2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar imdaaaaatttt kahvaltı yapmaya kalktım çok şiddetli bel ağrım başladı
ve karnım kasıklarım adet oluckamışım gibi ağrıyo
bu normal dimi:26:

çok sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..
işte normali %60 yada 2 kat benimki ilk günler artmadı
sonrada 6 kat arttı
çok korkuttu bizi
inşallah keseyi görmeye gidicez cuma inş görürüz Allahım...

Çok sevindim canim Allahin izniyle goreceksin keseyi benim 11.gün bugün değerim 183 9. Gün 110 du ikiye katlamadi ama iyi dedi doktor

slm herkese
hayırlı olsun bebişleriniz inşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle.bende 2013 nisan annesiyim geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim çok şükür şimdi mucizem benimle birlikte çok güzel bi duygu anne olmak.9 ay karnım burnumda işe gittim geldim hemde 2 araba değiştirerek, 2 defada yere düştüm bişey olmadı Allaha çok şükür bebğim sağ salim sağlıklı dünyaya geldi. Allaha emanetsiniz hamileliğinizin tadını çıkarmaya bakın :))

ne çabuk gounmuş maşallah benimkide haftaya gorunur inşallah

sen hakkaten cok streslısın rahatlamaya çalış hamileliğin ilk zamanları kasık ağrıları cok normal rahım büyüdüğü için ağrı oluyo korkma bel ağrısıda olur bendede vardı o kanama yoksa telaş yok sakin ol artık

çok stresli ve pimpirikliyim artık takmayayım diyorum olmuyor
bebeği sağlıkla kucağıma alsam rahatlıcam

yok maleseff bi bunlar var elimdee bide ilk haftadan var ama orda daa bişi yazmıyoo zaten daha 2 kere gittik doktoraaa öyle bişey de hiçbirinde yazmıyoo neyse artık yarın doktordan gelincee paylaşırımm burdaa güzel haberimii inşş

ohh ohh akşama yemek derdim yok binaca bahçemizde iftar yemeği var hamileyim diye bana salatayla karpuz düştü
tüm bloklar bize özenıyo her akşam semaverde çay yapıyoruz bişeyler götürüyoruz en sevdiğim komşuluk düzenini bulduk şükürler olsun

bu arada aynı yaştayız canım bende 22 yaşındayım

9 ay bu şekilde kendine işkence edersin neyse zaman gecsin alışırsın takmamaya başlarsın
doktor 7 haftalık demişti mi yazmıştın sen öyle hatırlıyorum ben :26:
neyse yarın öğrenırız

bencede melindax biraz rahat ol canım herşey normal...sen rahat ol bebeğinde rahatlasın...

9 ay bu şekilde kendine işkence edersin neyse zaman gecsin alışırsın takmamaya başlarsın

neyse yarın öğrenırız

bencede melindax biraz rahat ol canım herşey normal...sen rahat ol bebeğinde rahatlasın...

dış gebelik yada kimyasal gebelikle ilgili okadar çok şey okudumki o yüzden korkyorum sanırım:2:
tamam artık takmamaya çalışıcam başarabilrsem:26:

cok çenem düştü daha yatak duruyo toplanacak cıkıyım toplıyım banyomu yapıyım zaten çirkinleştim banyo yapınca rahatlıyorum

neyse yarın öğrenırız

evet geçen hafta 5.6 haftalık demiştii o zman bu hafta 7 hafta oluyoo o kadar streslii bi muayneydi kii soramadımm şok geçirmekten..ilk öncee bebk yok dedii haftaya aç karınla gel kürtaj dedi sonra bebğin kalp atışıı duyulduu bebği göremedii bölee fenalık geçirdim yanii ondann kenince hesapladı ama sormak aklıma gelmedii ben adet olmadım 2 ayy bu 2 haftayıı neden koyuyosunuz diee neyse yarın bakcaz artıkk bende meraktan çatlıyorumm inş bebeğimii görürüzz

oh canım hakkaten çok güzelmiş keşke bizim burasıda öyle olsa

inşallah görürsün canım bende cumartesi keseyi görmeye gidicem

bizde kimseye söylemıyoduk normalde kayınvalıdemın özel isteği hayır saklanacak ne var anlamadım sankı bekar adamlarızda hamileyiz yanı sonra birden duyuldu
İlk hamileliğimi 2 günde içinde dünya öğrendi ama ondan sonrakileri kimseye söylemedik.Dün görümceme söyledim.Dedimki istersen annene sen müjde ver.'' Bi kaç gün geçsin öyle söylerim.'' dedi.Uyuz oldum.Hani düşerse falan kaynanam üzülmesin diye.Belki kendince haklı ama benim zoruma gitti.

Canım bende de adet olucakmışım gibi ağrılar var.Doktora gittğinde sorarsın.Bence normal.SOnuçta rahim büyüyo.

Kızlar bu arada oruç tutuyormusunuz.Ben tutmaya devam ediyorum.Çok şükür bi problem yok.Hamileliğimi öğreneli 3 gün oldu.Zaten çalışıyorum. O yüzden yemek yapmamaya karar verdim. Eve gidince direk ayağımı uzatıp yatcam.Bu hafta full davetliyiz.O yüzden sıkıntım yok.Siz nasıl yapıyosunuz.

bak kalp atışını duymuşsun ne güzel içini ferah tut...

canım ben progestan içiyorum birde doktor bana tutma dedi...bol sıvıya ihtiyaç var şimdi dedi kan yapıcı şeyle ye dedi o yüzden tutmuyorum dünden beri..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…