2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benım r sabah açlık sekerının 75-93 arası çıkması gerektıgını yazmış kâğıda ama benım sureklı 101 109 arası cıktı cumartesı kontroldede normal okadarcıktan bısey olmaz dedı dıyete devam et ınsulune gerek yok dedi

Tatlım aldıklarına bayıldım.... Çikolatanın markası nedir.. Nereden ne kadar aldın.. Şuana kadar bulduğum en ucuZ çikolata elit marka kilo 70 tl..

suay aldıklarına bayıldım hepsi birbirinden şeker, birbirinden güzel
o bebeğin sepeti hakkında senden bilgi istiyorum, kaç para, kaç aya kadar kullanır, boyutları, derinliği felan süslemeside harika pembiş pembiş ben seviyorum yaaa Kız çocuklarını, böyle ayrı bir düşkünlüğüm var, inşallah ilerde ikinci bebeği düşünürsem istersem allahta nasip ederse hayırlı bir kız çocuğu nasip etsin...

çok güzeller canım benim Allah sağlıkla bebişini bu beşikte yatırmayı nasip eylesin çok beğendim güle güle kullanın biz henüz beşik almadık ma bende bi tane beğendim internetten 2 yasına kadar idare edecek bişey istiyorum sonra odasını ayırıcam zillinin

çok teşekkür ederim dr gitmeden anlamak mümkün değilmiş ne yazıkki.

çook güzeller hepsi! birbiriyle ne kadar uyumlu hepsi. güle güle sağlıklı günlerde kullanın!

90 altına ınmedı canım sabah açlıklarda 98-110 arası cıktı hep genelde 101 falan cıktı dr normal tolere edılır dedı bıde her yemekten once olcuyordum onlarda 90-110 arası cıktı genelde 75-120arasında olması gerek yazıyor kâğıtta onlar hep sınır lear ıcerısındeydı

sağlıklı vaktinde gelsin inşallah cnm hepimizin ki. :)

kızının her bişeysi süper
tam bir kokoş olacak belli güle güle kullansın sağlıkla gelsin

hepsi çok guzel olmuş.

açlık 95i geçmesin tokluk 140ı geçmesin dedi bana doktorum

Okuyunca güldüm valla :) önce bi korkmuştum suyun mu geldi diye
Bende de oluyor bunlar artık 31.haftadayım, idrarı yaptıktan sonra arada damla damla gelmeye devam ettiği ya da hapşırınca fln idrar kaçırma oluyor,bunlar hepsi miniklerin rahime idrar torbasına baskı yapmasından,panik yok :)

Selam nisan annelerii
29 haftalık olduk anca gelebildik buraya
İnşallah hamilelikler iyi gidiyordur

Bizim ufak bir sorunumuz var, 2 haftadır kasılmalarım var günde 4 nidilat kullanıyorum bazen de +2 dil altı. Ama buna rağmen düzelme yok, allah korusun erken doğum riskimiz var, bebeğim çok aşağıda duruyor, hiç yukarı çıkmadı, hareketleti hala kasıklarımda hissediyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

arada o tip ıslaklıklar bende de oluyo ter diyodum ben zıbın külotlu çorap falan terliyorumdur diyodum bende mi işiyorum ne yapıyorum tövbe Yarabbim bez mi bağlasak napsak

bende o kadar şey giymeden bile sırılsıklam oluyor bazen gün içinde 2 kere değiştiriyorum en az çamaşırımı. çok rahatsız oluyorum. bazen terliyorum hissediyorum ama bazen tuvalete gittikten sonra bile tekrar yapasım geliyor heh diyorum ıslaklığın sebebi bu işiyorum heralde:)

açlık 95i geçmesin tokluk 140ı geçmesin dedi bana doktorum

bana da tokluk 140 geçmesin dendi. açlık normalde 110 kadar toleresi ama hamileyiz diye 95 altı diyorlar sanırım. benim öncesindede yaklaşık 3-4 yıldır açlık sekerim 100 cıvarı çıkıyor, yine 100 o yuzden çok takılmadım. insulun direncim var zaten. toklukta sorun yoktu önceden o sınırı aşdığı için deliler gibi yediğim çikolata hamur işi recel vb bıraktım.

kuzum belki ben de işiyorumda haberim yok yarın bi sorayım bakalım ama öyle olsa hissetmez miyiz dün mesela mesaneme doğru bi tekme yedim işte orda kaçıyodu hissettim

bende öyle kafama göre heyet raporu alayım da uzatayım diye bir düşüncem yok, güvenilir bir bayan bulup bebeğimi emanet edecem, kendi evimde bakmasını söyleyecem, zaten küçücük bir ilçedeyim, iş yerim yakın evime, süt iznini kullandıktan sonra bile aklım takilsa bebeğin ne alemde olduğuna desem ki müdüre ben bir eve gidip geleyim merak ettim desem araba ile 5 dk evde olurum çat kapı kontroller yapabilirim diye düşünüyorum, zamanla da güven oluşur inşallah diye düşünüyorum, allah korusun bebeğim gerçekten hasta olsa benim iznim olmasa mecbur rapor alıp bebeğimle ilgilenmek zorunda kalacam, o yüzden öyle doğum iznimi felan uzatmak için heyet raporu o bu şu düşünmüyorum.. Dediğin gibi doktorda belki raporu kastetmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…