Ay maasallah Allah bagislasin ins herkesin yavrusunuTahmin edebiliyorum zorluğunu. Allah kimselere arattırmadan göndersin rabbim. Bizimde bir akraba 13 sene uğraştı. Kaç ev parası gitti der hep tedavileri için. Tutuyordu ama düşüyordu. Vücudu bebeği reddediyormuş. Düşmesi için tepki veriyomuş filan. Doktor artık bu son deneme bünyen daha fazlasını kaldırmaz dedi. Son kez denediler. Tuttu çok şükür ama erken doğdu 1500gram yoktu bile. Bu sefer erken doğdu ölür dediler. Ama gör şimdi kocaman oldu tombulmu tombul bir çocuk 1,5 yaşında.
Cnm sen gel bir de 70 lerin psikolojisini gorPaylaşım için sağol canım...
Bende fikir edindim sayende.
Şişmanlayınca insanın iştahla bakası bile gelmiyormuş aslında
O kadar güzel kıyafetler görüyorum tam benlik dediğim ama doğumdan sonra olur mu diye vazgeçiyorum =)
En kilolu halim 57 ile hamile kaldım şu an 69 olmuş durumdayım =))
Ciddi ciddi insanın bir nebze psikolojisini okşuyor şu kilolar
Gule gule kullanin cnmbebeğimin cicileri
2 aylik gelecek diyorlardi oyle mi?Kızlar bu ay gelecek olan elektrik faturaları dikkatinizi çekecek mi merak ediyorum =)
Her zaman 45-50 tl gelen fatura bu ay 95 tl gelmiş =)
Asansörde bir bayanla karşılaştım tek kişi yaşıyormuş çalışıyormuş.
Ona bile 70 tl gelmiş =)
Amiinevet cnm ya çok tatlı kıyafetler böyle yıkadım serdim askılığa minik minik hepsi:) güle güle giysin inş oğluşum cicilerini!
2 aylik diyorlar ama bilmiyormneden öyle gelmiş ki? bize daha gelmedi sanırım bakalım kaç gelcek
Kızlar bu ay gelecek olan elektrik faturaları dikkatinizi çekecek mi merak ediyorum =)
Her zaman 45-50 tl gelen fatura bu ay 95 tl gelmiş =)
Asansörde bir bayanla karşılaştım tek kişi yaşıyormuş çalışıyormuş.
Ona bile 70 tl gelmiş =)
nisan anneleri sizde de saçma sapan telaşlar oluyormu. ben galiba stres topu oldum. daha şimdiden doğum sonrası için bişeyler yapmaya çalışıyorum. ne biliyim işte börekti sarmaydı öyle şeyler yapıp buzluğa atsam diyorum eşimde daha şimdiden olmaz diyor. son ayda zaten deriiiiin bi temizlik düşünüyorum. sizcede abartıyormuyum. şimdi akşamları yavaş yavaş yapsam yarın öbürgün çocuk doğunca gelen misafire ne yapsam diye düşünmem diyorum. eşim hazır alırız diyorda hazır olurmu ki hiç. belki biraz erkendir.sizde böyle şeyler yapacakmısınız yoksa yanınızda kalan kişimi yapacak. ben doğumdan sonra annemin yanına gitmeyi düşünüyorum. dönünce hayırlı olsuna gelirler o zaman kimse yanımda olmayacak.tek başıma hem bebiş hem misafirler zor olur. bu arada eğer sezeryan olursam 2 satlik bir yolculuk beni yorarmı.yada bebişimi.
Gunaydin. Mutlu hafta sonlari herkese. Biz esimle iki gunluk kacamak planladik kizlarrr, pazara kadar yokummhepinizi opuyorum.
Ay maasallah Allah bagislasin ins herkesin yavrusunu
Cnm sen gel bir de 70 lerin psikolojisini gor
Gule gule kullanin cnm
Park yatak ne kadar?yatagi da dahil mi?
Kac kiloya kadar kullaniliyor?
2 aylik gelecek diyorlardi oyle mi?
Amiin
2 aylik diyorlar ama bilmiyorm
Günaydın, keyifli hafta sonları:107:
Hayırlı olsun paşana, güzel günlerde giysin inşallah:107:
Yatağa boş mide ve bağırsaklarla gitmeye çalış mümkün olduğunca. Sıkıntı-şişkinlik hissi minimuma iniyor. Kaburgam ağrıyor derken, yatmaktan oluşan genel bir ağrı mı yoksa böbrekten kaynaklanan ama sağ-sol son kaburga hizasında hissedilen ağrı mı?
günaydınlarrr güzel annişler mis kokulu bebişler
Ankara'da yağmur var hava kapalı..
poffff hiç sevmem bu havaları yaa
Gunaydin. Mutlu hafta sonlari herkese. Biz esimle iki gunluk kacamak planladik kizlarrr, pazara kadar yokummhepinizi opuyorum.
tünaydın hatunn
Sinemcim Allah neşeni eksik etmesin =)
Yine fıkır fıkırsın
aslında tam aksine kuzum nası ağlıyorum hıçkıra hıçkıra..
nerden oldu nasıl oldu anlamadan kendimi youtubeda buldum..
http://www.youtube.com/watch?v=m-TnLEm6i9s
önce bunu dinledim sonra devamı geldi burnumu çeke çeke bi hal oldum
Yahu neden açıyorsun ki böyle şeyleri =(
Zaten hassas bir dönemdeyiz.
Aç komik bebek videolarını izle balım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?