2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar miniço dan kıyafetlere bakıyorum da alan oldu mu ordan geldimi kıyafetler elinize.

bu hafta oğlumun alışverişi için eminönüne gitmeyi düşünüyorum havuzluhan varmış nasıl biyer kızlar giden var mı

benim tanıdığım tüm hamileler gitti şu havuzluhana bi ben gidemedim. şubatta kontrolüm var sanırım o gün gideceğim. hamileler için gecelikler pijamalar vs çok uygunmuş. e tabi bebiş kıyafetleri de uygundur. umarım ben de en kısa zamanda giderim. inşallah güzel güzel ciciler alırsın oluşuna:)

çok güzel cnm çok sevindim Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin hepimizin.

Buraya da gönder lütfen:107: Sis var, göz gözü görmüyor, ama hepsi o

Herhangi bir riskin yoksa, korkmana da gerek yok; boşu boşuna kendini endişelendirme. Son haftalarının tadını çıkar

Canım benim çok şükür riskim yok ama bu iş riskede bakmıyor.şubat annelerinde hiçbir sorunu olmadığı halde 30.haftada doğum yapan bir arkadaş varmış.Aslında en iyisi bunları okumamak ama ne bileyim işte evhamlılık başa bela

tamam cnm maşallah kuzuna

günaydın güzel annişler! nasılsınız?
biz oğlumla kahvaltı ettik bi kkya bakalım dedik. dün bakamadım bizim topiğe herşey yolundadır umarım.tatildeyiz bakalım memlekere gidicez ama eşim ne zaman izin alacak bilmiyorum bekleyelim artık ama uzun zaman oldu gitmeyeli...
benim oğlan dün sürekli tekem yumruk attı durdu. babası da zaten bebekken ve çocukken çok hareketliymiş kudurukmuş yani yerinde durmuyormuş. bizimki babasına çekmiş heralde anne karnında böyleyse:)

gözünaydın cnm inşallah doğduklarında mıncıklayacağız bebişleri daha da iyi olacaklar şimdilik şekerden biraz uzak olmak gerek.

maşallah kuzuna cnm

Kızlar bu arada kilo kontrolleriniz nasıl gidiyor? Ben yine bu haftaya başlar başlamaz kilo kontrolümü yaptım en son 13 ocakta 61 kg idim bugün sabah tartıldığımda 62.1 geldim, dikkat edeyim diyorum, anca ya 1 gün ya 2 gün ekmek fazla yiyorum, yemek porsiyonlarım çoğaldı farkındayım birde hayatıma önceden tatlıyı aramazdım, gofret çikolata şimdi yemeklerden sonra canım istiyor gidiyor yiyorum sonra da böyle alıyorum.. Ne güzel seviniyordum başlarda kilo almadım diye az kilo ile doğuma giderim diye ama böyle devam ederse almam gereken kilonun üzerinde olacam çok çok

güle güle kullan cnm aynısını bende almıştım buket asude de kardeşine almıştı kendine de alacaktı bende onun tavsiyesiyle aldım çok güzel cnm bende beğendim

62kg fazla değil gülüm, 50kg ile mi hamile kaldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…