yavru kuşummmm sen Ankara'ya gel o zaman bütün düşüncelerin değişir..
otobüs dolmuşlar inanılmaz kalabalık ve insanların birbirine saygısız oluşuda cabası..
yok artııııkk :)
senin kocanında maşallahı varmış canım
bizimkide değiştirmek istiyo ama ne alırız bilemiyorum :26::26:
Sizde bizim gibisiniz arabayı değiştirdik sıfır aldık hemen hemen aynı fiyat sizinki ile benim maaşı o yiyio :) eşimin maaşınında yarısını düğün kredisi yiyor :) o bu şu derken geçinip gidioz :) ama cidden çok zor oluyor allah ödeme kolaylığı versin herkesecanım arabayı 62 bıne aldık 50 bını kredı dusun ıkı yıllık kredı cektık benım maas arabaya gıdıyor arabayıda doğru duzgun kullanmıyoruz ızınlerde ıste arada hastaneye gırken kapıda yatıyor kasko sıgorta yaptırmasan bısey olsa ıcın gıdecek o kadar parana yazık yaptırsan bırsuru para kaskosu vergısı derken araba doymuyor bıde benzınlıı ama Allahtan az yakıyormuş:) bana kalsa ev alırım ama oturduğumuz sehırde evler 200 bınlıra bakalım arabanın borcu bıtsın ondan sonra kayserıden almayı düşünüyorum allah kısmet ederse
Kuzum sana iki kere geçmiş olsun, hesaplayanın da aklı girmiş demekkimerhabalar hanımlar
medipol mega üniversite hastanesine gidenler için yazıyorum.erken doğum sancılarım erken başlaması nedeni ile gittim. 1 gece gözlem altına kaldım.3 kere nst ye girdm.ciğer gelişimi hızlansın diye iğne yaptııılar. fitil verdiler 2 kez.neyse ertesi günü çok şükür sancılarım durdu.ayrılma vakti geldi.eşim ödeme yapmaya gtti . hesap 600. döküman istedi. kafadan hesaplamış kız . tekrardan önünde hesap makinasıyla kafadaN HESAPLAMIŞ ve 460 demiş.. bilgisayar çıktısı bu nedir şu nedir detay yine yok. eşim tek tek sormuş bu sefer. nst ne kadar ilaç ne kadar diye . kendi hesaplamış ve 400 çıkmış. 600 den 400 e düştü. şok olduk. böyle saçmalık ve güvensizlik oluşturulurmu hiç hastalarda. hangi akıllı yöneticinin sistemdir anlayamadım. ama dikkat edin. tek tek sorun kendiniz hesaplayın.!!!!
evet benimki de erkek. çok tekme hissediyor musun sen. tekme atmıyor benimki. doktor pozisyonundan dedi. bizimkinin ayakları geçen ay kontrolde yüzünde geziyordu bu ay kontrolde ağzındaydı ayakları. ayakları tekme atmak için kullanmıyoruz. ha arada sinirlenince anneyi koltuktan zıplatıyoruz.
pooofff sözde mobilyacıyız..
sanırım bebişimin odası yetişmeyecek
kuzum o cicili bicili odalar evet çok güzeller ama büyüyünce değiştrmek isteyecekler..
ben sırf bu yüzden düz beyaz bi oda yaptırıp eşyalarla aksesuarlarla odayı renklendirmek istiyorum..
Selam kızlar.biz de yarın bebek odası bakmaya gideceğiz.nasıl seçeceğim bilmem.çok kararsız kalmam inşallah
ikinci bebeği düşünenler birinci ile arasına kaç sene koymayı düşünüyosunuz ben şimdiden bir de kızım olur mu diyorum hayaller kuruyorum
ikinci bebeği düşünenler birinci ile arasına kaç sene koymayı düşünüyosunuz ben şimdiden bir de kızım olur mu diyorum hayaller kuruyorum
canım o arkadaşımdan http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-auto-fix-fast-oto-koltugu-red-passion-103471205 ıste bu hedıye oda lıtwayın kırmızısını alıcam takım olurr :)
hee tamam o zaman :)
pooofff sözde mobilyacıyız..
sanırım bebişimin odası yetişmeyecek
kuzum o cicili bicili odalar evet çok güzeller ama büyüyünce değiştrmek isteyecekler..
ben sırf bu yüzden düz beyaz bi oda yaptırıp eşyalarla aksesuarlarla odayı renklendirmek istiyorum..
Sonuna kadar katılıyorum.. Saygısızlık siz boyu.. Izmirden ilk geldiğimde hergüne ayrı bir şok yaşıyordum bu şehirde,,
Izmire gidince cennete düştüm diyorum..
canım hemen şikayet et dönüş yapıyorlar fazlası ile ben herseyı anında bildiriyorum ve hep düzeltmeleri ile geri dönüş yapıyorlar ama bu maddi olduğu için daha dikkatli olunması gereken bir konumerhabalar hanımlar
medipol mega üniversite hastanesine gidenler için yazıyorum.erken doğum sancılarım erken başlaması nedeni ile gittim. 1 gece gözlem altına kaldım.3 kere nst ye girdm.ciğer gelişimi hızlansın diye iğne yaptııılar. fitil verdiler 2 kez.neyse ertesi günü çok şükür sancılarım durdu.ayrılma vakti geldi.eşim ödeme yapmaya gtti . hesap 600. döküman istedi. kafadan hesaplamış kız . tekrardan önünde hesap makinasıyla kafadaN HESAPLAMIŞ ve 460 demiş.. bilgisayar çıktısı bu nedir şu nedir detay yine yok. eşim tek tek sormuş bu sefer. nst ne kadar ilaç ne kadar diye . kendi hesaplamış ve 400 çıkmış. 600 den 400 e düştü. şok olduk. böyle saçmalık ve güvensizlik oluşturulurmu hiç hastalarda. hangi akıllı yöneticinin sistemdir anlayamadım. ama dikkat edin. tek tek sorun kendiniz hesaplayın.!!!!
basta soyleydı araba alıcam dedı ıyı dedım 40 bınlıklere bakıordu sonra 45 -50 cıktı sonra dedıkı ya benım hayalım golf 7 ondan alayım bendedım cok borç olur falan ama ne olacak senın maaşı verırız benımkı yetr dıye kandırdı hem bırıkım olur ıkı sene sonra satarız ev felan alırız dedı bende kıyamadım adamın hevesı kalmasın diye .ama cok sukur borcun yarısına yakını ödendi sımdıde dıyorum bunu almasa bız o paraları yıne harcardık gıderdı belkıde boylesı hayırlıymış
Terzi kendi söküğünü dikemezmişyetiştirir babası mobilyasını bebişinin. Ben de süslü püslü şeyler istemiyorum.erkek zaten bebişim.sade bi oda bakacağım.düğmeleri falan değişik olabilir diye düşünüyorum.ben de beyaz ya da krem olsun istiyorum.
ama ama ama İzmirde çok kalabalık :)
Canım nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama doktorlarımdan birisi çilek mobilyayı önermişti.. Onlarda kızına almış.. Gittim baktım çok beğendim ben...
Wala canımmmm ben hiççç düşünöüyorummmm allahın gücüne gitmesinde bunu sağ salim doğurup büyütmek hatta okula göndermek istiom belki ondan sonra ama eşim şimdidennn bunu doğurda hemen arkasına ikinci dio ikisi bir büyüyecekmiş
benimde kaynim mobilyaci ona yaptiriyoruz simdiden endise sardi yetismicek diyorum hala baslamamis
ne zaman gelecekteeeeeee ne zaman kokusu cikacaakktaaaaa ne zaman kapitone dikilecekteeeeeee ne zaman yerlesecek
ya bebek 2 hafta once gelirse ne kaldi ki sunun surasinda valla keske gidip bizde alsaydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?