2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar sizde de ara sıra karın ağrısı oluyor mu?Normal bi durum mu acaba bu.Birde ben ayakta iken karnım daha sert oturunca yumuşak bu neden kaynaklanıyor normali bumu onuda bilmiyorum.Ne zormuş hamilelik yahu

böyle adet sancisi gibi gelio arada cok kisa suruyo 10 saniye sonra gecio sanirim normal artik bunlar yaa- dedigin gibi ayaktayken semsert bir karin oluo bir de yemegi biraz fazla kacirsam patlicak gibi oluom sagima dönuom olmuo soluma dönuom olmuo =) nese 3 ay kaldi yahuu

ben de doula arıyorum yani doğumda yaımda olmasa da eğitim verebilecek biri doktorumla da konuştum doğal doğum istiyorum umarım süreç buna izin verir :)

yapraksizyonca, minik yaprağınıza en güzel ve rahat şekilde kavuşmanız dileğiyle inşallah..
Aldığım eğitimlerin de faydalarıyla size katkıda bulunmak isterim.
İletişim bilgisi gönderirseniz ulaşırım size..

bence boş yere endişeleniyorsun. benim eşimde sevmez yüzük takmayı. zorla taktırırdım yazın baktım takmıyor bende dedim onu bozduralım sana gümüş bir alyans alalım beğendiğin birşey olsun. gittik zevkine göre aldı. şimdi hiç çıkarmıyor onu. yıllar geçtikçe erkekler altın alyanstan soğuyor. yüzük insanın kalbindedir. bizim okulda evli bir hoca var. üstelik karısı 2.ye hamile. yüzük parmağında ama yeni atanan bayan öğretmenlerle sarmaş dolaş. babam hiç yüzük takmamış ama hala mutlu bir evlilikleri var. ben şuan yüzük takmıyorum yüzüğüm karnımda diyorum. eşimde takma parmağını sıkmasın diyor

teşekkur ederim. benim de 100-90 sabah sonra da çok yukselmiyor. ama seker yemiyorum tabi :)

canım bende şeker yemiyorum ama atıyorum tatlı elma yesem çıkıyo değişik yaa.

özellikle kahvaltıda ne yersem yiyeyim çıkıyo..mesela 1 dl çavdar ekmeği 3-4 çatal peynir yiyorum 150 den aşağı çıkmıyo..öyle işte idare ediyoruz bakalım..

c.tesi kontrolüm var inş.iyidir kızım.

idrar tahlili yaptırsana. bendede oluyordu kasılma gibi sertleşme. böbrekte kum ve idrar yollarında enfeksiyon çıktı. antibyotik kullanıyorum 2 gündür hiç olmadı allaha şükür. birde magnezyum al düzenli şekilde.

yahuu ne bilem normal olarak dusundum ben bunlari-hem ben yurtdisindayimya kafama göre bisey yapamiom ki anam onlar ne yaparsa he diyip geciom =) öyle buyuk bi rahatsizligim yok sukur bunlar da normaldir artik diye dusundum -sana gecmis olsun sende ki agri sizi eminim daha farklidir yaa baya bisey cikmis cunku

Kızlar bizden bir filiz arkadaşımız erken doğum yapmıştır sanırım...
Filologum da mı doğum yaptı :S
Beni de aydınlatın....

Kızlar bizden bir filiz arkadaşımız erken doğum yapmıştır sanırım...
Filologum da mı doğum yaptı :S
Beni de aydınlatın....

Yok canim. Filologum eve cikti en son sekeri yuksekti. Ara ara kasilmalari da oluyomus ama simdilik problem yok onda

Slm kizlar ben doktorumla konustun raporu sat a gore veriyorlar.benim oglum 15 gun onde gittigi ixin bebek 31 hafta gozukurken ben 29 dum.10 subatta dolacak 32 haftam.ogun verecem rapor dedi doktorum.
1800 gr olmus bebegim massallahi vardi teyzeleri.ben 20 kilo aldim ama bebegimede yaramis kilolar.rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini

Canim, hersey asama asama. Sevgiliyken kaybetme korkusu daha farkli ama artik kopmaz bir bagla baglaniyorsunuz. Bu saatten sonra yuzuk takmasam nolcak diye dusunebilir. Belki is yerinde isiyle ilgili bi sknti yasamistir. Bilmiyorum ki, zoruna gitmesi konusunda haklisin. Bu zamana kadar takip, birden tepki vermesi kotu olmus. Ama ne diim, vardir bi bildigi esinin de. Sen yine de uzme kendini. Tabi demesi kolay, kirildiysan kolay olmuyo uzulmemek ama biz de arkadasin olarak seni dusuncez

Canim cok gecmis olsun. İnsallah bebeginle evinize ciktiginiz ve bu gunleri geride biraktiginiz donemleri goruruz hep beraber

kızlar kontenjanlar belli oldu ablacım atanıyor inşallah cok mutlu olduk bu aksam bıde sağlıklıca oglusumuz dogdumu ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…