Kızlar bebek arabasını şimdiden alan var mı?
Gule gule kullan cnm markasi ne?
güle güle kullan canım..
bende senin gibi sırt çantası almayı düşünüyorum..
ayakkabı dünyasında nike adidasta indirim var ordan alıcam sanırım..
sen ne kadara aldın acaba bunu?
güle güle kullan..bence de sırt çantası daha rahat en azından hareketleri kısıtlamıyor..
güzelmiş çantanız güle güle kullanın
ne kadar fiyatı nerden aldın cnm?
güle güle kullanın cnm
Gule gule kullanin. Bizim bebek arabamizla bi yan canta verdiler ama daha oncesinde bi sirt cantasi edinmistim ben de. Sirt cantalari kesinlikle daha kullanisli :)
cok güzel güle güle kullan bende böyle düşünüyorum kaça nerden aldın
sırt çok mantıklı özellikle tatillerde. zaten genelde bebeğin cantasını pusetine takıyorsunuz. battaniyelerini falan da pusetin selesine atarsınız. ama bebeği asarsanız sırt çantası harıka oluyor. ben bebek çantası hiç almamıştım. buyuk çantalar iş görüyor. oyuzden özel çanta almasanızda oluyor. ama dalokay hiç biberon almadığı için ısı koruyucu canta kullanmadık.
Slm cnm iyilestin mi?
Aclik sekerin dustu mu?kac cikiyor?
kızlar selam..
herkes iyi çok şükür.. ne güzel ciciler alınmış maşallah hepsine.. bizim küçük beşik annemlerde.. mart gibi getirecem.. oda boyanacak.. temizlik yapılacak.. eltim saolsun yaparız dedi.. halı yıkama makinası almıştı gelir evde halı ve koltukları yıkarız dedi bide lojman ya benim oturduğum yer yerler beton halıfleks var onlarda yıkanacak.. iyi olacak rahat ederim en azından.. birde kadın çağıracam annemde yardım eder oh.. mis.. her yer ışıl ışıl olur doğumdan önce.. inşallah tabi.. bakalım hayırlısı..
dün kayınvalidemlerdeydik eşimin halası gelinleri falan gelmişti.. 7 çocuk bir benimkinin kardeşi yok yanında anam eve geldik kıyamet.. bende istiyorum kardeşimi söyleyin çabuk gelsin.. yemiyorum yemek uyumuyrum... diye nasıl bağırıp ağlıyor.. yavrum 2 saat iç çeke çeke ağladı abartısız..
inşallah iyi anlaşırlar..
hamilelik zor bu ara ayaklarım çok ağrıyor hele sağ ayağım hatta dizden aşağısı şiş bacağımın.. çok ağrıyor.. az kaldı inşallah..
güzelim bence dediğin gibi bal yiyince çok farkediyo, ben de 3-4 kaşık petek atıyom bi ölçüyorum hopp fırlamış ama şükür bişiy çıkmıyo gibi
canım yaa senin uzmanlık alanına giren bir konuda bilgine ihtiyacım vardı
ben şimdi özel bir şirkette çalışıyorum, 16 haftalık izinde sorun yok ok ama sonrası için kafam karışık biraz..
ne kadar ücretsiz izin hakkımız var, ya da 1 yıl diye anlaştık fakat 7. ayda işe dönebilir miyim vb vb..
bu süre de beni çıkarırlarsa tazminatı alırım galiba..
müsait olunca güzelim benim aydınlatırsan çok sevinirim floresan gibi olayım
evet cnm benimde öyle katlanıcaz bebişler için benim bir arkadaşım yaz hamileliği geçirdi 3 ay doğum yaptı onda da şeker çıkmıştı bana diyordu ki doğum yapana kadar tam 3,5 ay karpuz yememiş
ne güzel el birliği ile temizlik yaparsınız çabucacık biter:) ben de annemle kayınvalidemi doğumdan önce temizlik için çağırmayı düşünüyorum. zaten doğum zamanında annem yanımda olsun isityorum. annem olmadan doğuramam sanki:)
küçük yavrun da az daha sabretsin inş gelecek kardeşi az kaldı:)
Anarcım teveccüh göstermiş uzman demiş sağolsun lakin ben kamudayım canım özelde işler farklı yürüyo ki sen daha iyi bilirsin insani ilişkiler falan etken olabiliyo yasalar özel sektör için göstermelik kalıyo açıkçası yardımcı olamadım üzgünüm
inşallah canım ya kasılıyorum sanki evde herşey batıyor aslında bana.. ama el süremiyorum çok.. insan öle hissediyor.. annem olmasa olmaz.. evet öyle anne başka bambaşka bişey .. annemle yakınız ama zaten kesinlikle annemi istiyorum yanımda kalacak inşallah.. ilkinde kayınvalidem kaldı ve sakat etti beni resmen.. ama kardeşime yetişemedi.. annem cuma gidecekti OLMADI.. acil sezeryana alınca anneme haber bile veremedik korkup üzülecek diye .. yiğenimin sesini duyar duymaz aramıştım annemi.. canım benim.. RABBİM annelerimizin eksikliğini vermesin
haklısın canım yaa özelde işler kamudakinden çok farklı olabiliyor.. bizim inka ile görüşeceğim bakalım inş.
yok güzelim sen üzme güzel canını bakalım bilgileri alalım şirketten, burda da paylaşırım yol gösterebilir.
hamile kaldığımız ve şu an bulunduğumuz kilolarımız aynı cnm. bir iki kilo fark var. ben de 54 ile hamile kaldım şu an 71im:)
doğuma kadar 80 olmayız cnm ya bence maximum 76 77 falan oluruz. zaten doğumda yaklaşık 9 kilo gidiyor doğumdan sonraki bir iki haftada 3 4 kilo gidiyormuş. gerisini de veririz yavaş yavaş... napayım ya sürekli acıkıyorum ben açlığa oldum olası hiiç dayanamam zaten!
valla hesaplar tutmuyor benim de hedef 70 ti doğuma girerken ama şu an 70 in ve daha 2 aydan fazla var bebiş alacak bundan sonra deyip teselli buluyorum :) napalım önemli olan sağlık veririz inşaallah...
öyle cnm ya benim de evde canım sıkıldı mı illa ki bi yerleri temizlicem... normalde evi süpürme işini eşim yapıyordu ben gene bugün dayanamadım süpürdüm evi duysa bana çok kızar aslında
evet ya kvde yanında tam rahat edilemez. gerçi benim kv dem iyidir ilgilenir herşeyimle de işte anne farklı...kolay gelsin cnm şimdiden hazırlıklar...
Priorim olcumlerin nasil gidiyor?
Benim aclik hala 90in ustunde
Risk grubunda miyim?
Kaca cikarsa insulin baslaniyor?
ya kızlar bana bi akıl verin nolurrr..
bana verdikleri bu diyette 9 ınce dilim ekmek var..
incede olsa ben bu kadar ekmeği hayatta yiyemem..
ayrıca yemekler aşırı fazla..
ben bunların hepsini yersem çatlar ölürüm valla yaa..
kuzenimle konuştum şimdi benimde o civarlarda çıkmıştı diyet falan uygulamadım sadece yediklerime birazcık daha dikkat ettim doktor kontrolüne gittiğimde aferin diyeti çok güzel uygulamşsın dedi doktorum diyo ama ben diyet falan yapmadım diyo..
ben ne yapayım şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?