2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benim de ailemde diyabet genetik ama öncesinde hiç sorun yaşamamıştım nitekim hbac1 de normal çıktı

ben batmandayım canım kimseye güvenip bırakamam bıraktım diyelim çocuk Türkçeyi bırakır Kürtçe konuşur işyerindede inanılmaz ayrımcılık var asker ve polis eşleri iş yapar öyle kafaya göre izin alamaz ama buranın yerlisi olup 5 sene işe gelmeden maaş alan var düşün

Merhaba.simdi yoldayim oglumu gormeye gidiyorum .Ameliyattan sonra kan degerleri dusuk oldugu icin tam kendine gelemedi.insallah daha iyi olacak...

canım rabbım sağlığına hemen kavustursun ınsallah dualarımızdasın

suayyy, canim cok guzeller. Gule gule kullan herseyini :) sepetine bayildim, saglikla yatsin bebegin onun icinde :) ben de istiyom yaaaa ama yine de almiycaz galibaa

canım sepeti ben almadım arkadaşımın kızı doğduğunda annesı almış 3 ay yatmış sana vereyim 3-4 ay kullan veririsin dedi bende aldım yıkadım yerleştirdim annemle babamız bıze oda takımı yaptı dolap yatak ama onlar yatak odamda olacağı için bu sepet her odaya gidiyor o yüzden cok kullanışlı

Tatlım aldıklarına bayıldım.... Çikolatanın markası nedir.. Nereden ne kadar aldın.. Şuana kadar bulduğum en ucuZ çikolata elit marka kilo 70 tl..

canım teşekkür ederim http://www.aliuzun.com.tr aldık 50 adet üstündeki kelebekleride suluhandan aldık bız yapıştırdık 53 tl. verdik çikolataya oda ındırımlı aldık

cnm bebişin güle güle kullansın

teşekkürler canım benım

canım sepet emaneten aldık 4 ay sonra vereceğim bebek yıne yatağında yatacak ama bırılerı geldığınde sepetde yatıracağım en fazla 4-5 aya kadar kullanılıyor ben düşünmğyordum arkadaşım kafama gırdı süslemesi herşeyi kedisinde vardı ben yıkadım utuledım taktım gayet derin büyük sepet sanada göndeririz sepeti

teşekkürler canım sepet emanet arkadasım verdı ben uzun süreli kullanmıyacağım eşyalara cok para verme taraftarı değilim 3-4 ay yatacak ıcınde teşekkür ederiz

çook güzeller hepsi! birbiriyle ne kadar uyumlu hepsi. güle güle sağlıklı günlerde kullanın!

amın canım teşekkür ederiz

sağlıklı vaktinde gelsin inşallah cnm hepimizin ki. :)

amın canım ınsallah
kızının her bişeysi süper
tam bir kokoş olacak belli güle güle kullansın sağlıkla gelsin

ay ne güldüm kız anası kokoş değil ama kızı kokoş olacak sanırım

hepsi çok guzel olmuş.

teşekkürler canım

Hoşgeldin ...
Çok geçmiş olsun dikkat et sürekli uzan, dinlen, inşallah güzel güzel en az 36 ya kadar kalır içinde.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

evet allahtan biz karadeniz'deyiz şimdilik, 2015 de tayinimiz doğuyu düşünüyoruz gittiğimiz yerde senin bulunduğun yer gibi olursa yandık desene cünkü adliyeciyiz bizde ama öyle olursa bende ücretsiz izne ayrılırım, ne de olsa o zamana kadar kredimizin biri bitecek, rahatlarız bende çalışmam bebeğime bakarım...

Bayıldım harika olmuş güzel günlerde kullan, iyi ki arkadaşın aklına girmiş tebrik ederim onu missler gibi

Teşekkür ederim, gerçekten dinlenmem lazım ama ne mümkün 18 aylık canavar bir oğlum var

kızlar kendinizi iyi bakın görüşürüz, evimdeki internet biraz sorunlu ordan giremiyorum, işten de erken çıkacağım bugün kuaföre gidecem malum ağda felan:18: :18: :18: çok korkuyorum her seferinde çok canım yanıyor ama mecbur,,, yarın sabah görüşürüz.. Kendinize çok iyi bakınnnnnn

Suan 750 gr canim oglum...dogdugunda 900 gr dogmustu.odem sislik ameliyat derken 750 gr a dustu.henuz sut vermiyorlar vermeye baslayinca insallah daha da kilo almaya baslayacak...

Allah acil şifalar versin tek ihtiyaç zaman seenye bu zamanlar koşturacak inşaallah annesi :) Allah yardımcımız olsun...

Suan 750 gr canim oglum...dogdugunda 900 gr dogmustu.odem sislik ameliyat derken 750 gr a dustu.henuz sut vermiyorlar vermeye baslayinca insallah daha da kilo almaya baslayacak...

oyyy yerim ben o miniği
süt verince dediğin gibi hemen kilo almaya başlar inşallah

kuzum belki ben de işiyorumda haberim yok yarın bi sorayım bakalım ama öyle olsa hissetmez miyiz dün mesela mesaneme doğru bi tekme yedim işte orda kaçıyodu hissettim

hapşurma ve öksürme de cabası heleki tuvalete gitmem gerekiyorsa kaçınılmaz son ile buluşuyorum :26: normalde kaçmasını hissederiz de bebiş iyice baskı yapıyo o hareket ettikçe muhtemelen farkına varamıyoruz kaçanın diye düşünüyorum. çoğumuzda da aynı şey oluyorsa demekki normal bi durum. sen yine sorup bizleri aydınlat:) :44:

kan hapından da yapıyor olabilir...baskıdan dolayı oluyor bekletme tuvaletini ve bol su iç...geçmiş olsun canım

afiyet olsun :) şimdiye kadar testler falan günleri belliydi. bakalım şekerden donra test mest kalmadı doktor ne diyecek bilmiyorum 1 ay uzun bir süre olur...zaten şunun şurasında 2 ay kaldı...

ben kızılaydaki yerine gittim. kalmış son ürünler vardı ortadaki sepetlerde...renkleri öyle aham şaham değildi ama idare eder işte... polar sabahlıklar vardı 10 tl ye

kızlar selam..
inşallah iyi anlaşırlar..
hamilelik zor bu ara ayaklarım çok ağrıyor hele sağ ayağım hatta dizden aşağısı şiş bacağımın.. çok ağrıyor.. az kaldı inşallah..
iyi anlaşacakları kesin...geçmiş olsun canım...hep oturmaktan ayaklarımız sallamaktan oluyor şişlikler...
anne gibisi var mı yaa gerçekten...

ya kızlar bana bi akıl verin nolurrr..
bana verdikleri bu diyette 9 ınce dilim ekmek var..
incede olsa ben bu kadar ekmeği hayatta yiyemem..
benim 144 çıktı şeker 50 likte....100 lük iyi çıktıktan sonra zaten 50 lik yüksek değildi demişti... açlık tokluk yaptılar tekrar oda iyi çıktı...aşırıya kaçmıyorum ama yinede öyle diyet falan yapmıyorum...ben pazar kahvaltısı haricinde ekmek yemem zaten... makarnayı falan azalttım pirinç fazla yemiyorum hamur işi de yoksa aynı devam ediyorum...

merhaba size 3-4 gün önce yaşadığım bir olayı anlatmak istedim.
allah bir daha böyle bir korku yaşatmasın inşallah...egzersiz falan önerdi mi doktorun...kasların için...

Kizlar 30+0 olduk çok şükürbebekte fdoğum pozisyonunda imiş ben yürürken vajinam çok agriyor sizde ne alemde
benim artık otururken bile ağrımaya başladı..

kızlar prensesımın sepeti hastane kapı süsü çikolatamız peluş bebeklerde magnet olacak bebek kurabıyesını teyzem hediye getırıyor sosyete sekerlerinide yapacağız son hallerınıde eklıyeceğim
çok güzeller sağlıkla sıhhatle kullanın inşallah bebeğinle...bizde dün kurduk odaya beşiğini dediler boş beşik iyi olmaz doğunca kurun...batıl inanç falan ama ben yinede içini diğer eşyalarıyla doldurdum ...maksat boş durmayacakmış yaaa :)))...odaya gidip gidip bakıyorum heyecandan...

Merhaba.simdi yoldayim oglumu gormeye gidiyorum .Ameliyattan sonra kan degerleri dusuk oldugu icin tam kendine gelemedi.insallah daha iyi olacak...
inşallah ...allah yardımcınız olsun...

hoşgeldin....geçmiş olsun ... sağlıkla atlatırsın kalan zamanı,inşallah zamanında gelir bebeğin...

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…