biri banada cevap versin yahuuu
merhaba size 3-4 gün önce yaşadığım bir olayı anlatmak istedim.
Her zamanki gibi oğluşumla uyandık kahvaltımızı ettik sonra wc ihtiyacımızı giderdikten sonra bilgisayar karşısında oturmaya çekilmiştim bir ıslaklık hissettim fakat önemsemedim kilo aldığım için terledim dedim çünkü daha yeni wc gittim aradan 5 dakika geçti komple ısla ndım tabi bende panik havası hemen tekrar wc gittim dedimki suyum geldi berrak çünkü ve bol dr aradım anlattım durumu hemen gelmen lazım dedi ben ağlıya ağlıya gittim tabi neyse aldılar beni kontrol rahim açılmış mı diye suyuma baktılar meğerse su değil altıma yapmışım dr dediki her ne olursa olsun gelmen gerekli çünkü bası yaptığı için rahim bu tür şeyler olabiliyormuş ve ancak kontrolle durum anlaşılabiliyormuş çok şükür bebeğim sağlıklı ve iyiymiş bu hafta tekrar kontrolümüz var.
hepinize sağlıklı hamilelikler.
inşallah canım ya kasılıyorum sanki evde herşey batıyor aslında bana.. ama el süremiyorum çok.. insan öle hissediyor.. annem olmasa olmaz.. evet öyle anne başka bambaşka bişey .. annemle yakınız ama zaten kesinlikle annemi istiyorum yanımda kalacak inşallah.. ilkinde kayınvalidem kaldı ve sakat etti beni resmen.. ama kardeşime yetişemedi.. annem cuma gidecekti OLMADI.. acil sezeryana alınca anneme haber bile veremedik korkup üzülecek diye .. yiğenimin sesini duyar duymaz aramıştım annemi.. canım benim.. RABBİM annelerimizin eksikliğini vermesin
Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
Bakalım pişman olmam inş.Eki Görüntüle 951463
Her zamanki gibi oğluşumla uyandık kahvaltımızı ettik sonra wc ihtiyacımızı giderdikten sonra bilgisayar karşısında oturmaya çekilmiştim bir ıslaklık hissettim fakat önemsemedim kilo aldığım için terledim dedim çünkü daha yeni wc gittim aradan 5 dakika geçti komple ısla ndım tabi bende panik havası hemen tekrar wc gittim dedimki suyum geldi berrak çünkü ve bol dr aradım anlattım durumu hemen gelmen lazım dedi ben ağlıya ağlıya gittim tabi neyse aldılar beni kontrol rahim açılmış mı diye suyuma baktılar meğerse su değil altıma yapmışım dr dediki her ne olursa olsun gelmen gerekli çünkü bası yaptığı için rahim bu tür şeyler olabiliyormuş ve ancak kontrolle durum anlaşılabiliyormuş çok şükür bebeğim sağlıklı ve iyiymiş bu hafta tekrar kontrolümüz var.
Güle güle kullan hayırlı olsun simca :)Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
Bakalım pişman olmam inş.Eki Görüntüle 951463
Tatlım üzülme o kadar, canını sıkma, bebişlerimiz doğsunda sağ salim gerisi önemli değil pek, ben kamuda çalışmama rağmen bebeğim doğduktan sonra 2 ayımda işe başlayacam bebeğime bakıcı bulacam, canını sıkma bunu kendine stres yapma, yeterki onları sağlıcakla doğuralım, sonrada büyütelimm... zor olacak ama ne yapalım alışacağız belkide buna ....kamu ne güzel yaaa 2 yılll uff iş garanti
hayırlı inş yaa bakalım özel de napcaz biz, yaa 1 yaşındaki bebeyi de bakıcaya veremem ki yavrumu uuff :26:
tanıdım bir ablamız var o ben bakarım sen çalış diyo ama gerçekten ablam gibi bakalım öyle düşünüyorum yaa
İnşallah sağlıcakla verelim dediğin gibi, önce doğum yapalım, sonra kiloları nasıl verdiğimizi ya da vereceğimizi konuşuruzGünaydın hamişler.Ben kilo konusunda sınır tanımıyorum.Kendime engel de olamıyorum.55 kiloyla hamile kaldım an itibariyle 72 kilo olmuşum.Doğuma kadar da 80 rahat olurum.Çünkü hafta da 1 kilo alıyorum.Ben 70le doğuma girerim diyodum.Ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Napalım bebeğim sağlıkla doğsun da.Sonra sıkı bi diyete girer veririm diyorum.:26:
İnşallahhhmiden daralmış olacak baya o yuzden çok yiyemeyeceksin. yine fazla almazsın.
Bende her gün markete gidiyoum her gün albeni alıyorumsağol canım
canım dert ettiğin şey kilo olsun Allah başka dertler vermesin zaten 55le hamile kalmışsın çok almamışsınki bebeişleri bi sağsalim doğuralımda kilo verilir bende çikolata çok yiyorum bu ara kafayı metroya taktım günde 2 tane yiyorum dahada yicem de kendimi frenliyorum bebişlere yarasın onlar iyi olsun yeterki ben tombiş olmaya razıyım kiloyu hiç dert etmiyorum
15 tl mi? o paray pijama satılıyomu hakikaten)pijama dünyasına bende baktım o fiyata hiç yoktu ben internettee baya bakındım 3lü lohusa pijama takımları hep 90 tl üstü pijama dünyasındada en ucuzu 89 tl idi
Ohhh Buketcim annen de gelecek gözün aydın, el birliği ile evde temizlenir, sen dikkat et kendine, ayaklarının şişmeside sürekli masa başı oturman bir saate bir kalk odanın içindede olsa biraz dolaş, iyi gelecektir, ayaklarının altına yüksekte kalması için bişeler koy,,, kızına da arkadaş gelcek tabi o da sabırsızlanıyor canım benim yaa....kızlar selam..
herkes iyi çok şükür.. ne güzel ciciler alınmış maşallah hepsine.. bizim küçük beşik annemlerde.. mart gibi getirecem.. oda boyanacak.. temizlik yapılacak.. eltim saolsun yaparız dedi.. halı yıkama makinası almıştı gelir evde halı ve koltukları yıkarız dedi bide lojman ya benim oturduğum yer yerler beton halıfleks var onlarda yıkanacak.. iyi olacak rahat ederim en azından.. birde kadın çağıracam annemde yardım eder oh.. mis.. her yer ışıl ışıl olur doğumdan önce.. inşallah tabi.. bakalım hayırlısı..
dün kayınvalidemlerdeydik eşimin halası gelinleri falan gelmişti.. 7 çocuk bir benimkinin kardeşi yok yanında anam eve geldik kıyamet.. bende istiyorum kardeşimi söyleyin çabuk gelsin.. yemiyorum yemek uyumuyrum... diye nasıl bağırıp ağlıyor.. yavrum 2 saat iç çeke çeke ağladı abartısız..
inşallah iyi anlaşırlar..
hamilelik zor bu ara ayaklarım çok ağrıyor hele sağ ayağım hatta dizden aşağısı şiş bacağımın.. çok ağrıyor.. az kaldı inşallah..
cidden öyle görüyorum, bilgin küçümsenemez, bu arada bişe sorayım sana konu açılmışken benim bir arkadaşıma bir hastanedeki doktor demişki aslında doğum izninden sonra 1,5 ay daha ücretli doğum izni uzatilabiliyor, hatta senin çalıştığın kurumda bir kaç kişi yaptı, yasada geçiyormuş galiba, onlar talep etmiş, doktor onaylamışmı artık nasıl olmuş orasını arkadaşımda bilmiyor, bende... ve ben çok merak ediyorum bu tarz bişe var mı yok mu? arkadaşa sordum araştıracam dönecem dedi, ama hala ses yok... çünkü düzenli gittiği bir doktor değil ondan olsa gerek, senin bu konuda fikrin var mıAnarcım teveccüh göstermiş uzman demiş sağolsun lakin ben kamudayım canım özelde işler farklı yürüyo ki sen daha iyi bilirsin insani ilişkiler falan etken olabiliyo yasalar özel sektör için göstermelik kalıyo açıkçası yardımcı olamadım üzgünüm
Cnm kuzum :)kızlar selam..
herkes iyi çok şükür.. ne güzel ciciler alınmış maşallah hepsine.. bizim küçük beşik annemlerde.. mart gibi getirecem.. oda boyanacak.. temizlik yapılacak.. eltim saolsun yaparız dedi.. halı yıkama makinası almıştı gelir evde halı ve koltukları yıkarız dedi bide lojman ya benim oturduğum yer yerler beton halıfleks var onlarda yıkanacak.. iyi olacak rahat ederim en azından.. birde kadın çağıracam annemde yardım eder oh.. mis.. her yer ışıl ışıl olur doğumdan önce.. inşallah tabi.. bakalım hayırlısı..
dün kayınvalidemlerdeydik eşimin halası gelinleri falan gelmişti.. 7 çocuk bir benimkinin kardeşi yok yanında anam eve geldik kıyamet.. bende istiyorum kardeşimi söyleyin çabuk gelsin.. yemiyorum yemek uyumuyrum... diye nasıl bağırıp ağlıyor.. yavrum 2 saat iç çeke çeke ağladı abartısız..
hamilelik zor bu ara ayaklarım çok ağrıyor hele sağ ayağım hatta dizden aşağısı şiş bacağımın.. çok ağrıyor.. az kaldı inşallah..
2200 kalori cnm senin
Benm de 2200 calBende açlık 65-100 arası yazıyor cnm
Sevndim insulin onermedigine gozun aydin :)dün akşam ilk kez yüksek çıkmıştı açlık, ara öğün yemem tatlı yerim akşama kadar yakarım erir gider zaten diyodum ama gitmemiş126 çıkmıştı Allahtan sabah düzeldi 94 çıktı açlık tokluk 123, öğlen için açlık 89 bakalım tokluk kaç çıkacak bana insülin önermedi doktor
Benim dr 70-90 dedi benim de 90-100 cikiyor ondan panikledimCanım benimdoktorum açlık şekerinin 70-110 üarasında olmasını istiyor.. Doktorun sana değer aralığı vermedi mi... Eğer şekerin kontrol edilemeyecek durumda ise insülin verir.. Önce durum değerlendirmesi yapmaları gerekir diye. Düşünüyorum....
Kizlar 30+0 olduk çok şükürbebekte fdoğum pozisyonunda imiş ben yürürken vajinam çok agriyor sizde ne alemde
Güle güle kullan hayırlı olsun simca :)
Tatlım üzülme o kadar, canını sıkma, bebişlerimiz doğsunda sağ salim gerisi önemli değil pek, ben kamuda çalışmama rağmen bebeğim doğduktan sonra 2 ayımda işe başlayacam bebeğime bakıcı bulacam, canını sıkma bunu kendine stres yapma, yeterki onları sağlıcakla doğuralım, sonrada büyütelimm... zor olacak ama ne yapalım alışacağız belkide buna ....
İnşallah sağlıcakla verelim dediğin gibi, önce doğum yapalım, sonra kiloları nasıl verdiğimizi ya da vereceğimizi konuşuruz
İnşallahhh
Bende her gün markete gidiyoum her gün albeni alıyorumayrıca gofretlerde cabası bende nasıl şeker çıkmadı anlamadım, gerçi son zamanlarda tatlıyı abarttım belkide çıkmıştır
Ohhh Buketcim annen de gelecek gözün aydın, el birliği ile evde temizlenir, sen dikkat et kendine, ayaklarının şişmeside sürekli masa başı oturman bir saate bir kalk odanın içindede olsa biraz dolaş, iyi gelecektir, ayaklarının altına yüksekte kalması için bişeler koy,,, kızına da arkadaş gelcek tabi o da sabırsızlanıyor canım benim yaa....
cidden öyle görüyorum, bilgin küçümsenemez, bu arada bişe sorayım sana konu açılmışken benim bir arkadaşıma bir hastanedeki doktor demişki aslında doğum izninden sonra 1,5 ay daha ücretli doğum izni uzatilabiliyor, hatta senin çalıştığın kurumda bir kaç kişi yaptı, yasada geçiyormuş galiba, onlar talep etmiş, doktor onaylamışmı artık nasıl olmuş orasını arkadaşımda bilmiyor, bende... ve ben çok merak ediyorum bu tarz bişe var mı yok mu? arkadaşa sordum araştıracam dönecem dedi, ama hala ses yok... çünkü düzenli gittiği bir doktor değil ondan olsa gerek, senin bu konuda fikrin var mı
geçmiş olsun aslı, neseki önemli bişe değil, ama çok ilginç demekki bu tarz şeylerde gelebilir başımıza, dikkat etmek gerek,
valla canım hiç duymadım ve uygulamasını hiç görmedim en azından sağlık bakanlığında ki devlette o bakanlık şu kurum bu kurum farketmez 657 belli, doğum öncesi 8 doğum sonrası 8, çoğul gebelikse doğum sonrası 8 haftaya 2 hafta daha ekleniyo 10 hafta oluyo, 1.5 ay nasıl uzuyomuş anlamadım ha nedir ben misal analık iznim bitince ücretsiz izin dilekçemi vermeden önce 20 günlük yıllık iznimide kullanıcam 1 ay daha maaş almış olucam, insanlar heyet raporlarıylada bedavadan maaş alayım derdinde olabiliyolar bunu yapanlar var ama yasal olarak 1.5 ay uzuyo falan hiç duymadım görmedim yasa önümde
ya kızlar bana bi akıl verin nolurrr..
bana verdikleri bu diyette 9 ınce dilim ekmek var..
incede olsa ben bu kadar ekmeği hayatta yiyemem..
ayrıca yemekler aşırı fazla..
ben bunların hepsini yersem çatlar ölürüm valla yaa..
kuzenimle konuştum şimdi benimde o civarlarda çıkmıştı diyet falan uygulamadım sadece yediklerime birazcık daha dikkat ettim doktor kontrolüne gittiğimde aferin diyeti çok güzel uygulamşsın dedi doktorum diyo ama ben diyet falan yapmadım diyo..
ben ne yapayım şimdi?
yok canım kasmıyorum ama eğer bebek sağ tarafıma ayaklarını koyduğu gün bittiğim gündür o günüm ağrıyla geçiyo ama olsun iyi olduğunu anlıyorum en azından
kızlar selam..
ya valla anlamadım neye uğradığımı şaşırdım..
zaten her gittiğimde kan idrar veriyorum hemde kaç tüp veriyorum kanı..
şüphe duyuyorum artık kanımı bağış mı yapıyolar :S
bide ne olursa olsun doğuma kadar devam bu diyete dediler..
kaç kilo aldın diye sordu 7 dedim..
aslında normal dedi ama anlamadım pofffff
Tesekkur ederim canimm :)Gitmek iyidir cnm
Hani derler ya 2 gunun de beyligi beyliktir :)
Ben de feci unutkanim bu aralar
Gozun aydin annecigin geliyormus :)
şöyle bi beslenme tarzım vardı: gerekirse yemek yemem bana tatlı mı getirin
Canim gecmis olsun, endiselenmen cok normal. Valla yerinde olsam daha kotu olurdum heralde. Saol paylastigin icin, basimiza gelebilir sonucta ayni sey. Gerci gelse de yine korkup doktora kosarim amamerhaba size 3-4 gün önce yaşadığım bir olayı anlatmak istedim.
Cnm kuzum :)
Benm de 2200 cal
Bana aclik 70-90 dedi
Sevndim insulin onermedigine gozun aydin :)
Benim dr 70-90 dedi benim de 90-100 cikiyor ondan panikledim
Sagol cnm
SAOL CANIM BENİM RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşALLAH
günaydın kızlar,
filizfff;canım nasılsın,kızın nasıl oldu ?
kızlar prensesımın sepeti hastane kapı süsü çikolatamız peluş bebeklerde magnet olacak bebek kurabıyesını teyzem hediye getırıyor sosyete sekerlerinide yapacağız son hallerınıde eklıyeceğim Eki Görüntüle 951605 Eki Görüntüle 951608 Eki Görüntüle 951615 Eki Görüntüle 951610 Eki Görüntüle 951613
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?