2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ay maasallah Allah bagislasin ins herkesin yavrusunu

Cnm sen gel bir de 70 lerin psikolojisini gor

bebeğimin cicileri
Gule gule kullanin cnm
Park yatak ne kadar?yatagi da dahil mi?
Kac kiloya kadar kullaniliyor?

2 aylik gelecek diyorlardi oyle mi?

evet cnm ya çok tatlı kıyafetler böyle yıkadım serdim askılığa minik minik hepsi:) güle güle giysin inş oğluşum cicilerini!
Amiin

neden öyle gelmiş ki? bize daha gelmedi sanırım bakalım kaç gelcek
2 aylik diyorlar ama bilmiyorm

Canım bizim de aynen öyle... 40-45 gelirken bu ay 100 gelmiş:44:

Bende yapip koymayi düşünüyorum misafir için olmasa bile börek felan hazir şeyler cikartip biz yeriz gurbetteyim annem gittikten sonra kimsem yok yardimci olsun ikinci bebeğim ilkinde gördümzzorluğunu yeri geliyor WC ye gidemiyosun uykusuz geceler Allah yardimcimiz olsun

günaydınlarrr güzel annişler mis kokulu bebişler
Ankara'da yağmur var hava kapalı..
poffff hiç sevmem bu havaları yaa

Gunaydin. Mutlu hafta sonlari herkese. Biz esimle iki gunluk kacamak planladik kizlarrr, pazara kadar yokumm hepinizi opuyorum.

park yatak fiyatı 278 geçici süre ile indirimli fiyatı 199. 70/110 ebatında. ara kat ilk 6 ay kullanım için uygun. sonrasında alt kata geçiyorsun. yatak dahil değil yatağı ayrı seçtik seçtiğimiz yatak 50 tlydi sanırım.

merhaba kızlar!

saol cnm inş! ütüledim koydum bi hurca:) sen de benim gibi erkencisin galiba... ben 7 buçukta uyandım bi daha da zaten uyuyamadım:)

günaydınlarrr güzel annişler mis kokulu bebişler
Ankara'da yağmur var hava kapalı..
poffff hiç sevmem bu havaları yaa

günaydın! evet ben de sevmem kapalı havayı. ruhum daralır ama yağmur az yağdı bu sene iyice yağsın inş!

Gunaydin. Mutlu hafta sonlari herkese. Biz esimle iki gunluk kacamak planladik kizlarrr, pazara kadar yokumm hepinizi opuyorum.

oh ne güzel iyi gezmeler size! bakalım biz ne zaman kaçabileceğiz bi yerlere...

Yahu neden açıyorsun ki böyle şeyleri =(
Zaten hassas bir dönemdeyiz.
Aç komik bebek videolarını izle balım benim.

onun devamında daha neler neler izledim..
tamam bu son dedim devam ettim izlemeye :26::26:
gelinin evden çıkışlarını falan görünce daha kötü oldum..
en iyisi eksiklerin listesini falan yapayım ben..

iyi hafta sonralari hepinize kizlar
istanbulda bugun hava harika esimi evden disari cikmaya ikna ediyorum ama cok zor evde bile calisiyor
sizler nasilsiniz?

Kızlar merhabalar selamlar herkese
sabahtan beri pc ile uğraşıyorum...
Geçmişi okudum...bir sürü alıntı yaptım takıldı kaldı öylece, hepsi kaydolmadan silindi gitti...
Kendilerine ve bebişlerine yeni ciciler alan arkadaşlar güle güle kullanın inşallah...

Ben de dün hastaneye gittim açlık tokluk şekeri için kan aldılar biraz önce baktım sınıra yakın ama sınırı geçmemiş...
Kızım 38 cm ve 1300 gram olmuş... Göremedim ama doktor haftasına göre iyi dedi...sat a göre 32. Haftam 9 şubat taymış o zaman geleceksin dedi...usg de 32. Hafta olduğuma dair kağıt vereceklermiş rapor için...

Dün hastanenin oradan pijama takımlarına falan baktım dandik dandik kumaşlar allı güllü 39 dan başlıyor fiyatları...hepside kışlıktı ...hava soğuk ya aklıma gelmiyor nisanda doğum olacağı yanarım onlarla...en iyisi penye bir şeyler almak ...

merhaba kızlar..tam tatile girdik her tatil olduyi ve hayırlı tatillerğu gibi ben yine nezle olup yataklardayım..dikkat edin kendinize..herkese iyi ve hayırlı tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…