Kızlar bebek şekerlerini hallettiniz.
Bebek çikolatalarını da...
Çok erken değil mi?
Hastanede mi dağıtacaksınız.
40'ı çıktığında mı =)
Beni de aydınların.
hangi siteden alacaksın tatlım ben de ondan almayı düşünüyorum
canım kusura bakma ya baktım bakmam mı hatta çok teşekkür ettim saana ....... ama demekki yazamadım.. mesai saatlerindede giremiyorum ya çok yazamıyorum zaten .. kusura bakma.. tekrar teşekkür ederim.. bakıyorum hala ya .. benim bi gecelikle sabahlığım var onlara uygun olsunki birdaha sabahlık almayım diyorum.. bakalım..
Canım ben daha bir şey yapmadım ama hem hastanede hem de 40 mevlüdünde dağıtmayı düşünüyorum.çikolataları doğumdan kısa süre önce alırım.erken alırsam eşim hepsini yer
Maasallah yavrunaEki Görüntüle 953230 Eki Görüntüle 953231
bebişime maşallah deyin teyzeleri. doktor teyzesini kendine hayran bıraktı oğluşum. ayaklarını ağzına götürüyordu. çok şükür gittiğimiz tıp fakültesi doçenti bebeğin gayet sağlıklı olduğunu endişe etmememin gerektiğini söyledi. testin pozitif çıkma nedeni 8.haftada yaptığım uyuşmazlık iğnesinin olduğunu söyledi. kalp ekosunu falan çekti. herşeyini inceledi.sadece iri bir bebek olacak dedi. çok saçlı bir bebek olacak dedi. elleri ayakları falan çok güzeldi. makine çok güzeldi o nedenle parmaklarını falan çok net gördük.parmakları uzundu oğlumunayaklarını emmesi çok komikti. şükürler olsun
Esmerim yaptigin is mi diyetteyiz biz amaÇikolatalık iş değil benim ki =)
Üşenmesem bu saatte un helvası yapıcam =)
:)Canım ben daha bir şey yapmadım ama hem hastanede hem de 40 mevlüdünde dağıtmayı düşünüyorum.çikolataları doğumdan kısa süre önce alırım.erken alırsam eşim hepsini yer
kızlar yaaa kafama takılan birşey var, annemle ben farklı şehirlerdeyiz. inş doğumda yanımda olacak 20-25 gün kadar bende kalacak. fakat daha sonra gitmek zorunda
bu mevlüt olayı illa kırkı çıkınca mı yapılır, annem gidince yanımda kimse kalmicak o zaman da nerden baksan en kötü 20-30 kişi gelecek onlarla tek başıma uğraşamam gibi bi de bebiş olcak..
napsam ki acaba?? annem gitmeden 20-25 günlükken okutsam mı??
fikirlerinizi bekliyorum güzeller ya
e-bebek sitesi ile yaşadığım sıkıntıyı yazmıştım daha önce, gene yazayımda benden başkası gaflete düşmesin, 1 ya da 1.5 ay önce ıslak mendil almıştım o sitden 12li bi set 40 küsür liraydı, kredi kartımdan para çekildiği halde sitede bi türlü görünmedi sipariş, siteye yazdım onlarda siparişiniz yok dediler nasıl olur kartımdan çekilmiş dedikçe yok deyip durdular, şikayet var sitesindede aynı benim durumumda olan bi beyin yorumunu okudum site yetkilileri cevap olarak şunu demişler o beye: kredi kartından çekildiğine dair görüntüyü bize yollayın paranızı iade edelim, bunu okuyunca ben kart ekstremin görüntüsünü site yetkililerini ulaştırdım kabak gibi ortadaydı yani, buna rağmen ne bir haber ne bir ses çıktı paramda iade edilmedi ürünler de gelmedi tabi ki, iyiki dedim yanılıpta bebek arabası ya da pahada fazla bi ürün almamışım
valla öyle yapıcam galiba, çünkü tek başıma çok zor olacak gibiokutabilirsin bence neticede duadır hayırdır ha 40.gün ha 25.gün, gönül ister ki herşey usulüne göre olsun ama şartlar seni zorlıcaksa neden olmasın
netten birşey alırken hep tedirgin oluyorum nedense güvenemiyorum yaa
dediğin gibi cnm iyi ki pahalı bişiy almamışsın.. bana da olmuştu 15 gün de iade ettiler bu site ama herhalde 10-15 kere telefonda ve yazılı görüşme yapmışımdır. sinir oldum yaa..
valla öyle yapıcam galiba, çünkü tek başıma çok zor olacak gibi
Allah kabul etsin cümlemizinkini
sen mgnezyum kllnmıyrsn o zmn cnm? coraspin ne işe yapıyor pkı?ayrıca kc hftalıksın?
az önce doktordan geldim bebeğimin boyu 38 cm kilosu da 1230 gram suyu yeterli yerleşimi de güzel dedi baş aşağı doğum pozisyonunda duruyomuş, lakin fotoğraf vermedi bu defa
Eki Görüntüle 953230 Eki Görüntüle 953231
bebişime maşallah deyin teyzeleri. doktor teyzesini kendine hayran bıraktı oğluşum. ayaklarını ağzına götürüyordu. çok şükür gittiğimiz tıp fakültesi doçenti bebeğin gayet sağlıklı olduğunu endişe etmememin gerektiğini söyledi. testin pozitif çıkma nedeni 8.haftada yaptığım uyuşmazlık iğnesinin olduğunu söyledi. kalp ekosunu falan çekti. herşeyini inceledi.sadece iri bir bebek olacak dedi. çok saçlı bir bebek olacak dedi. elleri ayakları falan çok güzeldi. makine çok güzeldi o nedenle parmaklarını falan çok net gördük.parmakları uzundu oğlumunayaklarını emmesi çok komikti. şükürler olsun
masallah sanada nasip olur insNormal doğum yaptı canım.Hem de kendi sancısıyla ve 0 dikişliHep dua ediyorum.Ablamın doğumu gibi doğumum olsun diye.Avatarımdaki bebek de onun oğlu.
ne olursa olsun ben sezeryan istiyorum çünkü normal doğuma hem cesaretim yok hemde ileri düzey bi panik atak hastasıyım gebelikle birlikte ilaçlarımıda alamadığımdan arada ani fealaşmalarım oluyo riske edemem o an nefes alamıyorum ki ıkınayım
kızlar yaaa kafama takılan birşey var, annemle ben farklı şehirlerdeyiz. inş doğumda yanımda olacak 20-25 gün kadar bende kalacak. fakat daha sonra gitmek zorunda
bu mevlüt olayı illa kırkı çıkınca mı yapılır, annem gidince yanımda kimse kalmicak o zaman da nerden baksan en kötü 20-30 kişi gelecek onlarla tek başıma uğraşamam gibi bi de bebiş olcak..
e-bebek sitesi ile yaşadığım sıkıntıyı yazmıştım daha önce, gene yazayımda benden başkası gaflete düşmesin, 1 ya da 1.5 ay önce ıslak mendil almıştım o sitden 12li bi set 40 küsür liraydı, kredi kartımdan para çekildiği halde sitede bi türlü görünmedi sipariş, siteye yazdım onlarda siparişiniz yok dediler nasıl olur kartımdan çekilmiş dedikçe yok deyip durdular, şikayet var sitesindede aynı benim durumumda olan bi beyin yorumunu okudum site yetkilileri cevap olarak şunu demişler o beye: kredi kartından çekildiğine dair görüntüyü bize yollayın paranızı iade edelim, bunu okuyunca ben kart ekstremin görüntüsünü site yetkililerini ulaştırdım kabak gibi ortadaydı yani, buna rağmen ne bir haber ne bir ses çıktı paramda iade edilmedi ürünler de gelmedi tabi ki, iyiki dedim yanılıpta bebek arabası ya da pahada fazla bi ürün almamışım
kuzumm görüşemedik bayadır şekermi cıktı ya anlamadım cok yazı var geri dön dön bitiremiyorum :)))
eğer öyleyse dikkat et kendine canım benim
mustela nın cok begenılıyor pişik kremi şampuanı vs ben burts bees alacagım ondan cok memnun arkadasım var pişik kremide 2 tane alayım dıyorum ne olur ne olmaz mustela ve sudocream
uyarın için teşekkürler cnm bende de şimdi e-bebek sitesi açıktı bakıyordum hemen kapattım madem ki güvenilir değil almayacağım ürünlerine de bakmayayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?