Kızlar sizde de ara sıra karın ağrısı oluyor mu?Normal bi durum mu acaba bu.Birde ben ayakta iken karnım daha sert oturunca yumuşak bu neden kaynaklanıyor normali bumu onuda bilmiyorum.Ne zormuş hamilelik yahu
ben de doula arıyorum yani doğumda yaımda olmasa da eğitim verebilecek biri doktorumla da konuştum doğal doğum istiyorum umarım süreç buna izin verir :)
biz 2006dan beri takıyoduk yüzük..
ben takmadığım zaman kıyamet kopuyodu ama o hiç takmamazlık etmezdi..
bu zamana kadar bikaç kez takmasam falan dedi ama ben takmanı istiyorum dedim takmaya devam etti..
şimdi üzmüyorum kendimi ama soran olursa ne dicem onu düşünüyorum..
cnm şimdi nasıl gelişmi..sütün var mı verebiliomusnuz...dualarım siznle..
Hergun hastaneye gidiyoruz. Sutum az da olsa geliyor buzluga atıyorum suan için beslenemmiyor.dun bagirsaklarindan ameliyat oldu dort saat surdu bagirsaklari delinmis.on gun sonra hersey guzel giderse sut verecegiz insallah...
teşekkur ederim. benim de 100-90 sabah sonra da çok yukselmiyor. ama seker yemiyorum tabi :)
böyle adet sancisi gibi gelio arada cok kisa suruyo 10 saniye sonra gecio sanirim normal artik bunlar yaa- dedigin gibi ayaktayken semsert bir karin oluo bir de yemegi biraz fazla kacirsam patlicak gibi oluom sagima dönuom olmuo soluma dönuom olmuo =) nese 3 ay kaldi yahuu
idrar tahlili yaptırsana. bendede oluyordu kasılma gibi sertleşme. böbrekte kum ve idrar yollarında enfeksiyon çıktı. antibyotik kullanıyorum 2 gündür hiç olmadı allaha şükür. birde magnezyum al düzenli şekilde.
Mutlaka göğsüne yatırsınlar ilk fırsatta,bebişe en iyi güç senin kokundan gelir,çabucak atlatırsın,evine gelir sağlıkla inşallah,iyi haberlerini bekliyoruz
Insallah cok tesekkur ederim. ..
Tatlım güzelmiş ama bedenini nasıl anlayacağızzz
beden tablosu var ben ordan bakarak aldım kalıpları büyükmüdür bilmiyorum ama eğer büyükse aldıklarım banada olmayavbilir inş. öyle değildir ben 40 beden aldım
İnşallah olur tatlım güvenemedim benalmadım o yüzden
Hergun hastaneye gidiyoruz. Sutum az da olsa geliyor buzluga atıyorum suan için beslenemmiyor.dun bagirsaklarindan ameliyat oldu dort saat surdu bagirsaklari delinmis.on gun sonra hersey guzel giderse sut verecegiz insallah...
Bağırsakları niye delinmiş tatlım, allah acil şifa versin bebeğine tez vakitte toplarda kendini evinize dönersiniz, hersey güzel olacak inşallah morelini bozma hiç
Kızlar bizden bir filiz arkadaşımız erken doğum yapmıştır sanırım...
Filologum da mı doğum yaptı :S
Beni de aydınlatın....
rabbim bebeğini size bağışlar inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz...
Canım geçmiş olsun.bir an önce sağlığına kavuşur inşallah bebişin.allah kucağına alıp , hastaneden çıkacağın günleri getirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?