2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hoş geldin canım, maşallah bebeğine

hayırlı olsun canım, güle güle kullanın. Katlanmıyor mu?
teşekkürederim sağolasın...katlanıyor da yeğenime aldığımızı,bebek uyuyorken bile oda oda gezdiriyordum...onun ölçüleride aynıydı ama bizim evin kapılarını değiştirirsek olacak gibi :))))))))))

sende şeker ile kilonu kontrol altında tutuyorsun ne güzel, aslında hem güzel hem kötü sanki :S şeker çıkması üzücü ama kiloyu sabitlemen güzel...

aynen aynen yapacak bişe yok koyduğumuz yerde kalacak artık, ben oturma odasında kullanmak için ana kucağı alacam birde onun içinde kalsın uyusun felan diye düşünüyorum, annemlerde kalırkende onu kullanırım, bir süre sonra oyun halısı mı ne var ya onlardan alırım diyorum, sonra yürüteç derken inşallah bebişlerimiz büyür

kızlar miniço dan kıyafetlere bakıyorum da alan oldu mu ordan geldimi kıyafetler elinize.

mınıcodan bıtane takım almıstım yıkanyınca soldu bıraz canım yanı begenmedım hıc bırsuru kıyafet almıstım farklı markalardan bıtek o kotu cıktı hafta sonu yıkadım utuledım hepsını

bende dıyorum ınsallah fazla alamam artık ayda ıkıser kılo alsam ıyıdır

inşallah hayırlısı olsun....gerçi çok hafif bir yatak kurup bozulabilir...ama doktor yürütece ortopedik açıdan hiç iyi değil diyor özellikle erkek çocuklarının yumurtalıklarını sıkıştırdığı için ,senin oğlun olacaktı değil mi...

Kızlar haftasonu bebegımın butun kıyafetlerını yıkadım utuledım hurca koydum .bırsey sormak ıstıyorum bebek cantası almak sartmı kı bıde hastaneden cıkarmak ıcın anakucagı almak mı lazım ıllaa

hoşgeldin cnm

evet oğlum olacak, bak ben onu bilmiyordum, demek zararlı nese farklı modellerde yürümesine yardımcı olmak için oyuncak tarzı şeyler var tam araştırmadığımdan henüz isimlerini bilmiyorum, onlardan alırız artık, yeterki bebeğime zarar vermesin, teşekkür ederim uyardığın için
bende dıyorum ınsallah fazla alamam artık ayda ıkıser kılo alsam ıyıdır

İnşallah tatlım almazsın, almayız,
bebeği taşımak için felan bende bişe almadım, sürekli fikir değiştiriyorum, bebek çantası almayı düşünmüyorum onu biliyorum ama ne alacağımada karar vermiş değilim, ama diyorum ki hani araba koltuğu, ana kucağı,taşıma için de kullanılıyor galiba öyle birşey alırım, tam araştırmamı yaptıktan sonra diye düşünüyorum, gerçi alan arkadaşlarımız var, onlar daha iyi yardımcı olur

ev tıpı ana kucagı gereklı gıbı hatta cumatresı gunu esım alıyorduda ben alma bıraz arastırayım deıdm

yasa çıkacaktı güya ama nerde... doğum iznini 2 hafta daha uzatacaklardı sözde gene aynı kaldı eskisi gibi. insanları böyle heveslendiriyorlar sonra şöyle oldu da böyle oldu da. bişey kesinleşinceye kadar yasalarla ilgili kulak asmıcaksın...

ben de aynen senin gibi ykıadım ütüledim hurca koydum:) güle güle giysinler inş!
ben bebek bakım çantası alıcam cnm alınca da hastane çıkışı battaniye bez vs. gibi bütün ihtiyaçları koyucam içine. kendim için de bi küçük bi valiz hazırlıcam. sonra da arabaya koyucam dursun orda nolur nolmaz :) ben anakucağı değil de anakucağı otokoltuğu tarzında bi yaşına kadar kullanılabilenlerden alıcam daha rahat olur diye düşünüyorum.

bende bugün isteklerimi alacaktım sizlerden haber bekliyordum bir yıkamada solduysa daha çok kullanılacak ozaman vazgeçeyim almaktan

Gözün aydın canım, annen ile keyifli zaman geçirmeni dilerim:107:
Tesekkur ederim canim :) insallah guel gecer zamanimiz
gunaydin. Bende de vardi, fakat doktorum beni rahatlatti. Artik soyle dusunuuorum," bebegim su anda dogsa bile bi hastaligi olmadigi surece yasayabilcek duruma geldi. Endise etmeme gerek kalmadi" Ama tabi yine de zamaninda gelsin hepimizin bebisleri
Günaydın

Bugun diyetisyene gidicez bakalim neler diyecek.
Hadi bakalim, hayirlisi olsun. İnsallah keyfini yerine getirecek bis listeyle donersin
Hamilelikte Unutkanlık oluyor tatlım bende herşeyi unutuyorum Annen geliyor, bebeğin cicişleri geliyor çifte mutluluk Hep güzel mutlu geçir günlerini Neşen eksik olmasın

Canim tesekkur ederim :)

9 kilo almis bulunmaktayim ben de. Gayet normal gidiyoruz bence, sen az bile almissin hatta saka tabi, ben senin haftalarinda daha fazla almistim ama merak etme 32. Haftadan sonra azaliyomus kilo alma hizi. Cok fazla yiyemiyomussun ki ben 31 deyim. Yemegi fazla yedigim zaman, ya da yemegin yaninda icecegi fazla tukettigimde bile nefes alamiyorum, oturamiyorum, uzanamiyorum cok kotu bir his. Oyle olunca zaten yemekten kaciniyosun memlekete gidince de bir yersin tika basa iki yersin, sonra baktin olacak gibi degil ymezsin :)

merhaba anneler :) benide inşallah aranıza alırsanız sevinirim :) burası 2013 ağustos ayında hamile olduğunu öğrenenlerden daha aktif fikir alışverişi daha kolay olur diye düşündüm. mesela sizinde bebişlerinizin az oynadığı günler oluyor mu ? ben 31 haftanın içindeyim ama dün her zamankinden az oynadı mesela.

selam kızlar, ben daha hiç bir şey yapamadım izne çıkınca yapmayı düşünüyodum ama daha erken yapmaya karar verdim 30 haftalık olduk nolur nolmaz temizliğe yardıma annemle kaynanam gelcelkler zaten ama kıyafetler yıkanacak halılar yıkamaya gönderilecek falan filan of bir sürü iş var :) ama çok heyecanlıyım :)

selam kızlar nasılsınız? hafta sonu benim için çok verimliydi cumartesi hamilelik ve emziklilik için bir eğitim vardı ona katıldım uygun bir zamanda anlatıcam hepsini :) dün de doğum günümdü canım eşimin sürprizleri harikaydı :)

Canım hoşgeldin..

Günde 10 kere hareketlerini hissedersen bi sorun yoktur.artık bu haftadan sonra hareketleri saymak gerekiyormuş.Birde büyüdükçe hareket etme yerleri daralıyor o yüzden az hissetmen normaldir.Düşünme bunları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…