2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok uygunmuş hangi siteden baktın tatlım?

dermoeczanem diye bi site canım daha öncede yüz temizleme ürünlerimi ordan almıştım memnundum nitekim kargoya verilmiş bile

bakım setlerini iyi günlerde kullanın arkadaşlar bende bu cuma dr gidiyorum bakalım ne dicek 15 günde bir gel diyecek mi :)

canım bende şeker olduğu için demiş olabilir 15 günde bir diye

az önce doktordan geldim bebeğimin boyu 38 cm kilosu da 1230 gram suyu yeterli yerleşimi de güzel dedi baş aşağı doğum pozisyonunda duruyomuş, lakin fotoğraf vermedi bu defa

ben maltofer ve decavit kullanıyorum magnezyum yazmadı doktor şükür ağrım ya da kramp sorunum yok maden suyu iç dedi

Ben 1. Normal digurdum. Ama 2800 gr bir bebek. Cok hizli bir dogumdu 2 saat surdu falan. Bunu simdiki dr soyleyince "ooo 2800 bebek dogurmakta ne var 3500 olsa gorurdin seni oldu" senin anlayacagin daha 1. Dk n. Dogumun cok zor olduguna inandiriliyorsun. Sonra da bir suru komplikasyondan bahsediliyor. Kisaca sezeryan ameliyat degilde bir dogum secenegi olarak onune konuyor. Benim dr ozel sezeyana da normal doguma da ayni pararyi istiyor. Soyle diyeyim istanbuldaki en bilinen hastanelerinden daha cok para. Normal dogum zorlarina gidiyor yani.

ne olursa olsun ben sezeryan istiyorum çünkü normal doğuma hem cesaretim yok hemde ileri düzey bi panik atak hastasıyım gebelikle birlikte ilaçlarımıda alamadığımdan arada ani fealaşmalarım oluyo riske edemem o an nefes alamıyorum ki ıkınayım

Canım tatlı tatlı şeyler çekiyor
Kek yaptım yedik bitti.
Kesmedi yinee =)
Ne etsem acep

sen o zamn kan ılacı fln kllnmıyrmusuncnm ?? ne kdrlık hmılesın

27 haftalık. ama kan değerlerim çok yuksek çıktı gecen hafta bakıldı. demir depolarım neredeyse ust sınır hamile kalmadan önce de iyiydi ama hamilelikte de dusmemiş. ama çok fena besleniyorum. et, sut, balık, yumurta iki insan kadar yiyorumdur heralde. o yuzden 11 kg aldım magnezyumu bilmiyorum daha bişi demedi benim dr.

senin özel bir durumun var. örneğin ablam öylesine 37. haftada kontrole gittiğinde nst bağlandı. hemşire "ısrarla hissetmedin mi hissetmedin mi" diyor, dr kontrol etti 3 cm açıklık saat 3 falandı engeç geceye doğurursun dedi dr. ablam "ben istemem" değip sezeryan yaptırdı örneğin. muhtemelen azcık ağrı ile atlatacaktı doğumu. ama ablam o kadar korkutmuştu ki n. doğumdan hiç dusunmedi dahi.

Selamlar. Ben de elevit ve maltofer kullaniyorum. Kramp filan yok henuz ama bacaklarim uyusuyo. Ozellikle oturur ya da uzanir pozisyondan hareket haline gectigim zamanlarda sag bacagim yukardan uyusuyo, resmen kursun gibi oluo. Yuruyemiyorum. Doktoruma sorcam

dermoeczanem diye bi site canım daha öncede yüz temizleme ürünlerimi ordan almıştım memnundum nitekim kargoya verilmiş bile

canım bende şeker olduğu için demiş olabilir 15 günde bir diye

Ben de o siteyi kullanıyorum sürekli.... Şampuanlarımızı gödermişler bugün

normal doğumdan çok korkuyorum epiduraldede tam ıkınma olmadığı için vakumla çekme durumu varmış. sezeryana karar vermek üzerediydimki sezeryan videosu ızledım izlemez olaydım sakın izlemeyın bayılıyordum neredeyse nasıl iylişir o ya kat kat kesiyolar ama bu bbek bi şekilde çıkacak orda kalcak hali yok allah yardımcımız olsun

bebişime maşallah deyin teyzeleri. doktor teyzesini kendine hayran bıraktı oğluşum. ayaklarını ağzına götürüyordu. çok şükür gittiğimiz tıp fakültesi doçenti bebeğin gayet sağlıklı olduğunu endişe etmememin gerektiğini söyledi. testin pozitif çıkma nedeni 8.haftada yaptığım uyuşmazlık iğnesinin olduğunu söyledi. kalp ekosunu falan çekti. herşeyini inceledi.sadece iri bir bebek olacak dedi. çok saçlı bir bebek olacak dedi. elleri ayakları falan çok güzeldi. makine çok güzeldi o nedenle parmaklarını falan çok net gördük.parmakları uzundu oğlumunayaklarını emmesi çok komikti. şükürler olsun

kac çıkıyor senın açlık benım 98-102 cıktı genelde dr da tamam o kadar olur dedı ınsulune gerek yok dedı
92-101 benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…