Ben mavi düşünüyorumIyi akşamlar kızlar.... Erkek Bebişi olacak anneler lohusa tacı mavi mi kırmızımı düşünüyorsunuz
Maasallah canim çok iyi gozunaydiselam anneler bugün bizim kontrolumuz vardı.
çok şükür herşey yolunda.kilomuz 1600 boyumuz 31 cm olmuş
1 hafta önden gidiyoruz.doğum pozisyonuna geçmiş.
geçen ay başı yukarıdaydı şimdi aşağıda.iki büklüm duruyor ama.
suya iyi çok şükür.doktorum bol bol su iç dedi.
sebze ve meyveyi bol ye dedi.işte böyle.
tatile girdik çok şükür artık bende kızımın eşyalarını almaya başlayacağım.
daha bir çorap bile almadım.çok heyecanlıyım.heyecanım sizleri takip ederek mutluluga dönüşüyor.
selam kızlar biz geldik..
canım biraz sıkkın..hastaneden geliyoruz..
benim şekerim 141 çıkmıştı gözümü korkutarak hemen diyete başlıyosun ve doğuma kadar devam ediyosun dediler..
ve 100lük yükleme yapmadan direk diyete soktular bu normal mi?
Canim benim 153 cikti sonra 100 luk yapildi onda bir sorun cikmadi Drbisey yok dedi . Yinede ben korktum beyaz ekmeği direkt kestim tam buğday ekmeği yiyorum
Merhaba Nisanda anne olmayi bekleyen guzel hamislerrr :) evime dondum, ev gibisi yokgecmise goz attim, herkes iyi gordugum kadariyla. Cok sevindim biz de iyiyizz, gidip havamizi degistirdik geldik. Ve iki gunluk tatil sonucu iki makina camasirim var. Gitmek mi guzel gitmemek mi? Su an bunu sorguluyorum:/
Hayirli olsun cnmKızlar nasılsınız iyi hafta sonları cumadan bu yana açamadım hem gezmekten hemde bebişime alışveriş yapmaktan bir sürü kıyafet aldık birtek ben kaldım şimdi sağolsun dedemiz aldı hepsini zamanı geldiğinde sağlıkla bekliyoruz şimdi paşamı.
Geçmişi okuyamadım şimdi okuyacağım sizler nasılsınız inşallah sorun yoktur herkese hayırlı akşamlar.
Quest cok guzel de ana kucagi yokbn pembe de takarim ne begenirsem :) kliseleri cok sevmiorum. seker pembe bir gecelik aldm. hangi renk mutlu edecekse seni bnce o renk kullan tacini :) buarada kizlar bn bebek arabasi aldm .cok arastrdim baston olup ilk aydan beri kullanilan ayrica kaliteden de odun vermeyecegim bir urun aldim maclaren quest. urun kargoda bekliyoruz :)
Ben de feci unutkanim bu aralarYagmurlu bir İzmir sabahindan hepinize gunaydin sevgili anneler :) dun gece sabaha kadar uyuyamadim, kimligim kayipti. Nerde dusurmus olabilecegimi dusundum durdum, dun aksam bakmadigim yer kalmadi. Gece aklima geldi ki Sali gunu kargo gelmisti ve ben en son o zaman cikarmistim kimligimi. Ve sali gunu giydigim kiyafetin cebinde buldumcok mutluyumm yaaa, resmen icime dert olmustu bu arada bu aksam annecigim gelecek insallah, ve tabi kizimin cicileri de onunla beraber gelecek :) bu gun guzel basladi, guzel olacak sankiii
İyi haberlerle gel cnmGünaydın
Bugun diyetisyene gidicez bakalim neler diyecek.
Oglusun da kuduruk olacak demekkigünaydın güzel annişler! nasılsınız?
biz oğlumla kahvaltı ettik bi kkya bakalım dedik. dün bakamadım bizim topiğe herşey yolundadır umarım.tatildeyiz bakalım memlekere gidicez ama eşim ne zaman izin alacak bilmiyorum bekleyelim artık ama uzun zaman oldu gitmeyeli...
benim oğlan dün sürekli tekem yumruk attı durdu. babası da zaten bebekken ve çocukken çok hareketliymiş kudurukmuş yani yerinde durmuyormuş. bizimki babasına çekmiş heralde anne karnında böyleyse:)
Haftasonu dr kontrolum vardı dahılıyeye seker olcumlerımı gosterdım 15 gun takıp ıstemıstı sabahlaı bıraz yuksek cıkıyordu ama o kadarcık olur dedı ınsulune gerek yok dedı diyetıne devam et hafta da ıkıser gun yıne olcumlerını yap dedıı yırttım ınsulunden:)
Olcumlerinde aclik ve tokluk kac cikiyirdu cnm?aclık 112 cıkmıstı 1.saat 228.9 2. Saat 169 cıkmıstı saol canım
hamile kaldığımız ve şu an bulunduğumuz kilolarımız aynı cnm. bir iki kilo fark var. ben de 54 ile hamile kaldım şu an 71im:)
doğuma kadar 80 olmayız cnm ya bence maximum 76 77 falan oluruz. zaten doğumda yaklaşık 9 kilo gidiyor doğumdan sonraki bir iki haftada 3 4 kilo gidiyormuş. gerisini de veririz yavaş yavaş... napayım ya sürekli acıkıyorum ben açlığa oldum olası hiiç dayanamam zaten!
yok canım kasmıyorum ama eğer bebek sağ tarafıma ayaklarını koyduğu gün bittiğim gündür o günüm ağrıyla geçiyo ama olsun iyi olduğunu anlıyorum en azındanannişler günaydın hepinize güzel haftalar dilerim bız cumartesi suluhana gıdıp şeker ve çikolatalarımız hallaettık onları süsleyince ekliyeceğim bebek sepetimizi yıkadık yerleştirdik onun rsmını bugün atarım ınsallah kızımı ılk onda yatıracağım
canım benım hayırlı olsun güle güle kullan
sağlıkla kullanın
canım benım yatarken kendını kasma rahat ol
maşallah bebişine herşeyi cok ıyı canım bende penye aldım penye en ıyısı canım
canım benım tebrık ederim maşallah
maşallah bebişine
canım benım senın kıde kılomu gayet güzel kılon bende 69 olmusumdur heralde belkı daha fazla
Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
Bakalım pişman olmam inş.Eki Görüntüle 951463
biri banada cevap versin yahuuu
bana 3 hafta sonra yapcaz yapmıcazda demediler..
doğuma kadar bu diyet böyle devam edecek dediler başkada bişey demediler..
sınır 140 benim 141 çıktı diye direk yapıştırdılar diyeti..
belki gerçekte yüksek değil offf sinirim bozuldu..
bilemedim ben canım. benimki 75 likti. zaten yuksek çıktı. ama çok yuksek olmadığı için sekerli gıdaları kesip yuruyuse başladım. sabahları açlık 90-100 1 saat tokluk 100-125 arası. 10 gun takip ettim bıraktım şimdi. ağır bir yemek yiyince yemekten kalkar kalkmaz yurumeye çalışıyorum. 30-40 iniyor.(ben sekerli gıdalar dışında hiç bişi kesmedim)
canım sen diyetini al uyabildiğin kadar uy. çok kaçırdığında hemn yuru biraz 20-30 dk. ağır tempo bile işe yarıyor. hiçbişiy olmaz bence.
Her iste bir hayir vardir cnm28. Haftam yarın bıtıyor 8 kılo almıssım seker cıkınca dıyetle ıkı kılo verdım 17 gundurde hıc kılo almadım dıyete devam edıcem gebelık boyunca ınsallah fazla kılo almam seker cıkmasaydım suan kesın13 15 kılo almıstımm
Nice saglikli,mutlu yillara :)selam kızlar nasılsınız? hafta sonu benim için çok verimliydi cumartesi hamilelik ve emziklilik için bir eğitim vardı ona katıldım uygun bir zamanda anlatıcam hepsini :) dün de doğum günümdü canım eşimin sürprizleri harikaydı :)
Kamuda istedigin zmn donemiyorsun en az 6 aylik aoabiliyorsun diye biliyorm benözel sektör nasıl bilmiyorum ama kamuda ücretsiz izin hakkı 2 yıl ve istediğin zaman izni bozdurup işe dönebiliyorsun
Cnm aslinda sinirda cikmissin 100luk istemesi gerekir diye dusunuyormbiri banada cevap versin yahuuu
Peki acligin 100 olmasi sakincali degil mi?slm cnm
ölçümler iyi gidiyor en son cuma ölçüp doktoruma haber verdim o da insilün dozumu ayarlayıp watshap tan mesaj atıyor bugün yine ölçüm günüm haber vericem yarın bugün sabah açken 100 tokken 137 çıktı öğlen daha ölçmedim başlayabilir cnm akşam 10 dan sonra birşey yeme 12 gibi yedinmi sabah açlık farkediyor yüksek çıkıyor
Cnm agzindan bal damliyor 9 kilo gitse super olur ama ben 5 diye duymustumhamile kaldığımız ve şu an bulunduğumuz kilolarımız aynı cnm. bir iki kilo fark var. ben de 54 ile hamile kaldım şu an 71im:)
doğuma kadar 80 olmayız cnm ya bence maximum 76 77 falan oluruz. zaten doğumda yaklaşık 9 kilo gidiyor doğumdan sonraki bir iki haftada 3 4 kilo gidiyormuş. gerisini de veririz yavaş yavaş... napayım ya sürekli acıkıyorum ben açlığa oldum olası hiiç dayanamam zaten!
Gule gule kullan cnm markasi ne?Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
Bakalım pişman olmam inş.Eki Görüntüle 951463
Super cikmis cnm ben acligi dusuremiyormvnm öğlen açlık ta 75 çıktı dengesiziz ya aman bebişler iyi olsun da farketmez artık
Cnm aslinda sinirda cikmissin 100luk istemesi gerekir diye dusunuyorm
valla anlamadım canım yaa..
canım bende tekirdağdayım ve nisan annesiyim aynen çok soğuk
annişler günaydın hepinize güzel haftalar dilerim bız cumartesi suluhana gıdıp şeker ve çikolatalarımız hallaettık onları süsleyince ekliyeceğim bebek sepetimizi yıkadık yerleştirdik onun rsmını bugün atarım ınsallah kızımı ılk onda yatıracağımcanım benım hayırlı olsun güle güle kullan
Kızlar bu arada kilo kontrolleriniz nasıl gidiyor? Ben yine bu haftaya başlar başlamaz kilo kontrolümü yaptım en son 13 ocakta 61 kg idim bugün sabah tartıldığımda 62.1 geldim, dikkat edeyim diyorum, anca ya 1 gün ya 2 gün ekmek fazla yiyorum, yemek porsiyonlarım çoğaldı farkındayımbirde hayatıma önceden tatlıyı aramazdım, gofret çikolata şimdi yemeklerden sonra canım istiyor gidiyor yiyorum sonra da böyle alıyorum.. Ne güzel seviniyordum başlarda kilo almadım diye az kilo ile doğuma giderim diye ama böyle devam ederse almam gereken kilonun üzerinde olacam çok çok
GÜNAYDIN HERKESE........
BURCU153 PİJAMA TAKIMINI PİJAMA DÜNYASINDAN ALDIM...2 TANE ...TANESİ 15 TL YE...GÖSTERDİĞİN TAKIM ÇOK GÜZEL AMA BANA BİRAZ PAHALI...TEŞEKKÜREDERİM...SEN GÜLE GÜLE KULLAN İNŞALLAH...
KONTROLE GİDEN ARKADAŞLAR HEPİNİZİN BEBEKLERİNE MAŞŞALLAH
FİLOLOĞUM BEBEĞİNLE İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM...HEMOROİDİN NE OLDU DÜZELDİMİ ...
BEBEĞİNE VE KENDİNE CİCİ ALAN ARKADAŞLAR ALLAHIM GÜLE GÜLE KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
BİZDE DÜN ALDIK PARK BEŞİK AMA KAPILARDAN GEÇMİYOR...HALBUKİ SATIN ALDIĞIMIZ ADAM GEÇER DEMİŞTİ... YADA BİZİM EVİN KAPILARI DAR...
yavrum herşeyi yasakladı bu nasıl bi önlem yahuu
3 kilo bebek olsa en az 3-4 de diğer leri minumum 7 kilo ki bebek te eşide daha fazla olabilir. zaten emzirirseniz inaılmaz faydasını görürsünüz.
Her iste bir hayir vardir cnm
İns bebeklerimiz saglikla dogsun da biz diyet yapariz
Nice saglikli,mutlu yillara :)
Kamuda istedigin zmn donemiyorsun en az 6 aylik aoabiliyorsun diye biliyorm ben
Cnm aslinda sinirda cikmissin 100luk istemesi gerekir diye dusunuyorm
Peki acligin 100 olmasi sakincali degil mi?
Bana 90in ustune cikmayacak dedi ama hep ustunde cikiyor
Cnm agzindan bal damliyor 9 kilo gitse super olur ama ben 5 diye duymustum
Gule gule kullan cnm markasi ne?
Super cikmis cnm ben acligi dusuremiyorm
Diyetin kac kalori?
slm kızlar telden takıp edıp yazmaya calısıyodum sureklı cok sükür net geldı eve artık hep yazıcam:) 28. haftadayım bende tekme yıyorum sürekli cok guclendı doktor randevum ayda bır benım sızınde öyle degılmı bır ay olmak uzere cok merak edıyorm kac kılo oldu en son 875 gr dı smdı herkesın 1 kg geçmş benımkıde geçmiştir heralde . buarada hızla kılo almaya devam edıyorum cunkü cooook yıyorum:88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?