2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hoş geldin canım inşallah kalıcı dostluklar kurarız

çalışan kimler var kızlar... ben devlet memuruyum.. işin kötüsü çalıştığım yerde tek bayanım.. bakalım nasıl olacak işe gidip gelmem..

aa bırakmadınmı emzirmeyi bence hemen bırak cünkü hamile olunca senin sütün bozuluyo allah korusun çocugu zehirlersin[/

zehirleme diye bir şey yok diyorlar canım sadece sütün tadı bozuluyormuş yakın tarihte doğanlarda ikisini bir emzirenler bile varmış günde 1 defaya indirdim bende kalp atışlarını duyduktan sonra kısmetse 1-2 haftaya bıraktıracağım canım

bankacıyım ben... hamile olduğumu bilen arkadaşlar var da sağolsunlar çok yormuyorlar beni...

bende katibim.. cezaevinde..saymanlıkta çalışıyorum.. koca cezaevinde tek bayan olarak.. aslında öğretmenken atanmayı becerememiş bir öğretmen..
ay sonu geliyor.. işler yoğun midem bulanıyor.. herkes erkek kime dert anlatacam.. ama şikayet etmiyorum şükürler olsun bu günü yaşatana..

benimde eşim oğlak bebek inşallah koç olacak oğlakta iyidir hoştur ama damarı tuttumu tutar bakalım biz napıcaz... ama bir kaç arkadaşım var koç burcu olan inşallah onlar gibi olurlar diyorum hem uyumlu hem girişken insanlar...

merhabalar yeni anne adayları sayfamıza hoşgeldiniz..
ben de anca girebildim bu sabah biraz tembellik yaptım 9 da uyandım saat 10-11 e kadar yatakta döndüm durdum midem iyice kötü oldu acktım kazındı mıdem bir kalktım evde ekmek kalmaış giyindim markete çıktım eve geldim saat 12 ye geldi daha ağzıma lokma koymadım eve zor geldim çok kötü oldum ilk kezz midem fena oldu resmen safra istifra ettim açıldım
sonra çok üzüldüm hamile halimle bu saate kadar aç durulurmu diye

Evet canım hakkaten etrafın koçlarla sarılmış durumda. :)
ben de yengeç burcuyum eşim koç... ne uyum ne uyum
Canım bende nasip olursa cumartesi tatile çıkıyorum.DÜn doktoruma sordum.Havuza kesinlikle girmiceksin ama denize bol bol gir dedi.Islak mayoyla durma.Güneşte de fazla kalma dedi.

oh ne güzel Allah içinize sindirsin canım ya. güneşe dikkat aman diyim. bir de denize gir ama çok hareketten kaçın derim.

Ben uluslararası bir firmada yöneticiyim arkadaşlar. Eşim de ben de aynı firmadayız.

kızlar midem berbat ölüyorum resmen ya içim dışıma cıktı kemıkerım agrıyo sureklı yatıyorum bı an önce gecse ya buarada cuma gunu kontrol var kalp ıslarını duycaz iş ama cok korkuyorum ya duyamassak diye :18::18::18:buarada kaadenizl olanınz varmı aranızda

canım çok sıkma canını inan ben gece bile uyuyamıyorum bulantıdanki ilkinde hiç böle değildim.. zaten ilk üç ay bebek kandan besleniyor üzülme..

aynen çok zor yengeçle koç uyumu

çok çok geçmiş olsun canım
Iyiyim simdi canim. Kanamam kesildi.
Proluton depot verdi bir igne bir haftalik etki ediyormus vuruldum.jeli de kullanıyorum

Ins.bir daha olmaz.ins kimse yasamaz ne zormus.

Cok sagol canim..
pruluton depot ben de kullanıyorum hafta da bir kez canımm

canım çok sıkma canını inan ben gece bile uyuyamıyorum bulantıdanki ilkinde hiç böle değildim.. zaten ilk üç ay bebek kandan besleniyor üzülme..

sağol canım hamileliğimin başından bu yana ilk kez bulantı ve istifra ettim..ama sonrasında mütiş açıldım resmen kendime keldim şimdi çok iyiyim bulantım falan yok karnımı doyurdum bir güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…