canım tülünü önden arkaya doğru sallandır ve ön kapıdan tekrar çıkardıktan sonra düğüm gibi bir birinden geçirip biri sağa biri sola yönelsin uçları arkadanda birleştirip fiyonk yapıp ön kısmındaki süsünüde silikon ile veya başak abişeyler yapıtırıp bu hale geliyo ben kınamda buna benzer yapmıştımKızlar ya nette araştırdım.Ama video bulamadım.Bir de siz hamarat gacılara sorayım dedim.Şimdi bu kapı süsleme olayı varya.Tül kapıya nasıl bağlanıyor.Bu işler hiç elimden gelmez.Ne zamandır araştırıyorum.Nette de bişey bulamadım.Siz belki biliyosunuzdur.Nasıl yapcaz bu işi yahu.Altaki resim gibi olsun istiyorum.
Eki Görüntüle 952940
Kızlar ya nette araştırdım.Ama video bulamadım.Bir de siz hamarat gacılara sorayım dedim.Şimdi bu kapı süsleme olayı varya.Tül kapıya nasıl bağlanıyor.Bu işler hiç elimden gelmez.Ne zamandır araştırıyorum.Nette de bişey bulamadım.Siz belki biliyosunuzdur.Nasıl yapcaz bu işi yahu.Altaki resim gibi olsun istiyorum.
Eki Görüntüle 952940
Valla dediğim gibi canım ben en çok muayeneden korkuyorum.Normalde alttan muayenede bile binbir şekle giriyorum heleki bunda nasıl yaparım bilmiyorum bayıltsınlar öyle yapsınlar
aynen çatı muayenesi en sıkıntılı olan muayeneoffff... ben de normal doğum istiyorm fakat benim bebeğim biraz kilolu olacak sanırım hep bi hafta on gün ileriden gidiyor. sata göre doğum tarihim 14 nisan ama doktorum nisanın ilk haftalarında da doğabilir dedi. bebeğimin kilosu fazla olursa sezaryen düşünüyorum. diğer türlü normal bakalım cnm ya hangisi daha iyiyse öyle doğuralım:)
ooyyyy ooooyyyy çok zor geçiyor günler dün döndüm dolaştım durdum artık saat 3 e geliyo öyle sızıp kalmışım olduğum yere
bende öyle yapıyorum canım ama benim kız gündüz sadfece yemek saatlerinde uyanıp geri uyuduğundan uykusunu alıyo oluyo gece sonra da başlıyoruz kıpırdanıp oynamaya benim ki doğum pozisyonu aldığı için kaburgalarımı tekmeliyo
çok sağol canım en güzelleri senin olsun
amin canım inş. allah razı olsun ben artık gücüm tükenince sızıp kalıyorum
ben çok kararsızdım internette gezdikçe boxcity diye bir site buldum istanbul tahtakalede yeri kutu 35 kuruş stiker ise 40 adeti 6 tl hem uygun hem çok cici :)
maşallah canım ne güzel ben de 1 ayda 6 killo almışımama baktığında hiçte 6 kilo almış gibi durmuyorum teş.ederiz teyzesi kızımın ikramlıkları
canım hanı paket bağlıyoruz ya pastane işi gibi öyle yapıp ortadakı süsüde iğneliyorsun
ayyy bende çok korkuyorum yaa, ağrı eşimde çok düşük benim, 11 haftada kanamam olmuştu alttanda bakmam lazım dedi, aklım gitti tir tir bacaklarım, popom titredi, sıcak bastı, terledim, duramadım görseniz, nese parça aldım dedi, oraya birşey yerleştirdi gibime geldi ama ne yaptı bilmiyorum, çatı denilen şeyy bundan zor olsa gerek
tatlım çok uyguna gelmiş fiyatı, ama internette kendi yaptıklarını satıyorlar tabi onlar biraz daha tuzlu seninkiler kadar uygun değil
alltan üstten geçirip yanlarıda alıp kurdele şeklinde bağlıyorsun o zaman başka bir özelliği var mı
öyle cnm zor valla ben de çok kasıyorum kendimi. 37. 38. haftalarda yapılıyormuş çatı muayenesi öğrendiğim kadarıyla ona göre hazırlıklı gideriz o zaman:)
bazı doktorlar yapmıyormuş, doğum anında belli oluyormuş, öyle diyorlarmış,
Özendiğin şeyleri yap bence.sonra içinde kalmasın keşke yapsaydım diye.ben de magnet yaptırmayı düşünüyorum mesela.
tatlım git şekerleme ve ürünleri satan yerlere bütün modelleri görünce deli gibi olacaksın hepsini almak isteyeceksin ona göre karar verirsin, ablana bakma sen içinde kalmasın sonra keşke deme
Çatı muayeneleri başladı mi kızlar lütfen bilgi verin ben cuma veya cts gitmeyi düşünüyorum o zaman şikayetlerime göre yapılacağını düşünüyorum şimdiden bilmem de fayda var
hmm öle mi. e doğum anında belli olursa çok geç kalınmış olmaz mı? benim yengem de hamileyken çatı muayenesi oldu doktor dar olduğunu söyleyince epidural sezaryenle bebeğini doğurdu.
Kızlar çatı muayenesi doktordan doktora değişiyor.Dün ablamla konuştum.Ona doğuma kadar çatı muayenesi yapmamışlar.Suyu gelip hastaneye gidince yapmışlar.Bazıları ise 37. haftadan sonra yapıyor.Doktorumuza sormakta fayda var.
bende bilmiyorum ki hangi doktor haklı hangisi haksız, kimi ne kadar bakılsada asıl dar mı geniş mi o doğum sancısı ve açılma ile ortaya çıkar diyormuş, hatta sezaryan yanlısı olanların bahanesi felan diyorlarmış ama hangi doktorun yaptığı doğru, aslı nedir, bende bilmiyorum, çevresinde doktor tanıdığı olan varsa yakını felan sorsa onlar daha samimi bilgi verirler sanırsam
ben yurtdisinda yasiorum avrupada cati muayenesi olmuo diye duydum o yuzden de arastirdim-arastirmalarim sonucu yasadigim yerde cati muayenesi eger kendin istiosan illa da randevu veriolarmis kendin para ödeyerek röntgen cekerek bakiolarmis yoksa lafini bile etmiolarmis yanii-aynen dedigin gibi dogum aninda ne olacagi ortaya cikarmis bu yuzden de cati muayenesi yapmiolarmis-sezeryan zaten yapmiolar dogum aninda karar veriliyor sezeryana eger gerek varsa-subat 6 da randevum var ebeye ki burda doktora gidemion ebe sistemi var ultrason yok-merak ettigim icin ona da sorcam sonucta sezeryan yanlisi olmadiklari icin nee dogruysa onu söyleyecektir tabi ki bana-bilgi aldigim zaman sizi de haberdar ederim-zira doktor kurbani olmasin normal dogum isteyen hatunlar
yani en güzeli normal doğum cnm. ama işte bebeğin omzu takılıyormuş, işte dikişlerim çok oluyormuş, vakum kullanılıyormuş falan gibi şeyler de duyunca merak ediyosun:) bilgi aldığında haber alalım!
ayyy bende çok korkuyorum yaa, ağrı eşimde çok düşük benim, 11 haftada kanamam olmuştu alttanda bakmam lazım dedi, aklım gitti tir tir bacaklarım, popom titredi, sıcak bastı, terledim, duramadım görseniz, nese parça aldım dedi, oraya birşey yerleştirdi gibime geldi ama ne yaptı bilmiyorum, çatı denilen şeyy bundan zor olsa gerek
tatlım çok uyguna gelmiş fiyatı, ama internette kendi yaptıklarını satıyorlar tabi onlar biraz daha tuzlu seninkiler kadar uygun değil
alltan üstten geçirip yanlarıda alıp kurdele şeklinde bağlıyorsun o zaman başka bir özelliği var mı
ama kızlar beni es geçtiniz ankara diyorum sayın anneler diyorum temizliğe yardımcı bayan diyorum yok mu bilen duyan????
Ayy inşallah dediğin gibidir cnm agri sızı olmaz bi cihaz falanla mi diye merak ettim benim bu iki oluyo o bölgede bi çıkıntı meydana geliyor oncekinde önemsemedim şimdi de tatile çıktık dönünce ilk ış druma gitmek olcakçatı genelde 37. hafta civarı yapılıyor ki onu da her doktor yapmıyor benimki şimdiden anatomin normal doğuma çok uygun dedi yapmaz heralde bana diye düşünüyorum o kadar da kafaya takılacak bir şey değil saniyeler süren kendini kasmazsan acı vermeyen bir şey imiş ben çok araştırdım şimdiden korkmayın gözünüzü korkutanlardan da uzak durun sonuçta normal doğum yapmayı düşünen insanlarız çatı muayenesi de neymiş hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?