2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

doğum günü kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara. Dün kardeşimin de doğum günüydü.

Slm cnm olcumlerin nasil gidiyor?
Benim aclik da tokluk da 95-100lerde cikiyor anlamiyorum
Aclik sekerini nasil dusurebilirm?
İnsulin baslar mi bana?

slm cnm
ölçümler iyi gidiyor en son cuma ölçüp doktoruma haber verdim o da insilün dozumu ayarlayıp watshap tan mesaj atıyor bugün yine ölçüm günüm haber vericem yarın bugün sabah açken 100 tokken 137 çıktı öğlen daha ölçmedim başlayabilir cnm akşam 10 dan sonra birşey yeme 12 gibi yedinmi sabah açlık farkediyor yüksek çıkıyor

hamile kaldığımız ve şu an bulunduğumuz kilolarımız aynı cnm. bir iki kilo fark var. ben de 54 ile hamile kaldım şu an 71im:)
doğuma kadar 80 olmayız cnm ya bence maximum 76 77 falan oluruz. zaten doğumda yaklaşık 9 kilo gidiyor doğumdan sonraki bir iki haftada 3 4 kilo gidiyormuş. gerisini de veririz yavaş yavaş... napayım ya sürekli acıkıyorum ben açlığa oldum olası hiiç dayanamam zaten!

valla hesaplar tutmuyor benim de hedef 70 ti doğuma girerken ama şu an 70 in ve daha 2 aydan fazla var bebiş alacak bundan sonra deyip teselli buluyorum :) napalım önemli olan sağlık veririz inşaallah...

Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
Bakalım pişman olmam inş.Eki Görüntüle 951463

güle güle kullan canım..
bende senin gibi sırt çantası almayı düşünüyorum..
ayakkabı dünyasında nike adidasta indirim var ordan alıcam sanırım..
sen ne kadara aldın acaba bunu?

canım banada aynısını dediler 100 lük ölçmeden direkt diyete soktular 3 hafta sonra tekrardan tahlil yapcaklarmış..

bana 3 hafta sonra yapcaz yapmıcazda demediler..
doğuma kadar bu diyet böyle devam edecek dediler başkada bişey demediler..
sınır 140 benim 141 çıktı diye direk yapıştırdılar diyeti..
belki gerçekte yüksek değil offf sinirim bozuldu..

İlginc canim. Sinir 140 diye biliyorum ve sen sinirda cikmissin. 100 luk yukleme yaptir bence. Benim 143 cikmisti, doktorum nolur nolmaz diye 100 luk istedi, onda normal cikti.
Ohhh, hayirli olsun canim. Ben de o sepetlere cok heves ediyodum, suslu pusli cok hosuma gidiyo. Prenses besikleri :) Ama almayacagiz galiba. Gule gule yatir kizini annesi :)

et deme bak. Benim de gozumun onundan surekli et ve pasta geciyo acikinca. Ama ben aclik hissinden cok rahatsiz olmuyorum, oyle surekli biseyler yemek gelmiyo icimden. Bi de dedigim gibi, yeyip sisince cok rahatsiz oluyosun. Canin yaniyo, oturaniyosun, kalkamiyosun, korkuyosun. Hatta esimin bile odu koptu, aceba bisey mi oluyo bana diye Midemin kazinmasi daha guzel bi duygu yani.
Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
Gule gule kullanin. Bizim bebek arabamizla bi yan canta verdiler ama daha oncesinde bi sirt cantasi edinmistim ben de. Sirt cantalari kesinlikle daha kullanisli :)

sen kaç kilo ile başlamıştın, ama birde sizlerin boyu eminim daha uzundur ben uzun boylu bir hatun değilimki

canım ben düşük yaptıktan sonra üstüne hamıle kaldım yanı o yuzden kaç kıloyla hamıle kaldığımı bılmıyorum ama boyum 1.66 cm

biri banada cevap versin yahuuu

canım geçmiş olsun kuzum ama ınan benım şekerle hiç bır fıkrım yok

cok güzel güle güle kullan bende böyle düşünüyorum kaça nerden aldın

Bu konuda sana en net ve güvenilir bilgiyi Adam Olacak Kız verecektir o bu işlerde uzman
yarım bilgim ile bir yıl ücretsiz izin hakkımız var, hatta 1 yıl ile sınırlı değil diye biliyorum,

güzelim bence dediğin gibi bal yiyince çok farkediyo, ben de 3-4 kaşık petek atıyom bi ölçüyorum hopp fırlamış ama şükür bişiy çıkmıyo gibi

canım yaa senin uzmanlık alanına giren bir konuda bilgine ihtiyacım vardı
ben şimdi özel bir şirkette çalışıyorum, 16 haftalık izinde sorun yok ok ama sonrası için kafam karışık biraz..
ne kadar ücretsiz izin hakkımız var, ya da 1 yıl diye anlaştık fakat 7. ayda işe dönebilir miyim vb vb..
bu süre de beni çıkarırlarsa tazminatı alırım galiba..

müsait olunca güzelim benim aydınlatırsan çok sevinirim floresan gibi olayım

vnm öğlen açlık ta 75 çıktı dengesiziz ya aman bebişler iyi olsun da farketmez artık

İlginc canim. Sinir 140 diye biliyorum ve sen sinirda cikmissin. 100 luk yukleme yaptir bence. Benim 143 cikmisti, doktorum nolur nolmaz diye 100 luk istedi, onda normal cikti.

ya valla anlamadım neye uğradığımı şaşırdım..
zaten her gittiğimde kan idrar veriyorum hemde kaç tüp veriyorum kanı..
şüphe duyuyorum artık kanımı bağış mı yapıyolar :S
bide ne olursa olsun doğuma kadar devam bu diyete dediler..
kaç kilo aldın diye sordu 7 dedim..
aslında normal dedi ama anlamadım pofffff

İnşallah ayda 2 kg almaya razıyım, benim bulunduğum yerde hiç kimsem yok, asıl kiloları 32 den sonra alacam Adana'ya gidince alacam, ama olsun onları almaya razıyım bütün yemekleri burnumda tütüyor

miden daralmış olacak baya o yuzden çok yiyemeyeceksin. yine fazla almazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…