2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar bu ay gelecek olan elektrik faturaları dikkatinizi çekecek mi merak ediyorum =)
Her zaman 45-50 tl gelen fatura bu ay 95 tl gelmiş =)
Asansörde bir bayanla karşılaştım tek kişi yaşıyormuş çalışıyormuş.
Ona bile 70 tl gelmiş =)

bebeğimin cicileri 2

Eklentiler

• $Oyuncak_2784083.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $Oyuncak_3079903[1].webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 47
cok begendimmmm artisin bu modelini gorseydim bundan alirdim
kismet degilmis gule gule kullan tatlim
ay gule gule kullanin cok ciciler
ben bi pijama takimi bi gecelik bi sabahlik aldim
bi tane de yazlik lohusa geceligim var hediye gelmisti onun ustune de hirka giyerim yeter bence :26:
yoksa alsam mi :44:
ya l-lx bulamadim begendigim modelde doguma kadar biraz daha kilo alirsam hic olmaz
hayirli olsun gule gule kullan
off insaallah aldigim butun kilolari dogumda veririm

bebeğimin cicileri

gule gule agiz tadiyla kullan ins canim

valla bana da 98 gelmis cok sasirmistim
ama sonra kosu bandi ve difriz geldi aklima bide cok camasir yikacim hepsini de 1200 ile sıkmıstim ben onlara verdim ama zam mi gelmis :26:

saol cnm! evet bugünden başladık bakalım bebeğin hazırlıklarına çamaşır günümüz bugün:)

Çok keyifli geçmiştir eminim, ara ara gözlerin doldu değil mi?:107:

Kizlarrrr Dr geldimmmm
Oğlum donmuş dun dondu resmen hissettim
Bugün 29+4 olduk ultrason da 30+3 cikti
1550 gr olmusuz 42 cm Nasil iyi dimi
Onbesgun sonra tekrar cagirdi

Dün bende 29+3tüm. Benim oğlan sıçırtma olcak galiba. 1200 gram 35cm çıktı. Seninkinin maşallah boyu bayaa uzunmuş. Gerçi benimkinin anası neki oğlu uzun boylu olsun

Gözünüz aydın, maşallah paşalara

Gözün aydın, ilaca gereksinim duyulmamasına çok sevindim:107:

Gözün aydın canım, ne güzel bir haber

Hayırlı olsun aldıklarınız gülüm, güle güle kullanın inşallah:107:

Çok almamışsın gülüm, iyi gidiyorsun. Doğumdan sonra hepsi kısa sürede gider eminim, psikolojini sağlam tut

bebeğimin cicileri

bebeğimin cicileri 2

Hayırlı olsun, hepsi çok güzel:107:

sağol canımcım..
valla bende şuan 2 pijama takımı 1 gecelik 2 sabahlık var..
ilk olunca takım takım olsun istedim :)
sende güle güle kullan kuzum..

pofff kocam daha gelmedi gelecek gibide görünmüyo..
Allah'tan şu internet var elimin altındada film izleyebiliyorum :S

ayy sorma kuzum yaa bize 112 lira geldi sanki fabrika işletiyorum..
bizim maksimum 70-80 gelir bu ay sağolsunlar 112 liracık ödememizi istemişler..

Moral buluyorum böyle dediklerinde valla ...
İnşallah hep birlikte veririz kilocukları

ayy sorma kuzum yaa bize 112 lira geldi sanki fabrika işletiyorum..
bizim maksimum 70-80 gelir bu ay sağolsunlar 112 liracık ödememizi istemişler..

Evet ciddi ciddi bir işler var şu faturalarda...

Evet ciddi ciddi bir işler var şu faturalarda...

O faturalar nasıl hazırlanıyor ben de merak ediyorum, yüksek beklediğim ay çok düşük geliyor. Adana'ya tatile gittiğimiz, evde bulunmadığımız zamanlarda fırlıyor. Memur o günkü moral durumuna göre kafadan mı atıyor nedir

evet cnm ya çok tatlı kıyafetler böyle yıkadım serdim askılığa minik minik hepsi:) güle güle giysin inş oğluşum cicilerini!

canım tek derdimiz kilo olsun alınırda verilirde biz şu bıcılıkları sağsalim doğuralım da en önemlisi o ayrıca sen çok kilolu değilsinki hatırladığım kadarıyla boyun da uzundu

sağol canım aynı rengi yoktu pembesini aldım ama çok beğendim 2 gecelik 1 lohusa takımı almış moldum 1 pijama takımı daha almam lazım beğendiğim 1 tane var belki onu alırım bence 2 gecelik 2 pijama yeter

Son düzenleme:
valla bende 2 pijama 1 gecelik var..
ben pijamayla daha rahat ediyorum o yüzden tek gecelik bana yeter diye düşünüyorum..
ama sen bilirsin canım..

arkadaşlar 1-2 tane en azından yanınızda gecelik olsun, kan olabiliyor, pansumana 2-3 saatte bir. kanamada çok yoğun. kesin yedekli olun. sezeryan olacaklar olursa onlar pijamayı hiç dusunmesinler bile. ablam sezeryan oldu baya zor giymek çıkarmak. geceliklerle geçti hastane.

Ya uyuyamiyorum kızlar birde üstüne kaburgam çok fena ağrıyor artık ne uyuya biliyorum nede uzana biliyorum ne yapacağımı şaşırdım

beyaz çay hamileliktede içiliyormu ki?:44:

neden öyle gelmiş ki? bize daha gelmedi sanırım bakalım kaç gelcek

Günaydın, keyifli hafta sonları:107:

evet cnm ya çok tatlı kıyafetler böyle yıkadım serdim askılığa minik minik hepsi:) güle güle giysin inş oğluşum cicilerini!

Hayırlı olsun paşana, güzel günlerde giysin inşallah:107:

Ya uyuyamiyorum kızlar birde üstüne kaburgam çok fena ağrıyor artık ne uyuya biliyorum nede uzana biliyorum ne yapacağımı şaşırdım

Yatağa boş mide ve bağırsaklarla gitmeye çalış mümkün olduğunca. Sıkıntı-şişkinlik hissi minimuma iniyor. Kaburgam ağrıyor derken, yatmaktan oluşan genel bir ağrı mı yoksa böbrekten kaynaklanan ama sağ-sol son kaburga hizasında hissedilen ağrı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…