selam kızlar nasılsınız? hafta sonu benim için çok verimliydi cumartesi hamilelik ve emziklilik için bir eğitim vardı ona katıldım uygun bir zamanda anlatıcam hepsini :) dün de doğum günümdü canım eşimin sürprizleri harikaydı :)
Slm cnm olcumlerin nasil gidiyor?
Benim aclik da tokluk da 95-100lerde cikiyor anlamiyorum
Aclik sekerini nasil dusurebilirm?
İnsulin baslar mi bana?
Günaydın hamişler.Ben kilo konusunda sınır tanımıyorum.Kendime engel de olamıyorum.55 kiloyla hamile kaldım an itibariyle 72 kilo olmuşum.Doğuma kadar da 80 rahat olurum.Çünkü hafta da 1 kilo alıyorum.Ben 70le doğuma girerim diyodum.Ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Napalım bebeğim sağlıkla doğsun da.Sonra sıkı bi diyete girer veririm diyorum.:26:
Günaydın hamişler.Ben kilo konusunda sınır tanımıyorum.Kendime engel de olamıyorum.55 kiloyla hamile kaldım an itibariyle 72 kilo olmuşum.Doğuma kadar da 80 rahat olurum.Çünkü hafta da 1 kilo alıyorum.Ben 70le doğuma girerim diyodum.Ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Napalım bebeğim sağlıkla doğsun da.Sonra sıkı bi diyete girer veririm diyorum.:26:
Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
Bakalım pişman olmam inş.Eki Görüntüle 951463
biri banada cevap versin yahuuu
Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
canım banada aynısını dediler 100 lük ölçmeden direkt diyete soktular 3 hafta sonra tekrardan tahlil yapcaklarmış..
cnm sıkma canının 141 çok değil aslında ama önlem için diyete sokmuştur benimde 253 çıkınca diek insülin ve diyet verdi 100lük yüklemedi bile 75 lik yüklemişti
İlginc canim. Sinir 140 diye biliyorum ve sen sinirda cikmissin. 100 luk yukleme yaptir bence. Benim 143 cikmisti, doktorum nolur nolmaz diye 100 luk istedi, onda normal cikti.selam kızlar biz geldik..
canım biraz sıkkın..hastaneden geliyoruz..
benim şekerim 141 çıkmıştı gözümü korkutarak hemen diyete başlıyosun ve doğuma kadar devam ediyosun dediler..
ve 100lük yükleme yapmadan direk diyete soktular bu normal mi?
Ohhh, hayirli olsun canim. Ben de o sepetlere cok heves ediyodum, suslu pusli cok hosuma gidiyo. Prenses besikleri :) Ama almayacagiz galiba. Gule gule yatir kizini annesi :)annişler günaydın hepinize güzel haftalar dilerim bız cumartesi suluhana gıdıp şeker ve çikolatalarımız hallaettık onları süsleyince ekliyeceğim bebek sepetimizi yıkadık yerleştirdik onun rsmını bugün atarım ınsallah kızımı ılk onda yatıracağım
ayyy gerçekten mi 32.den sonra azalıyorsa süperdemekki bazı haftalar fazla bazı haftalar normal alacağız :d ayy sorma bak kahvaltıyı azıcık yaptım yani yeterli miktarda :d ama karnım zil çalıyor resmen bir önce öğle yemeğine çıkmak için can atıyorum , inan koyun-kuzu etine hasret kaldım, gidince hep et yiyecem ben doğumu bıraktım gideceğim güne şafak sayıyorum
Gule gule kullanin. Bizim bebek arabamizla bi yan canta verdiler ama daha oncesinde bi sirt cantasi edinmistim ben de. Sirt cantalari kesinlikle daha kullanisli :)Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
sen kaç kilo ile başlamıştın, ama birde sizlerin boyu eminim daha uzundur ben uzun boylu bir hatun değilimki
benim dün akşam açlık şekerim 126 tokluk 84 çıktı nasıl iş ise anlamadım
açlık ilk kez bu kadar yüksek çıktı ama hastayım ve bal yiyorum boğazıma iyi geliyo yiyince çıkıyo arkadaş napıyım öleyim mi yani
Bu konuda sana en net ve güvenilir bilgiyi Adam Olacak Kız verecektiro bu işlerde uzman
yarım bilgim ile bir yıl ücretsiz izin hakkımız var, hatta 1 yıl ile sınırlı değil diye biliyorum,
İlginc canim. Sinir 140 diye biliyorum ve sen sinirda cikmissin. 100 luk yukleme yaptir bence. Benim 143 cikmisti, doktorum nolur nolmaz diye 100 luk istedi, onda normal cikti.
canım geçmiş olsun kuzum ama ınan benım şekerle hiç bır fıkrım yok
İnşallah ayda 2 kg almaya razıyım, benim bulunduğum yerde hiç kimsem yok, asıl kiloları 32 den sonra alacam Adana'ya gidince alacam, ama olsun onları almaya razıyım bütün yemekleri burnumda tütüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?