2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Şekerim. Ankara kadar değil... Trafik de buradakinden az... Eşim bile benimsedi artık.. Çok seviyor.. Bazen zorluyo gidelim gezelim diye..

bizim Selçuk Pamucakda yazlık,Bornova Balçova da halalar Limontepe di sanırım kuzenler var..
inan izmire gitmeye korkuyorum kaybolucaz diye :)

ooff dur kız strese soktun benı valla doguracam burda:) bende yaptırmayı düşünüyordum cok para ıstedıler sımdıde cılekten almaya karar verdım vaz geçmezsem

Heheheh benim beğendiğim takım.. Coton... Ev değiştiricez..ondan sonra alıcam ben onu... Biraz büyüyünce renklendiririz dedik stickerlarla..

kuzum aynen öyle, birde trafik sorunu var burda her yere dur kalk ile gidiyorsun. saatlerce trafikte kalıyorsun gezmek bile işkence oluyor bazen.. ayrıca gerçekten deli gibi gidiyorlar, eşimin araba kullanmasına çok güvenirim ama işte bu kazalarda tek taraflı olmuyor sen ne kadar usta şöför olursan ol karşıdaki şöför iyi değilse kaza yapmak hiçte zor olmuyor maalesef bu sebeple karşı şoförlere de güvenemediğim için korkum daha fazla artıyor.

evet gözümü karartıp bi başlayabilsem devamı elbet gelir etrafımda benden korkak insanlar araba kullanıyor ben nasıl kullanamam diyorum bazen. eşimde sadece ehliyet almakla olmaz ehliyetin olunca bir kenera atamazsın o arabayı kullanacaksın diyince panik yapıyorum. neyse bebişim gelsin kendimi daha zorunlu hissedeceğimden muhtemelen başlarım:)

ben de düşünmüyodumda fikrim değişti

2,5-3 yıl canım

bebek 2 yaşındayken falan biz batıya dönmüş oluyoruz kredimiz bitince ikinciyi düşünürüm gibi geliyo dediğin gibi 3 yıl falan sonra kısmetse

benimde sanırım 3 sene olucak tabi isteyince hemen nasip olursa

valla ben çok uzatmayı düşünmüyorum.
bence arradaki yaş farkı max. 3-4 olmalı..
tabi ki yinede herşey Allah'tan..

hemen hemen hepimiz 3 yıl diyoruz galiba

bende baby cotonun besıgını almaya karar verdım canım vazgecmezs:)emm

Anam maşallah nasıl kalabalık olmuşuz.. Cumanın bereketi galiba

Son düzenleme:

git tabi diyetisyen hiç değilse senin yeme şartlarına göre liste yapıyor kulaktan dolma olmuyor sağlığın içinde cok fazlası zarar ama dediğim gibi sende birde 2 tane varsa diyetisyene bile ihtiyacın kalmaz dedi dersin :)
ya zaten doğum sonrası 9 gidiyor gece uykusuzluk vs derken bir bakmıssın eski kilondasın onun aşağısına inmek içinde mutlaka destek gerekiyor ama sevinelim şanslıyız yaz bebekleri olacaklar dolayısı ile bol bol yürüme gezme fırsatımız var buda büyük etken kış olunca eve tıkılıyorsun ve inan hem bunalım hem kilo hem yorgunluk üst üste geliyor
rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsinde gerisi kolay bence :)

Allah iyiliğini versin.. Kaybolmazsın.... Pamucak da güzeldir bu arada...

kaybolunca nerden çıkarız bilmiyorum
gerçi artık telefonlarımızda bile navigasyon var ama bilmediğin bi yerde olduğunu düşünmek farklı bi psikoloji..
ayyy evet yaa en azından esiyo bizim yazlık ohhh :)

ikinci bebeği düşünenler birinci ile arasına kaç sene koymayı düşünüyosunuz ben şimdiden bir de kızım olur mu diyorum hayaller kuruyorum

aynen canım ya ama görümcem geldi iki gün önce 2 yaş var çocukların arasında ilki erkek ikincisi kız ve ikisi de feci uslu ona rağmen büyük geçerken küçüğe yerlkeştirmeden geçmiyor gözüm korktu çok zor :)

kızlar doktora gidiyorum dayanamadım çok merak ettim Tuna mı ellrim de çok şiş onu da sorayım dedim bana dua edin her şey yolunda olsun :) odamız da gelmiş bugün anneciğim geldi dün akşam şimdi evde odayı kuruyorlarmış heyecan ve meraktan ölüyorum umarım her şey gönlümüzce olur

aynen öyle yaaa ama erkeklerin genelinde var rahatlık..
kapitone neyin neresine yapılacak canım?
var mı bi resim nası bi oda olacak merak ettim?
kapitoneyi cekmecelerine dikmeyi dusunuyorum canim
boyasi zarar vermesin cildine diye..

dolabi bu sekilde olacak ins. sifonyeri de buna uyarlicaz
ooff dur kız strese soktun benı valla doguracam burda:) bende yaptırmayı düşünüyordum cok para ıstedıler sımdıde cılekten almaya karar verdım vaz geçmezsem

bizde cilekten alacaktik ama bebisimin amcasi ben yaparim diyince cok sevindik ama sabredemiyorum iste :18:

sinir olma kuzum geçti artık..
bizde 850 tl ye aldık

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın...bebek arabası gerçekten güzel

diğer fotoğrafları da böyle,ben de tavsiye ediyorum

napcaz doğumdan sonra :2:

amaan boşveeeerin çocuğumuzun peşinde koşarken veririz hamileliği,tüm süreci çok seviyorum ben,içimde can büyütmek mucize,bedenim de büyüsün umrumda değil,bikaç kere yaşanan mucize,tadını çıkartıyorum ben,onu yeme,bunu içmelerle zindan etmedim,pişman değilim yine yaparım/yapıcam inşallah

yok artıkkk,2 ayda nasıl halletti,bize de anlatsın yaa

e yuh artık,biz de eşimle öyleyiz,kontrol ederiz kesin,iyi ki bakmışsınız detaya

ay 2 yıl ücretsiz izin ne güzel yaakeşke özelde de olsa

Bizimkini bir pedagoga götürmek gerekecek galiba Yasakları delmekte çok başarılı. Bir de böyle sessiz sessiz her deliğe girdiği için beni düşündürüyor. Hayırlısı bakalım...

benim kedim/kızım karnıma gelip bebeği dinledi yaslandı ilk aylarda,çok duygulanmıştım.Şimdi de geliip her zaman ki gibi,kol altından meme emme hareketiyle gırr gırr gırlıyo.sonra gidiyo.

Bence çok ayırmayın kediyle bebeği,çok zekiler,inadına sinir yapmasınlar.durduk yerde gelip pati atmazlar hiç sanmıyorum,bizimki de mesela kolumuza tırnağı gelse bile oynarken falan,yüzümüze hiç tırnak çıkarmaz,dokunsa bile okşar resmen.Onlar hisseder onun bebek olduğunu,narin olduğunu,eğer yasakları arttırırsanız o zaman kıskançlık yapar,evden bile gider..Milleti de takmayın,herkes sorar,fikstir,ay napıcaksın,ay olur mu yanı yerde,versene birine,hepsi benim canım şahsen,onlarsız yapamam,onlar da çocuklarım.Hayvanlar çok sevgi dolu,nasıl zarar versinler..Tıbben de hiçbir zararı yok.En fazla toksoplazma kediden geçer derler,o da çıplak elle kakasını alıp,elimizi yokamadan yemek yaparsak falan geçiyo,kaldı ki aşılıdan geçmiyo ve dışardaki kötü yıkanmış salatadan daha çok geçiyo.Hiç içinizi karartmayın kızlar...
Benim kedim bir de upuzun tüylü,sadece doğumdan önce hem kedim hem köpeğimi tıraş ettiricem ben,sıfır değil de,en azından bebeğin uzun uzun yutmasını önliycek kadar,ama oda yasakları falan koymayı düşünmüyorum.takılsınlar,alışsınlar birbirlerine.benim hep hayalimdi,yanyana yatmaları...

ikinci bebeği düşünenler birinci ile arasına kaç sene koymayı düşünüyosunuz ben şimdiden bir de kızım olur mu diyorum hayaller kuruyorum

ben yaşım yüzünden,bir de bir taneyi büyütüp arayı uzatırsam o rahatlığa alışırım,bir daha bebek odası yap,yok uykusuz kal gözüm yemez diye,peşpeşe düşünüyorum

misafir hanımlar gıııı sizde üye olsanıza ordan bakmayın

bizim herifler mi izliyo bizi ayy

ay çok güldüm

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

hımmmmm güzelmiş gerçekten..
sağlıkla iyi günlerde kullansın inşallah..
bende kapaklı istiyodum ama hep bu evde oturacağımızın bi garantisi yok sıkıntı olmasın diye sürgülü istiyorum..

benimde yaşım az değil 85 doğumluyum 2 sene izindeyken diğerinidemi patlatsam ama sezeryan istediğim için araya 2 yıl koymak en sağlıklısı imiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…