- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Muhtemelen baş başa son tatil, iyi eğlenceler:107:
Ne güzel, hazır herşey deseneBen uyanabilirsem sabah namazı ile kalkıyorum, yoksa 7 gibi ayaktayız
Biri babasını mı yoksa baba ocağını mı özledi?:107:
Maşallah prensesineTest sonuçlarının sınırlar dahilinde çıkmasına çok sevindim gülüm, gözün aydın:107:
Eline sağlıkBen büyük bir keyifle kullanıyorum, Allah razı olsun icat edenden:107:
Beyaz-krem benimki gülüm. Bu gün gecelik işini de hallettim, onunla birlikte verdiler:107:
Maşallah prensesineAlışveriş kolay gelsin, bir başlayınca gerisi gelir:107:
inşallah istediğin gibi çıkar.iyi günlerde kullansın bebişin. ben otokoltuğu da olabilenden aldım bakıcıya vereceğim bakıcısını bulduk. ama eşim getirip götürecek eşimin okulunun mahallesinde bakıcımız benim okula uzak kalıyor o nedenle ev tipi almadım.
Boş girdim canım ama saclaniyo sanırım benim kuzum :) ayakları sol kaburgamda teyzesi ondan kaburga ağrısı çekiyorum sanirim
orama soktum olmadı üstüne çıktım altıma aldım olmadı sonunda ee yetersin dedim bende attım bi kenara annem pek sevmişti bana geldiğinde ona versem kullanırdı
selam anneler bugün bizim kontrolumuz vardı.
çok şükür herşey yolunda.kilomuz 1600 boyumuz 31 cm olmuş
1 hafta önden gidiyoruz.doğum pozisyonuna geçmiş.
geçen ay başı yukarıdaydı şimdi aşağıda.iki büklüm duruyor ama.
suya iyi çok şükür.doktorum bol bol su iç dedi.
sebze ve meyveyi bol ye dedi.işte böyle.
tatile girdik çok şükür artık bende kızımın eşyalarını almaya başlayacağım.
daha bir çorap bile almadım.çok heyecanlıyım.heyecanım sizleri takip ederek mutluluga dönüşüyor.
ben aldım, cok araştırıp karar verdim. romer travel set, b-angle modeli araba-baby safe oto koltuğu. 1000 lira ayhan çocuktan aldım.Kızlar bebek arabasını şimdiden alan var mı?
Kızlar bebek arabasını şimdiden alan var mı?
Kızlar bebek arabasını şimdiden alan var mı?
geçen hafta bunu aldım kuzum daha gelmedi gelince yorum yaparım güzel ya da fiyasko diye
http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031
selam kızlar bı kacgundur gıremıyodum kayın pederlerdeydım massllah cok ıyı bebeısler buyumus besık araba bakmalar guzel hecanlar ee son ıkı ay kaldı ınsallh mınıslere kavusmamıza salıklıca rabbım almayı nasıp etsın ınsallah
ben aldım canım travel Pierre cardin twist bordosu ilk oğlumdanda chicco liteway baston vardı.yeter artık.http://www.pierrecardinbebekgerecleri.com/resim/412937622.jpgçantamızda bu biraz valizimsi ama günlük bi tane daha düşünüyorum almayı http://www.pierrecardinbebekgerecleri.com/urunler.php?k=9&a=102&urun=115
Iyi akşamlar kızlar.... Erkek Bebişi olacak anneler lohusa tacı mavi mi kırmızımı düşünüyorsunuz
erken doğumdan çok korkuyorum bizim bebek 1 hafta geriden geliyor
inş. zamanında sağlıklı hayırlı doğum yaparız ben bu hamileliğimi çok
zor yasadım halada yasıyorum galiba doğuma kadar sürecek plasenta
derdi bitti derken kasılmalar basladı dr takibimi sıklaştırdı artık her gittiğimde
nst bağlanıcam sancı durumuna bakılacak idrar yolu enf. basım dertte yine oldu
galiba dünden beri sık sık wc gidiyorum azcık yapıyorum yanmamda var gibi
evde munorol var içip yatsam diyorum
Merhaba kizlarrr...
15 tatil oldu ankaraya geldik.dun kontrolumuz vardi.
Kizim 1677 grr 40 cm olmus..hrrsey iyi gorunuyordu cok sukur...2 hafta sonra tekrsr gidicez..
Insilun dozum 3 e cikti rahatlayalim diye..ko trollu gidicez bakalim..
Cok sukur bugunume
Bu arada kizlsr benim seker aletini hastanedeki aletlerle dogrumu diye teyitrettirdik ikisnde de dogru cikardi...hastsneye gittiginzde mutlaka tryt ettirin makinelerinizi.biri koldan kan aldılar laba.gitti ayni kanla bende aldim ayni cikti...digrridr parmaktan olctuler ayni kanla bendeki makineyle olctum ayni cikti.
Bir arkadasimin makinesi 30 puan az olcuyormus bu da yaptirdi...hastanede teyit ettirin siz siz olun...
Kızlar merhabalar selamlar herkese
sabahtan beri pc ile uğraşıyorum...
Geçmişi okudum...bir sürü alıntı yaptım takıldı kaldı öylece, hepsi kaydolmadan silindi gitti...
Kendilerine ve bebişlerine yeni ciciler alan arkadaşlar güle güle kullanın inşallah...
Ben de dün hastaneye gittim açlık tokluk şekeri için kan aldılar biraz önce baktım sınıra yakın ama sınırı geçmemiş...
Kızım 38 cm ve 1300 gram olmuş... Göremedim ama doktor haftasına göre iyi dedi...sat a göre 32. Haftam 9 şubat taymış o zaman geleceksin dedi...usg de 32. Hafta olduğuma dair kağıt vereceklermiş rapor için...
Dün hastanenin oradan pijama takımlarına falan baktım dandik dandik kumaşlar allı güllü 39 dan başlıyor fiyatları...hepside kışlıktı ...hava soğuk ya aklıma gelmiyor nisanda doğum olacağı yanarım onlarla...en iyisi penye bir şeyler almak ...
selam kızlar bir kaç gündür yazamadık size.hala kayınvalidemdeyiz.cuma dr kontrolumuz vardı..kuzum henüz 1380 grm olmuş...inş daha hızlı buyür kuzum..doğum pozisyonunada girmiş..şekerimiz için günde 4 kez 8 er doz insilün kullanıyoruz ama hala 120lere inemedik.inecez inş..diyet de devam..ama erken doğum riskinden çok ta gezemiyoruz.bakalım haftaya inş alışveriş yapabilmek için dışarı çıkmak istiyoruz inş nasip olur.
benimkide geriden geliyor cnm.ve kasılmalardan sonra sancılarım başladı..ama dikkat edecez cnm inş tamamlayacaz bizde günümüzü..ilaçdan önce çok sık ve bol su iç cnm...ilacıda druna sor derim..
Günaydın güzel anneler
Oğluşuma siparişini verdiğim ana kucağı geldi çok beğendim gayet güzel ve kullanışlı fikir veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Diğer arkadaşlarada fikir olsun diye linkini paylaşıyorum:)
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...ik-ana-kucagi-anadizi-102958105?urvid=8170634
selam kızlar günaydın bugün pazar ve ben çalılşıyorum artık iyice zorlanıyorum işe gelirkenBu arada perşembe günü kontrolümüz vardı oğluğum iyi allaha şükür ama doktorumuz suyumuzun fazla olduğunu söledi bu erken doğuma sebebiyet verebilirmiş. ÇOK şekerli şeylerden uzak durmamı söledi bebeğinde biraz iri göründüğünü bunun şekerden kaynaklanabileceğini söledi suyunda şekerden kaynaklı fazla oladuğunu söledi. halbuki şeker yüklemelerim normal çıkmıştı. neyse oğluşumun sağlığı için şekerli şeylerden uzak durcaz artık
merhaba harika bir şey bu iyi günlerde kullan..hamaklara baktım ahşap olanlara çok pahallı onun yerini alabilecek uygun bir şey gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?