Gözün aydın canım.Darısı başımıza.İyi düşün iyi olsun .Merhaba kizlar bende dun gordum keseyi bayagi rahatladim boyu ve yeri cok guzel dedi dr. Bayram ertesi kalp atisi icin randevu verdi insallah hayirlisiyla onuda duyariz darisi hepinizin basina 3 ay once 10 haftalik bebegimi kaybettigim icin cok endiseliyim o hamileligimde o kadar cok kotu sey okudum arastirdimki resmen cektim kotulugu lutfen siz yapmayin hep iyi seyler dusunun bende oyle yapmaya calisiyorum elimden geldigince
evet gerçekten çok zor canım..bursa'da oturuyorum sen nerde..?
evet gerçekten çok zor canım..bursa'da oturuyorum sen nerde..?
ne güzel darısı bizim başımıza inşallah canım..rabbim sorunsuz bi gebelik nasip etsin inşallah tutunsun bırakmasın hiç seni...
merhabalar kızlar yeni geldim doktordan. doktorum keseyi gösterdi daha küçük bayram ertesisinde kalp atışını duyalım testler yaptıralım dedi. tansiyonum düşük çıktı. oruçtandır dedim.eğer susuyorsan oruç tutma dedi.açlıktan bir şey olmaz ama su önemli bu ay dedi. bi de benim önceki gebeliğim kürtajla sona ermişti o yüzden sıkı takibe alacakmış progestan ve vitamin verdi.
mide bulantın var mı diye sordu benim de yoktu. bulantının olması iyi dedi. 1 2 hafta sonra olur inşallah dedi. biraz moralim bozuldu anlaşılan ama şükür buna da.
kuzeycim benim sat 26 haziran. Seninki kaç. Yani hem de karnımdan baktı vajinalden değil. Görünmeseydi vajinal bakılacaktı. Ama göründücanım mrb senin son adet tarihin ne zamandı keseyi gördüğün için merak ettim?
hangi Dr.a gidiyorsun bende bursadayım iyi bir dr. bulmam lazım
ilk bebeğin mi canım. Bence acele etme. 7 haftalıkken gidersen kalp atışını da duyarsın. Ben ilkini düşük yaptım bu sebeple gittim. Ilaç verir diye.kızlar merhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 304 çıktı son adet tarihim 29 hazirandı sizce normal mi beta?
Randevu aldım 6 ağustosta gel dedi dr um çok geç geliyor bana yaaa nerdeyse 1 hafta var şuan gitsem kese falan belli olmazmı ki çatlycam meraktannnnn lütfen cevap verin arkadaslar
kızlar merhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 304 çıktı son adet tarihim 29 hazirandı sizce normal mi beta?
randevu aldım 6 ağustosta gel dedi dr um çok geç geliyor bana yaaa nerdeyse 1 hafta var şuan gitsem kese falan belli olmazmı ki çatlycam meraktannnnn lütfen cevap verin arkadaslar
canım endişelenme..merhabalar kızlar yeni geldim doktordan. doktorum keseyi gösterdi daha küçük bayram ertesisinde kalp atışını duyalım testler yaptıralım dedi. tansiyonum düşük çıktı. oruçtandır dedim.eğer susuyorsan oruç tutma dedi.açlıktan bir şey olmaz ama su önemli bu ay dedi. bi de benim önceki gebeliğim kürtajla sona ermişti o yüzden sıkı takibe alacakmış progestan ve vitamin verdi.
mide bulantın var mı diye sordu benim de yoktu. bulantının olması iyi dedi. 1 2 hafta sonra olur inşallah dedi. biraz moralim bozuldu anlaşılan ama şükür buna da.
kızlar merhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 304 çıktı son adet tarihim 29 hazirandı sizce normal mi beta?
randevu aldım 6 ağustosta gel dedi dr um çok geç geliyor bana yaaa nerdeyse 1 hafta var şuan gitsem kese falan belli olmazmı ki çatlycam meraktannnnn lütfen cevap verin arkadaslar
dikkat ediyordum bunlara ama yanında oruç da tutuyordum. Ilk aylar olunca tutmamalıymışız. Doktor böyle deyince ben de bozdum saat 5 de ne olurrr ne olmaaaz dedim. Sen kaç kez kan testi yaptırdın. Sürekli tekrarlamak mı gerekiyorcanım endişelenme..
Keseyi görmüşsün çok şükür ki..gözün aydın darısı kalp atışına inşallahbirde su çok önemli evet günde 2-2.5 lt içmeye çalış
mutlaka.
Süt iç günde 1 bardak..
Ceviz ye..bebişe iyi geliyormuş
Canım tebrikler sağlıkla kucağına alasın inşallah..
Keseyi görmek için değerinin en az 1000 olması gerekiyor..
2-3 üne 1000 lere çıkar...
Benimde bugün 857 çıktı cumaya keseyi görmeye gidicem inşallah kısmet olur
dikkat ediyordum bunlara ama yanında oruç da tutuyordum. Ilk aylar olunca tutmamalıymışız. Doktor böyle deyince ben de bozdum saat 5 de ne olurrr ne olmaaaz dedim. Sen kaç kez kan testi yaptırdın. Sürekli tekrarlamak mı gerekiyor
İNŞALLAH HEPİMİZİNKİ NORMALDİR DE ARTIK STRES YAPMAYI BIRAKIR. ALIŞVERİŞLERDEN FALAN KONUŞURUZ.canım benimki tüp bebek olduğu için ve değerler düzenli artmadığı için çok yaptırdık..
merkez 3 gün test istedi biz 5 gün test yaptık..
ve şükürler olsunki son iki günde değerim fazlasıyla katladı
doktorda artış bir tuhaf erken vajinal usg gir dedi cumaya randevu aldık bakalım işte..
inşallah herğey yolundadır:26:
bizimde aynı 5 günde kilo aldım ya
daha kimse bilmiyor da hamile olduğumu
bizim hemen apartmanın yakınında park vardı orda yapıoz
cuma iftar vardı
cumartesi iftar vardı pazar benim misafir vardı
salı yine iftar vardı ve perşembe yine var
cuma da kayınvali,dede yiyip yola çıkcaz memlekete
otobüsle gitcem inşallah bi sorun olmaz kızlar ne dersiniz siz?
Kızlar bu arada oruç tutuyormusunuz.Ben tutmaya devam ediyorum.Çok şükür bi problem yok.Hamileliğimi öğreneli 3 gün oldu.Zaten çalışıyorum. O yüzden yemek yapmamaya karar verdim. Eve gidince direk ayağımı uzatıp yatcam.Bu hafta full davetliyiz.O yüzden sıkıntım yok.Siz nasıl yapıyosunuz.
kızlarrrrrrrrrrrrrr
bebeğim sanırımmm tutundu inşallahhhh çok korkuttu bizi..
7. gün 68
9.gün 114
11 gün 137
12.gün 506
13. gün 857 çıkıtıııııııııııııııııııı
Allahım çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sizce nasıl
Bende tutuyorum Allah kabul etsin doktor izin verdi zaten ben progesteron umu jel seklinde alıyorum sahurdan sonra kullanıyorum sıkıntı yapmıyor
Bide kizlar ben coraspin kullanıyordum bir gün yerleşme kanı geldi doktor biraktirdi sizdende kanama gelince aspirini birkatirdimi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?