2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
cnm drum benim erken doğum olmazsa aniden ki onda bile hala düşünülüyor sezeryan diyor.seker hastaları için normal yaptırmıyoruz genellikle diyor...ki zaten benim bebeğim makat geliş ..

kızlar benim bebiş karnımda iyice tepinmeye başladı. az önce pijamamın üstünü açtım altletim kaldı sadece açar açmaz nasıl tekmeler attı. çok güçlüydü. iki ayağını karnımı ittirdi dizlerinden bükerek. yani ben öyle adlandırabiliyorum. bi ara korktum ilk defa bu kadar şiddetli tekmeler attı kuzum... yaramaz olacak galiba bizim bebiş

cnm drum benim erken doğum olmazsa aniden ki onda bile hala düşünülüyor sezeryan diyor.seker hastaları için normal yaptırmıyoruz genellikle diyor...ki zaten benim bebeğim makat geliş ..

bebeğin iri olabilceği için mi cnm sezaryene alıyorlar yoksa risk mi oluşturuyor şeker?

kızlar akıntısı olan var mı
benim beyaz akıntım oluyor çok değil ama tuvalet ihtiyacından geldikten sonra oturunca biraz peynir kesiği gibi oluyor
aynen bende de oluyor..doktor kahve rengi yada yeşil olmadığı sürece normal dedi...

böyle bir zihniyette insana Allah çocuk nasip etmiş... benim babamda benim kız olduğumu görünce annemi benimle beraber hastanede yalnız bırakıp gitmiş...kıyafetlerimide götürmüş giderken...bebeğimin kız olduğunu öğrendiğimde ilk anneme söyledim...elimi öpüp alnına koydu...çok duygulandım ağladım...1 tane erkek kardeşim var...o kardeşimden çok çektiler çekiyorlar da hala...1 erkek evladım olacağına 10 tane kızım olsaydı dedi annem...Allah önce hayırlısını versin... bizim tarafın erkek merakından dolayı ,arkadaşının yaşadıklarına hiç şaşırmadım ...çünkü ben daha neler gördüm işittim...Allah hepsine hidayet versin...ve bu eziyetleri gelinlere yapanların çoğu eşleri değil kendi leride kadın olan kv leri...

o yalnız kalmaları bende çok iyi bilirim...biraz korkak bir yapım var buna rağmen ,evlendiğim ilk aylarda kendim kalmaya çalışıyordum ama sonra annemlere gitmeye başladım eşimin gece vardiyasında çalıştığı günlerde...baktım kv de annende kalıyorsun bende neden kalmıyorsun demeye başladı...şimdi 3 gün annemde kalıyorum,3 gün kv geliyor eve,2 günde yalnız kalıyorum...
canım ben bunu her ay sürekli yaşamama rağmen hala alışamadım...inşallah hiç bir şey anlamazsın '' nasıl geçti bu 2 hafta '' dersin ...

Kızlar sizde de ara sıra karın ağrısı oluyor mu?Normal bi durum mu acaba bu.Birde ben ayakta iken karnım daha sert oturunca yumuşak bu neden kaynaklanıyor normali bumu onuda bilmiyorum.Ne zormuş hamilelik yahu
nasıl anlatsam....'' şuram ....!!! ağrıyor demeden normaldir yaaa hamilesin... diyorlar...ayakta setleşiyor patlayacak gibi oturunca yumuşuyor... midem özellikle yemekten sonra ağrıyor...
ölsem...diyecekler ki ...normaldir...hamileydi zaten...

Son düzenleme:

biz 2006dan beri takıyoduk yüzük..
ben takmadığım zaman kıyamet kopuyodu ama o hiç takmamazlık etmezdi..
bu zamana kadar bikaç kez takmasam falan dedi ama ben takmanı istiyorum dedim takmaya devam etti..
şimdi üzmüyorum kendimi ama soran olursa ne dicem onu düşünüyorum..

kırıldığımı ve takmasını istediğimi biliyo zaten canım..
parmağıyla oynadı oynadı en sonunda çıkarttı..
çalışırken zor oluyo takmak dedi..
ben illaki bozuldum..
biz 2006dan beri birlikteyiz ve evlenene kadar gümüş yüzük taktı hep..
şimdi çıkartması çok zoruma gitti..

iyi olmanıza çok sevindim kuzum maşallah size
evlilik bi yüzüğe bakmıyo tabi ki ama o kadar sene takıp şimdi çıkartması amaann ne biliim işte :S

ya tam ilgi alaka istediğim dönemde bide bu yüzük derdi çıktı başıma..
çok sinirimi bozdu bu durum..
eşim bana karşı asla değişmedi eskiden neyse hala o ama ister istemez insanın aklını kurcalıyo şeytan..
alyans modeli klasik alyanslara bakarak elbette kalın ama o kadar rahatsız edecek bi yüzük değil..
offf amaaan bilemedim valla..

yüzük takmıyosa adını dövme yaptırsın parmağına, tabiki evlilik yüzük demek değil ama o zaman bi imzamı diyip imzada atmayalım bazı şeyler semboliktir ama güzeldir yıllarca takıp takıpta şimdi birden bunu demesi benide işkillendirirdi yerinde olsam

ben normalde hiç korkmam aslında alışığım tek kalmalara geceleri eşimin bazen çalışması oluyordu o zamanlar tek başıma kalabiliyordum şimdi hamilelikten ötürü korkuyorum yalnız kalmaya bide bir -iki gün değil 2 hafta üst üste olmayacak o yüzden hayatta tek başıma kalamam. ablam eğer ara tatilinde zonguldaktan gelirse zaman benim için çabuk geçecek inşallah. çok teşekkür ederim. Allah senin de yardımcın olsun canım.

ayyyyy Allah korusun..
Allah haklarında hayırlısını yaşatsın..
çok üzüldüm yaa
bizde öyle bişey yok eskiden nasılsa şuandada öyle..
ama işte o kadar sene tkıp şimdi takmayınca sinirleniyo insan..

ya çalıştığı işte sıkıntı olabiliyo yüzük..
dövme konusunu söylerim ama abdest mevzusunda tereddütte kalır diye düşünüyorum..

Cnm ben anlamadim kamuda calisanlar dogum ve sut yardiminin ikisini de alabiliyor mu?
Kacar lira bunlar?
Cocugun kimin ustunde oldugunun onemi var mi?

Sıkma tatlım alınganlıklar fazla oluyor, dile getir konuşun tatlıya bağlansın sen canını sıkma

Allah razı olsun balım çok sağol.
Dediğin gibi şükretmek lazım, her zaman.
Derdini veren Rabbim dermanını da versin.
Hastalık içinde, aile içi huzursuzluk içinde.

doğru diyosun ablacım rabbim büyük elbet bi kapı açar bizde kul sıkışmayınca hızır gelir mi hiç
ben onu eğer müsade ederlerse doğuma alacağım ki ne şartlarla ne sıkıntılarla doğum yaptığımızı görsün
bi bakayım bende gittigidiyor allah razı olsun teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…