Oh super iyi tatiller size :)Gunaydin. Mutlu hafta sonlari herkese. Biz esimle iki gunluk kacamak planladik kizlarrr, pazara kadar yokummhepinizi opuyorum.
Nerden aldin cnm?park yatak fiyatı 278 geçici süre ile indirimli fiyatı 199. 70/110 ebatında. ara kat ilk 6 ay kullanım için uygun. sonrasında alt kata geçiyorsun. yatak dahil değil yatağı ayrı seçtik seçtiğimiz yatak 50 tlydi sanırım.
iyi hafta sonralari hepinize kizlar
istanbulda bugun hava harika esimi evden disari cikmaya ikna ediyorum ama cok zor evde bile calisiyor
sizler nasilsiniz?
Oh super iyi tatiller size :)
Nerden aldin cnm?
Bir de park yataklarin tasima kapasiteleri ayni mi markadan markaya degisiyor mu?
kızlar herkez park yatak mı aldı ben ne alsam karar veremedim acaba hamak beşik mi alsam onumu alsam
hepsi buradadan aldık canım. genelde ara katın taşıma kapasitesi 6 aya kadar. markadan markaya pek değiştiğini sanmıyorum. 2 yaşına kadar idare eder sonrasında oda yaparız allah izin verirse inşallah
bende bu beşiği almak istiyorum sence nasıl 60x120
http://www.hepsiburada.com/liste/ma...5cu0020ricco%5cu0020perlina&fh_refview=search
yorumlar güzel canım. bu beşikte çok hoş. yorumlarda da memnun kalmışlar. kırmızısı olsa bundan alırdım :) kırmızı hastasıyım ben
Kızlar bebek arabasını şimdiden alan var mı?
sorma bende kırmızı hastasıyım hatta bebeğime aldığım kıyafetleride genelde kırmızı aldım hem ilerde kızım olursa giydiririm diye hem de sevdiğimden, bebek arabası falanda kırmızı istiyorum ama bu beşikte nazar boncuğu çok hoşuma gitti nazarlıklarda mavi ağırlıklıdır ya bu bari erkek bebeğe uygun olsun
bu beşiğin tülü çok güzel diğer beşiklerin tülleri estetik değil. en uygun fiyatta hepsi burada da sanırım. benimkinin çarşafı uyku seti bile kırmızı.
duruşuda çok güzel bi arkadaşım bu beşikten aldı kurulmuş kullanılmış halinide gördüm yani, başka sitelerde de var daha ucuzu ama ben bilindik bi site olsun istiyorum 20 lira kar edecem diye rezil olmayayım paramla
Günaydın, keyifli hafta sonları:107:
Hayırlı olsun paşana, güzel günlerde giysin inşallah:107:
Yatağa boş mide ve bağırsaklarla gitmeye çalış mümkün olduğunca. Sıkıntı-şişkinlik hissi minimuma iniyor. Kaburgam ağrıyor derken, yatmaktan oluşan genel bir ağrı mı yoksa böbrekten kaynaklanan ama sağ-sol son kaburga hizasında hissedilen ağrı mı?
bende çok güveniyorum bu siteye. anakucağını da buradan beğendim hatta çok bekledim indirime girer girmez alacağım diye şanslıymışım indirime girdi anakucağımızda
geçen hafta bunu aldım kuzum daha gelmedi gelince yorum yaparım güzel ya da fiyasko diye
http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031
Gunaydin. Mutlu hafta sonlari herkese. Biz esimle iki gunluk kacamak planladik kizlarrr, pazara kadar yokummhepinizi opuyorum.
saol cnm inş! ütüledim koydum bi hurca:) sen de benim gibi erkencisin galiba... ben 7 buçukta uyandım bi daha da zaten uyuyamadım:)
aslında tam aksine kuzum nası ağlıyorum hıçkıra hıçkıra..
nerden oldu nasıl oldu anlamadan kendimi youtubeda buldum..
http://www.youtube.com/watch?v=m-TnLEm6i9s
önce bunu dinledim sonra devamı geldi burnumu çeke çeke bi hal oldum
Ben de dün hastaneye gittim açlık tokluk şekeri için kan aldılar biraz önce baktım sınıra yakın ama sınırı geçmemiş...
Kızım 38 cm ve 1300 gram olmuş... Göremedim ama doktor haftasına göre iyi dedi...sat a göre 32. Haftam 9 şubat taymış o zaman geleceksin dedi...usg de 32. Hafta olduğuma dair kağıt vereceklermiş rapor için..
haftalar önce hamile yastığı almıştım kullanamadım attım bi köşeye bugünde heyheylerim geldi bozdum hamile yastığını içinin elyafını salon koltuklarımın sırt minderlerine tepiştirdim dolu dolu ve daha cici oldular
Iyi akşamlar kızlar.... Erkek Bebişi olacak anneler lohusa tacı mavi mi kırmızımı düşünüyorsunuz
selam anneler bugün bizim kontrolumuz vardı.
çok şükür herşey yolunda.kilomuz 1600 boyumuz 31 cm olmuş
1 hafta önden gidiyoruz.doğum pozisyonuna geçmiş.
geçen ay başı yukarıdaydı şimdi aşağıda.iki büklüm duruyor ama.
suya iyi çok şükür.doktorum bol bol su iç dedi.
sebze ve meyveyi bol ye dedi.işte böyle.
tatile girdik çok şükür artık bende kızımın eşyalarını almaya başlayacağım.
daha bir çorap bile almadım.çok heyecanlıyım.heyecanım sizleri takip ederek mutluluga dönüşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?