selam bende geldim sanırım.. daha kan testi yaptırmadım ama dün idrar testinde biri azcık silikte olsa iki çizgiyi gördük..
hayırlısı tabi..
1.5 yıldır bekliyoruz bi kızım var 3 yaş 4 aylık nisan 2010 doğumlu.. eğer kesinleşir bi aksilik olmazsa buda nisan bebeği olacak çok sevindim.. hayırlı dualarınızı bekliyorum bende.. 2010 nisan anneleri olarak öle derin diki bağımız inşallah burasıda öyle olur..
kızlar merhaba ne ev işi ne yemek hiç birşey yapmak istemiyorum.24 saat uyusam uyurum herhalde aşırı halsizlik yorgunluk var sizlerde böyle misiniz????
çalışan kimler var kızlar... ben devlet memuruyum.. işin kötüsü çalıştığım yerde tek bayanım.. bakalım nasıl olacak işe gidip gelmem..
bende 6+0 da gittim kese göründü ama bebek görünmedi bana da gelişimi biraz geride 2 hafta sonra bakalım dedi herhalde emzirdiğim ve biraz daha bırakmaya niyetim olmadığını söylediğim için dedi Dr.lar şimdi çok kızıyorum beni boş yere türlü düşüncelere sevkettiler
bankacıyım ben... hamile olduğumu bilen arkadaşlar var da sağolsunlar çok yormuyorlar beni...
bankacıyım ben... hamile olduğumu bilen arkadaşlar var da sağolsunlar çok yormuyorlar beni...
senin doktorun abartmış gibi geldi cnm bana benim kese 14 mm çıktı önceki hafta 7ydi büyümüş çok güzel dedi haftaya bebeği görcez dedi hiç olumsuz bişi söylemedi senin geriyse tarihe bakarak benim daha geri görünüyo...o günkü msjından beri kafama takıldı ama bir olumsuzluk olsa söylerdi doktor die düşünüyorum...
canım bende senin mesajını arıyordum bana emzirdiğim için geç geliştiğini veya geç döllenme olabileceğini emzirmeyi hemen bırakmam gerektiğini söylediler haftasına göre 1 hafta kadar geride dediler bir kaç kişide benimle yaklaşık aynı ve kese mm yaklaşık aynı demek ki normal canım
bende kızımı kreşe yeni başlattığım için biraz daha emzirmek istiyorum bir önceki gün 1 kere verdim gece ağlaya ağlaya helak olmuştu dün akşamda hasta oldu dr götürdüm üzüntüden herhalde diye çok üzüldüm anne olmak çok zor bir şey gerçekten
canım dediğim gibi ben gün olarak senden 4 gün öndeyim ama kesemiz aynı senden bir gün önce gitmiştim 14 küsür çıkmıştı ve normal demişti takma kafana boşver olmadı başka doktorada gidersin ben öle yapıcam bu hafta bebeği görüyüm sonrasındada devlettede randevu alcam hem özel hem devlet iki taraflı kontrolü düşünüyorum bakalım bir aksilik olmazsa inş...
benim eşim koç burcu. hayır dediği şeyi kendini yırtsan yaptıramazsın. prensipleri vardır ve dışına çıkmaz asla. bebek ve çocuk hali de zordur tabi eminim :)
iki koçla işin zor desene :)))
Evet canım hakkaten etrafın koçlarla sarılmış durumda. :)hem annem hem kayınvalidem koç :)
annemin hayat görüşü ben evlenirken demişti ''peki de bildiğini yap'' annem de kayınvalidedm de kesinlikle öyle siyahsa siyah asla kırmızı dedirtemezsin bebiş de koç Allah bana güç kuvvet versin:)
ben de yengeç burcuyum eşim koç... ne uyum ne uyumsana daha kötüsünü söyleyimmi benim burcum yengeç.. kızkardeşimde koç ve çok zor anlaşıyoruz.. yani anlaşmazlık değilde farklıyız.. çok hemde..
ama inşallah bi kesinleşsinde hala korku var içimde olmazsa diye çok bekledim çünkü..
ha bir arkadaş demişki doğumdan sonra bitiyor burdaki arkadaşlık falan.. hayır.. 2010 nisan anneleri olarak hala facede görüşüyoruz.. ki burdaki konunun aktifliğini kaybetmesi ondan.. inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı
Canım bende nasip olursa cumartesi tatile çıkıyorum.DÜn doktoruma sordum.Havuza kesinlikle girmiceksin ama denize bol bol gir dedi.Islak mayoyla durma.Güneşte de fazla kalma dedi.
canım dediğim gibi ben gün olarak senden 4 gün öndeyim ama kesemiz aynı senden bir gün önce gitmiştim 14 küsür çıkmıştı ve normal demişti takma kafana boşver olmadı başka doktorada gidersin ben öle yapıcam bu hafta bebeği görüyüm sonrasındada devlettede randevu alcam hem özel hem devlet iki taraflı kontrolü düşünüyorum bakalım bir aksilik olmazsa inş...
iki koçla işin zor desene :)))
benim bebiş Allah izin verirse Balık ta olabilir. oğlum sezeryan olduğundan erken alırız dedi doktor.
benim bebiş Allah izin verirse Balık ta olabilir. oğlum sezeryan olduğundan erken alırız dedi doktor.
canım bişi sorcm sezeryan ayağa kalkmak zor oluyo mu hemen emzırebıldınmı cocugunu ?ben normal den korkuyorum da
merhabalar yeni anne adayları sayfamıza hoşgeldiniz..
ben de anca girebildim bu sabah biraz tembellik yaptım 9 da uyandım saat 10-11 e kadar yatakta döndüm durdum midem iyice kötü oldu acktım kazındı mıdem bir kalktım evde ekmek kalmaış giyindim markete çıktım eve geldim saat 12 ye geldi daha ağzıma lokma koymadım eve zor geldim çok kötü oldum ilk kezz midem fena oldu resmen safra istifra ettim açıldım
sonra çok üzüldüm hamile halimle bu saate kadar aç durulurmu diye
aynen çok zor yengeçle koç uyumuEvet canım hakkaten etrafın koçlarla sarılmış durumda. :)
ben de yengeç burcuyum eşim koç... ne uyum ne uyum
oh ne güzel Allah içinize sindirsin canım ya. güneşe dikkat aman diyim. bir de denize gir ama çok hareketten kaçın derim.
Ben uluslararası bir firmada yöneticiyim arkadaşlar. Eşim de ben de aynı firmadayız.
benimde ilki sezeryan muhtemelen nisan ortası olacak bebişin doğumu inşallahbenim bebiş Allah izin verirse Balık ta olabilir. oğlum sezeryan olduğundan erken alırız dedi doktor.
canım duyarsın hiç sıkma canını sakın.. bu arada karademnizli değilim ama trabzonda okudum çok seviyorum orayıkızlar midem berbat ölüyorum resmen ya içim dışıma cıktı kemıkerım agrıyo sureklı yatıyorum bı an önce gecse ya buarada cuma gunu kontrol var kalp ıslarını duycaz iş ama cok korkuyorum ya duyamassak diye :18::18::18:buarada kaadenizl olanınz varmı aranızda
canım bişi sorcm sezeryan ayağa kalkmak zor oluyo mu hemen emzırebıldınmı cocugunu ?ben normal den korkuyorum da
ben hemen emzirdim ama sezeryanlılar için emzirmek çok zor... kalkıp oturamıyorsunki
çok çok geçmiş olsun canımMerhaba kizlarr ins . herkes iyidir.
Bugun evde sıkıldım biraz gezelim dedik esimle..neyse eve geldik
Cok kanamam oldu pembe pembeydi..baya geldi..cok korktum dedim bebek gitti((direk acile gittik.
Bebek iyiymis kalbini de dinletti iyi problem yok dedi..
Ama keseye yakin yerde rahimde kanama olmus
Yat dinlen gezme dedi..
Ignemi de yedkm geldim.
Cok korktum ama bisey yokmus cok sukur. Simdi yatıyorum bol bol :))
pruluton depot ben de kullanıyorum hafta da bir kez canımmIyiyim simdi canim. Kanamam kesildi.
Proluton depot verdi bir igne bir haftalik etki ediyormus vuruldum.jeli de kullanıyorum
Ins.bir daha olmaz.ins kimse yasamaz ne zormus.
Cok sagol canim..
ben de normal doğum istiyordum ama apar topar mecburi sezeryana alındım. çok rahat geçti tabi hemen şor şor süt inmedi ama şükür iki güne toparladık. zamana bırakmak lazım bence. Rabbim çizmiş bir yol biz ne düşünürsek düşünelim iş olacağına varıyor. Sezeryan planlarsın bi bakarsın suyun gelmiş pıt diye doğurmuşsun en normalinden :)
canım çok sıkma canını inan ben gece bile uyuyamıyorum bulantıdanki ilkinde hiç böle değildim.. zaten ilk üç ay bebek kandan besleniyor üzülme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?