urunleri hep birer adet alın bence, mesela pişik kremi beni maf etti, 3-4 marka deneğip en ucuzu ile kurtuldum alerjik rekasiyondan. cikko, sebamed sampuan kepek yaptı ama jansın ve büşen yapmadı örneğin. bez de de başlarda prima beyaz seri aldım durdum. 6 sonra baktım hugies falan da sorunsuz. bebekler seçiyor biraz da :)
evet bende çok araştırdım en iyisi mustela ane bebek fuarında falanda uzmanlarla görüştüm bende alıcam bu seti kaça aldın cnm
güle güle kullanın ne kadara aldın? bende banyo bakım ürünleri alıcam marka olarak bübchen düşünüyorum sanki onun fiyatları daha uygun gibi bu seti merak ettim neler var içinde?
hepsını kendım yaptımm
kızlar prensesımın sepeti hastane kapı süsü çikolatamız peluş bebeklerde magnet olacak bebek kurabıyesını teyzem hediye getırıyor sosyete sekerlerinide yapacağız son hallerınıde eklıyeceğim Eki Görüntüle 951605 Eki Görüntüle 951608 Eki Görüntüle 951615 Eki Görüntüle 951610 Eki Görüntüle 951613
benım kı de bazen bır ıttırıyor cıkacak sankı canım cok acılar dun eşim gördü kızım yapma annenın canını acıtma dıyor artık sığmıyormu ne kasları güçlendi iyice
sağol canım benım ayyy yesınler eee kız ne yapsın özlüyor kardeşini cok yorma kendını ayakları yüksekte tut hadı senın cicileride beklıyoruz
ayyy bende hep kokuyorum sürekli su ıcıyorum susuz kalmasın dıye allaha emanetler canım benım ama sen yınede gitmekle ıyı etmişsin
teşekkürler nemlendirici ,vücüt yağ,ı şampuan ve pişik önleyici 125 aldım cnm
merhaba anneler :) benide inşallah aranıza alırsanız sevinirim :) burası 2013 ağustos ayında hamile olduğunu öğrenenlerden daha aktif fikir alışverişi daha kolay olur diye düşündüm. mesela sizinde bebişlerinizin az oynadığı günler oluyor mu ? ben 31 haftanın içindeyim ama dün her zamankinden az oynadı mesela.
Selam nisan annelerii
29 haftalık olduk anca gelebildik buraya
İnşallah hamilelikler iyi gidiyordur
Bizim ufak bir sorunumuz var, 2 haftadır kasılmalarım var günde 4 nidilat kullanıyorum bazen de +2 dil altı. Ama buna rağmen düzelme yok, allah korusun erken doğum riskimiz var, bebeğim çok aşağıda duruyor, hiç yukarı çıkmadı, hareketleti hala kasıklarımda hissediyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hastaneden dönüyorum simdi.kan degerleri dusuk o yüzden kan veriyorlar.i nsallah iyi olucak . sagolun
Suan 750 gr canim oglum...dogdugunda 900 gr dogmustu.odem sislik ameliyat derken 750 gr a dustu.henuz sut vermiyorlar vermeye baslayinca insallah daha da kilo almaya baslayacak...
Hoş geldin canımMaşallah bebeğine
Hoş geldin gülümMaşallah sana da bebeğine de, inşallah sıkıntılarınız hafifler bebeğin zamanında sağlıkla gelir
Maşallah, dualarım sizinle gülüm. Rabbim bebeğine de sana da güç&kuvvet versin
zeytin yağı
kızlar ben 1. de saf zeytin yağı kullandım. ablamın bebeklerinde de zeytin yağı kullanmıştık. pişik çok az oldu oğlan. kimyasal hiçbirşeyde yok içinde. banyolardan sonra (hergun neredeyse) zeytin yağı ile masaj yaptık. alt aldıktan sonra yag surduk. 2 yaşına kadar. ama zeytin yağını marketten almadık köyden istedik ev uretimi olanlardan. pek parlak kokmuyor ama nebileyim bana tum bebe yağları tuhaf hissettiriyor. egeli olan yahut saf ve işlem görmemiş guvenilir zeytin yağına ulaşabilecekler bir denesin. tavsiye ederim.
Hayırlı olsun tatlım, güzel günlerde kullanınArkadaşlar bebek bakım seti bakıyordum pişik kremi şampuan vs herkes mustelayı önerdi bende internette set araştırdım sonra içim rahat etmedi eczaneyi gittim sormak için onlarda mustelayı öneriyorlar bende komple setini aldım..bu arada internette çok farklı fiyatlar var açıkca ürün orijinal mi emin olamadım eczaneden almayı tercih ettim çanta hediyeli :)
oğluşa hazırlıklar son sürat :)
hepsını kendım yaptımm
Suan 750 gr canim oglum...dogdugunda 900 gr dogmustu.odem sislik ameliyat derken 750 gr a dustu.henuz sut vermiyorlar vermeye baslayinca insallah daha da kilo almaya baslayacak...
kızlar buda benim meleğimin ikramlık şeker kutusu
bu ilk haliEki Görüntüle 952172
buda stikerıEki Görüntüle 952173
buda yapım aşaması Eki Görüntüle 952174
buda son hali Eki Görüntüle 952175
içinede badem şekerlerimizi ve lokumumuzu koydukmu tamamdır
ohhh daha bir zevkli olmaya başladı topik böyle güzel böyle şirin şeyleri gördükçe heyecanda atıyor,, zevkle bakıyoruz,, inşallahh hiç köttü şeyler yaşamayız hep mutlu güzel haberleri paylaşırız ....
Güle güle kullan tatlım çok güzel olmuş ellerine sağlık
açlık 95i geçmesin tokluk 140ı geçmesin dedi bana doktorum
Yuruyorm cnmTatlım ne kadar hareketlisin bilmiyorum ama biraz yürüyüş iyi gelir.. Beni hareket etmek ve yürüyüş kurtarıyor..
100ler tolere ediliyorsa bizi bos yere niye kadiyorlar ya ufff90 altına ınmedı canım sabah açlıklarda 98-110 arası cıktı hep genelde 101 falan cıktı dr normal tolere edılır dedı bıde her yemekten once olcuyordum onlarda 90-110 arası cıktı genelde 75-120arasında olması gerek yazıyor kâğıtta onlar hep sınır lear ıcerısındeydı
Cnm Allah tez zmnda kavustursun ins siziSuan 750 gr canim oglum...dogdugunda 900 gr dogmustu.odem sislik ameliyat derken 750 gr a dustu.henuz sut vermiyorlar vermeye baslayinca insallah daha da kilo almaya baslayacak...
kac çıkıyor senın açlık benım 98-102 cıktı genelde dr da tamam o kadar olur dedı ınsulune gerek yok dedıYuruyorm cnm
100ler tolere ediliyorsa bizi bos yere niye kadiyorlar ya ufff
Cnm Allah tez zmnda kavustursun ins sizi
kızlar buda benim meleğimin ikramlık şeker kutusu
bu ilk haliEki Görüntüle 952172
buda stikerıEki Görüntüle 952173
buda yapım aşaması Eki Görüntüle 952174
buda son hali Eki Görüntüle 952175
içinede badem şekerlerimizi ve lokumumuzu koydukmu tamamdır
Çok beğendim canım
Çok güzel olmuş.
Bebeklerimiz çok şanslı =)
çok saol canım aynen çok şanslılar inş. bahtları da böyle güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?