- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
çok uygunmuş hangi siteden baktın tatlım?
bakım setlerini iyi günlerde kullanın arkadaşlar bende bu cuma dr gidiyorum bakalım ne dicek 15 günde bir gel diyecek mi :)
elevit ve omega 3-950 lik o kadar.
slm cnm ben decavit, coraspin ve ferra sanol kullanıyorum
maşallah sana ve bebişineaz önce doktordan geldim bebeğimin boyu 38 cm kilosu da 1230 gram suyu yeterli yerleşimi de güzel dedi baş aşağı doğum pozisyonunda duruyomuş, lakin fotoğraf vermedi bu defa
maşallah sana ve bebişine
benimki daha hiç yüzünü göstermedi(
valla kizlar ben zorunlu normal dogum yapacagim icin cok arastirdim-eskiden karilar catir catir doguruomus ama son yillarda dogum ticarete döndugu icin böyle seyler ortaya cikmis diye dusunuorum-mudahale senin dedigin durumlarda kullanilmali-ki onlar da biliolar aslinda böyle durumlarda kullanilmasi gerektigini-esime söyluorum turkiyede dogum ne kadar pahaliymis meger diorum-kizlarin yazdiklarini söyluorum iste oda fiyati fotograf fiyati normal dogum sezeryan fiyati bla bla iste hepsi su fiyata gelio demis bak bi diorum-adamin bana dedigi hayirdir otele tatile mi gidioz olduburda normal dogumdan sonra bi sikintin yoksa 4 saat sonra taburcu oluomussun da =) o yuzden sizi de bilgilendircem sorduktan sonra cunku normal dogumu cok isteyen kadinlar hep doktor maduru oluolar yazik bosu bosuna ameliyat olmak zorunda kaliolar sirf ticaret piyasasi icin yanii uzuluorum-ama sezeryn olmak isteyen insanlara saygim sonsuz onlara bisey diyemem
sen o zamn kan ılacı fln kllnmıyrmusuncnm ?? ne kdrlık hmılesın
az önce doktordan geldim bebeğimin boyu 38 cm kilosu da 1230 gram suyu yeterli yerleşimi de güzel dedi baş aşağı doğum pozisyonunda duruyomuş, lakin fotoğraf vermedi bu defa
senin özel bir durumun var. örneğin ablam öylesine 37. haftada kontrole gittiğinde nst bağlandı. hemşire "ısrarla hissetmedin mi hissetmedin mi" diyor, dr kontrol etti 3 cm açıklık saat 3 falandı engeç geceye doğurursun dedi dr. ablam "ben istemem" değip sezeryan yaptırdı örneğin. muhtemelen azcık ağrı ile atlatacaktı doğumu. ama ablam o kadar korkutmuştu ki n. doğumdan hiç dusunmedi dahi.ne olursa olsun ben sezeryan istiyorum çünkü normal doğuma hem cesaretim yok hemde ileri düzey bi panik atak hastasıyım gebelikle birlikte ilaçlarımıda alamadığımdan arada ani fealaşmalarım oluyo riske edemem o an nefes alamıyorum ki ıkınayım
dermoeczanem diye bi site canım daha öncede yüz temizleme ürünlerimi ordan almıştım memnundum nitekim kargoya verilmiş bile
canım bende şeker olduğu için demiş olabilir 15 günde bir diye
az önce doktordan geldim bebeğimin boyu 38 cm kilosu da 1230 gram suyu yeterli yerleşimi de güzel dedi baş aşağı doğum pozisyonunda duruyomuş, lakin fotoğraf vermedi bu defa
92-101 benim dekac çıkıyor senın açlık benım 98-102 cıktı genelde dr da tamam o kadar olur dedı ınsulune gerek yok dedı
Bübchen Bebek Nemlendirici Süt 200ml
Bübchen Bebek Pudrası (Nem Önleyici) 100gr
Bübchen Pişik Önleyici krem 100ml.
Bübchen Hassas Ciltler için Bebek Şampuanı 200ml.
Kızlar ben set olarak değilde şu şekilde almak istiyorum buna bide sünger ekledim mi tamamdır setler beni tam olarak tatmin etmedi gerekli gördüklerimi ben ekledim 62 liraya geldi kargo ile birlikte sizce nasıl, alınacak olsa el kremi yüz kremi parfüm bile var ama bence temelde lazım olanlar bunlar mustela içinde bakıcam bakalım o ne kadar tutucak
Bübchen Bebek Nemlendirici Süt 200ml
Bübchen Hassas Ciltler için Bebek Şampuanı 200ml.
Mustela Vitamin Barrier Cream Tube Pişik Önleyici Krem
Evet cnm pudra alma diyecektim ben de
bunları aldım, pudrayı önermiyolarmış mustelanın pişik kremide daha etkiliymiş 57 liraya mal oldu inşallah memnun kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?