2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
yavru kuşummmm sen Ankara'ya gel o zaman bütün düşüncelerin değişir..
otobüs dolmuşlar inanılmaz kalabalık ve insanların birbirine saygısız oluşuda cabası..

Sonuna kadar katılıyorum.. Saygısızlık siz boyu.. Izmirden ilk geldiğimde hergüne ayrı bir şok yaşıyordum bu şehirde,,

Izmire gidince cennete düştüm diyorum..

yok artııııkk :)
senin kocanında maşallahı varmış canım
bizimkide değiştirmek istiyo ama ne alırız bilemiyorum :26::26:

basta soyleydı araba alıcam dedı ıyı dedım 40 bınlıklere bakıordu sonra 45 -50 cıktı sonra dedıkı ya benım hayalım golf 7 ondan alayım bendedım cok borç olur falan ama ne olacak senın maaşı verırız benımkı yetr dıye kandırdı hem bırıkım olur ıkı sene sonra satarız ev felan alırız dedı bende kıyamadım adamın hevesı kalmasın diye .ama cok sukur borcun yarısına yakını ödendi sımdıde dıyorum bunu almasa bız o paraları yıne harcardık gıderdı belkıde boylesı hayırlıymış

Sizde bizim gibisiniz arabayı değiştirdik sıfır aldık hemen hemen aynı fiyat sizinki ile benim maaşı o yiyio :) eşimin maaşınında yarısını düğün kredisi yiyor :) o bu şu derken geçinip gidioz :) ama cidden çok zor oluyor allah ödeme kolaylığı versin herkese
Kuzum sana iki kere geçmiş olsun, hesaplayanın da aklı girmiş demekki

hahaha :) gündüz az az tekme atıyo bizimki ama babası gelince yerinde duramıyo kıpır kıpır oluyo benimkide tersti şimdi normal doğum pozisyonuna gelmiş

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş yetiştirir babası mobilyasını bebişinin. Ben de süslü püslü şeyler istemiyorum.erkek zaten bebişim.sade bi oda bakacağım.düğmeleri falan değişik olabilir diye düşünüyorum.ben de beyaz ya da krem olsun istiyorum.

Selam kızlar.biz de yarın bebek odası bakmaya gideceğiz.nasıl seçeceğim bilmem.çok kararsız kalmam inşallah

Canım nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama doktorlarımdan birisi çilek mobilyayı önermişti.. Onlarda kızına almış.. Gittim baktım çok beğendim ben...

ikinci bebeği düşünenler birinci ile arasına kaç sene koymayı düşünüyosunuz ben şimdiden bir de kızım olur mu diyorum hayaller kuruyorum

Wala canımmmm ben hiççç düşünöüyorummmm allahın gücüne gitmesinde bunu sağ salim doğurup büyütmek hatta okula göndermek istiom belki ondan sonra ama eşim şimdidennn bunu doğurda hemen arkasına ikinci dio ikisi bir büyüyecekmiş

ikinci bebeği düşünenler birinci ile arasına kaç sene koymayı düşünüyosunuz ben şimdiden bir de kızım olur mu diyorum hayaller kuruyorum

valla güzelim çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum gibi şükürler olsun rabbime :)
çalışıyorum aynı zamanda, ama çalışma durumu olmaz ise tahminim 1.5 - 2 yıl gibi çalışmalara başlarız
ama çalışmaya devam edersem 3 sene gibi düşünüyoruz.

Allah herkese gönlündekini hayırsıyla nasip etsin iniş

benimde kaynim mobilyaci ona yaptiriyoruz simdiden endise sardi yetismicek diyorum hala baslamamis
ne zaman gelecekteeeeeee ne zaman kokusu cikacaakktaaaaa ne zaman kapitone dikilecekteeeeeee ne zaman yerlesecek
ya bebek 2 hafta once gelirse ne kaldi ki sunun surasinda valla keske gidip bizde alsaydik

canım hemen şikayet et dönüş yapıyorlar fazlası ile ben herseyı anında bildiriyorum ve hep düzeltmeleri ile geri dönüş yapıyorlar ama bu maddi olduğu için daha dikkatli olunması gereken bir konu
hatta ilk eğitim için mail atan kişi benmişim medipole ve yarın ilk eğitim semineri var orada bulunacagım

ohhhh valla oda iyiymiş :)
kesinlikle haklısın canım bi şekilde birikim yapmak gerekiyo yoksa dediğin gibi aldığın maaş buhar olup uçuyo..

kesinlikle beyaz krem çok uygun en azından her renkle kolayca kombin ypabilirsiniz..
ayyy aynen öylee kendi söküğümüzü dikemicez sanırım :18::18::18::18:

Canım nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama doktorlarımdan birisi çilek mobilyayı önermişti.. Onlarda kızına almış.. Gittim baktım çok beğendim ben...

Canım baktım çilek mobilyaya.baby coton serisi var.onu beğendim aslında.sade bir mobilya.büyüyen beşik , 3 kapılı dolap , çamaşırlık , nevresim takımı , bir küçük bir de büyük yatak 2950 tl fiyat verdiler.yarın maskoya gidip arkadaşımın önerdiği bir mobilyacı var.bi de ona bakıp karar vereceğiz.başka mobilya da bakmadım.çileğin fiyatı iyi mi onu da bilmiyorum.

ayy aynıı mantık eşimle bende dedım kı benım en az 3-5 yıl terapi almam lazım:)

aynen öyle yaaa ama erkeklerin genelinde var rahatlık..
kapitone neyin neresine yapılacak canım?
var mı bi resim nası bi oda olacak merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…