Canim gecmis olsun. İnsallah ilaclarin faydasini gorursun, kasilmalarin duzelir. Bebisini zamaninda sag salim kucaklarsin.Selam nisan annelerii
29 haftalık olduk anca gelebildik buraya
İnşallah hamilelikler iyi gidiyordur
Bizim ufak bir sorunumuz var, 2 haftadır kasılmalarım var günde 4 nidilat kullanıyorum bazen de +2 dil altı. Ama buna rağmen düzelme yok, allah korusun erken doğum riskimiz var, bebeğim çok aşağıda duruyor, hiç yukarı çıkmadı, hareketleti hala kasıklarımda hissediyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ya, ben de ilk 1-2 ay odamda yanimda yatircak bisey ariyorum guya ama sepetler cok pahali. Gozum de sepetlere baktiktan sonra baska bisey gormuyocanım rabbım sağlığına hemen kavustursun ınsallah dualarımızdasın
canım sepeti ben almadım arkadaşımın kızı doğduğunda annesı almış 3 ay yatmış sana vereyim 3-4 ay kullan veririsin dedi bende aldım yıkadım yerleştirdim annemle babamız bıze oda takımı yaptı dolap yatak ama onlar yatak odamda olacağı için bu sepet her odaya gidiyor o yüzden cok kullanışlı
teşekkürler canım
Canim gecmis olsun. Minigin toparlanir insallah, dua ediyorum ben guzel haber duyalim diye.Hastaneden dönüyorum simdi.kan degerleri dusuk o yüzden kan veriyorlar.i nsallah iyi olucak . sagolun
Allah acil şifalar versin tek ihtiyaç zaman seenye bu zamanlar koşturacak inşaallah annesi :) Allah yardımcımız olsun...
oyyy yerim ben o miniği
süt verince dediğin gibi hemen kilo almaya başlar inşallah
ellerine sağlık çok güzel görünüyor her ayrıntısı...hepsını kendım yaptımm
Okuyunca güldüm valla :) önce bi korkmuştum suyun mu geldi diye
Bende de oluyor bunlar artık 31.haftadayım, idrarı yaptıktan sonra arada damla damla gelmeye devam ettiği ya da hapşırınca fln idrar kaçırma oluyor,bunlar hepsi miniklerin rahime idrar torbasına baskı yapmasından,panik yok :)
Bayıldım harika olmuşgüzel günlerde kullan, iyi ki arkadaşın aklına girmiş tebrik ederim onu missler gibi
Cnm hayirli olsun güle güle kullan hepsi çok güzeller
kızlar kendinizi iyi bakın görüşürüz, evimdeki internet biraz sorunlu ordan giremiyorum, işten de erken çıkacağım bugün kuaföre gidecem malum ağda felan:18::18: :18: çok korkuyorum her seferinde çok canım yanıyor ama mecbur,,, yarın sabah görüşürüz.. Kendinize çok iyi bakınnnnnn
Çook güzeller,sepetine de ayrı bayıldım,sağlıkla yatsın orda kuzum
çok güzeller sağlıkla sıhhatle kullanın inşallah bebeğinle...bizde dün kurduk odaya beşiğini dediler boş beşik iyi olmaz doğunca kurun...batıl inanç falan ama ben yinede içini diğer eşyalarıyla doldurdum ...maksat boş durmayacakmış yaaa :)))...odaya gidip gidip bakıyorum heyecandan...
[
Ya, ben de ilk 1-2 ay odamda yanimda yatircak bisey ariyorum guya ama sepetler cok pahali. Gozum de sepetlere baktiktan sonra baska bisey gormuyocok para vermek de istemiyorum, galiba vazgecip odasinda yatircam ilk gunden. İlk zamanlar ben de orda yatarim, babamiz artik bizsiz idare etsin bi sure. Cok alistik ucumuz uyumaya ama arkadasindan Allah razi olsun valla, ilk zamanlar isini gorursun. Cok guzel, tekrar saglikla kullanin :)
oğluşa hazırlıklar son sürat :)
hepsını kendım yaptımm
kv dem söyledi... batıl inanç bunlar...ben söylerken senin beşik aklıma hiç gelmedi valla...kuralım dursun dedim...kırıkmı çıkıkmı bakalım...zaten zor kurduk tekrar bozmaya uğraşamazdım...ya zaten boş değilkı kuzum yatakla yastık var ya allaha emanet ne koyacağım kı
Hastaneden dönüyorum simdi.kan degerleri dusuk o yüzden kan veriyorlar.i nsallah iyi olucak . sagolun
sultanım bunlar çok güzelllllll kuzun güzel günlerde kullansız beşiğini canım ya bayıldm bayıldım bayıldımkızlar prensesımın sepeti hastane kapı süsü çikolatamız peluş bebeklerde magnet olacak bebek kurabıyesını teyzem hediye getırıyor sosyete sekerlerinide yapacağız son hallerınıde eklıyeceğim Eki Görüntüle 951605 Eki Görüntüle 951608 Eki Görüntüle 951615 Eki Görüntüle 951610 Eki Görüntüle 951613
benım kı de bazen bır ıttırıyor cıkacak sankı canım cok acılar dun eşim gördü kızım yapma annenın canını acıtma dıyor artık sığmıyormu ne kasları güçlendi iyice
sağol canım benım ayyy yesınler eee kız ne yapsın özlüyor kardeşini cok yorma kendını ayakları yüksekte tut hadı senın cicileride beklıyoruz
ayyy bende hep kokuyorum sürekli su ıcıyorum susuz kalmasın dıye allaha emanetler canım benım ama sen yınede gitmekle ıyı etmişsin
hepsını kendım yaptımm
öncelikle geçmiş olsun cnm... tabiki sen o an suyun geldi zannetmişsindir. ben de olsam öyle zannederdim. benim de bi kaç gündür wcden sonra su gibi bazen açık sarı akıntım oluyor... bebekler büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyor hacmi daralıyor. sürekli wceye gidip geliyoruz:)
arada o tip ıslaklıklar bende de oluyo ter diyodum ben zıbın külotlu çorap falan terliyorumdur diyodum bende mi işiyorum ne yapıyorum tövbe Yarabbim bez mi bağlasak napsak
Arkadaşlar bebek bakım seti bakıyordum pişik kremi şampuan vs herkes mustelayı önerdi bende internette set araştırdım sonra içim rahat etmedi eczaneyi gittim sormak için onlarda mustelayı öneriyorlar bende komple setini aldım..bu arada internette çok farklı fiyatlar var açıkca ürün orijinal mi emin olamadım eczaneden almayı tercih ettim çanta hediyeli :)
Arkadaşlar bebek bakım seti bakıyordum pişik kremi şampuan vs herkes mustelayı önerdi bende internette set araştırdım sonra içim rahat etmedi eczaneyi gittim sormak için onlarda mustelayı öneriyorlar bende komple setini aldım..bu arada internette çok farklı fiyatlar var açıkca ürün orijinal mi emin olamadım eczaneden almayı tercih ettim çanta hediyeli :)
güle güle kullanın ne kadara aldın? bende banyo bakım ürünleri alıcam marka olarak bübchen düşünüyorum sanki onun fiyatları daha uygun gibi bu seti merak ettim neler var içinde?
canım rabbım sağlığına hemen kavustursun ınsallah dualarımızdasın
canım sepeti ben almadım arkadaşımın kızı doğduğunda annesı almış 3 ay yatmış sana vereyim 3-4 ay kullan veririsin dedi bende aldım yıkadım yerleştirdim annemle babamız bıze oda takımı yaptı dolap yatak ama onlar yatak odamda olacağı için bu sepet her odaya gidiyor o yüzden cok kullanışlı
canım teşekkür ederim http://www.aliuzun.com.tr aldık 50 adet üstündeki kelebekleride suluhandan aldık bız yapıştırdık 53 tl. verdik çikolataya oda ındırımlı aldık
teşekkürler canım benım
canım sepet emaneten aldık 4 ay sonra vereceğim bebek yıne yatağında yatacak ama bırılerı geldığınde sepetde yatıracağım en fazla 4-5 aya kadar kullanılıyor ben düşünmğyordum arkadaşım kafama gırdı süslemesi herşeyi kedisinde vardı ben yıkadım utuledım taktım gayet derin büyük sepet sanada göndeririz sepeti
teşekkürler canım sepet emanet arkadasım verdı ben uzun süreli kullanmıyacağım eşyalara cok para verme taraftarı değilim 3-4 ay yatacak ıcınde teşekkür ederiz
amın canım teşekkür ederiz
amın canım ınsallah
ay ne güldüm kız anası kokoş değil ama kızı kokoş olacak sanırım
teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?