2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Iyi akşamlar kızlar.... Erkek Bebişi olacak anneler lohusa tacı mavi mi kırmızımı düşünüyorsunuz
Ben mavi düşünüyorum
Maasallah canim çok iyi gozunaydi

Canim benim 153 cikti sonra 100 luk yapildi onda bir sorun cikmadi Drbisey yok dedi . Yinede ben korktum beyaz ekmeği direkt kestim tam buğday ekmeği yiyorum

Canim benim 153 cikti sonra 100 luk yapildi onda bir sorun cikmadi Drbisey yok dedi . Yinede ben korktum beyaz ekmeği direkt kestim tam buğday ekmeği yiyorum

valla bende onu anlamadım işte neden 100 lük yapılmadan direk diyete gönderildim..
ben makarna pilav zaten uzun zamandır tüketmiyorum sadece bulgur pilavı yapınca yiyodum..
pirinç pilavı varsa 2kaşık kadar alıyodum..
yemeklerim öyle yağlı salçalı tuzluda değil..
zaten az yiyodum şimdi susuz yiyeceksin yemeklerini diyo..
ekmeği zaten bi sabah kahvaltısında tüketirdim..
şimdi sabahtn akşama kadar kaç dilim ekmeğim var anlamadım valla :S

Gitmek iyidir cnm
Hani derler ya 2 gunun de beyligi beyliktir :)

Hayirli olsun cnm
Gule gule giysin yavrun

Quest cok guzel de ana kucagi yok

Ben de feci unutkanim bu aralar
Gozun aydin annecigin geliyormus :)

Günaydın

Bugun diyetisyene gidicez bakalim neler diyecek.
İyi haberlerle gel cnm
Bakalim kac kalori verecek
Bizimle de paylas mutlaka!

Oglusun da kuduruk olacak demekki

aclık 112 cıkmıstı 1.saat 228.9 2. Saat 169 cıkmıstı saol canım
Olcumlerinde aclik ve tokluk kac cikiyirdu cnm?
Aclikta 90in ustunde miydi?
İns ben de yirtarim insulinden!

3 kilo bebek olsa en az 3-4 de diğer leri minumum 7 kilo ki bebek te eşide daha fazla olabilir. zaten emzirirseniz inaılmaz faydasını görürsünüz.

yok canım kasmıyorum ama eğer bebek sağ tarafıma ayaklarını koyduğu gün bittiğim gündür o günüm ağrıyla geçiyo ama olsun iyi olduğunu anlıyorum en azından

Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
Bakalım pişman olmam inş.Eki Görüntüle 951463

sırt çok mantıklı özellikle tatillerde. zaten genelde bebeğin cantasını pusetine takıyorsunuz. battaniyelerini falan da pusetin selesine atarsınız. ama bebeği asarsanız sırt çantası harıka oluyor. ben bebek çantası hiç almamıştım. buyuk çantalar iş görüyor. oyuzden özel çanta almasanızda oluyor. ama dalokay hiç biberon almadığı için ısı koruyucu canta kullanmadık.

biri banada cevap versin yahuuu

bilemedim ben canım. benimki 75 likti. zaten yuksek çıktı. ama çok yuksek olmadığı için sekerli gıdaları kesip yuruyuse başladım. sabahları açlık 90-100 1 saat tokluk 100-125 arası. 10 gun takip ettim bıraktım şimdi. ağır bir yemek yiyince yemekten kalkar kalkmaz yurumeye çalışıyorum. 30-40 iniyor.(ben sekerli gıdalar dışında hiç bişi kesmedim)

canım sen diyetini al uyabildiğin kadar uy. çok kaçırdığında hemn yuru biraz 20-30 dk. ağır tempo bile işe yarıyor. hiçbişiy olmaz bence.

bana 50lik yapılmıştı canım..
bende ölçmek için alet yok..
ananemde ölçtüğümde açlık 89 tokluk 118 çıkmıştı en son..
ve hamurişi yedikten sonra ölçmüştüm..
ben yükleme yaptırmadan bi gün önce 2-3 tane lokma tatlısı yemiştim o etkiledimi ki ya?

Her iste bir hayir vardir cnm
İns bebeklerimiz saglikla dogsun da biz diyet yapariz

Nice saglikli,mutlu yillara :)

özel sektör nasıl bilmiyorum ama kamuda ücretsiz izin hakkı 2 yıl ve istediğin zaman izni bozdurup işe dönebiliyorsun
Kamuda istedigin zmn donemiyorsun en az 6 aylik aoabiliyorsun diye biliyorm ben

biri banada cevap versin yahuuu
Cnm aslinda sinirda cikmissin 100luk istemesi gerekir diye dusunuyorm

Peki acligin 100 olmasi sakincali degil mi?
Bana 90in ustune cikmayacak dedi ama hep ustunde cikiyor

Cnm agzindan bal damliyor 9 kilo gitse super olur ama ben 5 diye duymustum

Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
Bakalım pişman olmam inş.Eki Görüntüle 951463
Gule gule kullan cnm markasi ne?

vnm öğlen açlık ta 75 çıktı dengesiziz ya aman bebişler iyi olsun da farketmez artık
Super cikmis cnm ben acligi dusuremiyorm
Diyetin kac kalori?

kızlar ya yardımınız gerekli
1 haftadır tuvalette cok sıkıntı oluyor szde de varmı bu ara
aslında sürekli posalı gıdalar yiyorum çorba incir kuru kayısı bol sebze ıspanak pırasa tazefasulye balık hep bu sekilde
ama neden anlamıyorum bir türlü korkuyorum da çıkarken tuvalete artık bebek büyüdüğü içinmi sizce böyle doktor randevum 14 subatta baya da var aslında

slm kızlar telden takıp edıp yazmaya calısıyodum sureklı cok sükür net geldı eve artık hep yazıcam:) 28. haftadayım bende tekme yıyorum sürekli cok guclendı doktor randevum ayda bır benım sızınde öyle degılmı bır ay olmak uzere cok merak edıyorm kac kılo oldu en son 875 gr dı smdı herkesın 1 kg geçmş benımkıde geçmiştir heralde . buarada hızla kılo almaya devam edıyorum cunkü cooook yıyorum:88

sağol canım

canım dert ettiğin şey kilo olsun Allah başka dertler vermesin zaten 55le hamile kalmışsın çok almamışsınki bebeişleri bi sağsalim doğuralımda kilo verilir bende çikolata çok yiyorum bu ara kafayı metroya taktım günde 2 tane yiyorum dahada yicem de kendimi frenliyorum bebişlere yarasın onlar iyi olsun yeterki ben tombiş olmaya razıyım kiloyu hiç dert etmiyorum

15 tl mi? o paray pijama satılıyomu hakikaten)pijama dünyasına bende baktım o fiyata hiç yoktu ben internettee baya bakındım 3lü lohusa pijama takımları hep 90 tl üstü pijama dünyasındada en ucuzu 89 tl idi

3 kilo bebek olsa en az 3-4 de diğer leri minumum 7 kilo ki bebek te eşide daha fazla olabilir. zaten emzirirseniz inaılmaz faydasını görürsünüz.

tabi emzirmenin çok faydası var. ben sütüm oldukça emzirmeyi düşünüyorum. anneme çekmemişimdir inş annemim sütü fazla olmamış kardeşimle beni çok emzirememiş

evet benin oğlan da kuduruk olacak gibi bakalım:)
ben de 9 kilo falan gidiyor diye duydum belki maksimum değerdir benim bildiğim. sonrasında koşturmacadan kiloların nasıl gittiğini anlamayız bile bence. şimdi çok fazla hareket yok yiyoruz ha bire

tabi 1 kgyi geçmiştir bebeğin.
benim doktor da ayda bir çağırıyor. ben de 32. haftamda gidicem bi dahakine.
ben de sürekli tekem yiyorum sağ kaburgamı da bazen çok acıtıyor:)

kızlar selam..
herkes iyi çok şükür.. ne güzel ciciler alınmış maşallah hepsine.. bizim küçük beşik annemlerde.. mart gibi getirecem.. oda boyanacak.. temizlik yapılacak.. eltim saolsun yaparız dedi.. halı yıkama makinası almıştı gelir evde halı ve koltukları yıkarız dedi bide lojman ya benim oturduğum yer yerler beton halıfleks var onlarda yıkanacak.. iyi olacak rahat ederim en azından.. birde kadın çağıracam annemde yardım eder oh.. mis.. her yer ışıl ışıl olur doğumdan önce.. inşallah tabi.. bakalım hayırlısı..
dün kayınvalidemlerdeydik eşimin halası gelinleri falan gelmişti.. 7 çocuk bir benimkinin kardeşi yok yanında anam eve geldik kıyamet.. bende istiyorum kardeşimi söyleyin çabuk gelsin.. yemiyorum yemek uyumuyrum... diye nasıl bağırıp ağlıyor.. yavrum 2 saat iç çeke çeke ağladı abartısız..
inşallah iyi anlaşırlar..
hamilelik zor bu ara ayaklarım çok ağrıyor hele sağ ayağım hatta dizden aşağısı şiş bacağımın.. çok ağrıyor.. az kaldı inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…