2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin. Mutlu hafta sonlari herkese. Biz esimle iki gunluk kacamak planladik kizlarrr, pazara kadar yokumm hepinizi opuyorum.
Oh super iyi tatiller size :)

Nerden aldin cnm?
Bir de park yataklarin tasima kapasiteleri ayni mi markadan markaya degisiyor mu?

iyi hafta sonralari hepinize kizlar
istanbulda bugun hava harika esimi evden disari cikmaya ikna ediyorum ama cok zor evde bile calisiyor
sizler nasilsiniz?

Bizlerde iyiyiz çok şükür canım...
Ben eşimin artık yüzünü görmüyorum o derece koptuk resmen...
İş, güç diyor başka birşey demiyor.
Çek kolundan götür eşini.
Dediğin gibi hava enfes lakin akşam.
K.validem ve büyük görümcem gelecek.
Hazırlık yapmak lazım.
İyi ki ablam yanımda =)

Oh super iyi tatiller size :)

Nerden aldin cnm?
Bir de park yataklarin tasima kapasiteleri ayni mi markadan markaya degisiyor mu?

hepsi buradadan aldık canım. genelde ara katın taşıma kapasitesi 6 aya kadar. markadan markaya pek değiştiğini sanmıyorum. 2 yaşına kadar idare eder sonrasında oda yaparız allah izin verirse inşallah

haftalar önce hamile yastığı almıştım kullanamadım attım bi köşeye bugünde heyheylerim geldi bozdum hamile yastığını içinin elyafını salon koltuklarımın sırt minderlerine tepiştirdim dolu dolu ve daha cici oldular

kızlar herkez park yatak mı aldı ben ne alsam karar veremedim acaba hamak beşik mi alsam onumu alsam

bizim sepet beşik te var canım yeğenlerden kalma. park yatağın taşınabilir olması çok iyi. istediğin yere götür. mobilya beşiği hiç düşünmedim zaten. yazın tatile gittiğimizde de yanımda götürürüm.

yorumlar güzel canım. bu beşikte çok hoş. yorumlarda da memnun kalmışlar. kırmızısı olsa bundan alırdım :) kırmızı hastasıyım ben

sorma bende kırmızı hastasıyım hatta bebeğime aldığım kıyafetleride genelde kırmızı aldım hem ilerde kızım olursa giydiririm diye hem de sevdiğimden, bebek arabası falanda kırmızı istiyorum ama bu beşikte nazar boncuğu çok hoşuma gitti nazarlıklarda mavi ağırlıklıdır ya bu bari erkek bebeğe uygun olsun

bu beşiğin tülü çok güzel diğer beşiklerin tülleri estetik değil. en uygun fiyatta hepsi burada da sanırım. benimkinin çarşafı uyku seti bile kırmızı.

bu beşiğin tülü çok güzel diğer beşiklerin tülleri estetik değil. en uygun fiyatta hepsi burada da sanırım. benimkinin çarşafı uyku seti bile kırmızı.

duruşuda çok güzel bi arkadaşım bu beşikten aldı kurulmuş kullanılmış halinide gördüm yani, başka sitelerde de var daha ucuzu ama ben bilindik bi site olsun istiyorum 20 lira kar edecem diye rezil olmayayım paramla

bende çok güveniyorum bu siteye. anakucağını da buradan beğendim hatta çok bekledim indirime girer girmez alacağım diye şanslıymışım indirime girdi anakucağımızda

selam anneler bugün bizim kontrolumuz vardı.
çok şükür herşey yolunda.kilomuz 1600 boyumuz 31 cm olmuş
1 hafta önden gidiyoruz.doğum pozisyonuna geçmiş.
geçen ay başı yukarıdaydı şimdi aşağıda.iki büklüm duruyor ama.
suya iyi çok şükür.doktorum bol bol su iç dedi.
sebze ve meyveyi bol ye dedi.işte böyle.
tatile girdik çok şükür artık bende kızımın eşyalarını almaya başlayacağım.
daha bir çorap bile almadım.çok heyecanlıyım.heyecanım sizleri takip ederek mutluluga dönüşüyor.

Boş girdim canım ama saclaniyo sanırım benim kuzum :) ayakları sol kaburgamda teyzesi ondan kaburga ağrısı çekiyorum sanirim

geçen hafta bunu aldım kuzum daha gelmedi gelince yorum yaparım güzel ya da fiyasko diye

http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031

inşallah istediğin gibi çıkar.iyi günlerde kullansın bebişin. ben otokoltuğu da olabilenden aldım bakıcıya vereceğim bakıcısını bulduk. ama eşim getirip götürecek eşimin okulunun mahallesinde bakıcımız benim okula uzak kalıyor o nedenle ev tipi almadım.

Gunaydin. Mutlu hafta sonlari herkese. Biz esimle iki gunluk kacamak planladik kizlarrr, pazara kadar yokumm hepinizi opuyorum.

Muhtemelen baş başa son tatil, iyi eğlenceler:107:

saol cnm inş! ütüledim koydum bi hurca:) sen de benim gibi erkencisin galiba... ben 7 buçukta uyandım bi daha da zaten uyuyamadım:)

Ne güzel, hazır herşey desene Ben uyanabilirsem sabah namazı ile kalkıyorum, yoksa 7 gibi ayaktayız

Biri babasını mı yoksa baba ocağını mı özledi?:107:

Maşallah prensesine Test sonuçlarının sınırlar dahilinde çıkmasına çok sevindim gülüm, gözün aydın:107:

Eline sağlık Ben büyük bir keyifle kullanıyorum, Allah razı olsun icat edenden:107:

Iyi akşamlar kızlar.... Erkek Bebişi olacak anneler lohusa tacı mavi mi kırmızımı düşünüyorsunuz

Beyaz-krem benimki gülüm. Bu gün gecelik işini de hallettim, onunla birlikte verdiler:107:

Maşallah prensesine Alışveriş kolay gelsin, bir başlayınca gerisi gelir:107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…