- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
bana da tokluk 140 geçmesin dendi. açlık normalde 110 kadar toleresi ama hamileyiz diye 95 altı diyorlar sanırım. benim öncesindede yaklaşık 3-4 yıldır açlık sekerim 100 cıvarı çıkıyor, yine 100 o yuzden çok takılmadım. insulun direncim var zaten. toklukta sorun yoktu önceden o sınırı aşdığı için deliler gibi yediğim çikolata hamur işi recel vb bıraktım.
bende öyle kafama göre heyet raporu alayım da uzatayım diye bir düşüncem yok, güvenilir bir bayan bulup bebeğimi emanet edecem, kendi evimde bakmasını söyleyecem, zaten küçücük bir ilçedeyim, iş yerim yakın evime, süt iznini kullandıktan sonra bile aklım takilsa bebeğin ne alemde olduğuna desem ki müdüre ben bir eve gidip geleyim merak ettim desem araba ile 5 dk evde olurum çat kapı kontroller yapabilirim diye düşünüyorum, zamanla da güven oluşur inşallah diye düşünüyorum, allah korusun bebeğim gerçekten hasta olsa benim iznim olmasa mecbur rapor alıp bebeğimle ilgilenmek zorunda kalacam, o yüzden öyle doğum iznimi felan uzatmak için heyet raporu o bu şu düşünmüyorum.. Dediğin gibi doktorda belki raporu kastetmiştir
Merhaba.simdi yoldayim oglumu gormeye gidiyorum .Ameliyattan sonra kan degerleri dusuk oldugu icin tam kendine gelemedi.insallah daha iyi olacak...
suayyy, canim cok guzeller. Gule gule kullan herseyini :) sepetine bayildim, saglikla yatsin bebegin onun icinde :) ben de istiyom yaaaaama yine de almiycaz galibaa
Tatlım aldıklarına bayıldım.... Çikolatanın markası nedir.. Nereden ne kadar aldın.. Şuana kadar bulduğum en ucuZ çikolata elit marka kilo 70 tl..
cnm bebişin güle güle kullansın
suay aldıklarına bayıldım hepsi birbirinden şeker, birbirinden güzel
o bebeğin sepeti hakkında senden bilgi istiyorum, kaç para, kaç aya kadar kullanır, boyutları, derinliği felan süslemeside harika pembiş pembişben seviyorum yaaa Kız çocuklarını, böyle ayrı bir düşkünlüğüm var, inşallah ilerde ikinci bebeği düşünürsem istersem allahta nasip ederse hayırlı bir kız çocuğu nasip etsin...
çok güzeller canım benim Allah sağlıkla bebişini bu beşikte yatırmayı nasip eylesin çok beğendim güle güle kullanın biz henüz beşik almadık ma bende bi tane beğendim internetten 2 yasına kadar idare edecek bişey istiyorum sonra odasını ayırıcam zillinin
çook güzeller hepsi! birbiriyle ne kadar uyumlu hepsi. güle güle sağlıklı günlerde kullanın!
sağlıklı vaktinde gelsin inşallah cnm hepimizin ki. :)
kızının her bişeysi süper
tam bir kokoş olacak belli güle güle kullansın sağlıkla gelsin
hepsi çok guzel olmuş.
Selam nisan annelerii
29 haftalık olduk anca gelebildik buraya
İnşallah hamilelikler iyi gidiyordur
Bizim ufak bir sorunumuz var, 2 haftadır kasılmalarım var günde 4 nidilat kullanıyorum bazen de +2 dil altı. Ama buna rağmen düzelme yok, allah korusun erken doğum riskimiz var, bebeğim çok aşağıda duruyor, hiç yukarı çıkmadı, hareketleti hala kasıklarımda hissediyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben batmandayım canım kimseye güvenip bırakamam bıraktım diyelim çocuk Türkçeyi bırakır Kürtçe konuşur işyerindede inanılmaz ayrımcılık var asker ve polis eşleri iş yapar öyle kafaya göre izin alamaz ama buranın yerlisi olup 5 sene işe gelmeden maaş alan var düşün
canım rabbım sağlığına hemen kavustursun ınsallah dualarımızdasın
canım sepeti ben almadım arkadaşımın kızı doğduğunda annesı almış 3 ay yatmış sana vereyim 3-4 ay kullan veririsin dedi bende aldım yıkadım yerleştirdim annemle babamız bıze oda takımı yaptı dolap yatak ama onlar yatak odamda olacağı için bu sepet her odaya gidiyor o yüzden cok kullanışlı
canım teşekkür ederim http://www.aliuzun.com.tr aldık 50 adet üstündeki kelebekleride suluhandan aldık bız yapıştırdık 53 tl. verdik çikolataya oda ındırımlı aldık
teşekkürler canım benım
canım sepet emaneten aldık 4 ay sonra vereceğim bebek yıne yatağında yatacak ama bırılerı geldığınde sepetde yatıracağım en fazla 4-5 aya kadar kullanılıyor ben düşünmğyordum arkadaşım kafama gırdı süslemesi herşeyi kedisinde vardı ben yıkadım utuledım taktım gayet derin büyük sepet sanada göndeririz sepeti
teşekkürler canım sepet emanet arkadasım verdı ben uzun süreli kullanmıyacağım eşyalara cok para verme taraftarı değilim 3-4 ay yatacak ıcınde teşekkür ederiz
amın canım teşekkür ederiz
amın canım ınsallah
ay ne güldüm kız anası kokoş değil ama kızı kokoş olacak sanırım
teşekkürler canım
Hoşgeldin ...
Çok geçmiş olsun dikkat et sürekli uzan, dinlen, inşallah güzel güzel en az 36 ya kadar kalır içinde.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
evet allahtan biz karadeniz'deyiz şimdilik, 2015 de tayinimiz doğuyu düşünüyoruz gittiğimiz yerde senin bulunduğun yer gibi olursa yandık desene cünkü adliyeciyiz bizde ama öyle olursa bende ücretsiz izne ayrılırım, ne de olsa o zamana kadar kredimizin biri bitecek, rahatlarız bende çalışmam bebeğime bakarım...
cnm nerelerdesin oğluşundu değilmi en iyisi bebiş diyeyim inşallah iyidir cnm bizleri merakta bırakma
Hastaneden dönüyorum simdi.kan degerleri dusuk o yüzden kan veriyorlar.i nsallah iyi olucak . sagolun
Eki Görüntüle 951605 Eki Görüntüle 951608 Eki Görüntüle 951615 Eki Görüntüle 951610 Eki Görüntüle 951613 Çook güzeller,sepetine de ayrı bayıldım,sağlıkla yatsın orda kuzum
Benim tüm arkadaşlarım sırt çantası kullanıyor.. Ben de alıcam kırmızı bi tane.. Arabamızla uyumlu olsun... Güle güle iyi günlerde kullan canım....
kırmızısı da vardı,siyah,krem.
Güle güle kullan hayırlı olsun simca :)
çok sağol canım benim
merhaba size 3-4 gün önce yaşadığım bir olayı anlatmak istedim.
Her zamanki gibi oğluşumla uyandık kahvaltımızı ettik sonra wc ihtiyacımızı giderdikten sonra bilgisayar karşısında oturmaya çekilmiştim bir ıslaklık hissettim fakat önemsemedim kilo aldığım için terledim dedim çünkü daha yeni wc gittim aradan 5 dakika geçti komple ısla ndım tabi bende panik havası hemen tekrar wc gittim dedimki suyum geldi berrak çünkü ve bol dr aradım anlattım durumu hemen gelmen lazım dedi ben ağlıya ağlıya gittim tabi neyse aldılar beni kontrol rahim açılmış mı diye suyuma baktılar meğerse su değil altıma yapmışım dr dediki her ne olursa olsun gelmen gerekli çünkü bası yaptığı için rahim bu tür şeyler olabiliyormuş ve ancak kontrolle durum anlaşılabiliyormuş çok şükür bebeğim sağlıklı ve iyiymiş bu hafta tekrar kontrolümüz var.
hepinize sağlıklı hamilelikler.
okurken ben korktum valla,demek ki alışmamız gerekicek altımıza kaçırmaya,ben de suyum mu geldi diye korkardım,çok geçmiş olsun
Merhaba.simdi yoldayim oglumu gormeye gidiyorum .Ameliyattan sonra kan degerleri dusuk oldugu icin tam kendine gelemedi.insallah daha iyi olacak...Hastaneden dönüyorum simdi.kan degerleri dusuk o yüzden kan veriyorlar.i nsallah iyi olucak . sagolun
ayy kusura bakma canım ya,kız diye aklımda kalmış,inş.iyi haberler gelicek,keşke göğsüne yatırsalar,en büyük gücü senden alıcak,youtube'da izlemiştim,erken doğan bebek anne göğsünde kokusuyla iyileşmişti.dualarımız seninle
Selam nisan annelerii
29 haftalık olduk anca gelebildik buraya
İnşallah hamilelikler iyi gidiyordur
Bizim ufak bir sorunumuz var, 2 haftadır kasılmalarım var günde 4 nidilat kullanıyorum bazen de +2 dil altı. Ama buna rağmen düzelme yok, allah korusun erken doğum riskimiz var, bebeğim çok aşağıda duruyor, hiç yukarı çıkmadı, hareketleti hala kasıklarımda hissediyorum.
hoşgeldin,sağlıkla tamamlarsın inşallah
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin,emin ol her geçen gün daha iyi olacak kızın da sen de :)
canım rabbım sağlığına hemen kavustursun ınsallah dualarımızdasın
Allah razi olsun hepinizden.cok sagolun...
kaç kilo oldu canım
Suan 750 gr canim oglum...dogdugunda 900 gr dogmustu.odem sislik ameliyat derken 750 gr a dustu.henuz sut vermiyorlar vermeye baslayinca insallah daha da kilo almaya baslayacak...
Suan 750 gr canim oglum...dogdugunda 900 gr dogmustu.odem sislik ameliyat derken 750 gr a dustu.henuz sut vermiyorlar vermeye baslayinca insallah daha da kilo almaya baslayacak...
kuzum belki ben de işiyorumda haberim yok yarın bi sorayım bakalımama öyle olsa hissetmez miyiz dün mesela mesaneme doğru bi tekme yedim işte orda kaçıyodu hissettim
kan hapından da yapıyor olabilir...baskıdan dolayı oluyor bekletme tuvaletini ve bol su iç...geçmiş olsun canımkızlar ya yardımınız gerekli
1 haftadır tuvalette cok sıkıntı oluyor szde de varmı bu ara
aslında sürekli posalı gıdalar yiyorum çorba incir kuru kayısı bol sebze ıspanak pırasa tazefasulye balık hep bu sekilde
ama neden anlamıyorum bir türlü korkuyorum da çıkarken tuvalete artık bebek büyüdüğü içinmi sizce böyle doktor randevum 14 subatta baya da var aslında
afiyet olsun :) şimdiye kadar testler falan günleri belliydi. bakalım şekerden donra test mest kalmadı doktor ne diyecek bilmiyorum 1 ay uzun bir süre olur...zaten şunun şurasında 2 ay kaldı...slm kızlar telden takıp edıp yazmaya calısıyodum sureklı cok sükür net geldı eve artık hep yazıcam:) 28. haftadayım bende tekme yıyorum sürekli cok guclendı doktor randevum ayda bır benım sızınde öyle degılmı bır ay olmak uzere cok merak edıyorm kac kılo oldu en son 875 gr dı smdı herkesın 1 kg geçmş benımkıde geçmiştir heralde . buarada hızla kılo almaya devam edıyorum cunkü cooook yıyorum:88
ben kızılaydaki yerine gittim. kalmış son ürünler vardı ortadaki sepetlerde...renkleri öyle aham şaham değildi ama idare eder işte... polar sabahlıklar vardı 10 tl ye15 tl mi? o paray pijama satılıyomu hakikaten)pijama dünyasına bende baktım o fiyata hiç yoktu ben internettee baya bakındım 3lü lohusa pijama takımları hep 90 tl üstü pijama dünyasındada en ucuzu 89 tl idi
iyi anlaşacakları kesin...geçmiş olsun canım...hep oturmaktan ayaklarımız sallamaktan oluyor şişlikler...kızlar selam..
inşallah iyi anlaşırlar..
hamilelik zor bu ara ayaklarım çok ağrıyor hele sağ ayağım hatta dizden aşağısı şiş bacağımın.. çok ağrıyor.. az kaldı inşallah..
benim 144 çıktı şeker 50 likte....100 lük iyi çıktıktan sonra zaten 50 lik yüksek değildi demişti... açlık tokluk yaptılar tekrar oda iyi çıktı...aşırıya kaçmıyorum ama yinede öyle diyet falan yapmıyorum...ben pazar kahvaltısı haricinde ekmek yemem zaten... makarnayı falan azalttım pirinç fazla yemiyorum hamur işi de yoksa aynı devam ediyorum...ya kızlar bana bi akıl verin nolurrr..
bana verdikleri bu diyette 9 ınce dilim ekmek var..
incede olsa ben bu kadar ekmeği hayatta yiyemem..
allah bir daha böyle bir korku yaşatmasın inşallah...egzersiz falan önerdi mi doktorun...kasların için...merhaba size 3-4 gün önce yaşadığım bir olayı anlatmak istedim.
benim artık otururken bile ağrımaya başladı..Kizlar 30+0 olduk çok şükürbebekte fdoğum pozisyonunda imiş ben yürürken vajinam çok agriyor sizde ne alemde
çok güzeller sağlıkla sıhhatle kullanın inşallah bebeğinle...bizde dün kurduk odaya beşiğini dediler boş beşik iyi olmaz doğunca kurun...batıl inanç falan ama ben yinede içini diğer eşyalarıyla doldurdum ...maksat boş durmayacakmış yaaa :)))...odaya gidip gidip bakıyorum heyecandan...kızlar prensesımın sepeti hastane kapı süsü çikolatamız peluş bebeklerde magnet olacak bebek kurabıyesını teyzem hediye getırıyor sosyete sekerlerinide yapacağız son hallerınıde eklıyeceğim
inşallah ...allah yardımcınız olsun...Merhaba.simdi yoldayim oglumu gormeye gidiyorum .Ameliyattan sonra kan degerleri dusuk oldugu icin tam kendine gelemedi.insallah daha iyi olacak...
hoşgeldin....geçmiş olsun ... sağlıkla atlatırsın kalan zamanı,inşallah zamanında gelir bebeğin...Bizim ufak bir sorunumuz var, 2 haftadır kasılmalarım var günde 4 nidilat kullanıyorum bazen de +2 dil altı. Ama buna rağmen düzelme yok, allah korusun erken doğum riskimiz var, bebeğim çok aşağıda duruyor, hiç yukarı çıkmadı, hareketleti hala kasıklarımda hissediyorum.
Eki Görüntüle 951605 Eki Görüntüle 951608 Eki Görüntüle 951615 Eki Görüntüle 951610 Eki Görüntüle 951613 Çook güzeller,sepetine de ayrı bayıldım,sağlıkla yatsın orda kuzum
kırmızısı da vardı,siyah,krem.
çok sağol canım benim
okurken ben korktum valla,demek ki alışmamız gerekicek altımıza kaçırmaya,ben de suyum mu geldi diye korkardım,çok geçmiş olsun
ayy kusura bakma canım ya,kız diye aklımda kalmış,inş.iyi haberler gelicek,keşke göğsüne yatırsalar,en büyük gücü senden alıcak,youtube'da izlemiştim,erken doğan bebek anne göğsünde kokusuyla iyileşmişti.dualarımız seninle
Keske bende alabilsem o zamanin gelmesini bekliyorum.sadece dokunabiliyorum suan.bakalim ins.cok sagolasin.
hoşgeldin,sağlıkla tamamlarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?