İlk hamileliğimi 2 günde içinde dünya öğrendi ama ondan sonrakileri kimseye söylemedik.Dün görümceme söyledim.Dedimki istersen annene sen müjde ver.'' Bi kaç gün geçsin öyle söylerim.'' dedi.Uyuz oldum.Hani düşerse falan kaynanam üzülmesin diye.Belki kendince haklı ama benim zoruma gitti.
Canım bende de adet olucakmışım gibi ağrılar var.Doktora gittğinde sorarsın.Bence normal.SOnuçta rahim büyüyo.
Kızlar bu arada oruç tutuyormusunuz.Ben tutmaya devam ediyorum.Çok şükür bi problem yok.Hamileliğimi öğreneli 3 gün oldu.Zaten çalışıyorum. O yüzden yemek yapmamaya karar verdim. Eve gidince direk ayağımı uzatıp yatcam.Bu hafta full davetliyiz.O yüzden sıkıntım yok.Siz nasıl yapıyosunuz.
canım bana doktorda sağlık ocağındaki ebede tutma dedi o yüzden tutmuyorum
canım ben progestan içiyorum birde doktor bana tutma dedi...bol sıvıya ihtiyaç var şimdi dedi kan yapıcı şeyle ye dedi o yüzden tutmuyorum dünden beri..:26:
canım bende de oluyo bel ağrısı..kızlar imdaaaaatttt kahvaltı yapmaya kalktım çok şiddetli bel ağrım başladı
ve karnım kasıklarım adet oluckamışım gibi ağrıyo
bu normal dimi:26:
Çok sevindim canim Allahin izniyle goreceksin keseyi benim 11.gün bugün değerim 183 9. Gün 110 du ikiye katlamadi ama iyi dedi doktor
inşallah görürsün canım bende cumartesi keseyi görmeye gidicem
bak kalp atışını duymuşsun ne güzel içini ferah tut...
Kizlar merhaba. Doktorumun muayenehanesindeyim simdi. Muayene olunca ayrintilari yazarim. Sizden bir sey istycem. Lutfen dua edin de saglikli bir gebelik desin doktor. Lutfen dua edin. Hamisdaslarimin dualarini kabul eder rabbim
ohh ohh akşama yemek derdim yok binaca bahçemizde iftar yemeği var hamileyim diye bana salatayla karpuz düştü
tüm bloklar bize özenıyo her akşam semaverde çay yapıyoruz bişeyler götürüyoruz en sevdiğim komşuluk düzenini bulduk şükürler olsun
canım progestan kaç mg ve günde kaç tane alıyosun.Benimki geçen hamileliğimde vermişti doktor.200mg günde 1 kapsül iç demişti.
ben ramazanın başında bi 13 gun tuutum sonra daha tutamadım o kadar halsizdimki ölücanım bana doktorda sağlık ocağındaki ebede tutma dedi o yüzden tutmuyorum
100mg içiyorum canım 12 saatde bir içiyorum doktorum bana bunu yumurtam çatladıktan sonra hemen verdi devam etti birde günde 1 tane asprin içiyorum...
ben ramazanın başında bi 13 gun tuutum sonra daha tutamadım o kadar halsizdimki ölü
gibi yatıyodum az bi iş yapsam saatlerce baygın gibi uyuyodum
hamileliğimi cuma öğrendim ama ben zaten pazar gününden beri oruç tutmuyodum Allah affetsin
Bizim ki aynı hesaba geliyor o zaman.Toplamda günde 200 mg içiyosun.ben tek seferde içiyorum.3 gün önce başladım.Doktora gittiğide büyük ihtimal devam et der.Folik asit içmiyomusun.
:) Dün bütün gün uyudum ve hala uyumak istiyorum. ama işin kötü tarafı karnm çok şişiyor neden bilmiyorum. Benim gibi yemekten sonra böyle karnı şişen var mı ve ne yapıyorsunuz ?
Merhaba, ben de nisan annesiyim. Beklenen tarih 3 Nisan 2014. İlk hamileliğim ve biraz korkuyorum. 5-6 gün önce evde test yaptım + çıktı. Dün de hastaneye gittim idrar testi yaptılar ve yine +. Enteresan olan burada kan testinden değil idrar testinden bakıyorlar. (New York'ta yaşıyorum.) ayrıca bana doktor randevusunu 26 Ağustos'a verdi yani 8 haftalık olana kadar muayene etmiyorlar. Bir şikayetin olursa kramp ya da kanama gibi hemen gel dediler o kadar. Düşük ihtimaline karşı ne iğne ne ilaç hiçbir şey yapmadı, önermedi.
Kızlar maşallah yeni hamilelerimiz var.Allah hayırlı etsin inş.Tek tek alıntı yapamadım.Çok kalabalık oluyor diye.Ben cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum.4+5 olucam inş.Şuan sürekli adet olucakmışım gibi ağrım var.Benim durumum da biraz kritik çünkü 3,5 senelik evliliğimin 2,5 senesi infertilite (kısırlık) ile geçti.İğneler ilaçlar vs.Derken kendiliğimden hamile kaldım.Ama 8. haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum.4 ay sonra tekrar hamile kaldım.Bu sefer 5. hafta da düşük yaptım.Anlıcağınız bu 3. hamileliğim.Lütfen bana dua edin.Rabbim bu sefer yüzümü güldürsün.Bütün hamişlerimize bol bol dua ediyorum.Sizde bana edin.
dış gebelik yada kimyasal gebelikle ilgili okadar çok şey okudumki o yüzden korkyorum sanırım:2:
tamam artık takmamaya çalışıcam başarabilrsem:26:
kızlar lütfen bana dua edin yarın keseyi görmeye gidicem.inşaallah kötü birşey duymadan gelirim.şimdiye kadar doktorum hep umutsuz konuştu hiçbir sorun olmamasına rağmen bakalım yarın neler olacak
içiyorum canım unuttum onu yazmayı telefonda görüştük devam et dedi..
ben çok memnunum doktorumdan ya yani aynı ilde olsak hepinize şiddetle tavsiye ederim...
3 yıldır ben bu günü bekliyorum gitmediğim doktor özel yerler kalmadı hiç bişey yok ama nasip olmayınca olmuyor işte...
2 aydan beri bu doktora gidiyorum bu ay beni o kadar hazırladı ki anlatamam hiç kasmadığım kadar kastım kendimi hiç dinlemdiğim kadar dinledim yumurta çatlatma iğnesi verdi dediki bu ay çok dikkat et hiç bir iş yapma dinlen sürekli dedi beslenme konusunda defalarca uyardı..sonunda çok şükür olumlu haber aldım inşallah sonuna kadar devam eder...yanına giren hasta en az 20 dk en az oda soru sormazsa sadece doktor konuşursa yani...
kızlar lütfen bana dua edin yarın keseyi görmeye gidicem.inşaallah kötü birşey duymadan gelirim.şimdiye kadar doktorum hep umutsuz konuştu hiçbir sorun olmamasına rağmen bakalım yarın neler olacak
Canım çok şanslısın o zaman.Düzgün doktor bulmak çok zor.Sen hangi ildesin.
Merhaba kizlar bende dun gordum keseyi bayagi rahatladim boyu ve yeri cok guzel dedi dr. Bayram ertesi kalp atisi icin randevu verdi insallah hayirlisiyla onuda duyariz darisi hepinizin basina 3 ay once 10 haftalik bebegimi kaybettigim icin cok endiseliyim o hamileligimde o kadar cok kotu sey okudum arastirdimki resmen cektim kotulugu lutfen siz yapmayin hep iyi seyler dusunun bende oyle yapmaya calisiyorum elimden geldigince
Merhaba kizlar bende dun gordum keseyi bayagi rahatladim boyu ve yeri cok guzel dedi dr. Bayram ertesi kalp atisi icin randevu verdi insallah hayirlisiyla onuda duyariz darisi hepinizin basina 3 ay once 10 haftalik bebegimi kaybettigim icin cok endiseliyim o hamileligimde o kadar cok kotu sey okudum arastirdimki resmen cektim kotulugu lutfen siz yapmayin hep iyi seyler dusunun bende oyle yapmaya calisiyorum elimden geldigince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?