2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam kızlar biz geldik..
canım biraz sıkkın..hastaneden geliyoruz..
benim şekerim 141 çıkmıştı gözümü korkutarak hemen diyete başlıyosun ve doğuma kadar devam ediyosun dediler..
ve 100lük yükleme yapmadan direk diyete soktular bu normal mi?

hoşbulduk canım çok saol :) evet doktorda öyle söyledi zamanla hareketleri azalacak ama işte annelik değişik bişeymiş burda fikir alışverişi yapmak iyi geliyor :) inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi.

kızlarr 16 haftalık izinden sonra bildiğim kadarıyla 1 yıl ücretsiz izin hakkımız var..

biraz da cahilim bu ücretsiz izin esnasında şirket bizi çıkarsa tazminat alırız değil mi? ya da biz çıkmak istesek doğumdan ötürü vb desek tazminat alır myıız?
izne çıktık diyelim 1 yıl, 7-8 ay geçti sonrasında işe geri dönebiliriz değil mi illa ki 1 yılı beklemek zorunda değiliz yani

yaaa bu ara niye bu konuları düşünüyorum bende anlamadım yaaa

bak bunları yazarken prensesim tekmik atıyoo

özel sektör nasıl bilmiyorum ama kamuda ücretsiz izin hakkı 2 yıl ve istediğin zaman izni bozdurup işe dönebiliyorsun

annişler günaydın hepinize güzel haftalar dilerim bız cumartesi suluhana gıdıp şeker ve çikolatalarımız hallaettık onları süsleyince ekliyeceğim bebek sepetimizi yıkadık yerleştirdik onun rsmını bugün atarım ınsallah kızımı ılk onda yatıracağım

canım benım hayırlı olsun güle güle kullan

bebeğimin cicileri

sağlıkla kullanın

Ya uyuyamiyorum kızlar birde üstüne kaburgam çok fena ağrıyor artık ne uyuya biliyorum nede uzana biliyorum ne yapacağımı şaşırdım

canım benım yatarken kendını kasma rahat ol

maşallah bebişine herşeyi cok ıyı canım bende penye aldım penye en ıyısı canım

canım benım tebrık ederim maşallah

maşallah bebişine

canım benım senın kıde kılomu gayet güzel kılon bende 69 olmusumdur heralde belkı daha fazla

ayyy gerçekten mi 32.den sonra azalıyorsa süper demekki bazı haftalar fazla bazı haftalar normal alacağız :d ayy sorma bak kahvaltıyı azıcık yaptım yani yeterli miktarda :d ama karnım zil çalıyor resmen bir önce öğle yemeğine çıkmak için can atıyorum , inan koyun-kuzu etine hasret kaldım, gidince hep et yiyecem ben doğumu bıraktım gideceğim güne şafak sayıyorum

sen kaç kilo ile başlamıştın, ama birde sizlerin boyu eminim daha uzundur ben uzun boylu bir hatun değilimki

Bu konuda sana en net ve güvenilir bilgiyi Adam Olacak Kız verecektir o bu işlerde uzman
yarım bilgim ile bir yıl ücretsiz izin hakkımız var, hatta 1 yıl ile sınırlı değil diye biliyorum,

Slm cnm olcumlerin nasil gidiyor?
Benim aclik da tokluk da 95-100lerde cikiyor anlamiyorum
Aclik sekerini nasil dusurebilirm?
İnsulin baslar mi bana?

özel sektör nasıl bilmiyorum ama kamuda ücretsiz izin hakkı 2 yıl ve istediğin zaman izni bozdurup işe dönebiliyorsun
kamu ne güzel yaaa 2 yılll uff iş garanti

hayırlı inş yaa bakalım özel de napcaz biz, yaa 1 yaşındaki bebeyi de bakıcaya veremem ki yavrumu uuff :26:

tanıdım bir ablamız var o ben bakarım sen çalış diyo ama gerçekten ablam gibi bakalım öyle düşünüyorum yaa

Slm cnm iyilestin mi?
Aclik sekerin dustu mu?kac cikiyor?

şanslıymışsın ne güzel benim de kayın validem var sağ olsun o bakacak maddi imkanlardan dolayı 2 yıl kullanamıyoruz ki olsa ne fayda... hakkımızda hayırlısı bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da olur gider

Günaydın hamişler.Ben kilo konusunda sınır tanımıyorum.Kendime engel de olamıyorum.55 kiloyla hamile kaldım an itibariyle 72 kilo olmuşum. Doğuma kadar da 80 rahat olurum.Çünkü hafta da 1 kilo alıyorum.Ben 70le doğuma girerim diyodum.Ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Napalım bebeğim sağlıkla doğsun da.Sonra sıkı bi diyete girer veririm diyorum.:26:

hoşgeldin cnm aramıza:)

biri banada cevap versin yahuuu

İyi tatiller cnm
Simdi aclik kac cikiyor?
Ben de dusuremiyorm aclik sekerini dedigin gibi hastanede kontrol edeyim tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…