benim burcum yengeç.. kızkardeşimde koç ve çok zor anlaşıyoruz.. yani anlaşmazlık değilde farklıyız.. çok hemde..
ama inşallah bi kesinleşsinde hala korku var içimde olmazsa diye çok bekledim çünkü..
ha bir arkadaş demişki doğumdan sonra bitiyor burdaki arkadaşlık falan.. hayır.. 2010 nisan anneleri olarak hala facede görüşüyoruz.. ki burdaki konunun aktifliğini kaybetmesi ondan.. inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı

Canım bende nasip olursa cumartesi tatile çıkıyorum.DÜn doktoruma sordum.Havuza kesinlikle girmiceksin ama denize bol bol gir dedi.Islak mayoyla durma.Güneşte de fazla kalma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…