2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

maşallah oğluşuna ...sağlıkla dünyaya getirmek nasip olsun inşallah

kızlar 3 gündür göğüs kafesimde ağrı var...neden acaba..? sizdede oluyomu...? öksürüktende hala kurtulamadım öksürük nedeni ile ağrıyo olabilirmi yoksa bebektenmidir ? :18: :44:

maşallah Allah nazarlardan saklasın

maşallah canım bebişine, biz de gittik bugün dr. kontrolümüze ama benim oğluşum göstermedi yüzünü, elleriyle örttü biz görmeyelim diye.......

az önce doktordan geldim bebeğimin boyu 38 cm kilosu da 1230 gram suyu yeterli yerleşimi de güzel dedi baş aşağı doğum pozisyonunda duruyomuş, lakin fotoğraf vermedi bu defa

Gözünüz aydın, maşallah bebişlerinize

kizlaarrrr ben bu aralar butun gunumu yusufla geciriyorum :18::18::18:
yusuf yusuf :18:

dogum heyecani sardi gun yaklastikca

Allah iyiliğini versin gülüm, korktum ilk mesajını görünce. İkinci hem rahatlattı hem güldürdü. Erken değil mi daha?

Daha zaman var aslında gidebilirsem gidip alacağım.
İçimde kalmasın dediğiniz gibi =)

Canın ne istiyorsa, gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap gülüm. Hayırlı olsun şimdiden:107:

slm arkdslar bn 31. haftaya gırdım. magnezyum vitamın ve kan hapı kullnıyrum szlerde neler kullndgınızı pylsrmısınız?

Oligofer fol ve magvital kullanıyorum, birkaç güdür progestan da alıyorum ayrıca; doktor kasılmalara iyi gelir dedi ama henüz bir faydasını göremedim:107:

Canım tatlı tatlı şeyler çekiyor
Kek yaptım yedik bitti.
Kesmedi yinee =)
Ne etsem acep

Helva yapar mısın, bol cevizli ve antep fıstıklı... Bana da yolla

Gözün aydın, maşallah tosununa annesi

maşallah canım bebişine, biz de gittik bugün dr. kontrolümüze ama benim oğluşum göstermedi yüzünü, elleriyle örttü biz görmeyelim diye.......

bizimkide göstermedi önce teyzesi. :)) elleriyle değil ayaklarıyla kapatmıştı yüzünü. ayakları yüzündeydi ayak parmaklarına ulaşmaya çalışıyordu. sonra elleriyle kapadı yüzünü. kıpır kıpır maşallah. doktor çekeceğiniz var hiç durmuyor dedi. benden kaçışın yok çekeceğim yüzünü dedi biraz karnımı salladı doktor. sonradanda tam açıldı bir sürü poz verdi bize. ama kontrol bittiğindede ayaklarını ağzına almakla meşguldü. videoya çekti görüntülerinin cdsini verdi

slm arkdslar bn 31. haftaya gırdım. magnezyum vitamın ve kan hapı kullnıyrum szlerde neler kullndgınızı pylsrmısınız?

ben sabahları tiroid için levotiron, öğleyin elevit, akşam yemekten önce gyno ferro içiyorum. magnezyumu doktorum kasılma hissedersen içi dedi onu içmiyorum artık...

Canım tatlı tatlı şeyler çekiyor
Kek yaptım yedik bitti.
Kesmedi yinee =)
Ne etsem acep

benim de sürekli tatlı şeyler çekiyor canım. nestlenin ekmeğe sürülen çikolatasına dadandım bu aralar. bir iki kaşıkla başlıyorum sonrası geliyor...

maşallah cnm ya çok tatlı gözüküyor bebeğin

ınsan en ıyı kendını bılır canım tabıkı neden kendını rıske atasın sıkıntıya sokasın

Kızlar bebek şekerlerini hallettiniz.
Bebek çikolatalarını da...
Çok erken değil mi?
Hastanede mi dağıtacaksınız.
40'ı çıktığında mı =)
Beni de aydınların.

az önce doktordan geldim bebeğimin boyu 38 cm kilosu da 1230 gram suyu yeterli yerleşimi de güzel dedi baş aşağı doğum pozisyonunda duruyomuş, lakin fotoğraf vermedi bu defa

tam olarak kac haftalık canım bende 32.haftayamı sarkıtsam kontrolumu hemde raporumu alsam dıyorum masallahh senınkınedeee annesi

tam olarak kac haftalık canım bende 32.haftayamı sarkıtsam kontrolumu hemde raporumu alsam dıyorum masallahh senınkınedeee annesi

şu an 28 haftalık canım 2 haftada bir gidicem artık, 14 şubatta ve 28 şubatta gidicem ki 28 şubat zaten 32.haftamın sonu raporumu alıcam uçağa binebilir raporumu alıcam 1 marttada Ankaradayım kısmetse

hee aynen dedigin gibi bir de korkutuolar =) yaa ben ebeme sormaya korkuorum su var mi bu var mi bu olacak mi diye tuhaf tuhaf bakio niye olsun ki der gibi hele ki oda suslemelerini söylesem krize girer kesin kadin ama ben de isterdim imkanim olsaydi degisik hevesler guzel seyler yaa adi ustunde normal olan normal dogum bu yuzden zorunda olmasam da normal isterdim zatiii ve sezeryan olursam da mecbur kalirsam uzulurum dogrusu cok hazirim dogurmaya allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

Çikolatalık iş değil benim ki =)
Üşenmesem bu saatte un helvası yapıcam =)

Maşallah oğluşuna canım benim

Maşallah canım bebişine.gözün aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…