2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım bana doktorda sağlık ocağındaki ebede tutma dedi o yüzden tutmuyorum

ben daha doktora gitmedim.İnternetten araştırdım.Yeterli sıvı ve gıda alındığı takdirde gebeliğin ilk zamanları tutmakta bi sakınca yokmuş.Ztn bi hafta kaldı bayrama bi aksilik çıkmazsa tutucam.

canım ben progestan içiyorum birde doktor bana tutma dedi...bol sıvıya ihtiyaç var şimdi dedi kan yapıcı şeyle ye dedi o yüzden tutmuyorum dünden beri..:26:

canım progestan kaç mg ve günde kaç tane alıyosun.Benimki geçen hamileliğimde vermişti doktor.200mg günde 1 kapsül iç demişti.

kızlar imdaaaaatttt kahvaltı yapmaya kalktım çok şiddetli bel ağrım başladı
ve karnım kasıklarım adet oluckamışım gibi ağrıyo
bu normal dimi:26:
canım bende de oluyo bel ağrısı..
korkma bişey olmaz Allahın izniyle..
Çok sevindim canim Allahin izniyle goreceksin keseyi benim 11.gün bugün değerim 183 9. Gün 110 du ikiye katlamadi ama iyi dedi doktor

canım %60 artması yeterli ki senin de öyle olmuş.
benim % 10 du ve çok korkmuştum
neyseki düzeldi çok şükürrrr..
çok teşekkür ederim canım..

Kizlar merhaba. Doktorumun muayenehanesindeyim simdi. Muayene olunca ayrintilari yazarim. Sizden bir sey istycem. Lutfen dua edin de saglikli bir gebelik desin doktor. Lutfen dua edin. Hamisdaslarimin dualarini kabul eder rabbim

inşallah görürsün canım bende cumartesi keseyi görmeye gidicem

bak kalp atışını duymuşsun ne güzel içini ferah tut...

teşekkürlerr çok saolunn inşallahh görürüz bebğimii kalp atışını duyduk ama kendisini göremeyince aklım a kötü kötü şeyler geliyo yinede ama artık düşünmicem yarın görcezzz inşş hepimizz içinn güzell olurr melindx sende keseyi görürsün inşallah llah yardımcımız olsunn

Kizlar merhaba. Doktorumun muayenehanesindeyim simdi. Muayene olunca ayrintilari yazarim. Sizden bir sey istycem. Lutfen dua edin de saglikli bir gebelik desin doktor. Lutfen dua edin. Hamisdaslarimin dualarini kabul eder rabbim

canımm güzel haberlereegel inşallahhhhhh allahımmm bebişinii sana bağışlasınn :13:

bizimde aynı 5 günde kilo aldım ya
daha kimse bilmiyor da hamile olduğumu
bizim hemen apartmanın yakınında park vardı orda yapıoz
cuma iftar vardı
cumartesi iftar vardı pazar benim misafir vardı
salı yine iftar vardı ve perşembe yine var
cuma da kayınvali,dede yiyip yola çıkcaz memlekete
otobüsle gitcem inşallah bi sorun olmaz kızlar ne dersiniz siz?

canım progestan kaç mg ve günde kaç tane alıyosun.Benimki geçen hamileliğimde vermişti doktor.200mg günde 1 kapsül iç demişti.

100mg içiyorum canım 12 saatde bir içiyorum doktorum bana bunu yumurtam çatladıktan sonra hemen verdi devam etti birde günde 1 tane asprin içiyorum...

ben ramazanın başında bi 13 gun tuutum sonra daha tutamadım o kadar halsizdimki ölü
gibi yatıyodum az bi iş yapsam saatlerce baygın gibi uyuyodum
hamileliğimi cuma öğrendim ama ben zaten pazar gününden beri oruç tutmuyodum Allah affetsin

100mg içiyorum canım 12 saatde bir içiyorum doktorum bana bunu yumurtam çatladıktan sonra hemen verdi devam etti birde günde 1 tane asprin içiyorum...

Bizim ki aynı hesaba geliyor o zaman.Toplamda günde 200 mg içiyosun.ben tek seferde içiyorum.3 gün önce başladım.Doktora gittiğide büyük ihtimal devam et der.Folik asit içmiyomusun.

Canım zaten rabbim o kadar merhametliki tolerans tanıyor.İnş. bebeğini kucağına aldıktan sonra kazasını tutarsın.Benim niyetim var.Eğer rabbim nasip eder de doğurursam.3 Gün oruç tutucam ve kurban kesicez.

Bizim ki aynı hesaba geliyor o zaman.Toplamda günde 200 mg içiyosun.ben tek seferde içiyorum.3 gün önce başladım.Doktora gittiğide büyük ihtimal devam et der.Folik asit içmiyomusun.

içiyorum canım unuttum onu yazmayı telefonda görüştük devam et dedi..
ben çok memnunum doktorumdan ya yani aynı ilde olsak hepinize şiddetle tavsiye ederim...
3 yıldır ben bu günü bekliyorum gitmediğim doktor özel yerler kalmadı hiç bişey yok ama nasip olmayınca olmuyor işte...
2 aydan beri bu doktora gidiyorum bu ay beni o kadar hazırladı ki anlatamam hiç kasmadığım kadar kastım kendimi hiç dinlemdiğim kadar dinledim yumurta çatlatma iğnesi verdi dediki bu ay çok dikkat et hiç bir iş yapma dinlen sürekli dedi beslenme konusunda defalarca uyardı..sonunda çok şükür olumlu haber aldım inşallah sonuna kadar devam eder... yanına giren hasta en az 20 dk en az oda soru sormazsa sadece doktor konuşursa yani...

:) Dün bütün gün uyudum ve hala uyumak istiyorum. ama işin kötü tarafı karnm çok şişiyor neden bilmiyorum. Benim gibi yemekten sonra böyle karnı şişen var mı ve ne yapıyorsunuz ?

benim karnım da çok şiş ve acaip gazım var ve afedersşnşz ama çok tuvalete çıkıyorum hem kuöuk hem buyuk

benim ilk gittiğim doktor kan testi yaptı ve 3 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamadım gititm 2 gun sonra bu sefer gittiğim doktor da
doktor testi tekrarlamak için çağırmıştır değil mi dedi
yok dedim valla o uç hafta sonra çağırmıştı adam şaşırdı kim o doktor dedi :)

inşallah canım rabbiöm sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin amin

dış gebelik yada kimyasal gebelikle ilgili okadar çok şey okudumki o yüzden korkyorum sanırım:2:
tamam artık takmamaya çalışıcam başarabilrsem:26:

kafaya takmamak lazım ya ben daha hemile olduğumu öğrenmeden rüyamda duşuk yaptığımı ve başka bi gun de aşırı kanamayla kimyasal gebelik yaşladıgımı gordum ama hamile olduğumu öğrendiğim gunun gecesinde mis gibi bi bebek kokusuyal erkek bebek aldım kucağıma minnacıktı kurban olsunlar ya
İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım bebeişlerimizi
bende keseyi haftaya gorcem ama inanıyorum bebeğime ve güzel bi hamilelik geçireceğime inşallah tabş Allahın izniylr
ama benim şimdiye kadar herhangi bir problemim olmadı anneminde hamilelikleri çok rahat geçermiş kız kardeşimde çok rahat bi hamilelik geçirdi inşaaalah benimde oyle olur

size bişy sorucam ben cuma gunu otobüsle memlekete gitcem 13-14 saat sizin fikirlerinizi de almak istedim
doktora sordum git demem ama gitme de demem dedi
şimdi ben sana bişey olmaz derim olur ki bişey olur sonra doktor bişey olmaz demişti olur edi
kanamam vs hiç bi sıkıntı yok ama bilemedim napsam ya Allah'a emanet edip gitsem mi
biletleri de önceden almıştık ve uçak da alamayız çok pahalı

kızlar lütfen bana dua edin yarın keseyi görmeye gidicem.inşaallah kötü birşey duymadan gelirim.şimdiye kadar doktorum hep umutsuz konuştu hiçbir sorun olmamasına rağmen bakalım yarın neler olacak

kızlar lütfen bana dua edin yarın keseyi görmeye gidicem.inşaallah kötü birşey duymadan gelirim.şimdiye kadar doktorum hep umutsuz konuştu hiçbir sorun olmamasına rağmen bakalım yarın neler olacak

ah bu doktorlar ah
ben ilk test verdim 25,92 çıktı
adam gebelik var ama çok yeni kasıkların ağrırsa dış belikte olabilir doğum haneye gelirsin dedi ben sevinemedim bile hamileliğime
bence eger varsa başka bi doktora git önemli olan senin mutlu ayrılman yanından

Son düzenleme:

Canım çok şanslısın o zaman.Düzgün doktor bulmak çok zor.Sen hangi ildesin.

Canım inş. görceksin kesey, yüreğini ferah tut.hayırlı haberini bekliyoruz.

Merhaba kizlar bende dun gordum keseyi bayagi rahatladim boyu ve yeri cok guzel dedi dr. Bayram ertesi kalp atisi icin randevu verdi insallah hayirlisiyla onuda duyariz darisi hepinizin basina 3 ay once 10 haftalik bebegimi kaybettigim icin cok endiseliyim o hamileligimde o kadar cok kotu sey okudum arastirdimki resmen cektim kotulugu lutfen siz yapmayin hep iyi seyler dusunun bende oyle yapmaya calisiyorum elimden geldigince

Canım çok şanslısın o zaman.Düzgün doktor bulmak çok zor.Sen hangi ildesin.

evet gerçekten çok zor canım..bursa'da oturuyorum sen nerde..?

ne güzel darısı bizim başımıza inşallah canım..rabbim sorunsuz bi gebelik nasip etsin inşallah tutunsun bırakmasın hiç seni...

hoşgeldin canım ya geçmiş olsun allahım bu bebeğini inşallah sağ salim kucağına alırsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…