Benim ablamın bebeği olduğunda benim yaşım küçüktü tam net hatırlamıyorum herşeyi ama artık bezden kaynaklı mı başka bişeyden mi orasını bilmiyorum pişiklerini azaltamamışlarsı, kremler pek işe yaramamıştı annemde saf zeytinyağı el yapımı ondan sürdü her alt değiştirme sonrasında kısa sürese düzelmişti, bende işe yaradığına şahit olmuştum.
Hayırlı olsun tatlım, güzel günlerde kullanın
Oo çok güzell yap, bitir herşeyini :) bu arada oğullarımız adaş mı olacak ne :))
Allır canım benim en kısa sürede kendini toplar inşallahh
Yuruyorm cnm
100ler tolere ediliyorsa bizi bos yere niye kadiyorlar ya ufff
Cnm Allah tez zmnda kavustursun ins sizi
canım çook geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin inş biran önce tümüyle kucağına alırsın yavrunu..
aynı durumdayız canım bende uyuyamıyorum uzun zamandır bebişlerimiz bizi uykusuz gecelere alıştırıyor sanırımya kızlar aranızda uyku sorunu yaşayan var mı ben uyuyamıyorum sağada dönsem solada dönsem nefes lamıyorum deliricem artık
Insallah bakalim bekliyoruz...
Günaydınnnnn güzel annelerrrrrrr
Şu ocak ayı bitse artık diyorumm...
Şubat annelerinin yarısı ocakta doğurmuş :) neredeyse....
Şubat gelince mart annleri doğurur....
Eeee sonra sıra bizde......
ya kızlar aranızda uyku sorunu yaşayan var mı ben uyuyamıyorum sağada dönsem solada dönsem nefes lamıyorum deliricem artık
günaydın kızlar
birşey soracağım başka sitelerden ürün aldığımda tc numarası istemiyordu miniço da istiyor şaşırdım bende güvenip hala ürünlerin siparişini veremedim miniço dan alışveriş yapan bir arkadaşımız vardı sen vermişmiydin tc güvenemiyorum ya tc vermeye mecbur değiliz ki
(y)
kızlar buda benim meleğimin ikramlık şeker kutusu
bu ilk haliEki Görüntüle 952172
buda stikerıEki Görüntüle 952173
buda yapım aşaması Eki Görüntüle 952174
buda son hali Eki Görüntüle 952175
içinede badem şekerlerimizi ve lokumumuzu koydukmu tamamdır
aynı durumdayız canım bende uyuyamıyorum uzun zamandır bebişlerimiz bizi uykusuz gecelere alıştırıyor sanırım
canım oğlunun güzel haberlerini bekliyoruz iyi olacak inşallah
Günaydınnnnn güzel annelerrrrrrr
Şu ocak ayı bitse artık diyorumm...
Şubat annelerinin yarısı ocakta doğurmuş :) neredeyse....
Şubat gelince mart annleri doğurur....
Eeee sonra sıra bizde......
Bübchen Bebek Nemlendirici Süt 200ml
Bübchen Hassas Ciltler için Bebek Şampuanı 200ml.
Mustela Vitamin Barrier Cream Tube Pişik Önleyici Krem
bunları aldım, pudrayı önermiyolarmış mustelanın pişik kremide daha etkiliymiş 57 liraya mal oldu inşallah memnun kalırım
az oncekı lısten farklıydı sankı yukarlarda okuduğum ben kremı ve şampuanı sebamed aldım banyo kopuğu falan almadım onuda mustela almayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?