aynen öyle canım paket gibi bağlıyoruz
canım ben ankaradayım bana 8 subat da gelecek kadın 120 tl anlaştık bakalım ıstersen sanada yönlerdiririm bana gelsın temız yapıyormu bır bakayım cam kapı avıze mutfak banyo tuvalet oturma odasının kolkuğu yapılacak
Ayy inşallah dediğin gibidir cnm agri sızı olmaz bi cihaz falanla mi diye merak ettim benim bu iki oluyo o bölgede bi çıkıntı meydana geliyor oncekinde önemsemedim şimdi de tatile çıktık dönünce ilk ış druma gitmek olcak
tamam canım sen bak beğenirsen bana da söyle çok mutlu olurum :)
kızlar gelene gidene http://www.cikolatasepeti.com/fotografli_cikolata/Default.aspx bu çok mu basit kaçar? yanına da şöyle mıknatıs filan dağıtsak ayrı olarak nazar ayetleri filan oluyor hani minik tabak içine mıknatıslı???[/QUOTE
canım siteye gıremedim malesef
selam kızlar
bebişlerimizin yatağını pamuklu mu yoksa yarı ortapedik yatak mı alsak karar veremedik sizler dne düşünüyosunuz bu konuda
ben yatağını yarı ortapedik aldım idaş dan kampayadan sepetdekı yatağıda pamuk
internette pamuk alınması gerekiyor diye birşeyler okudum ama net bir bilgiye rastlamadım... kemik gelişimi için sanırım çok fazla yumuşak olmaması gerekiyormuş bakalım doktorumuza da soracağım ama 2 hafta var kontrole gitmeme merak ediyorum odamızın siparişini filan verdik geriye yatağını örtülerini vs almakta
benım doktorumda tam ortapedik olmasın dedi o yuzden aldım sende güzel günlerde kullan canım
tamam canım söylerim muhakkak sende bana hatırlat
kızlar gelene gidene http://www.cikolatasepeti.com/fotografli_cikolata/Default.aspx bu çok mu basit kaçar? yanına da şöyle mıknatıs filan dağıtsak ayrı olarak nazar ayetleri filan oluyor hani minik tabak içine mıknatıslı???[/QUOTE
canım siteye gıremedim malesef
http://www.cikolatasepeti.com/fotografli_cikolata/Default.aspx
internette pamuk alınması gerekiyor diye birşeyler okudum ama net bir bilgiye rastlamadım... kemik gelişimi için sanırım çok fazla yumuşak olmaması gerekiyormuş bakalım doktorumuza da soracağım ama 2 hafta var kontrole gitmeme merak ediyorum odamızın siparişini filan verdik geriye yatağını örtülerini vs almakta
Ablan sezeryan mi olmuştu?
ayyy bende çok korkuyorum yaa, ağrı eşimde çok düşük benim, 11 haftada kanamam olmuştu alttanda bakmam lazım dedi, aklım gitti tir tir bacaklarım, popom titredi, sıcak bastı, terledim, duramadım görseniz, nese parça aldım dedi, oraya birşey yerleştirdi gibime geldi ama ne yaptı bilmiyorum, çatı denilen şeyy bundan zor olsa gerek
öyle cnm zor valla ben de çok kasıyorum kendimi. 37. 38. haftalarda yapılıyormuş çatı muayenesi öğrendiğim kadarıyla ona göre hazırlıklı gideriz o zaman:)
çatı genelde 37. hafta civarı yapılıyor ki onu da her doktor yapmıyor benimki şimdiden anatomin normal doğuma çok uygun dedi yapmaz heralde bana diye düşünüyorum o kadar da kafaya takılacak bir şey değil saniyeler süren kendini kasmazsan acı vermeyen bir şey imiş ben çok araştırdım şimdiden korkmayın gözünüzü korkutanlardan da uzak durun sonuçta normal doğum yapmayı düşünen insanlarız çatı muayenesi de neymiş hıh
bende bilmiyorum ki hangi doktor haklı hangisi haksız, kimi ne kadar bakılsada asıl dar mı geniş mi o doğum sancısı ve açılma ile ortaya çıkar diyormuş, hatta sezaryan yanlısı olanların bahanesi felan diyorlarmış ama hangi doktorun yaptığı doğru, aslı nedir, bende bilmiyorum, çevresinde doktor tanıdığı olan varsa yakını felan sorsa onlar daha samimi bilgi verirler sanırsam
Normal doğum yaptı canım.Hem de kendi sancısıyla ve 0 dikişliHep dua ediyorum.Ablamın doğumu gibi doğumum olsun diye.Avatarımdaki bebek de onun oğlu.
ben belis marina aldım yatağı uyku seti filan hepsi içinde odamızı da boyattık cuma da oda geliyor perde halı ve aydınlatma kalıyor geriye... önerileriniz var mı?
Normal doğum yaptı canım.Hem de kendi sancısıyla ve 0 dikişliHep dua ediyorum.Ablamın doğumu gibi doğumum olsun diye.Avatarımdaki bebek de onun oğlu.
slm arkdslar bn 31. haftaya gırdım. magnezyum vitamın ve kan hapı kullnıyrum szlerde neler kullndgınızı pylsrmısınız?
elevit ve omega 3-950 lik o kadar.slm arkdslar bn 31. haftaya gırdım. magnezyum vitamın ve kan hapı kullnıyrum szlerde neler kullndgınızı pylsrmısınız?
slm arkdslar bn 31. haftaya gırdım. magnezyum vitamın ve kan hapı kullnıyrum szlerde neler kullndgınızı pylsrmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?