2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

internetten baya araştırdıım bübchen kullananlar baya memnun en hassas ciltlere bile uyum sağlıyormuş onun için onu tercih edicem şampuanını pişik kremini sabununu bide nemlendirici süt olan çantalı setini alıcam fiyatıda sebamed ve mustelaya göre uygun

hepsını kendım yaptımm

Kızlar elleriniz dert görmesin.
Çok güzeller.
Sağlıkla gelsinler de herşeyleri hazır maşallah =)
Bizim çocukluğumuz tek oyuncakla geçiyordu.
Şimdikiler çok şanslı valla.

teşekkürler nemlendirici ,vücüt yağ,ı şampuan ve pişik önleyici 125 aldım cnm

zeytin yağı
kızlar ben 1. de saf zeytin yağı kullandım. ablamın bebeklerinde de zeytin yağı kullanmıştık. pişik çok az oldu oğlan. kimyasal hiçbirşeyde yok içinde. banyolardan sonra (hergun neredeyse) zeytin yağı ile masaj yaptık. alt aldıktan sonra yag surduk. 2 yaşına kadar. ama zeytin yağını marketten almadık köyden istedik ev uretimi olanlardan. pek parlak kokmuyor ama nebileyim bana tum bebe yağları tuhaf hissettiriyor. egeli olan yahut saf ve işlem görmemiş guvenilir zeytin yağına ulaşabilecekler bir denesin. tavsiye ederim.

Hoş geldin canım Maşallah bebeğine

Hoş geldin gülüm Maşallah sana da bebeğine de, inşallah sıkıntılarınız hafifler bebeğin zamanında sağlıkla gelir

Hastaneden dönüyorum simdi.kan degerleri dusuk o yüzden kan veriyorlar.i nsallah iyi olucak . sagolun

Suan 750 gr canim oglum...dogdugunda 900 gr dogmustu.odem sislik ameliyat derken 750 gr a dustu.henuz sut vermiyorlar vermeye baslayinca insallah daha da kilo almaya baslayacak...

Maşallah, dualarım sizinle gülüm. Rabbim bebeğine de sana da güç&kuvvet versin

kızlar buda benim meleğimin ikramlık şeker kutusu
bu ilk hali
buda stikerı
buda yapım aşaması
buda son hali
içinede badem şekerlerimizi ve lokumumuzu koydukmu tamamdır

Benim ablamın bebeği olduğunda benim yaşım küçüktü tam net hatırlamıyorum herşeyi ama artık bezden kaynaklı mı başka bişeyden mi orasını bilmiyorum pişiklerini azaltamamışlarsı, kremler pek işe yaramamıştı annemde saf zeytinyağı el yapımı ondan sürdü her alt değiştirme sonrasında kısa sürese düzelmişti, bende işe yaradığına şahit olmuştum.

Hayırlı olsun tatlım, güzel günlerde kullanın
oğluşa hazırlıklar son sürat :)

hepsını kendım yaptımm

Oo çok güzell yap, bitir herşeyini :) bu arada oğullarımız adaş mı olacak ne :))

Suan 750 gr canim oglum...dogdugunda 900 gr dogmustu.odem sislik ameliyat derken 750 gr a dustu.henuz sut vermiyorlar vermeye baslayinca insallah daha da kilo almaya baslayacak...

Allır canım benim en kısa sürede kendini toplar inşallahh

Ohhh daha bir Zevkli olmaya başladı topik böyle güzel böyle şirin şeyleri gördükçe heyecanda atıyor,, zevkle bakıyoruz,, inşallahh hiç köttü şeyler yaşamayız hep mutlu güzel haberleri paylaşırız ....
Güle güle kullan tatlım çok güzel olmuş ellerine sağlık

Kızlar herşey çok güzel olmuş .. Iyi günlerde kullanılsın inşallah

allah razı olsun canım sağol çok doğru dıyorsun canım rabbım güzel şeylerı paylaşmamızı nasıp etsın

Tatlım ne kadar hareketlisin bilmiyorum ama biraz yürüyüş iyi gelir.. Beni hareket etmek ve yürüyüş kurtarıyor..
Yuruyorm cnm

100ler tolere ediliyorsa bizi bos yere niye kadiyorlar ya ufff

Cnm Allah tez zmnda kavustursun ins sizi

canım çook geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin inş biran önce tümüyle kucağına alırsın yavrunu..

ya kızlar aranızda uyku sorunu yaşayan var mı ben uyuyamıyorum sağada dönsem solada dönsem nefes lamıyorum deliricem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…