cnm drum benim erken doğum olmazsa aniden ki onda bile hala düşünülüyor sezeryan diyor.seker hastaları için normal yaptırmıyoruz genellikle diyor...ki zaten benim bebeğim makat geliş ..
aynen bende de oluyor..doktor kahve rengi yada yeşil olmadığı sürece normal dedi...kızlar akıntısı olan var mı
benim beyaz akıntım oluyor çok değil ama tuvalet ihtiyacından geldikten sonra oturunca biraz peynir kesiği gibi oluyor
böyle bir zihniyette insana Allah çocuk nasip etmiş... benim babamda benim kız olduğumu görünce annemi benimle beraber hastanede yalnız bırakıp gitmiş...kıyafetlerimide götürmüş giderken...bebeğimin kız olduğunu öğrendiğimde ilk anneme söyledim...elimi öpüp alnına koydu...çok duygulandım ağladım...1 tane erkek kardeşim var...o kardeşimden çok çektiler çekiyorlar da hala...1 erkek evladım olacağına 10 tane kızım olsaydı dedi annem...Allah önce hayırlısını versin... bizim tarafın erkek merakından dolayı ,arkadaşının yaşadıklarına hiç şaşırmadım ...çünkü ben daha neler gördüm işittim...Allah hepsine hidayet versin...ve bu eziyetleri gelinlere yapanların çoğu eşleri değil kendi leride kadın olan kv leri.... Size kızınla hayatında bol şans diliyorum" demiş. Kız annesinde kalıyor şu anda. Rabbim herkesin evine huzur&mutluluk versin; insanım diye geçinen insan suretindeki mahlukatları da bizlerden uzak tutsun inşallah...[/B][/FONT][/COLOR]
o yalnız kalmaları bende çok iyi bilirim...biraz korkak bir yapım var buna rağmen ,evlendiğim ilk aylarda kendim kalmaya çalışıyordum ama sonra annemlere gitmeye başladım eşimin gece vardiyasında çalıştığı günlerde...baktım kv de annende kalıyorsun bende neden kalmıyorsun demeye başladı...şimdi 3 gün annemde kalıyorum,3 gün kv geliyor eve,2 günde yalnız kalıyorum...Ayrıca aynı hafta eşim 2 haftalık yurt dışı seyahatine gidiyor çok mutsuzum yahuo olmadığı için tek başıma evde kalmak istemiyorum annemde kalacağım ama eve işim çok uzak olacak işe nasıl gidip gelicem nasıl geçer 2 hafta bilmiyorum annem yeğenime bakıyor o yüzden bize gelemez, k. valide de sürekli fırt fırt dört dönecek evde iş yapıcak çamaşırlarıma kadar girecek ben yokken çok iyi biliyorum o yüzden de onu eve almak istemiyorum tek başınayken. off kızlar dua edin çabuk geçsin şu iki hafta benim için
nasıl anlatsam....'' şuram ....!!! ağrıyor demeden normaldir yaaa hamilesin... diyorlar...ayakta setleşiyor patlayacak gibi oturunca yumuşuyor... midem özellikle yemekten sonra ağrıyor...Kızlar sizde de ara sıra karın ağrısı oluyor mu?Normal bi durum mu acaba bu.Birde ben ayakta iken karnım daha sert oturunca yumuşak bu neden kaynaklanıyor normali bumu onuda bilmiyorum.Ne zormuş hamilelik yahu
Bu portatif değil kuzum yaa bildiğin beşiksenin aradığın gibi birşey bana da lazım.. Bulursan paylaşır mısın. Annemler şehir dışında tatil vs, için istiyorum ben de :44:
güzel görünüyo canım. güle güle kullanın. benim de 40ı çıkana kadar yatak odamda bebeği yatırabileceğim bişeye ihtiyacım var, ama bu olmaz heralde di mi? gece yatak gibi kullanılır mı sence??
sağol canım, ama bence yanlış kişiye alıntı yaptınkız, en son yazdığım postta ben bişe almadım kiiii
heryerde yaz havası var yaaa, kış görmedik bu sene. havalar soğusun, yağmur gelsin istiyorum bennn. ama tabi ufak tatil kaçamaklarında havaların güzel olması da lazım
hpşgeldinnn. nie üzülüyosun canım yaa, erkeklerin yüzükle ilgili farklı bi bakış açıları var. bizim gibi düşünmüyolar. benim eşim de evlendiğimizden beri takmıyo valla, sadece aile ziyaretlerine giderkenbaşlarda alınıyodum ama alıştım valla keyfi bilir. üzme sen de kendini
Bu tamamen esinle senin arandaki iliski goz onune alinarak degerlendirilebilecek bisi..
Esini en iyi sen taniyosun.. ne acamla yaptigini da en iyi sen tahlil edebilirsin..
Otur konus bence ve buna kirildigini izah et..
Belki seni uzdugunun bile farkinda diil..
Bi de nasil soyledi bunu uslubu nasildi?
'yuzuk takmak istemiyorum!' Gibi sert bi ifade ve ses tonuyla mi
yoksa 'askim yuzuk daraltiyo beni artin bunu takmak istemiyorum ben rahat hareket edemiyorum' gibi mi?
Hepsini gozonune alarak degerlendir
İyiyiz çok şükür balım
Yüzük konusunda eşim hiç takmıyor diye bilirim =)
Araba sürerken rahatsız ediyor dedi tamam dedim.
Yaklaşık 6 aydır takmaz gündelik hayatında, anca böyle resmi bir toplantısı falan olunca takar.
Benimde artık parmaklarım şişmiş sıkıyor diye takmıyorum.
Takılma böyle şeylere canımın içi
Bir yüzüğe bakmıyor evlilik değil mi.
Benimde parmaklarım şişmeye başladı alyansım olmuyor, şimdilik tektaşımı takıyorum ama o da yakında olmaz
Panik yapma simcacım bildiğim kadarı ile bebek son gün bile pozisyon değiştiriyor 40. haftasından sonra
Tatlım bu aralar o kadar alınganız ki, dengemiz iyice bozuldu, alınganlıklarımız arttı, ben mesala aşırı sinirli olmuşum her fırsatta eşimi tersliyormuşum öyle diyor bazen o da bana tepki gösteriyor sende ne dedim ben şimdi diyor, eşin seni kırdığının farkında bile değildir canını sıkma açıkca konuş, neden takmıyormuş bakim, bencede taktır ama bir sebebi vardır mutlaka çokta takılma onuda rahatsız ediyordur belki model geniş ise
çok şirinler tatlım, güzel günlerde kullan :)
o yalnız kalmaları bende çok iyi bilirim...biraz korkak bir yapım var buna rağmen ,evlendiğim ilk aylarda kendim kalmaya çalışıyordum ama sonra annemlere gitmeye başladım eşimin gece vardiyasında çalıştığı günlerde...baktım kv de annende kalıyorsun bende neden kalmıyorsun demeye başladı...şimdi 3 gün annemde kalıyorum,3 gün kv geliyor eve,2 günde yalnız kalıyorum...
canım ben bunu her ay sürekli yaşamama rağmen hala alışamadım...inşallah hiç bir şey anlamazsın '' nasıl geçti bu 2 hafta '' dersin ...
Hoş geldin gülüm, nasıl geçti "tatilin"? Prensesin ile her yerin altını üstüne getirmişsinizdir
Çok güzeller canım, hayırlı olsun:107:
Senin de şimdiden gözün aydın canım, iyi eğlenceler
Sağol gülüm. Savaşta her yol mübahtır
İkiniz için o takının algısı farklı gülüm. Eşinin takıyı kullaması ya da kullanmaması seni daha çok/az sevdiğini göstermez. Biz almadık bile, ben tabiri caizse "iğrenirim". Dokunamam, bakamam; hele erkekte ayayayaya:107:
Dün öyle şeyler duydum ki, böyle "ufak tefek" soruncuklara üzülmememiz gerektiğini bir kez daha anladım. Bahsetmiştim daha evvel 2 defa düşük yapan arkadaşımdan. Çok şükür 3. bebeği tutunmayı başardı. Ama eşi (daha önce evlilik yapmış ve bundan bir kızı olan insan suretinde bir "şey"), bebeğin kız olduğunu öğrenince "benim bir kızım var" diyerek telefonu suratına kapatmış. Kız dün bana geldi, iki gözü iki çeşme. Adam istemiyorum diyormuş. "Sen bunu doğuracaksın da, bir daha hamile kalacaksın da, o da erkek olacak ta. Size kızınla hayatında bol şans diliyorum" demiş. Kız annesinde kalıyor şu anda. Rabbim herkesin evine huzur&mutluluk versin; insanım diye geçinen insan suretindeki mahlukatları da bizlerden uzak tutsun inşallah...
yüzük takmıyosa adını dövme yaptırsın parmağına, tabiki evlilik yüzük demek değil ama o zaman bi imzamı diyip imzada atmayalım bazı şeyler semboliktir ama güzeldir yıllarca takıp takıpta şimdi birden bunu demesi benide işkillendirirdi yerinde olsam
Kamuda süt parası diye bişey yok bildiğim kadarıyla ama 657de şöyle bi madde var
DOĞUM YARDIMI ÖDENEĞİ:
Madde 207 - (Değişik fıkra: 20/06/1984 - KHK 241/11 md.) Devlet memurlarından çocuğu dünyaya gelenlere 2500 gösterge rakamının aylık katsayısı ile çarpılması sonucu elde edilecek miktarda doğum yardımı ödeneği verilir.
(Değişik fıkra: 20/06/1984 - KHK 241/11 md.) Ana ve babanın her ikisi de Devlet memuru iseler ödenek yalnız babaya verilir. Eşlerden birine iş akdi veya toplu sözleşme gereği yapılan doğum yardımı ödeneği daha yüksek ise, memur olan eşe ayrıca doğum yardımı ödeneği ödenmez, daha düşük ise yalnız aradaki fark ödenir.
Mahkemelerce verilen ayrılık süresi içinde doğan çocuklar için bu yardım anaya verilir.
Doğum yardımı Ödeneği hiç bir vergi ve kesintiye tabi tutulmaksızın ve ödeme emri aranmaksızın saymanlarca derhal ödenir. Bu yardım borç için haczedilemez.
ya tam ilgi alaka istediğim dönemde bide bu yüzük derdi çıktı başıma..
çok sinirimi bozdu bu durum..
eşim bana karşı asla değişmedi eskiden neyse hala o ama ister istemez insanın aklını kurcalıyo şeytan..
alyans modeli klasik alyanslara bakarak elbette kalın ama o kadar rahatsız edecek bi yüzük değil..
offf amaaan bilemedim valla..
Dayına rabbimden şifalar diliyorum gülüm, inşallah dermanını verir yaradan. Normalde anlatmayı sevmiyorum kötü şeyleri ama, yeri geldi bahsetmek istedim. Hayatları bizden kat be kat zor & kötü olan insanlar var, kimisi öyle çaresiz ki... Ufak tefek şeylere üzülmeden önce bunları hatırlarsak kederi ailelerimizden uzak tutabiliriz belki.
kızlar trendyol da dagi kampanyası var gecelik almak isteyenler bakabilir fiyatlar çok uygun ama bazıları tükenmiş bende iki tane gcelik aldım doğum için bu fiyata bidaha bulunmaz benim aldıklarım bunlar;
http://www.trendyol.com/Somon-Bayan-Gecelik/UrunDetay/20972/4656994/TumButikler
http://www.trendyol.com/Nar-Gecelik-B0213Y0140/UrunDetay/20972/4656987/TumButikler
doğru diyosun ablacım rabbim büyük elbet bi kapı açar bizde kul sıkışmayınca hızır gelir mi hiççalışan anne olmaktan okadar yoruldumki anlatamam.. bazen avaz avaz bağırasım geliyor.. çok şükür annem bakıyor kızıma annem ve babannem.. prenses gibi hemde.. annem disiplinlidir çok şimartmaz.. ama gözlerinden sakınırlar .. ama geçen yıl aralıkta annem 40 gün yoktu.. kardeşime gitti.. babannemde triplerdeydi annemle küsmüşlerdi halamda kalıyordu.. bir hafta geldi bizde baktı kızıma sonra resmen rezil oldum resmen.. 1 ay aralıkta 20 günde haziranda kardeşim doğum yaptığında.. kışın kaynanam gelmedi zaten eşim 4.30 da çıkıp işe gidiyordu bir buçuk saat babam eltim veya kaynım baktı.. yazında kaynananm iki gün geldi abartmadan anlatayım.. ilkinde bir gece önceden geldi sabah uyanıp gelemedim diye.. 2 gün kaldı.. burnumdan geldi.. geldim çocuk aç üstü başı sefil.. ev darmadağınık bir kap yemek yok.. oturup odada ağlayıp çıktım.. ikincidede resmen zorla geldi.. eşim sabah arabayla aldı ki aramız yürüme 10 dakika .. sonra beni 4 te aramış eve gitmem lazım napayım .. ağlaya ağlaya babamı aradım o gitti eve bi gittim ki babam evi topluyor.. ne diyim napim bilemedim sonrada gelmedi zaten.. çocuğum süründü 20 gün.. hoş doğumda bir hafta kaldı yanımdada perişan oldum.. onun içn hiç yaklaşmasın çocuklarıma .. ümranım sende takma gelmediği geldiğinden daha iyidir ... kreş konusuna hiç sıcak bakamadım.. salbahın nurunda kaldır götür okula.. yatamasın uzanamasın ne bileyim.. erken çok erken.. yıllarca okulda.. bu benim fikrim tabi.. annem yanımda diye rahat rahat konuşuyorum..
bende gitti gidiyordan aldım sabamedin setini aldım
500 ml şampuan
200 ml krem
bebek yağı
sabun
dudak balmı .. 69 lira uygun geldi kızımada sebamed kullanıyorum güvendiğim bir markaydı..
Canım ellerine sağlık... Ben de başta evde yapayım dedim sonra vazgeçtim...
Hele bi ilgilenmesin eşim 3 gün ağlarım... Gerçi seviyor o da.. Her aşamada hazırlıkların içinde olsun, ne yaşadığımı bilsin istiyorum..
bi bakayım bende gittigidiyor allah razı olsun teyzesianladım ben canım o zaman önce erdal tic. giderim cok sağol tatlım
bende gittigidiyordan bak sekerlere ordada cok uygun güzel hazır olsun ümrancım ne olur ne olmaz aman keyfıne bak gıtsın maşallah prensesıne annesı yerım ben onu
canım bebek dönerde dönmezde o bebeğe göre değişiyor benım arkadaşımın 2 ay baş aşagı doğum kanalında durdu doğuma 2-3 gün kala yukarı dönmüş yanı hiç bellı olmuyor rabbım hayırlsını versın
canım benım senınde mevlütün cok güzel geçsin inşallah teşekkür ederim
canım benım eşimde takmıyor çalıştığı günler tehlıkelı makınaya kaptırma durumu oldugu ıcın rahatsız ediyor eğer gezmeye tatıle gıdersek takar ama ben takıyorum sadece hamılelıkten dolayı ellerım şiş oldugu ıcın takmıyorum
kuzum vazgeçmedim ama kavanoz olmayacak sana söylediğim şekerlerin üstüne yapıştıracağım hastaneye götüreceğiz ayrıca magnet alacağım şekerli bırde çikolata kolanya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?