Günaydın güzel anneler
Oğluşuma siparişini verdiğim ana kucağı geldi çok beğendim gayet güzel ve kullanışlı fikir veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Diğer arkadaşlarada fikir olsun diye linkini paylaşıyorum:)
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...ik-ana-kucagi-anadizi-102958105?urvid=8170634
benim de dun du kontrolüm. dr suyumun fazla olduğunu bebeğin içerde çok rahat olduğunu soyledi hem iç hem de dış karnım çok genişmişben de ısrarla sordum çok iyi olduğuna eminmisiniz kötü değilmi su fazlalığı dedim. hayır dedi çok emin. beni 3 dr gördü örneğin hiçbiri kotu yorum yapmadı. bu arada bebeğimde 26 haftalık ama 28 hafta boyutunda. "iri bebek" dedi "ama siz de irirsiniz o yuzden sorun etmiyoruz" dedi(ben 173-eşim 189). yani uzme hemen kendini. ben gerçekten ısrarla sordum su fazlalığını...
ben aldım canım travel Pierre cardin twist bordosu ilk oğlumdanda chicco liteway baston vardı.yeter artık.http://www.pierrecardinbebekgerecleri.com/resim/412937622.jpgçantamızda bu biraz valizimsi ama günlük bi tane daha düşünüyorum almayı http://www.pierrecardinbebekgerecleri.com/urunler.php?k=9&a=102&urun=115
bn pembe de takarim ne begenirsem :) kliseleri cok sevmiorum. seker pembe bir gecelik aldm. hangi renk mutlu edecekse seni bnce o renk kullan tacini :) buarada kizlar bn bebek arabasi aldm .cok arastrdim baston olup ilk aydan beri kullanilan ayrica kaliteden de odun vermeyecegim bir urun aldim maclaren quest. urun kargoda bekliyoruz :)Iyi akşamlar kızlar.... Erkek Bebişi olacak anneler lohusa tacı mavi mi kırmızımı düşünüyorsunuz
bugün ikeadan bebek karyolası aldık ben yorulmadım ama eşim epeyce yoruldu yalnı ikeadaki yatakalrı beğenmedim yatak markası tavsiyesi olan varmı?
Kizim 1677 grr 40 cm olmus..hrrsey iyi gorunuyordu cok sukur...2 hafta sonra tekrsr gidicez..
Insilun dozum 3 e cikti rahatlayalim diye..ko trollu gidicez bakalim..Cok sukur bugunume
selam kızlar bir kaç gündür yazamadık size.hala kayınvalidemdeyiz.cuma dr kontrolumuz vardı..kuzum henüz 1380 grm olmuş...inş daha hızlı buyür kuzum..doğum pozisyonunada girmiş..şekerimiz için günde 4 kez 8 er doz insilün kullanıyoruz ama hala 120lere inemedik.inecez inş..diyet de devam..ama erken doğum riskinden çok ta gezemiyoruz.bakalım haftaya inş alışveriş yapabilmek için dışarı çıkmak istiyoruz inş nasip olur.
Günaydın güzel anneler
Oğluşuma siparişini verdiğim ana kucağı geldi çok beğendim gayet güzel ve kullanışlı fikir veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Diğer arkadaşlarada fikir olsun diye linkini paylaşıyorum:)
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...ik-ana-kucagi-anadizi-102958105?urvid=8170634
Kızlar nasılsınız iyi hafta sonları cumadan bu yana açamadım hem gezmekten hemde bebişime alışveriş yapmaktan bir sürü kıyafet aldık birtek ben kaldım şimdi sağolsun dedemiz aldı hepsini zamanı geldiğinde sağlıkla bekliyoruz şimdi paşamı.
Yagmurlu bir İzmir sabahindan hepinize gunaydin sevgili anneler :) dun gece sabaha kadar uyuyamadim, kimligim kayipti. Nerde dusurmus olabilecegimi dusundum durdum, dun aksam bakmadigim yer kalmadi. Gece aklima geldi ki Sali gunu kargo gelmisti ve ben en son o zaman cikarmistim kimligimi. Ve sali gunu giydigim kiyafetin cebinde buldumcok mutluyumm yaaa, resmen icime dert olmustu bu arada bu aksam annecigim gelecek insallah, ve tabi kizimin cicileri de onunla beraber gelecek :) bu gun guzel basladi, guzel olacak sankiii
Yagmurlu bir İzmir sabahindan hepinize gunaydin sevgili anneler :) dun gece sabaha kadar uyuyamadim, kimligim kayipti. Nerde dusurmus olabilecegimi dusundum durdum, dun aksam bakmadigim yer kalmadi. Gece aklima geldi ki Sali gunu kargo gelmisti ve ben en son o zaman cikarmistim kimligimi. Ve sali gunu giydigim kiyafetin cebinde buldumcok mutluyumm yaaa, resmen icime dert olmustu bu arada bu aksam annecigim gelecek insallah, ve tabi kizimin cicileri de onunla beraber gelecek :) bu gun guzel basladi, guzel olacak sankiii
karlı bir İstanbul sabahından tüm annelerimize ve miniklerimize günaydınlar:)
bu hafta 8:30-15:30 çalışıyorum çokkk mutluyum :)
Günaydın
Bugun diyetisyene gidicez bakalim neler diyecek.
Kızlar nasılsınız iyi hafta sonları cumadan bu yana açamadım hem gezmekten hemde bebişime alışveriş yapmaktan bir sürü kıyafet aldık birtek ben kaldım şimdi sağolsun dedemiz aldı hepsini zamanı geldiğinde sağlıkla bekliyoruz şimdi paşamı.
Geçmişi okuyamadım şimdi okuyacağım sizler nasılsınız inşallah sorun yoktur herkese hayırlı akşamlar.
karlı bir İstanbul sabahından tüm annelerimize ve miniklerimize günaydınlar:)
bu hafta 8:30-15:30 çalışıyorum çokkk mutluyum :)
Günaydın güzel annişler
Sizde de var mı bilmiyorum ama zaman daraldıkça bende erken doğum korkusu sarmaya başladı.Herşeyden işkillenir oldum.Allah göstermesin bütün melekler zamanında gelsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?