2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar bebek şekerlerini hallettiniz.
Bebek çikolatalarını da...
Çok erken değil mi?
Hastanede mi dağıtacaksınız.
40'ı çıktığında mı =)
Beni de aydınların.

Canım ben daha bir şey yapmadım ama hem hastanede hem de 40 mevlüdünde dağıtmayı düşünüyorum.çikolataları doğumdan kısa süre önce alırım.erken alırsam eşim hepsini yer

hangi siteden alacaksın tatlım ben de ondan almayı düşünüyorum

canım ben bübchenin çantalı setini e bebekte dün 45 tl ye indirimde görmüştüm bugun almak için siteye girdim ama kaldırmışlar malesef alamadım bende butik bebeden dalin kampanyasından organik bebek şampuanı, organik pişik kremi ve göbek bakım seti aldım belki seninde ilgini çeker bi bak istersen organik olduğu için içinde paraben alkol parfum katkı maddesi yok diyor hasas ciltlere uyumluymuş onun için tercih ettim inş. memnun kalırım çünkü fiyatı dalinin diğer ürünlerine göre biraz yüksek ama mustela ve sebamded kadar pahalı değil bana göre mustela ve sebamed biraz pahalı geldi

bende cevap yazmayınca önemsemedin anladım canım rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Canım ben daha bir şey yapmadım ama hem hastanede hem de 40 mevlüdünde dağıtmayı düşünüyorum.çikolataları doğumdan kısa süre önce alırım.erken alırsam eşim hepsini yer

=))))
Bir de aynı böyle bir durum var değil mi?
Eşimde yer valla iyi hatırlattın...

Maasallah yavruna

Çikolatalık iş değil benim ki =)
Üşenmesem bu saatte un helvası yapıcam =)
Esmerim yaptigin is mi diyetteyiz biz ama

:)
Dogru isin bir de o boyutu var

kızlar yaaa kafama takılan birşey var, annemle ben farklı şehirlerdeyiz. inş doğumda yanımda olacak 20-25 gün kadar bende kalacak. fakat daha sonra gitmek zorunda
bu mevlüt olayı illa kırkı çıkınca mı yapılır, annem gidince yanımda kimse kalmicak o zaman da nerden baksan en kötü 20-30 kişi gelecek onlarla tek başıma uğraşamam gibi bi de bebiş olcak..

napsam ki acaba?? annem gitmeden 20-25 günlükken okutsam mı??

fikirlerinizi bekliyorum güzeller ya

e-bebek sitesi ile yaşadığım sıkıntıyı yazmıştım daha önce, gene yazayımda benden başkası gaflete düşmesin, 1 ya da 1.5 ay önce ıslak mendil almıştım o sitden 12li bi set 40 küsür liraydı, kredi kartımdan para çekildiği halde sitede bi türlü görünmedi sipariş, siteye yazdım onlarda siparişiniz yok dediler nasıl olur kartımdan çekilmiş dedikçe yok deyip durdular, şikayet var sitesindede aynı benim durumumda olan bi beyin yorumunu okudum site yetkilileri cevap olarak şunu demişler o beye: kredi kartından çekildiğine dair görüntüyü bize yollayın paranızı iade edelim, bunu okuyunca ben kart ekstremin görüntüsünü site yetkililerini ulaştırdım kabak gibi ortadaydı yani, buna rağmen ne bir haber ne bir ses çıktı paramda iade edilmedi ürünler de gelmedi tabi ki, iyiki dedim yanılıpta bebek arabası ya da pahada fazla bi ürün almamışım

okutabilirsin bence neticede duadır hayırdır ha 40.gün ha 25.gün, gönül ister ki herşey usulüne göre olsun ama şartlar seni zorlıcaksa neden olmasın

netten birşey alırken hep tedirgin oluyorum nedense güvenemiyorum yaa
dediğin gibi cnm iyi ki pahalı bişiy almamışsın.. bana da olmuştu 15 gün de iade ettiler bu site ama herhalde 10-15 kere telefonda ve yazılı görüşme yapmışımdır. sinir oldum yaa..

okutabilirsin bence neticede duadır hayırdır ha 40.gün ha 25.gün, gönül ister ki herşey usulüne göre olsun ama şartlar seni zorlıcaksa neden olmasın
valla öyle yapıcam galiba, çünkü tek başıma çok zor olacak gibi
Allah kabul etsin cümlemizinkini

ben doğuma Ankaraya gidicem kısmetse 40ı çıkana kadarda dönmem eşimde doğuma yakın gelecek tüm yıllık iznini kullanıcak, Batmana dönüncede çok yakın arkadaşlarımı çağırıp pide ayran tatlı şeklinde mevlüt yapıcam salatayı da evde hazır ettim mi tamamdır

sen mgnezyum kllnmıyrsn o zmn cnm? coraspin ne işe yapıyor pkı?ayrıca kc hftalıksın?

cuma kontrolüm var verirse magnezyum bilemem cnm ama şu ana kadar sadece bunları kullanıyorum. coraspin bildiğin aspirin ama küçüğü. Kan sulandırıcı benim bir tane kalp durması sonucu kaybım var kan pıhtılaşmasına karşı verdi ve hamileliğimin başından beri kullanıyorum 28 haftalık hamileyim cnm

maşallah oğluşuna sultancım ne güzel net çıkmış yüzünün tüm detayları belli

Senin için nasıl rahat edecekse, nasıl huzurlu olacaksan o yöntemle dünyaya getirmelisin bebeğini bence.Ben normal istiyorum ama illa normal olmalı ya da illa sezeryan olmalı gibi bir diretmenin anlamı yok,neticede milyonlarca insan normal doğum yapıyor yine milyonlarca insan sezeryanla doğum yapıyor ve sağlıklı bebekler dünyaya geliyor;herhangi bir komplikasyon olacaksa da bu -Allah korusun- normal doğum yapanların da sezeryan yapanların da başına gelebiliyor.Biz en içimizin rahat olacağı,istediğimiz yöntemi seçelim geriye kalan dua edip işimizi Allah'a bırakmak.Hiç öyle kendine sıkıntı yapma ,Allah en hayırlı en kolay şekilde doğum yapıp sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin hepimize canım

Günaydın güzeller:107:Annem gidiyor bugün, 2 hafta sonra geri gelecek;aşkım sınav için Ankara'ya gidiyor. Hastane çantamı da hazırladık, rahat rahat paşamı bekliyorum şimdi; darısı başınıza

Şartların ne vakit elveriyorsa okut gülüm. Benim bu şehirde kimsem yok. Oturur kendim okurum mesela:107: Bu arada akika kurbanı da var. Hemen kesmeyi düşünürseniz 7. gün en faziletlisi. O zaman da çağırabilirsin akraba-arkadaş vs. Hem okunur hem yakınlar ağırlanır

cnm ben nasipse yarı kırk denilen yani 20 günlükken mevlüt yapmayı düşünüyorum hatta ben kendimi iyi hissedersem daha erken bile olabilir bence sen nezaman istersen ozaman okutabilirsin.

uyarın için teşekkürler cnm bende de şimdi e-bebek sitesi açıktı bakıyordum hemen kapattım madem ki güvenilir değil almayacağım ürünlerine de bakmayayım dedim

ayy evet kuzum görüşemedik ne zamandır..
şeker çıkma şöyle kuzum ya yükleme yaptırdım sınır 140 yaa benim 141 çıktı..
ayyy valla herşeyde kafam allak bullak oluyo kuzum bi türlü karar veremiyorum net bi şekilde..

uyarın için teşekkürler cnm bende de şimdi e-bebek sitesi açıktı bakıyordum hemen kapattım madem ki güvenilir değil almayacağım ürünlerine de bakmayayım dedim

canım bende bu yorumu yaptıktan sonra açayım bakayım belki mesaj falan vardır günahlarını almıyım dedim ama yok adamlar arazi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…