- 11 Şubat 2009
- 278
- 25
- 118
Çok beğendim bebek arabasını model adı nedir canım?
canım bende tekirdağdayım ve nisan annesiyim aynen çok soğukArkadaşlar bugün tam kış geldi sanırım dün bahar havası gibi olan tekirdağ bugün buzzz sanırım kar yağacakk :18:
Canım hoşgeldin..
Günde 10 kere hareketlerini hissedersen bi sorun yoktur.artık bu haftadan sonra hareketleri saymak gerekiyormuş.Birde büyüdükçe hareket etme yerleri daralıyor o yüzden az hissetmen normaldir.Düşünme bunları:)
kızlarr 16 haftalık izinden sonra bildiğim kadarıyla 1 yıl ücretsiz izin hakkımız var..
biraz da cahilimbu ücretsiz izin esnasında şirket bizi çıkarsa tazminat alırız değil mi? ya da biz çıkmak istesek doğumdan ötürü vb desek tazminat alır myıız?
izne çıktık diyelim 1 yıl, 7-8 ay geçti sonrasında işe geri dönebiliriz değil mi illa ki 1 yılı beklemek zorunda değiliz yani
yaaa bu ara niye bu konuları düşünüyorum bende anlamadım yaaa
bak bunları yazarken prensesim tekmik atıyoo
lohusa takımı almayı düşünenler ben bu takımı aldım çok güzel
kumaşı falan gayet kaliteli eğer almak isteyenler varsa bir göz gezdirin
kalıpları büyük 60 kiloya kadar S beden oluyor zaten 3 bedeni var S,M,L
fiyatı da baska sitelere göre uygun bandanası da var
http://www.camasirim.com/3-lu-Hamile-Lohusa-Pijama-Takimi_6853.html#0
bebeğimin cicileri
Ya uyuyamiyorum kızlar birde üstüne kaburgam çok fena ağrıyor artık ne uyuya biliyorum nede uzana biliyorum ne yapacağımı şaşırdım
Kızlar merhabalar selamlar herkese
sabahtan beri pc ile uğraşıyorum...
Geçmişi okudum...bir sürü alıntı yaptım takıldı kaldı öylece, hepsi kaydolmadan silindi gitti...
Kendilerine ve bebişlerine yeni ciciler alan arkadaşlar güle güle kullanın inşallah...
Ben de dün hastaneye gittim açlık tokluk şekeri için kan aldılar biraz önce baktım sınıra yakın ama sınırı geçmemiş...
Kızım 38 cm ve 1300 gram olmuş... Göremedim ama doktor haftasına göre iyi dedi...sat a göre 32. Haftam 9 şubat taymış o zaman geleceksin dedi...usg de 32. Hafta olduğuma dair kağıt vereceklermiş rapor için...
Dün hastanenin oradan pijama takımlarına falan baktım dandik dandik kumaşlar allı güllü 39 dan başlıyor fiyatları...hepside kışlıktı ...hava soğuk ya aklıma gelmiyor nisanda doğum olacağı yanarım onlarla...en iyisi penye bir şeyler almak ...
selam anneler bugün bizim kontrolumuz vardı.
çok şükür herşey yolunda.kilomuz 1600 boyumuz 31 cm olmuş
1 hafta önden gidiyoruz.doğum pozisyonuna geçmiş.
geçen ay başı yukarıdaydı şimdi aşağıda.iki büklüm duruyor ama.
suya iyi çok şükür.doktorum bol bol su iç dedi.
sebze ve meyveyi bol ye dedi.işte böyle.
tatile girdik çok şükür artık bende kızımın eşyalarını almaya başlayacağım.
daha bir çorap bile almadım.çok heyecanlıyım.heyecanım sizleri takip ederek mutluluga dönüşüyor.
Merhaba kizlarrr...
15 tatil oldu ankaraya geldik.dun kontrolumuz vardi.
Kizim 1677 grr 40 cm olmus..hrrsey iyi gorunuyordu cok sukur...2 hafta sonra tekrsr gidicez..
Insilun dozum 3 e cikti rahatlayalim diye..ko trollu gidicez bakalim..
Cok sukur bugunume
Bu arada kizlsr benim seker aletini hastanedeki aletlerle dogrumu diye teyitrettirdik ikisnde de dogru cikardi...hastsneye gittiginzde mutlaka tryt ettirin makinelerinizi.biri koldan kan aldılar laba.gitti ayni kanla bende aldim ayni cikti...digrridr parmaktan olctuler ayni kanla bendeki makineyle olctum ayni cikti.
Bir arkadasimin makinesi 30 puan az olcuyormus bu da yaptirdi...hastanede teyit ettirin siz siz olun...
Kızlar bu arada kilo kontrolleriniz nasıl gidiyor? Ben yine bu haftaya başlar başlamaz kilo kontrolümü yaptım en son 13 ocakta 61 kg idim bugün sabah tartıldığımda 62.1 geldim, dikkat edeyim diyorum, anca ya 1 gün ya 2 gün ekmek fazla yiyorum, yemek porsiyonlarım çoğaldı farkındayımbirde hayatıma önceden tatlıyı aramazdım, gofret çikolata şimdi yemeklerden sonra canım istiyor gidiyor yiyorum sonra da böyle alıyorum.. Ne güzel seviniyordum başlarda kilo almadım diye az kilo ile doğuma giderim diye ama böyle devam ederse almam gereken kilonun üzerinde olacam çok çok
Tesekkur ederim canim :) insallah guel gecer zamanimiz
gunaydin. Bende de vardi, fakat doktorum beni rahatlatti. Artik soyle dusunuuorum," bebegim su anda dogsa bile bi hastaligi olmadigi surece yasayabilcek duruma geldi. Endise etmeme gerek kalmadi" Ama tabi yine de zamaninda gelsin hepimizin bebisleri
Hadi bakalim, hayirlisi olsun. İnsallah keyfini yerine getirecek bis listeyle donersin
Canim tesekkur ederim :)
9 kilo almis bulunmaktayim ben de. Gayet normal gidiyoruz bence, sen az bile almissin hattasaka tabi, ben senin haftalarinda daha fazla almistim ama merak etme 32. Haftadan sonra azaliyomus kilo alma hizi. Cok fazla yiyemiyomussun ki ben 31 deyim. Yemegi fazla yedigim zaman, ya da yemegin yaninda icecegi fazla tukettigimde bile nefes alamiyorum, oturamiyorum, uzanamiyorum cok kotu bir his. Oyle olunca zaten yemekten kaciniyosun memlekete gidince de bir yersin tika basa iki yersin, sonra baktin olacak gibi degil ymezsin :)
annişler günaydın hepinize güzel haftalar dilerim bız cumartesi suluhana gıdıp şeker ve çikolatalarımız hallaettık onları süsleyince ekliyeceğim bebek sepetimizi yıkadık yerleştirdik onun rsmını bugün atarım ınsallah kızımı ılk onda yatıracağım
canım benım hayırlı olsun güle güle kullan
sağlıkla kullanın
canım benım yatarken kendını kasma rahat ol
maşallah bebişine herşeyi cok ıyı canım bende penye aldım penye en ıyısı canım
canım benım tebrık ederim maşallah
maşallah bebişine
canım benım senın kıde kılomu gayet güzel kılon bende 69 olmusumdur heralde belkı daha fazla
kızlarr 16 haftalık izinden sonra bildiğim kadarıyla 1 yıl ücretsiz izin hakkımız var..
biraz da cahilimbu ücretsiz izin esnasında şirket bizi çıkarsa tazminat alırız değil mi? ya da biz çıkmak istesek doğumdan ötürü vb desek tazminat alır myıız?
izne çıktık diyelim 1 yıl, 7-8 ay geçti sonrasında işe geri dönebiliriz değil mi illa ki 1 yılı beklemek zorunda değiliz yani
yaaa bu ara niye bu konuları düşünüyorum bende anlamadım yaaa
bak bunları yazarken prensesim tekmik atıyoo
günaydın cnm
ölçümler daha iyi gidiyor doktorumla mesajlaşıyoruz iki gün insilün vuruyorum 3.gün vurmaya devam ederken ölçüyorum salı ölçmüştüm sabah aç:73 tok 112 öğlen aç 82 tok 136 akşam aç 94 tok 130 çıktı bugün yine ölçüm günüm sabah aç 93 tok 127 çıktı öğlen ve akşam ölçeceğim.
kamu ne güzel yaaa 2 yılll uff iş garantiözel sektör nasıl bilmiyorum ama kamuda ücretsiz izin hakkı 2 yıl ve istediğin zaman izni bozdurup işe dönebiliyorsun
kuzu dün ben endokrin doktoruna gittim hem hbac1 hemde 1 haftalık şeker ölçümlerine göre bi yol çizecekti şükür insüline gerek görmedi son 2 gündür açlık şekerim 101-103 falan çıkıyo ama hastayım ondan olabilir mi dedim kesinlikle olur dedi, jinekolojik hastalıklar,faranjit, sinüzit, sistit işte sonu itle biten herşey zaten enfeksiyondur etkiler dedi
kamu ne güzel yaaa 2 yılll uff iş garanti
hayırlı inş yaa bakalım özel de napcaz biz, yaa 1 yaşındaki bebeyi de bakıcaya veremem ki yavrumu uuff :26:
tanıdım bir ablamız var o ben bakarım sen çalış diyo ama gerçekten ablam gibi bakalım öyle düşünüyorum yaa
Yok yok az kaldı Arap sabunuylla yıkarım ben sonunda çocuuuumu
merhaba anneler :) benide inşallah aranıza alırsanız sevinirim :) burası 2013 ağustos ayında hamile olduğunu öğrenenlerden daha aktif fikir alışverişi daha kolay olur diye düşündüm. mesela sizinde bebişlerinizin az oynadığı günler oluyor mu ? ben 31 haftanın içindeyim ama dün her zamankinden az oynadı mesela.
selam kızlar biz geldik..
canım biraz sıkkın..hastaneden geliyoruz..
benim şekerim 141 çıkmıştı gözümü korkutarak hemen diyete başlıyosun ve doğuma kadar devam ediyosun dediler..
ve 100lük yükleme yapmadan direk diyete soktular bu normal mi?
Merhaba kizlarrr...
15 tatil oldu ankaraya geldik.dun kontrolumuz vardi.
Kizim 1677 grr 40 cm olmus..hrrsey iyi gorunuyordu cok sukur...2 hafta sonra tekrsr gidicez..
Insilun dozum 3 e cikti rahatlayalim diye..ko trollu gidicez bakalim..
Cok sukur bugunume
Bu arada kizlsr benim seker aletini hastanedeki aletlerle dogrumu diye teyitrettirdik ikisnde de dogru cikardi...hastsneye gittiginzde mutlaka tryt ettirin makinelerinizi.biri koldan kan aldılar laba.gitti ayni kanla bende aldim ayni cikti...digrridr parmaktan olctuler ayni kanla bendeki makineyle olctum ayni cikti.
Bir arkadasimin makinesi 30 puan az olcuyormus bu da yaptirdi...hastanede teyit ettirin siz siz olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?