2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sağol canım teşekkür ederim yorumun için. İnsan endişeleniyo işte böle :)

Arkadaşlar bugün tam kış geldi sanırım dün bahar havası gibi olan tekirdağ bugün buzzz sanırım kar yağacakk :18:

Merhaba Nisanda anne olmayi bekleyen guzel hamislerrr :) evime dondum, ev gibisi yok gecmise goz attim, herkes iyi gordugum kadariyla. Cok sevindim biz de iyiyizz, gidip havamizi degistirdik geldik. Ve iki gunluk tatil sonucu iki makina camasirim var. Gitmek mi guzel gitmemek mi? Su an bunu sorguluyorum:/

hayırlı pazarlar cıcı anneler masllah erkencısınız ben 12 den asagı uyanmıyorum ama herkes alısverıse baslamıs ben hala buyuk besık mı alyım kucukmu alayım karar veremedım fıkır vermek ıstey arkadalarım yardımcı olursanız sevınır yanlız annemlede kalıyorum esım yok buyuk alsam tasıma zorlugu olcak cucuk alsaqm olumu esyalarını nere koycam buyuk ıstıyorum cekmecelı ama fıkırlerınıze ıhtıyacım var

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir bizde haftasonu kvdeydik o yüzden pek giremedim bizler şuan ççok şükür iyiyiz hepinizi öpüyorum grş.

Kızlar nasılsınız iyi hafta sonları cumadan bu yana açamadım hem gezmekten hemde bebişime alışveriş yapmaktan bir sürü kıyafet aldık birtek ben kaldım şimdi sağolsun dedemiz aldı hepsini zamanı geldiğinde sağlıkla bekliyoruz şimdi paşamı.
Geçmişi okuyamadım şimdi okuyacağım sizler nasılsınız inşallah sorun yoktur herkese hayırlı akşamlar.

Iyi akşamlar kızlar.... Erkek Bebişi olacak anneler lohusa tacı mavi mi kırmızımı düşünüyorsunuz
bn pembe de takarim ne begenirsem :) kliseleri cok sevmiorum. seker pembe bir gecelik aldm. hangi renk mutlu edecekse seni bnce o renk kullan tacini :) buarada kizlar bn bebek arabasi aldm .cok arastrdim baston olup ilk aydan beri kullanilan ayrica kaliteden de odun vermeyecegim bir urun aldim maclaren quest. urun kargoda bekliyoruz :)

bugün ikeadan bebek karyolası aldık ben yorulmadım ama eşim epeyce yoruldu yalnı ikeadaki yatakalrı beğenmedim yatak markası tavsiyesi olan varmı?

Yagmurlu bir İzmir sabahindan hepinize gunaydin sevgili anneler :) dun gece sabaha kadar uyuyamadim, kimligim kayipti. Nerde dusurmus olabilecegimi dusundum durdum, dun aksam bakmadigim yer kalmadi. Gece aklima geldi ki Sali gunu kargo gelmisti ve ben en son o zaman cikarmistim kimligimi. Ve sali gunu giydigim kiyafetin cebinde buldum cok mutluyumm yaaa, resmen icime dert olmustu bu arada bu aksam annecigim gelecek insallah, ve tabi kizimin cicileri de onunla beraber gelecek :) bu gun guzel basladi, guzel olacak sankiii

Günaydın:107:

Kizim 1677 grr 40 cm olmus..hrrsey iyi gorunuyordu cok sukur...2 hafta sonra tekrsr gidicez..
Insilun dozum 3 e cikti rahatlayalim diye..ko trollu gidicez bakalim..Cok sukur bugunume

Gözün aydın canım, maşallah prensesine

Maşallah kuzuna, rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım

Hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah:107:

Gözün aydın canım, annen ile keyifli zaman geçirmeni dilerim:107:

Günaydın güzel annişler

Sizde de var mı bilmiyorum ama zaman daraldıkça bende erken doğum korkusu sarmaya başladı.Herşeyden işkillenir oldum.Allah göstermesin bütün melekler zamanında gelsin inşallah..

karlı bir İstanbul sabahından tüm annelerimize ve miniklerimize günaydınlar:)
bu hafta 8:30-15:30 çalışıyorum çokkk mutluyum :)

Hamilelikte Unutkanlık oluyor tatlım bende herşeyi unutuyorum Annen geliyor, bebeğin cicişleri geliyor çifte mutluluk Hep güzel mutlu geçir günlerini Neşen eksik olmasın

Günaydın, öğleden sonra çıkmak bile çok işine yaracaktır, güzel güzel kullan, gez, dinlen...

Günaydın

Bugun diyetisyene gidicez bakalim neler diyecek.

Güzel bir diyet verir mutlaka, ama yemekler az olmaz sanırsam bakalım neler önerecek

Hayırlı olsunlar yeni cicişler, güzel günlerde kullanın

Buraya da gönder lütfen:107: Sis var, göz gözü görmüyor, ama hepsi o

Herhangi bir riskin yoksa, korkmana da gerek yok; boşu boşuna kendini endişelendirme. Son haftalarının tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…