Hayırlı olsun canım.Bende de düşük tansiyon illeti var.Ne çıkıyosa hamilelikte çıkıyo.
kızlar merhaba ne ev işi ne yemek hiç birşey yapmak istemiyorum.24 saat uyusam uyurum herhalde aşırı halsizlik yorgunluk var sizlerde böyle misiniz????
Canim benim ilk kez oldu kanamam..daha once olmadi.
Evett pembe pe be geldi cok kotuydu.
Proloton depot verdi 1igne 1haftalikmis kanamam kesildi.simdi iyiyim.
Evet acil hekimleri ultrason bakiyo canim.
Hem acilden gittigimiz icin oyle ilgilendi ki en az 10 dk ultrasonda bebegimi gordum.
Kalp atisini da dinletti
Bebekte birsey yokmus rahimde kanama olmus neyse ki ama cok korkuttu . insallah bir daha yasamayiz cnm.
teşekkür ederim canım. benim normalde de tansiyonum düşüktür de bu sefer fenayım.dalgalanıp duruluyorum sürekli baş dönmeleri. Doktor folik asiti gece 3 tane birden alabileceğimi söyledi bir de öyle denicem bakalım.
Bu arada havuzla ilgili sormayı unuttum doktoruma. Bilginiz var mı ya? yaz bitti havuz a parmağımı sokma şansım olmadı da
dr gidince sorayım tatlım içerken bile midemi kaldırıyo ama bebek için seve seve :)
kızlar merhaba ne ev işi ne yemek hiç birşey yapmak istemiyorum.24 saat uyusam uyurum herhalde aşırı halsizlik yorgunluk var sizlerde böyle misiniz????
slm kızlar dün doktora gittim 6+2 de kalp atışını duydum kesenin içini gördüm küçücük daha doktor coraspirin verdi 2.gebelik erken oldu ya 8.5 aylık ken alırız dedi çünkü dikişlerim yırtılabilirmiş biraz moralim bozuldu bundan dolayı yani 34. haftamda dogum yapcem düşünemiyorum bile
benım face hesabım yok
bende 2010 mart annesıyım dogumdan sonra butun dıyalog bıtıyor :)
benden de günaydın
ya hep buraya yazıyorum ama ben aslında nisan annesi olamayacağım. bebekler ikiz devam ederse, martta doğacaklar... sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil tabi ki... ama balık burcunu da istemezdim pek
Simdi geldim doktordan kalp atisini doktor gormus ama devlete gittigim icin kullandiklari cihaz benim duyabilecegim bi cihaz degilmisdoktor 7 haftalik dedi
Ben biraz gec yumurtlamisim galiba cunku hatirliyorum normalde temmuz 26 da adet olmam gereliyodu ama ben 16sinda hala o uzayan akintiyi goruyodum ve yumurtlama sancisi cekiyodum
Neyse simdilik hersey yolunda sukurler olsun
Doktor bisey demedi ama ultrason ciktisinda 9.8mm yaziyo sanirim bu kesenin boyutu degil mi?
Merhaba kizlarr ins . herkes iyidir.
saol canım sen nasılsın?
Bugun evde sıkıldım biraz gezelim dedik esimle..neyse eve geldik
Cok kanamam oldu pembe pembeydi..baya geldi..cok korktum dedim bebek gitti((direk acile gittik.
Bebek iyiymis kalbini de dinletti iyi problem yok dedi..
Ama keseye yakin yerde rahimde kanama olmus
Yat dinlen gezme dedi..
Ignemi de yedkm geldim.
Cok korktum ama bisey yokmus cok sukur. Simdi yatıyorum bol bol :))
Çok şükür uzun bir tatilden sonra eşime ve evime kavuştum:)) fakat akşamdan beri çok kötüyüm sanki. daha hiçbirşey yemedim ve bugün gündüz yaklaşık 5 saat uyudumacayip bir mide bulantısı ve halsizlik var üzerimde.. 20 gün aradan sonra yarın doktorumuza gidicez inşallah dua edinde olumsuz hiçbişey duymayalım teyzeleri:))
Kizlar bulanti disinda benim surekli midem agriyor ya hasta gibiyim
Hamile degilimde hastayim sanki cok halsizim ve tansiyonum cok dusuyor
aramıza yeni gelen anne adayları hoşgeldiniz...
ultrasonlar da fark diliyor 4 boyutlu ve daha yeni ultrason cihazına girenler erken görüyor bebişleri kalp atışları...
karından muayne ile bir hafta nerdeyse geriden görülür
vajinal ultrasonla önce görülür herşey ve daha net olur..
her hamilelik farklıdır kimseyle kıyaslamayın ve doktora cok güvenmeden inanmayın daima pozitif düşünün..
inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz
merhaba hamiş arkıdeslerım bende cok fenayım mıde bulantısı ogurtuler ama kusmuyorum cok sukur canım kuru fasulye cektı gecen amaaannn pişirene kadar canım cıktı öğürmekten daha ağzıma suremıyorum gormek bıle mafediyor beni .. onun harıcınde bamyayı agzıma suremezdım normalde butun gun bamya yesem doymam :) elma cok ıyı gelıyor sulu sulu gunde 2 3 tane ondan yıyorum..
sureklı acım ama agzıma bısı suremıyorum amaaa cok guzel seyler ben 6 senedır bu gunlerı beklıyordum rabbım nasıp ettı ıns kucagımada alırım bebişlerimi :)
keseyi gördük 11mm dedi dr çok iyi dedi dış gebelik değil en azından dedi kalp atışını duyamadık ayın 21 de gideceğim inş. duyacağız %80 gebelik tam dedi kötü bişiy yok dedi ama kalp atışlarını da duysak inşallah içim rahat olacak
ben bugün hiç iyi değilimhalim yok midem bozuk yüzüm sapsarı folikasit yutmaya başladığımdan beri böyleyim ya yutup da ben gibi olan var mı ya da ben mi öyle düşünüyorum.1 haftadır kullanıyorum ilacı yuttuğumdan sonra huyum suyum değişiyo
mrb arkadaslar ilk ogrendigim zamandan beri foruma giremedim bayramdi tatildi derken sadece doktora bi kere kan tahlili icin gitmstm vve 460 cikmisti ozaman kese mese bakilmamisti bugun doktora gene gittim sat tarihime gore 6+4 teymisim ben bebek gorunur diye umut etmistim ama doktor kese gorunuyor ama bebek olusmamis daha dedi olumsuz hic bisey soylemedi 10 gun sonra belli olur dedi kotu bid urum yok dimi dedim pek konusan illgili bi adam degil bide devlet hastanesi zaten mide bulantin varmi dedi ilac yazdi zaten folik asit onceden baslamistim anliyacaginiz ben hic bisey anlamadim acikcasi suan ailemin yanindayim ve bulundgm yerde tek devlet hastensi var istanbula donunce ozele muayene olucam ins ozaman 7 hafta falan olmus olucak bi sikinti yoktur demi arkdaslar bide karindan muayene oldum toplasan 2 dakka bile bakmadi zaten bende bi iki okudum forumda bos gebelik falan diyenler vardi vesvese yaptim acikcaci
selam bende geldim sanırım.. daha kan testi yaptırmadım ama dün idrar testinde biri azcık silikte olsa iki çizgiyi gördük..
hayırlısı tabi..
1.5 yıldır bekliyoruz bi kızım var 3 yaş 4 aylık nisan 2010 doğumlu.. eğer kesinleşir bi aksilik olmazsa buda nisan bebeği olacak çok sevindim.. hayırlı dualarınızı bekliyorum bende.. 2010 nisan anneleri olarak öle derin diki bağımız inşallah burasıda öyle olur..
Canım biz konuştuk havuz konusunu doktorumuzla kesinlikle havuzu önermedi.Denize girebilirsin ama ıslak mayoyla kalmamalısın dedi.Birde sıcak hamilelere hiç iyi gelmiyormuş o yüzden çok fazla güneşte ve sıcak ortamlarda kalmamalısın dedi.
çok zor tatlım ya ... kızım çok fena bişey yedirmeye çalışınca bile anne sabret beni sıkma..
beni kimse anlamıyor falan diyor düşün artık..
şok ediyor bizi.. okadar siyasi ki anneanne ile babanne bir arada ise kesinlikle ikisinede yanaşmaz.. geçen babannesi dediki bizde kal.. ay babanne beni anlamıyorsun gitmeye mecburum dedi herkes şok.. kendi yiyecek kendi giyinecek bide herkesi yönetiyor mübarek.. arkadaşlarının hepsi bundan büyük ama hepsini bu kontrol ediyor
hem annem hem kayınvalidem koç :)benim eşim koç burcu. hayır dediği şeyi kendini yırtsan yaptıramazsın. prensipleri vardır ve dışına çıkmaz asla. bebek ve çocuk hali de zordur tabi eminim :)
teşekkür ederim canım. benim normalde de tansiyonum düşüktür de bu sefer fenayım.dalgalanıp duruluyorum sürekli baş dönmeleri. Doktor folik asiti gece 3 tane birden alabileceğimi söyledi bir de öyle denicem bakalım.
Bu arada havuzla ilgili sormayı unuttum doktoruma. Bilginiz var mı ya? yaz bitti havuz a parmağımı sokma şansım olmadı da
senin doktorun abartmış gibi geldi cnm bana benim kese 14 mm çıktı önceki hafta 7ydi büyümüş çok güzel dedi haftaya bebeği görcez dedi hiç olumsuz bişi söylemedi senin geriyse tarihe bakarak benim daha geri görünüyo...o günkü msjından beri kafama takıldı ama bir olumsuzluk olsa söylerdi doktor die düşünüyorum...
canım bende senin mesajını arıyordum bana emzirdiğim için geç geliştiğini veya geç döllenme olabileceğini emzirmeyi hemen bırakmam gerektiğini söylediler haftasına göre 1 hafta kadar geride dediler bir kaç kişide benimle yaklaşık aynı ve kese mm yaklaşık aynı demek ki normal canım
bende kızımı kreşe yeni başlattığım için biraz daha emzirmek istiyorum bir önceki gün 1 kere verdim gece ağlaya ağlaya helak olmuştu dün akşamda hasta oldu dr götürdüm üzüntüden herhalde diye çok üzüldüm anne olmak çok zor bir şey gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?