2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım tülünü önden arkaya doğru sallandır ve ön kapıdan tekrar çıkardıktan sonra düğüm gibi bir birinden geçirip biri sağa biri sola yönelsin uçları arkadanda birleştirip fiyonk yapıp ön kısmındaki süsünüde silikon ile veya başak abişeyler yapıtırıp bu hale geliyo ben kınamda buna benzer yapmıştım

canım hanı paket bağlıyoruz ya pastane işi gibi öyle yapıp ortadakı süsüde iğneliyorsun

Valla dediğim gibi canım ben en çok muayeneden korkuyorum.Normalde alttan muayenede bile binbir şekle giriyorum heleki bunda nasıl yaparım bilmiyorum bayıltsınlar öyle yapsınlar

ayyy bende çok korkuyorum yaa, ağrı eşimde çok düşük benim, 11 haftada kanamam olmuştu alttanda bakmam lazım dedi, aklım gitti tir tir bacaklarım, popom titredi, sıcak bastı, terledim, duramadım görseniz, nese parça aldım dedi, oraya birşey yerleştirdi gibime geldi ama ne yaptı bilmiyorum, çatı denilen şeyy bundan zor olsa gerek

tatlım çok uyguna gelmiş fiyatı, ama internette kendi yaptıklarını satıyorlar tabi onlar biraz daha tuzlu seninkiler kadar uygun değil

canım hanı paket bağlıyoruz ya pastane işi gibi öyle yapıp ortadakı süsüde iğneliyorsun

alltan üstten geçirip yanlarıda alıp kurdele şeklinde bağlıyorsun o zaman başka bir özelliği var mı

öyle cnm zor valla ben de çok kasıyorum kendimi. 37. 38. haftalarda yapılıyormuş çatı muayenesi öğrendiğim kadarıyla ona göre hazırlıklı gideriz o zaman:)

Slm kızlar nasılsınız keyifler yerindedir umarım :) bizde sömestrn keyfini çıkarıyoruz Oglusumuzla 12 ye kadar süper bi uyku cektik sonra bahanesi ve halası bize çörek hazırlamış onlarla bi güzel kahvalti yaptik şimdi de takılıyoruz öyle :))) hamilelik şekeri çıkan arkadaşlar ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz merak ettim yani testten önce bi tuhaflık hissediyomuydunuz kendinizde ? Ben aşırı şişiyorum yürüyüş ve tatsız tuzsuz şeyleri azar azar yiyince geciyo ama şekerim düşük bile çıktı

bazı doktorlar yapmıyormuş, doğum anında belli oluyormuş, öyle diyorlarmış,

hmm öle mi. e doğum anında belli olursa çok geç kalınmış olmaz mı? benim yengem de hamileyken çatı muayenesi oldu doktor dar olduğunu söyleyince epidural sezaryenle bebeğini doğurdu.

Özendiğin şeyleri yap bence.sonra içinde kalmasın keşke yapsaydım diye.ben de magnet yaptırmayı düşünüyorum mesela.

tatlım git şekerleme ve ürünleri satan yerlere bütün modelleri görünce deli gibi olacaksın hepsini almak isteyeceksin ona göre karar verirsin, ablana bakma sen içinde kalmasın sonra keşke deme

Daha zaman var aslında gidebilirsem gidip alacağım.
İçimde kalmasın dediğiniz gibi =)

Çatı muayeneleri başladı mi kızlar lütfen bilgi verin ben cuma veya cts gitmeyi düşünüyorum o zaman şikayetlerime göre yapılacağını düşünüyorum şimdiden bilmem de fayda var

Kızlar çatı muayenesi doktordan doktora değişiyor.Dün ablamla konuştum.Ona doğuma kadar çatı muayenesi yapmamışlar.Suyu gelip hastaneye gidince yapmışlar.Bazıları ise 37. haftadan sonra yapıyor.Doktorumuza sormakta fayda var.

Çatı muayeneleri başladı mi kızlar lütfen bilgi verin ben cuma veya cts gitmeyi düşünüyorum o zaman şikayetlerime göre yapılacağını düşünüyorum şimdiden bilmem de fayda var

çatı genelde 37. hafta civarı yapılıyor ki onu da her doktor yapmıyor benimki şimdiden anatomin normal doğuma çok uygun dedi yapmaz heralde bana diye düşünüyorum o kadar da kafaya takılacak bir şey değil saniyeler süren kendini kasmazsan acı vermeyen bir şey imiş ben çok araştırdım şimdiden korkmayın gözünüzü korkutanlardan da uzak durun sonuçta normal doğum yapmayı düşünen insanlarız çatı muayenesi de neymiş hıh

hmm öle mi. e doğum anında belli olursa çok geç kalınmış olmaz mı? benim yengem de hamileyken çatı muayenesi oldu doktor dar olduğunu söyleyince epidural sezaryenle bebeğini doğurdu.

bende bilmiyorum ki hangi doktor haklı hangisi haksız, kimi ne kadar bakılsada asıl dar mı geniş mi o doğum sancısı ve açılma ile ortaya çıkar diyormuş, hatta sezaryan yanlısı olanların bahanesi felan diyorlarmış ama hangi doktorun yaptığı doğru, aslı nedir, bende bilmiyorum, çevresinde doktor tanıdığı olan varsa yakını felan sorsa onlar daha samimi bilgi verirler sanırsam

ben yurtdisinda yasiorum avrupada cati muayenesi olmuo diye duydum o yuzden de arastirdim-arastirmalarim sonucu yasadigim yerde cati muayenesi eger kendin istiosan illa da randevu veriolarmis kendin para ödeyerek röntgen cekerek bakiolarmis yoksa lafini bile etmiolarmis yanii-aynen dedigin gibi dogum aninda ne olacagi ortaya cikarmis bu yuzden de cati muayenesi yapmiolarmis-sezeryan zaten yapmiolar dogum aninda karar veriliyor sezeryana eger gerek varsa-subat 6 da randevum var ebeye ki burda doktora gidemion ebe sistemi var ultrason yok-merak ettigim icin ona da sorcam sonucta sezeryan yanlisi olmadiklari icin nee dogruysa onu söyleyecektir tabi ki bana-bilgi aldigim zaman sizi de haberdar ederim-zira doktor kurbani olmasin normal dogum isteyen hatunlar

yani en güzeli normal doğum cnm. ama işte bebeğin omzu takılıyormuş, işte dikişlerim çok oluyormuş, vakum kullanılıyormuş falan gibi şeyler de duyunca merak ediyosun:) bilgi aldığında haber alalım!

Sahsen benım bildiğim normal doğum isteyenlere bu muayene muhakkak yapılıyr.yapılmasıda lazım zira catısı dar olan birisinin normal yapması çok çok zor cocuğun sıkışma ihtimalidd var özelikle özel hastaneler bu riski göze alamaz normal olmadı hadi sezeryana diye benim fikrim bu yönde şahsen doğum sancısını o kadar çekip sezeryana alınmak îstemem en îhisi önceden kişinin kendini hazırlaması bence

valla kizlar ben zorunlu normal dogum yapacagim icin cok arastirdim-eskiden karilar catir catir doguruomus ama son yillarda dogum ticarete döndugu icin böyle seyler ortaya cikmis diye dusunuorum-mudahale senin dedigin durumlarda kullanilmali-ki onlar da biliolar aslinda böyle durumlarda kullanilmasi gerektigini-esime söyluorum turkiyede dogum ne kadar pahaliymis meger diorum-kizlarin yazdiklarini söyluorum iste oda fiyati fotograf fiyati normal dogum sezeryan fiyati bla bla iste hepsi su fiyata gelio demis bak bi diorum-adamin bana dedigi hayirdir otele tatile mi gidioz oldu burda normal dogumdan sonra bi sikintin yoksa 4 saat sonra taburcu oluomussun da =) o yuzden sizi de bilgilendircem sorduktan sonra cunku normal dogumu cok isteyen kadinlar hep doktor maduru oluolar yazik bosu bosuna ameliyat olmak zorunda kaliolar sirf ticaret piyasasi icin yanii uzuluorum-ama sezeryn olmak isteyen insanlara saygim sonsuz onlara bisey diyemem

aynen öyle canım paket gibi bağlıyoruz

ama kızlar beni es geçtiniz ankara diyorum sayın anneler diyorum temizliğe yardımcı bayan diyorum yok mu bilen duyan????

canım ben ankaradayım bana 8 subat da gelecek kadın 120 tl anlaştık bakalım ıstersen sanada yönlerdiririm bana gelsın temız yapıyormu bır bakayım cam kapı avıze mutfak banyo tuvalet oturma odasının kolkuğu yapılacak

Ayy inşallah dediğin gibidir cnm agri sızı olmaz bi cihaz falanla mi diye merak ettim benim bu iki oluyo o bölgede bi çıkıntı meydana geliyor oncekinde önemsemedim şimdi de tatile çıktık dönünce ilk ış druma gitmek olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…