2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ooohhh maşallahh keyfin hiç bozulmasın güzelimm
dediğin gibi annem burdayken okutuacağım inş yaa tavuk pilav ayran bitti gitti
evet akika kurbanı da var onu da hazır herkes buradayken aradan çıkarırız inş.

canım bende bu yorumu yaptıktan sonra açayım bakayım belki mesaj falan vardır günahlarını almıyım dedim ama yok adamlar arazi yani

yok ya benim bir arkadaşım bir tatil sitesinden uygun diye kampanyalı tatil aldı önerilen oteli inceledi nette güzeldi sonra aldı ama aldıktan sonra yorumlara baktı ve yerinde görmeye gitti hiç güzel değilmiş özellikle de bodrum katıymış vazgeçti gitmeyeceğim diye aradı belki 15 gün uyraştı parayı hesabına geçirmek için birde 100 tl da kesmişler yani. Allah bu gibilerden korusun.

günaydın herkese
güzel bebeklerinden haberler veren annelerin bebişlerine maşşallah diyorum...
dün akşamdan beri kalp çarpıntım var...oksijen yok sanki çevremde...nefes bile zor alıyorum...otobüste bayılıyordum neredeyse....hele o metronun merdivenleri ,çıkmak bir dert...kalbim ağzımda sanki...

günaydınlaaaarrr...
yine oku oku bitiremedim sayfaları ne kadar çok konuşmuşsunuz yahuu
şu kış bitsin artık yaa içim daralıyo zaten evim giriş kat bide güneş olmayıp hava kapalı olunca iyice gaflet basıyo beni..
bu saatte ışık yanar mı hiç? ben yakıyorum..
sanırım ben çok pasifim daha hiç bi süsleme malzemesi almadım..
hastanede,evde bebişi görmeye gelenlere ne ikram edicem hala karar vermedim..

çarpıntı bende de var, bide inanılmaz bi uyku hali geldi onu da protein diyetinde her öğünde yer alan yoğurt ve süte bağlıyorum

Gunaydin guzel anneler..yazilanlari hergun okuyorum ama surekli yazamiyorum biz bu hafta 31 haftalik oldk haftaya cuma nasipse izne cikicam cok zor oluyor ya sizinde oylemi nefesim daraliyor sanki boguluyorum bazen geceleride en az 2 kez wc ye kalkiyorum sanah is zor olyr ya ama bebisim saglikla gelsinde hic dert degil) bu arada bixim saglik sgrtamiz degisti ve ben gittigm dr u degistrmek zorunda kaldim onun streside var uzerimde gecen hafta 1600 gr ve 43 cm di oglusum..

annişler hepinize bolbol tepikli günler dilerim zaman su gıbı akıp gitsin

çok teşekkür ederim canım cevabın için
rica ederim canım benım

slm arkdslar bn 31. haftaya gırdım. magnezyum vitamın ve kan hapı kullnıyrum szlerde neler kullndgınızı pylsrmısınız?

kan ilacı kullanıyorum başka bırsey kullanmıyorum bırde maden suyu ceviz pekmez bunlar günlük kullandıklarım

az önce doktordan geldim bebeğimin boyu 38 cm kilosu da 1230 gram suyu yeterli yerleşimi de güzel dedi baş aşağı doğum pozisyonunda duruyomuş, lakin fotoğraf vermedi bu defa

maşallah canım benım herseyı cok ıyı

maşallah süpanallah canım benım allah nazarlardan korusun cok tatlı bızde cumartesi sabah godoyoruz kuzumu görmeye

Kızlar bebek şekerlerini hallettiniz.
Bebek çikolatalarını da...
Çok erken değil mi?
Hastanede mi dağıtacaksınız.
40'ı çıktığında mı =)
Beni de aydınların.

canım ben doğumdan sonra dağıtacağım gelen mısafirlere çikolatayı alınca özellikle sordum bırsey olmaz dedi soguk yerde muhafaza ediyorum bebek kurabılerım dogumdan sonra yapılacak ben mevlutde kulahta lokum seker dağıtacağım allah nasip ederse

canım bende bu yorumu yaptıktan sonra açayım bakayım belki mesaj falan vardır günahlarını almıyım dedim ama yok adamlar arazi yani

sen ankara ya geldıgınde ekstranıda al gıt e bebek mağazasına yuz yuze konuş ayıp yaptıkları hakkını yedırme

fırsat bulursam gitmeyi düşünüyorum o hengamede aklıma gelirse tabi, çok eksiğim var Ankaraya gelince sıkı bi alışveriş beni bekliyo

GUNAYDIN KIZLAR
NASILSINIZ? biz oğluşumla daha iyi olacaz inş..şekerlerimiz bir çıkıyor bir düşüyor.bakalım ne olacak..

ay cnm ben daha ilk kez internetten geçen hafta alışveriş yaptım.bir kaç zıbın falan aldım.daha hiç bişey almadım ki.birde erken doğumla karşı karşıya kalınca hiç bir şey aklıma gelmedi..şimdi yavaş yavaş sipariş versem iyi olurtabi öncelikle bulmalıyım nerelere baksam ki

maşallah bebeğine

1 haftan kaldı değil mi, ondan sonra izne ayrılacaksın?

Maşallah tosununa canım

fırsat bulursam gitmeyi düşünüyorum o hengamede aklıma gelirse tabi, çok eksiğim var Ankaraya gelince sıkı bi alışveriş beni bekliyo

canım ankaraya geldiğinde ilk işin herhangı bır kıpaya gıtmek olsun batıuketdeydı senın aılen sanırım orda atlatıs avm var sonra gimsaya gıt lcw cok uygun bebek kıyafetlerı var ben cumartesi bayb mall bebek magazasının açılışına gıdeceim memnun kalırsam sanada yazarım bebek sekerı alacaksanda suluhana muhakkak ugra elimden gelen bırsey olursa her konuda yardımcı olurum sana

1 haftan kaldı değil mi, ondan sonra izne ayrılacaksın?
10 şubatta vericem raporunu dedi doktor...32. hafta için....zaten ondan sonra şubatın birmesin e 18 gün kalıyor...ondan sonra şubata kadar da çalışmaya devam edicem ..maaşımı alınca çıkarım sadece martta çalışmıycam inşallah tabiki bir değişiklik olmazsa benim planım bu ...Allah ın benim ve bebeğim için yaptığı plan ne bilmiyorum

günaydın anneler. kızlar benim arada çarpıntım oluyor.beni
halsiz bırakıyor sizler nasılsınız.
doktor bana şeker yüklemesi yapmadı.
şekeri olan arkadaşlar şekeriniz yükseldiğinde nasıl belirtileriniz oluyor.
yardımcı olursanız sevinirim.

ve yaşasın artık 30.hafta başlıyor.
heyecan giderek artıyor.

günaydın kızlar...
bakalım bize ne diycek doktorumuz.. 2 hafta sonra gidecez kontrole kısmetse...
bu hafta sonu boyacı bulmam lazım bizim ufak oda için bebişimizin odasını yavaş yavaş başlıyayım diyorum temizliğe

valla kuzum ben biraz butik bebeden bişeyler aldım..
geçen hafta babam 20li hastane çıkışı aldı..
bn artık kıyafet almayı düşünmüyorum çnkü ananemde almanyadan getirecek daha..
bebek arabası,küvet,tırnak makası,burun aspiratörü,tarağını,biberonunu aldık..
park yatak ve hamağımızda var..
nevresim takımı,kova-maşrafa,küvet filesi,yıkama filesi,çorap,bere,ateşölçer,ıslak mendil,bebek bezi,emzik,halı,perde,avize,bebek bakım malzemeleri,bide deterjan alcam..
ama eksik bişey varsa söyleyin onuda not alayım hemen?

evet canım ailem batıkentte pijamalarımı falanda kocabeyoğlu pasajından alıcam Ulusada gitmek istiyorum ama bakalım kendimi nasıl hissederim, yorumlarını merakla bekliyorum özellikle fiyatlar

kızlar nst standart bi uygulama mı yoksa kasılması olanları falan mı takip ediyolar nst ile, rutinse kaçıncı haftada giricez giren var mı

kızlar nst standart bi uygulama mı yoksa kasılması olanları falan mı takip ediyolar nst ile, rutinse kaçıncı haftada giricez giren var mı

ben 13 ocakta gittiğimde şikayetlerimi anlattım beni hemen nst ye bağladılar ahaa dedim sona geldik kesin doğurucam
çok şükür sancı falan çıkmadı rahatlamıştım..
valla benim bildiğim belli bi haftadan sonra her gebenin nst ye bağlandığı..
ama net hangi haftada başlıyo onu bilmiyorum işte kuzum..

sırf meraktan acaba bende kasılmam var diye gitsem mi ki
bu arada ben artık 2 haftada bir gidicem doktora o da şeker çıktı diye imiş, sürekli defterimi kontrol edecekler şekerim ne durumda bebeğin kilosu ne alemde diye 28.haftada 1230 gram çok mu sizce :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…