çok sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..
işte normali %60 yada 2 kat benimki ilk günler artmadı
sonrada 6 kat arttı
çok korkuttu bizi
inşallah keseyi görmeye gidicez cuma inş görürüz Allahım...
herkese selamlar. inş sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepimiz 29 temmuz da kendim test yaptım ve pozitif cıktı :) yarın da kan ve idrar sonuçalrımı alıcam doktora gittim ultrasonla baktı 3 haftalık gebesni dedi :) keseyi de gösterdi yarın ne kullanacağıma karar verecek inş sıkıntı olmaz yaa
sen hakkaten cok streslısın rahatlamaya çalış hamileliğin ilk zamanları kasık ağrıları cok normal rahım büyüdüğü için ağrı oluyo korkma bel ağrısıda olur bendede vardı o kanama yoksa telaş yok sakin ol artıkkızlar imdaaaaatttt kahvaltı yapmaya kalktım çok şiddetli bel ağrım başladı
ve karnım kasıklarım adet oluckamışım gibi ağrıyo
bu normal dimi:26:
sen hakkaten cok streslısın rahatlamaya çalış hamileliğin ilk zamanları kasık ağrıları cok normal rahım büyüdüğü için ağrı oluyo korkma bel ağrısıda olur bendede vardı o kanama yoksa telaş yok sakin ol artık
sen hakkaten cok streslısın rahatlamaya çalış hamileliğin ilk zamanları kasık ağrıları cok normal rahım büyüdüğü için ağrı oluyo korkma bel ağrısıda olur bendede vardı o kanama yoksa telaş yok sakin ol artık
9 ay bu şekilde kendine işkence edersin neyse zaman gecsin alışırsın takmamaya başlarsınçok stresli ve pimpirikliyim artık takmayayım diyorum olmuyor
bebeği sağlıkla kucağıma alsam rahatlıcam
doktor 7 haftalık demişti mi yazmıştın sen öyle hatırlıyorum ben :26:yok maleseff bi bunlar var elimdee bide ilk haftadan var ama orda daa bişi yazmıyoo zaten daha 2 kere gittik doktoraaa öyle bişey de hiçbirinde yazmıyoo neyse artık yarın doktordan gelincee paylaşırımm burdaa güzel haberimii inşş
çok stresli ve pimpirikliyim artık takmayayım diyorum olmuyor
bebeği sağlıkla kucağıma alsam rahatlıcam
kızlar imdaaaaatttt kahvaltı yapmaya kalktım çok şiddetli bel ağrım başladı
9 ay bu şekilde kendine işkence edersin neyse zaman gecsin alışırsın takmamaya başlarsın
doktor 7 haftalık demişti mi yazmıştın sen öyle hatırlıyorum ben :26:
neyse yarın öğrenırız
bencede melindax biraz rahat ol canım herşey normal...sen rahat ol bebeğinde rahatlasın...
9 ay bu şekilde kendine işkence edersin neyse zaman gecsin alışırsın takmamaya başlarsın
doktor 7 haftalık demişti mi yazmıştın sen öyle hatırlıyorum ben :26:
neyse yarın öğrenırız
ohh ohh akşama yemek derdim yok binaca bahçemizde iftar yemeği var hamileyim diye bana salatayla karpuz düştü
tüm bloklar bize özenıyo her akşam semaverde çay yapıyoruz bişeyler götürüyoruz en sevdiğim komşuluk düzenini bulduk şükürler olsun
evet geçen hafta 5.6 haftalık demiştii o zman bu hafta 7 hafta oluyoo o kadar streslii bi muayneydi kii soramadımm şok geçirmekten..ilk öncee bebk yok dedii haftaya aç karınla gel kürtaj dedi sonra bebğin kalp atışıı duyulduu bebği göremedii bölee fenalık geçirdim yanii ondann kenince hesapladı ama sormak aklıma gelmedii ben adet olmadım 2 ayy bu 2 haftayıı neden koyuyosunuz diee neyse yarın bakcaz artıkk bende meraktan çatlıyorumm inş bebeğimii görürüzz
İlk hamileliğimi 2 günde içinde dünya öğrendi ama ondan sonrakileri kimseye söylemedik.Dün görümceme söyledim.Dedimki istersen annene sen müjde ver.'' Bi kaç gün geçsin öyle söylerim.'' dedi.Uyuz oldum.Hani düşerse falan kaynanam üzülmesin diye.Belki kendince haklı ama benim zoruma gitti.bizde kimseye söylemıyoduk normalde kayınvalıdemın özel isteği hayır saklanacak ne var anlamadım sankı bekar adamlarızda hamileyiz yanı sonra birden duyuldu
kızlar imdaaaaatttt kahvaltı yapmaya kalktım çok şiddetli bel ağrım başladı
evet geçen hafta 5.6 haftalık demiştii o zman bu hafta 7 hafta oluyoo o kadar streslii bi muayneydi kii soramadımm şok geçirmekten..ilk öncee bebk yok dedii haftaya aç karınla gel kürtaj dedi sonra bebğin kalp atışıı duyulduu bebği göremedii bölee fenalık geçirdim yanii ondann kenince hesapladı ama sormak aklıma gelmedii ben adet olmadım 2 ayy bu 2 haftayıı neden koyuyosunuz diee neyse yarın bakcaz artıkk bende meraktan çatlıyorumm inş bebeğimii görürüzz
Kızlar bu arada oruç tutuyormusunuz.Ben tutmaya devam ediyorum.Çok şükür bi problem yok.Hamileliğimi öğreneli 3 gün oldu.Zaten çalışıyorum. O yüzden yemek yapmamaya karar verdim. Eve gidince direk ayağımı uzatıp yatcam.Bu hafta full davetliyiz.O yüzden sıkıntım yok.Siz nasıl yapıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?