- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Şekerim. Ankara kadar değil... Trafik de buradakinden az... Eşim bile benimsedi artık.. Çok seviyor.. Bazen zorluyo gidelim gezelim diye..
benimde kaynim mobilyaci ona yaptiriyoruz simdiden endise sardi yetismicek diyorum hala baslamamis
ne zaman gelecekteeeeeee ne zaman kokusu cikacaakktaaaaa ne zaman kapitone dikilecekteeeeeee ne zaman yerlesecek
ya bebek 2 hafta once gelirse ne kaldi ki sunun surasinda valla keske gidip bizde alsaydik
ooff dur kız strese soktun benı valla doguracam burda:) bende yaptırmayı düşünüyordum cok para ıstedıler sımdıde cılekten almaya karar verdım vaz geçmezsem
Canım baktım çilek mobilyaya.baby coton serisi var.onu beğendim aslında.sade bir mobilya.büyüyen beşik , 3 kapılı dolap , çamaşırlık , nevresim takımı , bir küçük bir de büyük yatak 2950 tl fiyat verdiler.yarın maskoya gidip arkadaşımın önerdiği bir mobilyacı var.bi de ona bakıp karar vereceğiz.başka mobilya da bakmadım.çileğin fiyatı iyi mi onu da bilmiyorum.
canım İstanbulda korkulacak kadar var hani, arada haberlerde köprüleri falan gösteriyolar insanlarla röportaj yapıyolar 3 saattir trafikteyim diyen var günün 3 saati ne demek yaa gidiş dönüş 6 saat hatta ayyy çok kalabalık, 15 milyon olmuş nüfus
valla ben de korkuyordum sıkılıyordum. ama böyle dişçiye gitmek gibi eni sonu gidersin sıkılsan da daralsanda biter gider. sonrası oooo rahatlık. yani bir bedeli var stres ama ne kadar yaparsan o kadar azalıyor. sen bebişini al ama hafif hafif eşinden yardım iste aralarda çalışın. inşallah kısa zamanda çözersin.
Wala canımmmm ben hiççç düşünöüyorummmm allahın gücüne gitmesinde bunu sağ salim doğurup büyütmek hatta okula göndermek istiom belki ondan sonra ama eşim şimdidennn bunu doğurda hemen arkasına ikinci dio ikisi bir büyüyecekmiş
2,5-3 yıl canım
valla güzelim çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum gibi şükürler olsun rabbime :)
çalışıyorum aynı zamanda, ama çalışma durumu olmaz ise tahminim 1.5 - 2 yıl gibi çalışmalara başlarız
ama çalışmaya devam edersem 3 sene gibi düşünüyoruz.
Allah herkese gönlündekini hayırsıyla nasip etsin iniş
valla ben çok uzatmayı düşünmüyorum.
bence arradaki yaş farkı max. 3-4 olmalı..
tabi ki yinede herşey Allah'tan..
Canım baktım çilek mobilyaya.baby coton serisi var.onu beğendim aslında.sade bir mobilya.büyüyen beşik , 3 kapılı dolap , çamaşırlık , nevresim takımı , bir küçük bir de büyük yatak 2950 tl fiyat verdiler.yarın maskoya gidip arkadaşımın önerdiği bir mobilyacı var.bi de ona bakıp karar vereceğiz.başka mobilya da bakmadım.çileğin fiyatı iyi mi onu da bilmiyorum.
bizim Selçuk Pamucakda yazlık,Bornova Balçova da halalar Limontepe di sanırım kuzenler var..
inan izmire gitmeye korkuyorum kaybolucaz diye :)
2 ayda o kadar gitse harika olur ama hiç gitmese ben ce 10 ila 15 kg kesin gider. ben ilkin de neyazıkki veremedim çunkü çok saldım kendimi bu kez bırakmayacağım ve diyetisyene başlayacağım. inşallah ben de çokkk çokkk eski kiloma 70 kg altına inebilirim en son 7-8 sene önce o kilodaydım
Allah iyiliğini versin.. Kaybolmazsın.... Pamucak da güzeldir bu arada...
misafir hanımlar gıııı sizde üye olsanıza ordan bakmayın
bizim herifler mi izliyo bizi ayy
ikinci bebeği düşünenler birinci ile arasına kaç sene koymayı düşünüyosunuz ben şimdiden bir de kızım olur mu diyorum hayaller kuruyorum
kapitoneyi cekmecelerine dikmeyi dusunuyorum canimaynen öyle yaaa ama erkeklerin genelinde var rahatlık..
kapitone neyin neresine yapılacak canım?
var mı bi resim nası bi oda olacak merak ettim?
ooff dur kız strese soktun benı valla doguracam burda:) bende yaptırmayı düşünüyordum cok para ıstedıler sımdıde cılekten almaya karar verdım vaz geçmezsem
sinir olma kuzum geçti artık..
bizde 850 tl ye aldık
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın...bebek arabası gerçekten güzel
Kızçeler ben de 18 kilo aldım.Maşallah bize.Burda arkadaşlar 5-6 kilo aldım deyince ben çıldırıyorumHaftada 1 kilo alıyorum.Nasıl önüne geçicem onu da bilmiyorum.Hoş bu saatten sonra geçsem nolur geçmesem nolur.Doğuma kalmış 8 hafta.
napcaz doğumdan sonra :2:
hahah :))) hiç sanmam ya bu zamandan sonra kilo alırım gibime geliyoraman kilo hiç umrumda değil yeterki sağlıklı doğsunlar 40 kilo alan arkadasım dogumdan 2 ay sonra sadece 5 kilosu kalmıstı onuda gördümya hiç takmıyorum valla :))) istesende istemesende veriyorsun demişti inanmamıştım o kdr da yiyordu doğum sonrası resmen eskı haline geldi hemde normal diil sezeryan olmustu kilosundan dolayı
merhabalar hanımlar
medipol mega üniversite hastanesine gidenler için yazıyorum.erken doğum sancılarım erken başlaması nedeni ile gittim. 1 gece gözlem altına kaldım.3 kere nst ye girdm.ciğer gelişimi hızlansın diye iğne yaptııılar. fitil verdiler 2 kez.neyse ertesi günü çok şükür sancılarım durdu.ayrılma vakti geldi.eşim ödeme yapmaya gtti . hesap 600. döküman istedi. kafadan hesaplamış kız . tekrardan önünde hesap makinasıyla kafadaN HESAPLAMIŞ ve 460 demiş.. bilgisayar çıktısı bu nedir şu nedir detay yine yok. eşim tek tek sormuş bu sefer. nst ne kadar ilaç ne kadar diye . kendi hesaplamış ve 400 çıkmış. 600 den 400 e düştü. şok olduk. böyle saçmalık ve güvensizlik oluşturulurmu hiç hastalarda. hangi akıllı yöneticinin sistemdir anlayamadım. ama dikkat edin. tek tek sorun kendiniz hesaplayın.!!!!
ben 2 sene ücretsiz izin kullanıcam kredide var dolayısıyla bizim için araba zor ve bu devirde arabası olana zengin gözüyle bakıyorum benbenzin 5 lira oldu mu geçti mi? geçti heralde, benzini kaskosu sigortası vırtı zırtı derken dünya para en azından şimdilik Batmandayız küçücük yer arabayla gidilecek bi yer yok zaten dışarı bile çıkasım gelmiyo burda kısmetse Ankaraya gidersek düşünebiliriz
Bizimkini bir pedagoga götürmek gerekecek galibaYasakları delmekte çok başarılı. Bir de böyle sessiz sessiz her deliğe girdiği için beni düşündürüyor. Hayırlısı bakalım...
Bizimkinin sıkıntısı azcık hırçın olması :) Kedimizi bulduğumda 2 haftalık, annesi tarafından terk edilmiş bir bıdıktı. Yaşayıp yaşamayacağından bile emin olamadık ama neyseki 6. ayına girdi, kaplan gibi oldu. İlk başlarda bizi emiyordu, ısırıyordu, biz de çok tatlı diye göz yumduk, eşeklik ettikŞimdi huyundan vazgeçirmeye çalışıyoruz ama kesin sonuç elde edemedik.
ikinci bebeği düşünenler birinci ile arasına kaç sene koymayı düşünüyosunuz ben şimdiden bir de kızım olur mu diyorum hayaller kuruyorum
misafir hanımlar gıııı sizde üye olsanıza ordan bakmayın
bizim herifler mi izliyo bizi ayy
kızlar doktora gidiyorum dayanamadım çok merak ettim Tuna mı ellrim de çok şiş onu da sorayım dedim bana dua edin her şey yolunda olsun :) odamız da gelmiş bugün anneciğim geldi dün akşam şimdi evde odayı kuruyorlarmış heyecan ve meraktan ölüyorum umarım her şey gönlümüzce olur
kapitoneyi cekmecelerine dikmeyi dusunuyorum canim
boyasi zarar vermesin cildine diye..
Eki Görüntüle 957366
dolabi bu sekilde olacak ins. sifonyeri de buna uyarlicaz
bizde cilekten alacaktik ama bebisimin amcasi ben yaparim diyince cok sevindik ama sabredemiyorum iste :18:
diğer fotoğrafları da böyle,ben de tavsiye ediyorum
Eki Görüntüle 957322 Eki Görüntüle 957324 Eki Görüntüle 957325
amaan boşveeeerinçocuğumuzun peşinde koşarken veririz hamileliği,tüm süreci çok seviyorum ben,içimde can büyütmek mucize,bedenim de büyüsün umrumda değil,bikaç kere yaşanan mucize,tadını çıkartıyorum ben,onu yeme,bunu içmelerle zindan etmedim,pişman değilim yine yaparım/yapıcam inşallah
yok artıkkk,2 ayda nasıl halletti,bize de anlatsın yaa
e yuh artık,biz de eşimle öyleyiz,kontrol ederiz kesin,iyi ki bakmışsınız detaya
ay 2 yıl ücretsiz izin ne güzel yaakeşke özelde de olsa
benim kedim/kızım karnıma gelip bebeği dinledi yaslandı ilk aylarda,çok duygulanmıştım.Şimdi de geliip her zaman ki gibi,kol altından meme emme hareketiyle gırr gırr gırlıyo.sonra gidiyo.
Bence çok ayırmayın kediyle bebeği,çok zekiler,inadına sinir yapmasınlar.durduk yerde gelip pati atmazlar hiç sanmıyorum,bizimki de mesela kolumuza tırnağı gelse bile oynarken falan,yüzümüze hiç tırnak çıkarmaz,dokunsa bile okşar resmen.Onlar hisseder onun bebek olduğunu,narin olduğunu,eğer yasakları arttırırsanız o zaman kıskançlık yapar,evden bile gider..Milleti de takmayın,herkes sorar,fikstir,ay napıcaksın,ay olur mu yanı yerde,versene birine,hepsi benim canım şahsen,onlarsız yapamam,onlar da çocuklarım.Hayvanlar çok sevgi dolu,nasıl zarar versinler..Tıbben de hiçbir zararı yok.En fazla toksoplazma kediden geçer derler,o da çıplak elle kakasını alıp,elimizi yokamadan yemek yaparsak falan geçiyo,kaldı ki aşılıdan geçmiyo ve dışardaki kötü yıkanmış salatadan daha çok geçiyo.Hiç içinizi karartmayın kızlar...
Benim kedim bir de upuzun tüylü,sadece doğumdan önce hem kedim hem köpeğimi tıraş ettiricem ben,sıfır değil de,en azından bebeğin uzun uzun yutmasını önliycek kadar,ama oda yasakları falan koymayı düşünmüyorum.takılsınlar,alışsınlar birbirlerine.benim hep hayalimdi,yanyana yatmaları...
ben yaşım yüzünden,bir de bir taneyi büyütüp arayı uzatırsam o rahatlığa alışırım,bir daha bebek odası yap,yok uykusuz kal gözüm yemez diye,peşpeşe düşünüyorum
ay çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?