2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Insallah bakalim bekliyoruz...

ya kızlar aranızda uyku sorunu yaşayan var mı ben uyuyamıyorum sağada dönsem solada dönsem nefes lamıyorum deliricem artık
aynı durumdayız canım bende uyuyamıyorum uzun zamandır bebişlerimiz bizi uykusuz gecelere alıştırıyor sanırım
Insallah bakalim bekliyoruz...

canım oğlunun güzel haberlerini bekliyoruz iyi olacak inşallah

Günaydınnnnn güzel annelerrrrrrr
Şu ocak ayı bitse artık diyorumm...
Şubat annelerinin yarısı ocakta doğurmuş :) neredeyse....
Şubat gelince mart annleri doğurur....
Eeee sonra sıra bizde......

Bugun itibariyle 31+0 olduk :) buyuyoruzzzz

Benim bi sorum var kizlar, dun aksam annecigim geldi. Hep diyodum, amcamin gelininden istemistik kullandigi kiyafetleri biz yollasin diye, annem bir valiz bebis kiyafeti getirmis, aksam aksam hepsine tek tek baktim. Hepsi cok cici, fakat ama lakin hemen hepsi lekeli. Ozellikle boyun kisminda bayaa buyuk sari lekeler var geceden beri dert oldu bana, nasil cikcak o leker. Gelinimiz oyle pis filan degildir, nette bakindim da bebek lekeleri hakikaten cikmasi zor lekelermis. Bbi onerisi olan var mi? Ben onlari nasil cikarabilirim??

Gunaydinnn :) sira bize geliyoooo desene valizleri hazir edip bi kenara koymak lazim. Nolur nolmazzz

Güneşli bir sabahtan herkese günaydın:107: Sabaha kadar 40 tane rüya görüp, uyanınca "kimim ben, neredeyim, bugün günlerden ne" moduna girmeye başladım. Yediğim onca ceviz ve balıktan sonra, dimağım aydınlandı; yeni bir farkındalık düzeyindeyim diye caka satarken aşırı yüklendiğim beyin hücrelerim kısa devre mi yaptı nedir

ya kızlar aranızda uyku sorunu yaşayan var mı ben uyuyamıyorum sağada dönsem solada dönsem nefes lamıyorum deliricem artık

Ben uykum tam gelmeden yatağa girme gafletinde bulunursam yaşıyorum aynı sorunu. Yorgunsam birkaç dakikada sızıp kalıyorum zaten. Bebeğin makat gelişli olduğundan mı nefes alamıyorsun?

Bübchen Bebek Nemlendirici Süt 200ml
Bübchen Bebek Pudrası (Nem Önleyici) 100gr
Bübchen Pişik Önleyici krem 100ml.
Bübchen Hassas Ciltler için Bebek Şampuanı 200ml.

Kızlar ben set olarak değilde şu şekilde almak istiyorum buna bide sünger ekledim mi tamamdır setler beni tam olarak tatmin etmedi gerekli gördüklerimi ben ekledim 62 liraya geldi kargo ile birlikte sizce nasıl, alınacak olsa el kremi yüz kremi parfüm bile var ama bence temelde lazım olanlar bunlar mustela içinde bakıcam bakalım o ne kadar tutucak

günaydın kızlar
birşey soracağım başka sitelerden ürün aldığımda tc numarası istemiyordu miniço da istiyor şaşırdım bende güvenip hala ürünlerin siparişini veremedim miniço dan alışveriş yapan bir arkadaşımız vardı sen vermişmiydin tc güvenemiyorum ya tc vermeye mecbur değiliz ki

(y)

miniçodan hiç alışveriş yapmadım kuzum

günaydın kızlar, yeni bir güne başlamış bulunmaktayız :) bende azcık azcık kaçırıyorum valla altıma napcaz böle bilemedim! hergün daha zor oluyo benim için işe gelmek, dayanabildiğim kadar dayanmam lazım.

Günaydın güzel anneler

Sizde uyku sorunu var mı?Ben hiç bir şikayetim olmamasına rağmen gece 2-3 defa uyanıyorum.Sanırım bünye uykusuz gecelere şimdiden alıştırıyor kendini

Bübchen Bebek Nemlendirici Süt 200ml
Bübchen Hassas Ciltler için Bebek Şampuanı 200ml.
Mustela Vitamin Barrier Cream Tube Pişik Önleyici Krem

bunları aldım, pudrayı önermiyolarmış mustelanın pişik kremide daha etkiliymiş 57 liraya mal oldu inşallah memnun kalırım

aynen oyle benım doğum nısanın 22 sı gorunuyor benım sarkmaz muhtemelen marta ama nısan bası olanlar kayabılır

uyku konusunda sıkıntı yaşamıyorum ilk zamanlar oğlum çok hareketli olduğundan ve benimde uykum hafif olduğundan her kıpırtıya uyanıyodum ama alıştım şimdi isterse trampet çalsın uyanmıyorum

az oncekı lısten farklıydı sankı yukarlarda okuduğum ben kremı ve şampuanı sebamed aldım banyo kopuğu falan almadım onuda mustela almayı düşünüyorum bıde bu nemlendırıcı sut ıyı bıseymı kullanılıyormu sureklı yağlar falan

Son düzenleme:
az oncekı lısten farklıydı sankı yukarlarda okuduğum ben kremı ve şampuanı sebamed aldım banyo kopuğu falan almadım onuda mustela almayı dusunuyorum

evet canım farklıydı tamamı bübchendi ve bebek pudrasıda vardı lakin pudrayı sağlıklı bulmuyomuş uzmanlar onun yerine gerekirse mısır nişastası kullanın demişler, bide pişik kremi olarak mustela daha etkiliymiş listeyi modifiye ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…