Canım benimdoktorum açlık şekerinin 70-110 üarasında olmasını istiyor.. Doktorun sana değer aralığı vermedi mi... Eğer şekerin kontrol edilemeyecek durumda ise insülin verir.. Önce durum değerlendirmesi yapmaları gerekir diye. Düşünüyorum....
Merhaba.simdi yoldayim oglumu gormeye gidiyorum .Ameliyattan sonra kan degerleri dusuk oldugu icin tam kendine gelemedi.insallah daha iyi olacak...
kızlar prensesımın sepeti hastane kapı süsü çikolatamız peluş bebeklerde magnet olacak bebek kurabıyesını teyzem hediye getırıyor sosyete sekerlerinide yapacağız son hallerınıde eklıyeceğim Eki Görüntüle 951605 Eki Görüntüle 951608 Eki Görüntüle 951615 Eki Görüntüle 951610 Eki Görüntüle 951613
benım kı de bazen bır ıttırıyor cıkacak sankı canım cok acılar dun eşim gördü kızım yapma annenın canını acıtma dıyor artık sığmıyormu ne kasları güçlendi iyice
sağol canım benım ayyy yesınler eee kız ne yapsın özlüyor kardeşini cok yorma kendını ayakları yüksekte tut hadı senın cicileride beklıyoruz
ayyy bende hep kokuyorum sürekli su ıcıyorum susuz kalmasın dıye allaha emanetler canım benım ama sen yınede gitmekle ıyı etmişsin
kızlar prensesımın sepeti hastane kapı süsü çikolatamız peluş bebeklerde magnet olacak bebek kurabıyesını teyzem hediye getırıyor sosyete sekerlerinide yapacağız son hallerınıde eklıyeceğim Eki Görüntüle 951605 Eki Görüntüle 951608 Eki Görüntüle 951615 Eki Görüntüle 951610 Eki Görüntüle 951613
benım kı de bazen bır ıttırıyor cıkacak sankı canım cok acılar dun eşim gördü kızım yapma annenın canını acıtma dıyor artık sığmıyormu ne kasları güçlendi iyice
sağol canım benım ayyy yesınler eee kız ne yapsın özlüyor kardeşini cok yorma kendını ayakları yüksekte tut hadı senın cicileride beklıyoruz
ayyy bende hep kokuyorum sürekli su ıcıyorum susuz kalmasın dıye allaha emanetler canım benım ama sen yınede gitmekle ıyı etmişsin
bence seni bosuna germisler. Ama tabi doktor olan ben degilim, simdi cok emin bi sekilde bisey de diyemem. Bence sen 100luk yaptir derim ben
Tesekkur ederim canimm :)
ben de ben deeee. Yeter ki tatlii olsun, ya bi de et.
Canim gecmis olsun, endiselenmen cok normal. Valla yerinde olsam daha kotu olurdum heralde. Saol paylastigin icin, basimiza gelebilir sonucta ayni sey. Gerci gelse de yine korkup doktora kosarim amaanlamak mumkun degil heralde.
90 altına ınmedı canım sabah açlıklarda 98-110 arası cıktı hep genelde 101 falan cıktı dr normal tolere edılır dedı bıde her yemekten once olcuyordum onlarda 90-110 arası cıktı genelde 75-120arasında olması gerek yazıyor kâğıtta onlar hep sınır lear ıcerısındeydıGitmek iyidir cnm
Hani derler ya 2 gunun de beyligi beyliktir :)
Hayirli olsun cnm
Gule gule giysin yavrun
Quest cok guzel de ana kucagi yok
Ben de feci unutkanim bu aralar
Gozun aydin annecigin geliyormus :)
İyi haberlerle gel cnm
Bakalim kac kalori verecek
Bizimle de paylas mutlaka!
Oglusun da kuduruk olacak demekki
Olcumlerinde aclik ve tokluk kac cikiyirdu cnm?
Aclikta 90in ustunde miydi?
İns ben de yirtarim insulinden!
hepsi çok guzel olmuş.kızlar prensesımın sepeti hastane kapı süsü çikolatamız peluş bebeklerde magnet olacak bebek kurabıyesını teyzem hediye getırıyor sosyete sekerlerinide yapacağız son hallerınıde eklıyeceğim Eki Görüntüle 951605 Eki Görüntüle 951608 Eki Görüntüle 951615 Eki Görüntüle 951610 Eki Görüntüle 951613
Merhaba.simdi yoldayim oglumu gormeye gidiyorum .Ameliyattan sonra kan degerleri dusuk oldugu icin tam kendine gelemedi.insallah daha iyi olacak...
90 altına ınmedı canım sabah açlıklarda 98-110 arası cıktı hep genelde 101 falan cıktı dr normal tolere edılır dedı bıde her yemekten once olcuyordum onlarda 90-110 arası cıktı genelde 75-120arasında olması gerek yazıyor kâğıtta onlar hep sınır lear ıcerısındeydı
merhaba size 3-4 gün önce yaşadığım bir olayı anlatmak istedim.
Her zamanki gibi oğluşumla uyandık kahvaltımızı ettik sonra wc ihtiyacımızı giderdikten sonra bilgisayar karşısında oturmaya çekilmiştim bir ıslaklık hissettim fakat önemsemedim kilo aldığım için terledim dedim çünkü daha yeni wc gittim aradan 5 dakika geçti komple ısla ndım tabi bende panik havası hemen tekrar wc gittim dedimki suyum geldi berrak çünkü ve bol dr aradım anlattım durumu hemen gelmen lazım dedi ben ağlıya ağlıya gittim tabi neyse aldılar beni kontrol rahim açılmış mı diye suyuma baktılar meğerse su değil altıma yapmışım dr dediki her ne olursa olsun gelmen gerekli çünkü bası yaptığı için rahim bu tür şeyler olabiliyormuş ve ancak kontrolle durum anlaşılabiliyormuş çok şükür bebeğim sağlıklı ve iyiymiş bu hafta tekrar kontrolümüz var.
hepinize sağlıklı hamilelikler.
arada o tip ıslaklıklar bende de oluyo ter diyodum ben zıbın külotlu çorap falan terliyorumdur diyodum bende mi işiyorum ne yapıyorum tövbe Yarabbim bez mi bağlasak napsak
açlık 95i geçmesin tokluk 140ı geçmesin dedi bana doktorum
bende o kadar şey giymeden bile sırılsıklam oluyor bazen gün içinde 2 kere değiştiriyorum en az çamaşırımı. çok rahatsız oluyorum. bazen terliyorum hissediyorum ama bazen tuvalete gittikten sonra bile tekrar yapasım geliyor heh diyorum ıslaklığın sebebi bu işiyorum heralde:)
MADDE 104- (Yeniden düzenlenen madde: 25/02/2011 tarihli Mükerrer Resmi Gazete - 6111/106 md.)
A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.
B) Memura, eşinin doğum yapması hâlinde, isteği üzerine on gün babalık izni; kendisinin veya çocuğunun evlenmesi ya da eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana, baba ve kardeşinin ölümü hâllerinde isteği üzerine yedi gün izin verilir.
C) (A) ve (B) fıkralarında belirtilen hâller dışında, merkezde atamaya yetkili amir, ilde vali, ilçede kaymakam ve yurt dışında diplomatik misyon şefi tarafından, birim amirinin muvafakati ile bir yıl içinde toptan veya bölümler hâlinde, mazeretleri sebebiyle memurlara on gün izin verilebilir. Zaruret hâlinde öğretmenler hariç olmak üzere, aynı usûlle on gün daha mazeret izni verilebilir. Bu takdirde, ikinci kez verilen bu izin, yıllık izinden düşülür.
D) Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.
E) Yıllık izin ve mazeret izinleri sırasında fiili çalışmaya bağlı her türlü ödemeler hariç malî haklar ile sosyal yardımlara dokunulmaz.
valla canım yasa bu, bu hali torba yasadan sonraki hali, dediğim gibi doktor belki rapor veririm anlamında falan demiştir yıllık 40 gün rapor hakkımız var ya görüyorum ben kişiler onu kullanıyo yıllık izni kullanıyo heyet raporu alıyo bedavadan maaş yani anladın mı, arada sırada vali ya da kaymakamlar bu raporları kurula sevk ediyolar onun dışında bi denetim yok, istersen sende rapor alırsın ama şu var ne kadar rapor alırsan doğum sonrası 2 sene ücretsiz izninden o kadar gün çıkıyo, örneğin 3 ay rapor mu aldın ücretsiz izin 21 aya düşüyo, aksi olsa doktor eşleri ya da doktor tanıdığı olanlar 1-2 sene boyu heyet raporu alır peşinede ücretsizi yapıştırır çocuğu okula başlayana kadar gelmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?