2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
GÜNAYDIN HERKESE........
BURCU153 PİJAMA TAKIMINI PİJAMA DÜNYASINDAN ALDIM...2 TANE ...TANESİ 15 TL YE...GÖSTERDİĞİN TAKIM ÇOK GÜZEL AMA BANA BİRAZ PAHALI...TEŞEKKÜREDERİM...SEN GÜLE GÜLE KULLAN İNŞALLAH...
KONTROLE GİDEN ARKADAŞLAR HEPİNİZİN BEBEKLERİNE MAŞŞALLAH
FİLOLOĞUM BEBEĞİNLE İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM...HEMOROİDİN NE OLDU DÜZELDİMİ ...
BEBEĞİNE VE KENDİNE CİCİ ALAN ARKADAŞLAR ALLAHIM GÜLE GÜLE KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
BİZDE DÜN ALDIK PARK BEŞİK AMA KAPILARDAN GEÇMİYOR...HALBUKİ SATIN ALDIĞIMIZ ADAM GEÇER DEMİŞTİ... YADA BİZİM EVİN KAPILARI DAR...

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm tüm anneler bebişlerinin cicişlerini güle güle kullansın inşallah

uygun olan park yatak link lerini atarmısınız kızlar

cnm link atmayı beceremedim ama hepsi burada da wellgro sleep'ngo oyun parkı var bi de aynı sitede aybaby sn-650 dönenceli oyun parkı var.
ebebekte kraftın calipso oyun parkıyla prego yummy oyun parkı var.

ben bunları netten beğendim bi köşeye not ettim. denizilye memlekete gidince oradan da bakıcam dükkanları gezicem hangisi bana uygun gelirse ya netten yada denizliden alıcam.

Haftasonu dr kontrolum vardı dahılıyeye seker olcumlerımı gosterdım 15 gun takıp ıstemıstı sabahlaı bıraz yuksek cıkıyordu ama o kadarcık olur dedı ınsulune gerek yok dedı diyetıne devam et hafta da ıkıser gun yıne olcumlerını yap dedıı yırttım ınsulunden:)

Hırsızı ben daha önce söylemiştim park beşik bende kapıdan geçer diye umuyordum ama geçmiyor benimkinin ölçüsü 70*110, almayan alacak arkadaşlar en azından beklenti içine girmesin ya da kapılarını ölçsünler ona göre alsınlar, sonra bizim gibi aaa geçmiyor demesinler ben öyle demiştim ahh, tühh, geçer demişti, geçer sanmıştım diyip durmuştum

62kg fazla değil gülüm, 50kg ile mi hamile kaldın?

Yok tatlım 55 kg ile hamile kaldım ama başlarda hiç kilo almadan gittim işte bu aralar hafta 1 kg almaya başladım, 30 haftanin içindeyim her hafta 1 kg alsam düşün artık

adına sevindim geçmiş olsun canım

şeker yükleme sonucu değerlerin kaçtı ?

GÜNAYDIN HERKESE........
BİZDE DÜN ALDIK PARK BEŞİK AMA KAPILARDAN GEÇMİYOR...HALBUKİ SATIN ALDIĞIMIZ ADAM GEÇER DEMİŞTİ... YADA BİZİM EVİN KAPILARI DAR...

Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın. Katlanmıyor mu?

Gözün aydın gülüm:107:

Yok tatlım 55 kg ile hamile kaldım ama başlarda hiç kilo almadan gittim işte bu aralar hafta 1 kg almaya başladım, 30 haftanin içindeyim her hafta 1 kg alsam düşün artık

Ben 57 ile başladım, 66'yım şimdi (annem sağolsun:107:). Sen de güzel gidiyorsun. Haftada 1 almazsın, ayda 2 civarı alırsın.

teşekkür ederin cnm

benim dün akşam açlık şekerim 126 tokluk 84 çıktı nasıl iş ise anlamadım
açlık ilk kez bu kadar yüksek çıktı ama hastayım ve bal yiyorum boğazıma iyi geliyo yiyince çıkıyo arkadaş napıyım öleyim mi yani

İnşallah ayda 2 kg almaya razıyım, benim bulunduğum yerde hiç kimsem yok, asıl kiloları 32 den sonra alacam Adana'ya gidince alacam, ama olsun onları almaya razıyım bütün yemekleri burnumda tütüyor

İnşallah ayda 2 kg almaya razıyım, benim bulunduğum yerde hiç kimsem yok, asıl kiloları 32 den sonra alacam Adana'ya gidince alacam, ama olsun onları almaya razıyım bütün yemekleri burnumda tütüyor

Doğru unutmuşum ben senin memlekete gideceğini O zaman unut benim teorik tahminlerimi gülüm. Orada durduramazsan kendini, alırsın; sonra "dünya yuvarlaktır döner" şarkısı diline pelesenk olur

Merhaba hamisler.Normalde Agustos ayinda hamile oldugunu ogrenenler grubunu takip ediyordum ama orası buraya gore o kadar durgunlasti ki ;(
Beni de aranıza alın lutfeeeeeen )))
Bu arada baby shower dusunen hamisler var mı? İnternetten baktım cok tatlı seyler hazırlamışlar .Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda biz 30. Haftamizdayiz.Allah hepimize kolay ve eğlenceli bor süreç versin insallah ))

dr bana dıyetıne devam at dedı sonuclarımı gorunce canın ıstedıgınde ye ama cok az ye dedı ben ball cok nadır bı kasık alırsam 3 5 gunde bır ancak ama dun canım cıkolatalı pasta ıstedı esıme msj atmıstım pasta ıstedı canım dıye alacagını dusunmemıstım dıyetteyım dıye ama almıs bende yedımm vallaa:) sonra seker felan olcmedım yedım yattım:)

zaten bende senin söylediğin üzre satıcıya sordum oda göstererk geçer dedi ..eve geldik kurduk salonda tıpkı sizin gibi hadi yatak odasına taşıyalım dedik.1 parmak falan daha küçük olsa geçecek...değiştirelim dedik ama eşim istemedi...bizim aldığımızda 70x110..neyse böyle kullancaz artık...

inşallah ayda 2 kg almaya razıyım, benim bulunduğum yerde hiç kimsem yok, asıl kiloları 32 den sonra alacam adana'ya gidince alacam, ama olsun onları almaya razıyım bütün yemekleri burnumda tütüyor

28. Haftam yarın bıtıyor 8 kılo almıssım seker cıkınca dıyetle ıkı kılo verdım 17 gundurde hıc kılo almadım dıyete devam edıcem gebelık boyunca ınsallah fazla kılo almam seker cıkmasaydım suan kesın13 15 kılo almıstımm

Doğru unutmuşum ben senin memlekete gideceğini O zaman unut benim teorik tahminlerimi gülüm. Orada durduramazsan kendini, alırsın; sonra "dünya yuvarlaktır döner" şarkısı diline pelesenk olur

ohh söylerim tabi, gözüm döner benim saldırırım yemeklere

Hoşgeldin aramıza :)

günaydın hamişleerrr

maşallah yaa ne güzel ciciler almışsınız bebişlere, güle güle sağlıkla giydirin inş

kadın doğum ve istihdam vb yasa çıkacaktı fakat hala ses seda yok, 2-3 ay önce demişlerdi hala çıkmadı orda izinler ve haklar yeniden tanımlanacak ama niye çıkmıyooo
bizim doğuma kadar çıkması lazım yaaa yoksa doğurmam gıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…