2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

arada o tip ıslaklıklar bende de oluyo ter diyodum ben zıbın külotlu çorap falan terliyorumdur diyodum bende mi işiyorum ne yapıyorum tövbe Yarabbim bez mi bağlasak napsak

amin cnm

Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
Bakalım pişman olmam inş.Eki Görüntüle 951463

Benim tüm arkadaşlarım sırt çantası kullanıyor.. Ben de alıcam kırmızı bi tane.. Arabamızla uyumlu olsun... Güle güle iyi günlerde kullan canım....

Kizlar 30+0 olduk çok şükürbebekte fdoğum pozisyonunda imiş ben yürürken vajinam çok agriyor sizde ne alemde

öncelikle geçmiş olsun cnm... tabiki sen o an suyun geldi zannetmişsindir. ben de olsam öyle zannederdim. benim de bi kaç gündür wcden sonra su gibi bazen açık sarı akıntım oluyor... bebekler büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyor hacmi daralıyor. sürekli wceye gidip geliyoruz:)

ben sezeryan istediğim için bebeğin baş geliş durması sıkıntı oluyo baskı oluyo vajinama ve çabuk yoruluyorum o zaman

Hele şükür çantamızı da aldık.Sırt çantasına karar verdim,yandan asmalı olanlarla rahat edemiyorum diye.
Bakalım pişman olmam inş.Eki Görüntüle 951463
Güle güle kullan hayırlı olsun simca :)
Tatlım üzülme o kadar, canını sıkma, bebişlerimiz doğsunda sağ salim gerisi önemli değil pek, ben kamuda çalışmama rağmen bebeğim doğduktan sonra 2 ayımda işe başlayacam bebeğime bakıcı bulacam, canını sıkma bunu kendine stres yapma, yeterki onları sağlıcakla doğuralım, sonrada büyütelimm... zor olacak ama ne yapalım alışacağız belkide buna ....

İnşallah sağlıcakla verelim dediğin gibi, önce doğum yapalım, sonra kiloları nasıl verdiğimizi ya da vereceğimizi konuşuruz

miden daralmış olacak baya o yuzden çok yiyemeyeceksin. yine fazla almazsın.
İnşallahhh
Bende her gün markete gidiyoum her gün albeni alıyorum ayrıca gofretlerde cabası bende nasıl şeker çıkmadı anlamadım, gerçi son zamanlarda tatlıyı abarttım belkide çıkmıştır
Ohhh Buketcim annen de gelecek gözün aydın, el birliği ile evde temizlenir, sen dikkat et kendine, ayaklarının şişmeside sürekli masa başı oturman bir saate bir kalk odanın içindede olsa biraz dolaş, iyi gelecektir, ayaklarının altına yüksekte kalması için bişeler koy,,, kızına da arkadaş gelcek tabi o da sabırsızlanıyor canım benim yaa....

cidden öyle görüyorum, bilgin küçümsenemez, bu arada bişe sorayım sana konu açılmışken benim bir arkadaşıma bir hastanedeki doktor demişki aslında doğum izninden sonra 1,5 ay daha ücretli doğum izni uzatilabiliyor, hatta senin çalıştığın kurumda bir kaç kişi yaptı, yasada geçiyormuş galiba, onlar talep etmiş, doktor onaylamışmı artık nasıl olmuş orasını arkadaşımda bilmiyor, bende... ve ben çok merak ediyorum bu tarz bişe var mı yok mu? arkadaşa sordum araştıracam dönecem dedi, ama hala ses yok... çünkü düzenli gittiği bir doktor değil ondan olsa gerek, senin bu konuda fikrin var mı

geçmiş olsun aslı, neseki önemli bişe değil, ama çok ilginç demekki bu tarz şeylerde gelebilir başımıza, dikkat etmek gerek,

Cnm kuzum :)

2200 kalori cnm senin

Bende açlık 65-100 arası yazıyor cnm
Benm de 2200 cal
Bana aclik 70-90 dedi

Sevndim insulin onermedigine gozun aydin :)

Benim dr 70-90 dedi benim de 90-100 cikiyor ondan panikledim
Sagol cnm

Son düzenleme:
Kizlar 30+0 olduk çok şükürbebekte fdoğum pozisyonunda imiş ben yürürken vajinam çok agriyor sizde ne alemde

bende aynı 30+0 oldum, bebek ne durumda bilmiyorum, bir hareketli bu aralar bir sağ tarafımda hissediyorum, bir sol tarafımda ama son iyi zamanları çünkü bebeğin en hareketli olduğu zaman 30-32 haftalar arası imiş, 32 den sonra hareketli yeri daraldığı için azalacakmış bende şimdilik belirgin bir yerimde ağrı felan yok, ama genel olarak akşamları göbekten rahatsız oluyorum, nefes alıp verme, birde tüm kemiklerim ağrıyor Buda normal olsa gerek ağırlık arttıkça ağrıda artıyor işte... bizde durumlar böyle

valla canım hiç duymadım ve uygulamasını hiç görmedim en azından sağlık bakanlığında ki devlette o bakanlık şu kurum bu kurum farketmez 657 belli, doğum öncesi 8 doğum sonrası 8, çoğul gebelikse doğum sonrası 8 haftaya 2 hafta daha ekleniyo 10 hafta oluyo, 1.5 ay nasıl uzuyomuş anlamadım ha nedir ben misal analık iznim bitince ücretsiz izin dilekçemi vermeden önce 20 günlük yıllık iznimide kullanıcam 1 ay daha maaş almış olucam, insanlar heyet raporlarıylada bedavadan maaş alayım derdinde olabiliyolar bunu yapanlar var ama yasal olarak 1.5 ay uzuyo falan hiç duymadım görmedim yasa önümde

aynen bende hiç duymadım, ama ark öyle diyince birde onun doktoru diyince şaşırdım, nese bakalım var mı yok mu bende bilmiyorum, arkadaş bana dönünce bende mutlaka burda paylaşırım...

benim diyette de 9 dilim ekmek var ama şekerli yiyecekler tüketmediğinden ilk başlarken fazla geliyor o ekmekler ama sonrasında şekerli tüketmeyince tam geliyor

kızlar prensesımın sepeti hastane kapı süsü çikolatamız peluş bebeklerde magnet olacak bebek kurabıyesını teyzem hediye getırıyor sosyete sekerlerinide yapacağız son hallerınıde eklıyeceğim

yok canım kasmıyorum ama eğer bebek sağ tarafıma ayaklarını koyduğu gün bittiğim gündür o günüm ağrıyla geçiyo ama olsun iyi olduğunu anlıyorum en azından

benım kı de bazen bır ıttırıyor cıkacak sankı canım cok acılar dun eşim gördü kızım yapma annenın canını acıtma dıyor artık sığmıyormu ne kasları güçlendi iyice

sağol canım benım ayyy yesınler eee kız ne yapsın özlüyor kardeşini cok yorma kendını ayakları yüksekte tut hadı senın cicileride beklıyoruz

ayyy bende hep kokuyorum sürekli su ıcıyorum susuz kalmasın dıye allaha emanetler canım benım ama sen yınede gitmekle ıyı etmişsin

bence seni bosuna germisler. Ama tabi doktor olan ben degilim, simdi cok emin bi sekilde bisey de diyemem. Bence sen 100luk yaptir derim ben
Gitmek iyidir cnm
Hani derler ya 2 gunun de beyligi beyliktir :)

Ben de feci unutkanim bu aralar
Gozun aydin annecigin geliyormus :)
Tesekkur ederim canimm :)

şöyle bi beslenme tarzım vardı: gerekirse yemek yemem bana tatlı mı getirin
ben de ben deeee. Yeter ki tatlii olsun, ya bi de et.
Canim gecmis olsun, endiselenmen cok normal. Valla yerinde olsam daha kotu olurdum heralde. Saol paylastigin icin, basimiza gelebilir sonucta ayni sey. Gerci gelse de yine korkup doktora kosarim ama anlamak mumkun degil heralde.

MADDE 104- (Yeniden düzenlenen madde: 25/02/2011 tarihli Mükerrer Resmi Gazete - 6111/106 md.)

A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.

B) Memura, eşinin doğum yapması hâlinde, isteği üzerine on gün babalık izni; kendisinin veya çocuğunun evlenmesi ya da eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana, baba ve kardeşinin ölümü hâllerinde isteği üzerine yedi gün izin verilir.

C) (A) ve (B) fıkralarında belirtilen hâller dışında, merkezde atamaya yetkili amir, ilde vali, ilçede kaymakam ve yurt dışında diplomatik misyon şefi tarafından, birim amirinin muvafakati ile bir yıl içinde toptan veya bölümler hâlinde, mazeretleri sebebiyle memurlara on gün izin verilebilir. Zaruret hâlinde öğretmenler hariç olmak üzere, aynı usûlle on gün daha mazeret izni verilebilir. Bu takdirde, ikinci kez verilen bu izin, yıllık izinden düşülür.

D) Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.

E) Yıllık izin ve mazeret izinleri sırasında fiili çalışmaya bağlı her türlü ödemeler hariç malî haklar ile sosyal yardımlara dokunulmaz.

valla canım yasa bu, bu hali torba yasadan sonraki hali, dediğim gibi doktor belki rapor veririm anlamında falan demiştir yıllık 40 gün rapor hakkımız var ya görüyorum ben kişiler onu kullanıyo yıllık izni kullanıyo heyet raporu alıyo bedavadan maaş yani anladın mı, arada sırada vali ya da kaymakamlar bu raporları kurula sevk ediyolar onun dışında bi denetim yok, istersen sende rapor alırsın ama şu var ne kadar rapor alırsan doğum sonrası 2 sene ücretsiz izninden o kadar gün çıkıyo, örneğin 3 ay rapor mu aldın ücretsiz izin 21 aya düşüyo, aksi olsa doktor eşleri ya da doktor tanıdığı olanlar 1-2 sene boyu heyet raporu alır peşinede ücretsizi yapıştırır çocuğu okula başlayana kadar gelmez yani

Cnm kuzum :)

Benm de 2200 cal
Bana aclik 70-90 dedi

Sevndim insulin onermedigine gozun aydin :)

Benim dr 70-90 dedi benim de 90-100 cikiyor ondan panikledim
Sagol cnm

Tatlım ne kadar hareketlisin bilmiyorum ama biraz yürüyüş iyi gelir.. Beni hareket etmek ve yürüyüş kurtarıyor..

Son düzenleme:

suayyy, canim cok guzeller. Gule gule kullan herseyini :) sepetine bayildim, saglikla yatsin bebegin onun icinde :) ben de istiyom yaaaa ama yine de almiycaz galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…