2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

orama soktum olmadı üstüne çıktım altıma aldım olmadı sonunda ee yetersin dedim bende attım bi kenara annem pek sevmişti bana geldiğinde ona versem kullanırdı

bizim arabamız olmadığı için bunu tercih ettim canım sizinki hem ana kucağı hem oto koltuğu çok yerinde bi ürün

Boş girdim canım ama saclaniyo sanırım benim kuzum :) ayakları sol kaburgamda teyzesi ondan kaburga ağrısı çekiyorum sanirim

Benim de sol kaburgamın 2 parmak altında, sürekli pankreasa çalışıyor:107:

orama soktum olmadı üstüne çıktım altıma aldım olmadı sonunda ee yetersin dedim bende attım bi kenara annem pek sevmişti bana geldiğinde ona versem kullanırdı

En azından kullanılacak bir forma getirmişsin, pratik zeka ve maharet

selam kızlar bı kacgundur gıremıyodum kayın pederlerdeydım massllah cok ıyı bebeısler buyumus besık araba bakmalar guzel hecanlar ee son ıkı ay kaldı ınsallh mınıslere kavusmamıza salıklıca rabbım almayı nasıp etsın ınsallah

Maşallah kızına canım
Poposu ısırmalık bir bebek olacak belli =)

Son düzenleme:
Sımsıcak bir pazar gününden günaydın... Sabah gözlerimi açtığımda artık sadece aşık olduğum adamı değil, oğlumu da görüyorum; karnımda kelebekler uçuşuyor:107:

[video=youtube;HBxt_v0WF6Y]http://www.youtube.com/watch?v=HBxt_v0WF6Y[/video]

İnşallah canım:107:

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah:107:

Merhaba kizlarrr...

15 tatil oldu ankaraya geldik.dun kontrolumuz vardi.

Kizim 1677 grr 40 cm olmus..hrrsey iyi gorunuyordu cok sukur...2 hafta sonra tekrsr gidicez..
Insilun dozum 3 e cikti rahatlayalim diye..ko trollu gidicez bakalim..
Cok sukur bugunume

Bu arada kizlsr benim seker aletini hastanedeki aletlerle dogrumu diye teyitrettirdik ikisnde de dogru cikardi...hastsneye gittiginzde mutlaka tryt ettirin makinelerinizi.biri koldan kan aldılar laba.gitti ayni kanla bende aldim ayni cikti...digrridr parmaktan olctuler ayni kanla bendeki makineyle olctum ayni cikti.

Bir arkadasimin makinesi 30 puan az olcuyormus bu da yaptirdi...hastanede teyit ettirin siz siz olun...

selam kızlar günaydın bugün pazar ve ben çalılşıyorum artık iyice zorlanıyorum işe gelirken Bu arada perşembe günü kontrolümüz vardı oğluğum iyi allaha şükür ama doktorumuz suyumuzun fazla olduğunu söledi bu erken doğuma sebebiyet verebilirmiş. ÇOK şekerli şeylerden uzak durmamı söledi bebeğinde biraz iri göründüğünü bunun şekerden kaynaklanabileceğini söledi suyunda şekerden kaynaklı fazla oladuğunu söledi. halbuki şeker yüklemelerim normal çıkmıştı. neyse oğluşumun sağlığı için şekerli şeylerden uzak durcaz artık

günaydın. yağmurlu bir sabahtan.
kzımdanda teyzelere günaydın. artık 70 li günlerdeyiz.
geri sayım gittikçe daha heyecanlı oluyor

selam kızlar bir kaç gündür yazamadık size.hala kayınvalidemdeyiz.cuma dr kontrolumuz vardı..kuzum henüz 1380 grm olmuş...inş daha hızlı buyür kuzum..doğum pozisyonunada girmiş..şekerimiz için günde 4 kez 8 er doz insilün kullanıyoruz ama hala 120lere inemedik.inecez inş..diyet de devam..ama erken doğum riskinden çok ta gezemiyoruz.bakalım haftaya inş alışveriş yapabilmek için dışarı çıkmak istiyoruz inş nasip olur.

benimkide geriden geliyor cnm.ve kasılmalardan sonra sancılarım başladı..ama dikkat edecez cnm inş tamamlayacaz bizde günümüzü..ilaçdan önce çok sık ve bol su iç cnm...ilacıda druna sor derim..

maşallah cnm kızına.yerim onu ben

ben artışın lohusa takımını aldım kuması çok güzel canım hemde ince yaz kış giyilebilecek bişey çamasırım.com da çok güzel modeller var aldığım lohusa takımımı link olarak atmıştım yine tekrar atayım bak istersen fikir konusunda belki yardımcı olur artışın kalıpları büyük 60 kiloya kadar s beden oluyomuş ben s beden aldım
http://www.camasirim.com/3-lu-Hamile-Lohusa-Pijama-Takimi_6853.html#0

masallah oğluşuna inş. şekerinde düşer sende rahatlarsın canım günde 3 lt içiyorum wc ile arkadas olduk :) şu 2 ayı da hayırlısıyla atlatsaydık...

merhaba harika bir şey bu iyi günlerde kullan..hamaklara baktım ahşap olanlara çok pahallı onun yerini alabilecek uygun bir şey gibi geldi bana

benim de dun du kontrolüm. dr suyumun fazla olduğunu bebeğin içerde çok rahat olduğunu soyledi hem iç hem de dış karnım çok genişmiş ben de ısrarla sordum çok iyi olduğuna eminmisiniz kötü değilmi su fazlalığı dedim. hayır dedi çok emin. beni 3 dr gördü örneğin hiçbiri kotu yorum yapmadı. bu arada bebeğimde 26 haftalık ama 28 hafta boyutunda. "iri bebek" dedi "ama siz de irirsiniz o yuzden sorun etmiyoruz" dedi(ben 173-eşim 189). yani uzme hemen kendini. ben gerçekten ısrarla sordum su fazlalığını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…