2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim gecmis olsun. İnsallah ilaclarin faydasini gorursun, kasilmalarin duzelir. Bebisini zamaninda sag salim kucaklarsin.
Ya, ben de ilk 1-2 ay odamda yanimda yatircak bisey ariyorum guya ama sepetler cok pahali. Gozum de sepetlere baktiktan sonra baska bisey gormuyo cok para vermek de istemiyorum, galiba vazgecip odasinda yatircam ilk gunden. İlk zamanlar ben de orda yatarim, babamiz artik bizsiz idare etsin bi sure. Cok alistik ucumuz uyumaya ama arkadasindan Allah razi olsun valla, ilk zamanlar isini gorursun. Cok guzel, tekrar saglikla kullanin :)
Hastaneden dönüyorum simdi.kan degerleri dusuk o yüzden kan veriyorlar.i nsallah iyi olucak . sagolun
Canim gecmis olsun. Minigin toparlanir insallah, dua ediyorum ben guzel haber duyalim diye.

yaşıyarak öğrenicez artık :))

Bayıldım harika olmuş güzel günlerde kullan, iyi ki arkadaşın aklına girmiş tebrik ederim onu missler gibi

sağol tatlım benım
Cnm hayirli olsun güle güle kullan hepsi çok güzeller

teşekkürler sevinccim

ayy valla zor allahtan ben zamanında lazere gıdıp kurtulduum kolay gelsın sanada

Çook güzeller,sepetine de ayrı bayıldım,sağlıkla yatsın orda kuzum

teşekkürler canım

ya zaten boş değilkı kuzum yatakla yastık var ya allaha emanet ne koyacağım kı

evet cok pahalı ben bebeğin yatağını yatak odasına kurdurcam babasıda alışsın

oğluşa hazırlıklar son sürat :)

hepsını kendım yaptımm

canım cok güzel olmuş ellerine sağlık

ya zaten boş değilkı kuzum yatakla yastık var ya allaha emanet ne koyacağım kı
kv dem söyledi... batıl inanç bunlar...ben söylerken senin beşik aklıma hiç gelmedi valla...kuralım dursun dedim...kırıkmı çıkıkmı bakalım...zaten zor kurduk tekrar bozmaya uğraşamazdım...

sultanım bunlar çok güzelllllll kuzun güzel günlerde kullansız beşiğini canım ya bayıldm bayıldım bayıldım

teşekkür ederim canım.

Arkadaşlar bebek bakım seti bakıyordum pişik kremi şampuan vs herkes mustelayı önerdi bende internette set araştırdım sonra içim rahat etmedi eczaneyi gittim sormak için onlarda mustelayı öneriyorlar bende komple setini aldım..bu arada internette çok farklı fiyatlar var açıkca ürün orijinal mi emin olamadım eczaneden almayı tercih ettim çanta hediyeli :)

Eklentiler

• $Mustela-Bebegim-Hediye-Seti-4289.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 40

güle güle kullanın ne kadara aldın? bende banyo bakım ürünleri alıcam marka olarak bübchen düşünüyorum sanki onun fiyatları daha uygun gibi bu seti merak ettim neler var içinde?

evet bende çok araştırdım en iyisi mustela ane bebek fuarında falanda uzmanlarla görüştüm bende alıcam bu seti kaça aldın cnm

güle güle kullanın ne kadara aldın? bende banyo bakım ürünleri alıcam marka olarak bübchen düşünüyorum sanki onun fiyatları daha uygun gibi bu seti merak ettim neler var içinde?

urunleri hep birer adet alın bence, mesela pişik kremi beni maf etti, 3-4 marka deneğip en ucuzu ile kurtuldum alerjik rekasiyondan. cikko, sebamed sampuan kepek yaptı ama jansın ve büşen yapmadı örneğin. bez de de başlarda prima beyaz seri aldım durdum. 6 sonra baktım hugies falan da sorunsuz. bebekler seçiyor biraz da :)

Güle güle yiyin canım çok iyi almışsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…