2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gule gule kullan cnm markasi ne?

güle güle kullan canım..
bende senin gibi sırt çantası almayı düşünüyorum..
ayakkabı dünyasında nike adidasta indirim var ordan alıcam sanırım..
sen ne kadara aldın acaba bunu?

güle güle kullan..bence de sırt çantası daha rahat en azından hareketleri kısıtlamıyor..

güzelmiş çantanız güle güle kullanın
ne kadar fiyatı nerden aldın cnm?

güle güle kullanın cnm

Gule gule kullanin. Bizim bebek arabamizla bi yan canta verdiler ama daha oncesinde bi sirt cantasi edinmistim ben de. Sirt cantalari kesinlikle daha kullanisli :)

cok güzel güle güle kullan bende böyle düşünüyorum kaça nerden aldın

çok sağolun hepinizz
Markası kraft,www.saglikhome.com sitesine arama bölümüne kraft sırt yazınca çıkıyor.
İnternette başka hiçbir sitede satışını bulamadım,yeni çıkmış,99TL.Yandan askılı alsaydım mothercare'den alıcaktım,99TL de ucuz değil tabi ama ben sırt çantasıyla daha rahat ediyorum,1 kere alınıcak diye de amaan dedim aldım

bebeği taşırken yan askılı kayıyo falan uğraşamam dedim.İsterseniz ürün gelince ben iç gözlerini falan çekip yükliyim,çünkü nette ürün açıklaması da pek yoktu.İçinde kaç göz var,bişey çıkıyo mu ben de bilmiyorum.Bari ben bakiyim de siz öyle karar verin.

http://www.saglikhome.com/?urun-10831-kraft-sirt-cantasi

Slm cnm iyilestin mi?
Aclik sekerin dustu mu?kac cikiyor?

dün akşam ilk kez yüksek çıkmıştı açlık, ara öğün yemem tatlı yerim akşama kadar yakarım erir gider zaten diyodum ama gitmemiş 126 çıkmıştı Allahtan sabah düzeldi 94 çıktı açlık tokluk 123, öğlen için açlık 89 bakalım tokluk kaç çıkacak bana insülin önermedi doktor

ne güzel el birliği ile temizlik yaparsınız çabucacık biter:) ben de annemle kayınvalidemi doğumdan önce temizlik için çağırmayı düşünüyorum. zaten doğum zamanında annem yanımda olsun isityorum. annem olmadan doğuramam sanki:)
küçük yavrun da az daha sabretsin inş gelecek kardeşi az kaldı:)

canım yazdım ama eski sayfalarda kaynadı.İyisin di mi? Kızın nasıl merak ediyorum...

Anarcım teveccüh göstermiş uzman demiş sağolsun lakin ben kamudayım canım özelde işler farklı yürüyo ki sen daha iyi bilirsin insani ilişkiler falan etken olabiliyo yasalar özel sektör için göstermelik kalıyo açıkçası yardımcı olamadım üzgünüm

inşallah canım ya kasılıyorum sanki evde herşey batıyor aslında bana.. ama el süremiyorum çok.. insan öle hissediyor.. annem olmasa olmaz.. evet öyle anne başka bambaşka bişey .. annemle yakınız ama zaten kesinlikle annemi istiyorum yanımda kalacak inşallah.. ilkinde kayınvalidem kaldı ve sakat etti beni resmen.. ama kardeşime yetişemedi.. annem cuma gidecekti OLMADI.. acil sezeryana alınca anneme haber bile veremedik korkup üzülecek diye .. yiğenimin sesini duyar duymaz aramıştım annemi.. canım benim.. RABBİM annelerimizin eksikliğini vermesin

haklısın canım yaa özelde işler kamudakinden çok farklı olabiliyor.. bizim inka ile görüşeceğim bakalım inş.
yok güzelim sen üzme güzel canını bakalım bilgileri alalım şirketten, burda da paylaşırım yol gösterebilir.

öyle cnm ya benim de evde canım sıkıldı mı illa ki bi yerleri temizlicem... normalde evi süpürme işini eşim yapıyordu ben gene bugün dayanamadım süpürdüm evi duysa bana çok kızar aslında
evet ya kvde yanında tam rahat edilemez. gerçi benim kv dem iyidir ilgilenir herşeyimle de işte anne farklı...kolay gelsin cnm şimdiden hazırlıklar...

anneliğin kamusu özeli olmaz kamudaki annelere ne hak veriliyosa özelde aynı haklar olmalı bunu şiddetle savunuyorum dilerim işyerinden sorun çıkarmazlar dilediğin kadar kullanırsın doğum iznini ve süt izinlerini, bi arkadaşım var muhasebeci, sağolsunlar müdürü olsun iş arkadaşları olsun çok yardımcı oldular hiç sorun çıkarmadılar arada evden çalıştığı falan oldu işte dediğim gibi biraz insani ilişkilerle alakalı

valla hesaplar tutmuyor benim de hedef 70 ti doğuma girerken ama şu an 70 in ve daha 2 aydan fazla var bebiş alacak bundan sonra deyip teselli buluyorum :) napalım önemli olan sağlık veririz inşaallah...

Ben de nette araştırdım.6-7 ay içinde eski kilolarına dönmüşler.Koşturmaca uykusuz kalma ve emzirme en önemli kilo verme etkeniymiş.Ben de bunları düşünüp kafama takmıyorum.Zaten 3,5 sene bebek hasretiyle yanıp tutuştuk.80 kilo olsam ne fark eder.Yeterki rabbim yavrumu sağ salim kucağıma almayı nasip etsin.

SAOL CANIM BENİM RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşALLAH

ya kızlar bana bi akıl verin nolurrr..
bana verdikleri bu diyette 9 ınce dilim ekmek var..
incede olsa ben bu kadar ekmeği hayatta yiyemem..
ayrıca yemekler aşırı fazla..
ben bunların hepsini yersem çatlar ölürüm valla yaa..
kuzenimle konuştum şimdi benimde o civarlarda çıkmıştı diyet falan uygulamadım sadece yediklerime birazcık daha dikkat ettim doktor kontrolüne gittiğimde aferin diyeti çok güzel uygulamşsın dedi doktorum diyo ama ben diyet falan yapmadım diyo..
ben ne yapayım şimdi?

Priorim olcumlerin nasil gidiyor?
Benim aclik hala 90in ustunde
Risk grubunda miyim?
Kaca cikarsa insulin baslaniyor?

Canım benimdoktorum açlık şekerinin 70-110 üarasında olmasını istiyor.. Doktorun sana değer aralığı vermedi mi... Eğer şekerin kontrol edilemeyecek durumda ise insülin verir.. Önce durum değerlendirmesi yapmaları gerekir diye. Düşünüyorum....

cnm nerelerdesin oğluşundu değilmi en iyisi bebiş diyeyim inşallah iyidir cnm bizleri merakta bırakma

merhaba size 3-4 gün önce yaşadığım bir olayı anlatmak istedim.
Her zamanki gibi oğluşumla uyandık kahvaltımızı ettik sonra wc ihtiyacımızı giderdikten sonra bilgisayar karşısında oturmaya çekilmiştim bir ıslaklık hissettim fakat önemsemedim kilo aldığım için terledim dedim çünkü daha yeni wc gittim aradan 5 dakika geçti komple ısla ndım tabi bende panik havası hemen tekrar wc gittim dedimki suyum geldi berrak çünkü ve bol dr aradım anlattım durumu hemen gelmen lazım dedi ben ağlıya ağlıya gittim tabi neyse aldılar beni kontrol rahim açılmış mı diye suyuma baktılar meğerse su değil altıma yapmışım dr dediki her ne olursa olsun gelmen gerekli çünkü bası yaptığı için rahim bu tür şeyler olabiliyormuş ve ancak kontrolle durum anlaşılabiliyormuş çok şükür bebeğim sağlıklı ve iyiymiş bu hafta tekrar kontrolümüz var.
hepinize sağlıklı hamilelikler.

sinemcim bi kere sana neden 100lük yapmadılar onu anlamadım 141 değeri çok yüksek değil ki zaten sınır 140, bence öncelikle 100lük yaptır, diyet konusuna gelince haklısın banada bi diyet yazdı diyetisyen normalde yediğimden 3 kat fazla ama şu var ki ben pilav yemesemde makarna ve tatlı epey yiyodum şöyle bi beslenme tarzım vardı: gerekirse yemek yemem bana tatlı mı getirin

şimdi daha düzenli oldu protein ve kalsiyum ağırlıklı beslendiğim için kramp ağrı vs yaşamıyorum ve cidden daha uzun süre tokum şeker çıkmasa bile hamile bayanların bu haftalarda protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmeleri gerekiyo zaten, diyetini modifiye edebilirsin mesela diyetisyen bana 1 kepçe çorba= bir dilim ekmek demişti, öğlen 2 dilim ekmek varsa ben ekmek yemiyorum 2 kepçe çorba içiyorum örneğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…