2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gözün aydın canım.Darısı başımıza.İyi düşün iyi olsun .

evet gerçekten çok zor canım..bursa'da oturuyorum sen nerde..?

Ben istanbuldayım.

evet gerçekten çok zor canım..bursa'da oturuyorum sen nerde..?

ne güzel darısı bizim başımıza inşallah canım..rabbim sorunsuz bi gebelik nasip etsin inşallah tutunsun bırakmasın hiç seni...

hangi Dr.a gidiyorsun bende bursadayım iyi bir dr. bulmam lazım

merhabalar kızlar yeni geldim doktordan. doktorum keseyi gösterdi daha küçük bayram ertesisinde kalp atışını duyalım testler yaptıralım dedi. tansiyonum düşük çıktı. oruçtandır dedim.eğer susuyorsan oruç tutma dedi.açlıktan bir şey olmaz ama su önemli bu ay dedi. bi de benim önceki gebeliğim kürtajla sona ermişti o yüzden sıkı takibe alacakmış progestan ve vitamin verdi.

mide bulantın var mı diye sordu benim de yoktu. bulantının olması iyi dedi. 1 2 hafta sonra olur inşallah dedi. biraz moralim bozuldu anlaşılan ama şükür buna da.

kızlar merhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 304 çıktı son adet tarihim 29 hazirandı sizce normal mi beta?
randevu aldım 6 ağustosta gel dedi dr um çok geç geliyor bana yaaa nerdeyse 1 hafta var şuan gitsem kese falan belli olmazmı ki çatlycam meraktannnnn lütfen cevap verin arkadaslar

canım mrb senin son adet tarihin ne zamandı keseyi gördüğün için merak ettim?

ilk bebeğin mi canım. Bence acele etme. 7 haftalıkken gidersen kalp atışını da duyarsın. Ben ilkini düşük yaptım bu sebeple gittim. Ilaç verir diye.

öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz... değer gayet güzel ama 500 geçmeden kese gözükmez canım

canım endişelenme..
keseyi görmüşsün çok şükür ki..gözün aydın darısı kalp atışına inşallahbirde su çok önemli evet günde 2-2.5 lt içmeye çalış
mutlaka.
süt iç günde 1 bardak..
ceviz ye..bebişe iyi geliyormuş

canım tebrikler sağlıkla kucağına alasın inşallah..

keseyi görmek için değerinin en az 1000 olması gerekiyor..

2-3 üne 1000 lere çıkar...

benimde bugün 857 çıktı cumaya keseyi görmeye gidicem inşallah kısmet olur

dikkat ediyordum bunlara ama yanında oruç da tutuyordum. Ilk aylar olunca tutmamalıymışız. Doktor böyle deyince ben de bozdum saat 5 de ne olurrr ne olmaaaz dedim. Sen kaç kez kan testi yaptırdın. Sürekli tekrarlamak mı gerekiyor

canım benimki tüp bebek olduğu için ve değerler düzenli artmadığı için çok yaptırdık..

merkez 3 gün test istedi biz 5 gün test yaptık..

ve şükürler olsunki son iki günde değerim fazlasıyla katladı

doktorda artış bir tuhaf erken vajinal usg gir dedi cumaya randevu aldık bakalım işte..

inşallah herğey yolundadır:26:

İNŞALLAH HEPİMİZİNKİ NORMALDİR DE ARTIK STRES YAPMAYI BIRAKIR. ALIŞVERİŞLERDEN FALAN KONUŞURUZ.

Ay Harika ya ne güzel bizim sitede sadece 1 gün oldu iftar
Ya bana doktor annene bile gidemezsin dedi aramızda 70 km var 1 saatte gidiyorum ama yasakladı :26:
Gerçi benim asilama ile oldu ondan herhalde ayin 13 unden beri sadece hastaneye gidiyorum çıldıracağım evde

Bende tutuyorum Allah kabul etsin doktor izin verdi zaten ben progesteron umu jel seklinde alıyorum sahurdan sonra kullanıyorum sıkıntı yapmıyor

Bide kizlar ben coraspin kullanıyordum bir gün yerleşme kanı geldi doktor biraktirdi sizdende kanama gelince aspirini birkatirdimi?:26:

Gözün aydin allahım sag saglim kucağına almayı nasip etsin insallah

Benimde 28 haziran son adetim bu cumartesi gidecem doktora ben öncekinden bu aralarda keseyi alttan bakınca görmüştü diye hatırlıyorum şimdide gözükür insallah

Bende17 gün oruc tuttum sonra baktım ki çok susuyorum bıraktım daha az midem bulanıyor simdi

ben pazartesi gittiğimde değeri 1540 lardaydı, dr. keseyi göremedi ama değerlerin iyi gözüküyor perşembe ya da cuma gel keseyi görürüz demişti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…