- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
merhabalar hanımlar
medipol mega üniversite hastanesine gidenler için yazıyorum.erken doğum sancılarım erken başlaması nedeni ile gittim. 1 gece gözlem altına kaldım.3 kere nst ye girdm.ciğer gelişimi hızlansın diye iğne yaptııılar. fitil verdiler 2 kez.neyse ertesi günü çok şükür sancılarım durdu.ayrılma vakti geldi.eşim ödeme yapmaya gtti . hesap 600. döküman istedi. kafadan hesaplamış kız . tekrardan önünde hesap makinasıyla kafadaN HESAPLAMIŞ ve 460 demiş.. bilgisayar çıktısı bu nedir şu nedir detay yine yok. eşim tek tek sormuş bu sefer. nst ne kadar ilaç ne kadar diye . kendi hesaplamış ve 400 çıkmış. 600 den 400 e düştü. şok olduk. böyle saçmalık ve güvensizlik oluşturulurmu hiç hastalarda. hangi akıllı yöneticinin sistemdir anlayamadım. ama dikkat edin. tek tek sorun kendiniz hesaplayın.!!!!
merhabalar hanımlar
medipol mega üniversite hastanesine gidenler için yazıyorum.erken doğum sancılarım erken başlaması nedeni ile gittim. 1 gece gözlem altına kaldım.3 kere nst ye girdm.ciğer gelişimi hızlansın diye iğne yaptııılar. fitil verdiler 2 kez.neyse ertesi günü çok şükür sancılarım durdu.ayrılma vakti geldi.eşim ödeme yapmaya gtti . hesap 600. döküman istedi. kafadan hesaplamış kız . tekrardan önünde hesap makinasıyla kafadaN HESAPLAMIŞ ve 460 demiş.. bilgisayar çıktısı bu nedir şu nedir detay yine yok. eşim tek tek sormuş bu sefer. nst ne kadar ilaç ne kadar diye . kendi hesaplamış ve 400 çıkmış. 600 den 400 e düştü. şok olduk. böyle saçmalık ve güvensizlik oluşturulurmu hiç hastalarda. hangi akıllı yöneticinin sistemdir anlayamadım. ama dikkat edin. tek tek sorun kendiniz hesaplayın.!!!!
ıkısı bırlıkte ıyı ozman canımm benımde alacağım bebek arabası 380 lira
chicco lite way mi alacaktın sen canım?
az daha zorlasanız300de anlaşacakmışsınız yarı yarıya nerdeyse saçmalığın daniskası doğumda nasıl olur şimdi bunu yapanlar
Kızlar kendimi kötü hissediom die eve geldim gülbende de demet akalın var bebeğine şarkı yazmış hira die bestecisi çok duygulandımmevde olanlar izlesin konsep felanda çok hoşuma gitti,
inşallah herbirimizin bir arabası olur kızlar ve erkeklere minnet etmeğiz çocuk olduktan sonra özellikle. o zaman gerçekten çok muhim oluyor. taksiyle zor araba kapıda olunca çok iyi oluyor. 2 yıl önce eşim ehliyetini kaptırırnca sen başla kullanmaya dedi. bizim de doblomuz vardı ben bunu istmiyorum dedim arabayı değiştirelim o ara bir işten toplu param geldi hop dobloyu satıp. hatcback geçtik. ama araba benim oldu.eşim de toplu taşımaya geçti. buyukçekmeceden gayrettepe istanbul trafiğinde hergun 120 km... neyse benim cerrahpaşada işim çıktı. oh ne rahat ettim tık iş tık ev. oğlanı alıyorum kreşten alışverişe gezmeye. babaya hiç işimiz duşmez oldu. sonrada ona da şirket arabası verilince piyangodan araba sahibi oldum. kötü bir olaya ben aktive etti. ustu tozlanmış ehliyet işe yaradı. gecen sene guney fransadan araba tutup ispanyayı gezdik hep ben kullandım çok guzeldi. o yuzden özellikle durumu olanlar hemen bir araba edinmeli. durumu olmayanlarda eşlerinden almanın yollarını bulmalı. eşim hastalandı bebek yokken kullanamadım arabayı gece vakti. telefonlarda çalışmadı. komsu kapısını açmadı tam rezillik. adam ölüyorum diye kıvranıyor ben kalakaldım. sonra arabayı kullandı o haliyle acile kadar. ne kadar kötü bir durum... bebek olunca hele kesin öğrenmek aktif kullanmak sart.
Kızlar kendimi kötü hissediom die eve geldim gülbende de demet akalın var bebeğine şarkı yazmış hira die bestecisi çok duygulandımmevde olanlar izlesin konsep felanda çok hoşuma gitti,
ben 2 sene ücretsiz izin kullanıcam kredide var dolayısıyla bizim için araba zor ve bu devirde arabası olana zengin gözüyle bakıyorum benbenzin 5 lira oldu mu geçti mi? geçti heralde, benzini kaskosu sigortası vırtı zırtı derken dünya para en azından şimdilik Batmandayız küçücük yer arabayla gidilecek bi yer yok zaten dışarı bile çıkasım gelmiyo burda kısmetse Ankaraya gidersek düşünebiliriz
siz nerdesiniz hangi şehirde ? aslında çok düşünceli, çk üstüme düşüyor, ondan da sıkılıyorum işte, hep birbirimiz başka kimsemiz yok, bazen ayrı kalmak, bireysel bişeler yapmak istiyorum ama küçük bir yer olunca olmuyorişlerimizde aynı sürekli birlikte git gel, herşeyin hayırlısı ya bunalıma giriyorum aslında kaldıramadım şehir değişikliği, evlilik felan, şimdide çocuk
ayy yok o bişe yapmasın onun çenesi çekiyorum sonrasında :) hiç bişeyi de hallet demiyecem ne yaparsa yapsın, umrumda değil inan çocuk geldiğinde nerde yatar nerde kalır, kendi düşsün tasasına ben vazgeçtim artık, o kadar çok söyledim ki artık bıktım...
ayy yok ben artık koyverdim yapmıyorum 3 günde bir bulaşıkları felan yerleştiriyorum makineye, sonra baktım, biraz vakit geçirmek için elimde yıkıyorum, başkada bişe yapmıyorum, geçen hafta cumartesi yeter dedim, artık tartışmamızdan sonra bu hfta hiç bişe yapmadım, yapmayacamda normalde yarın temizlik günüm ama bişe yapmayacam
Bazen diyorum bu erkeklere iyilik yaramıyor...
bak şimdi iş yerindeyim, kendisi ile aynı yerde çalışıyoruz keşfi var, keşife gitti dedimki arabanın anahtarını bırak eve geçim öğle arası hayır bekle dedi, ben erken gelirim gideriz, daha gelmedi biliyorum erken gelmeyecek taaa köye gitti bir sürü zaman alır ama öyle bekleyecem, birde bana diyorki yanına meyve al acıkınca yersin, almadım, erken gelecen nasılsa gerek yok dedim, zorla bir gofret aldı bunu yersin diyor... hani önemli değil yürüyerek de giderim en fazla 20-25 dk sürüyor ama hava yağmurlu, amann işte sözde beni düşünüyor arabanın anahtarını vermiyor hamileyim diye, ama o da bahane kullanmamı istemiyor, biliyorum ben
bana ne demelı bı kere öğretmek ıcın surucu kursunun alanına gıttık ama daha ben koltuğa ılk kez oturmuşum gazın frenın yerını bılmıyorum gıttıgımız yerdede duz gıdemıyorsun donup duruyorsun cok zorlandım korktum azcık ılk ve son bınısım oldu bıde adam arabaya 60 bınlıra verdı sıfır aldı daha yenı bınerımde kaza yaparım dıye korktum sonra hemen hamıle kaldım hıc bınmedım zaten ama öğrenmek ıstıyorum çocuk doguncada bı yıl zor kullanırım gıbı gelıo
Hosbuldum canim..sen nasilsin
Canim beni bir hafta sonra tekrar caggirdi..para vermeyecegiz ozaman..ama bi dahakine ister sanirim.
Bende cok vermek istemiyorum bakalim.
Priorim biz diyetle gittigimiz icin cok kilo alamayiz canim ama bebek alicak.
Bu demek ki biz vericez o alicak..o yuzden kiloyu takma kafana 7 kilo aldi isen sana sadece 1-2 kilosu kalir dogumdan ciktiginda.
Oda hemen gidrr.
Ven bizimde bir erkek kedimiz var ve oldukça yaramaz. Pek de şımarık ayrıca. Şimdi bebek gelince ne yapacak, biz ne yapacağız diye kara kara düşünmeye başladımSizin kedi duruyor mu? Sen kedi ve bebek ilişkisi hakkında herhangi birine danıştın mı ya da okuduğun bir kaynak oldu mu?
ben 2 sene ücretsiz izin kullanıcam kredide var dolayısıyla bizim için araba zor ve bu devirde arabası olana zengin gözüyle bakıyorum benbenzin 5 lira oldu mu geçti mi? geçti heralde, benzini kaskosu sigortası vırtı zırtı derken dünya para en azından şimdilik Batmandayız küçücük yer arabayla gidilecek bi yer yok zaten dışarı bile çıkasım gelmiyo burda kısmetse Ankaraya gidersek düşünebiliriz
inşallah herbirimizin bir arabası olur kızlar ve erkeklere minnet etmeğiz çocuk olduktan sonra özellikle. o zaman gerçekten çok muhim oluyor. taksiyle zor araba kapıda olunca çok iyi oluyor. 2 yıl önce eşim ehliyetini kaptırırnca sen başla kullanmaya dedi. bizim de doblomuz vardı ben bunu istmiyorum dedim arabayı değiştirelim o ara bir işten toplu param geldi hop dobloyu satıp. hatcback geçtik. ama araba benim oldu.eşim de toplu taşımaya geçti. buyukçekmeceden gayrettepe istanbul trafiğinde hergun 120 km... neyse benim cerrahpaşada işim çıktı. oh ne rahat ettim tık iş tık ev. oğlanı alıyorum kreşten alışverişe gezmeye. babaya hiç işimiz duşmez oldu. sonrada ona da şirket arabası verilince piyangodan araba sahibi oldum. kötü bir olaya ben aktive etti. ustu tozlanmış ehliyet işe yaradı. gecen sene guney fransadan araba tutup ispanyayı gezdik hep ben kullandım çok guzeldi. o yuzden özellikle durumu olanlar hemen bir araba edinmeli. durumu olmayanlarda eşlerinden almanın yollarını bulmalı. eşim hastalandı bebek yokken kullanamadım arabayı gece vakti. telefonlarda çalışmadı. komsu kapısını açmadı tam rezillik. adam ölüyorum diye kıvranıyor ben kalakaldım. sonra arabayı kullandı o haliyle acile kadar. ne kadar kötü bir durum... bebek olunca hele kesin öğrenmek aktif kullanmak sart.
inşallah gönlüne göre verir Allah. hem bunalma ne olur ne olmaz. bebekler kısmetiyle geliyor. bebeğimiz doğduğunda doğum masfaflarını zar zor ödedik. sonra kısmet oldu birşeyler.
chicco lite way mi alacaktın sen canım?
evet canım daha doğrusu ablam alacak bu hafta ataması var ınsallah öğretmen atanma hedıyesı :)
3,5 yıldır evliyim arabamız hep oldu çok şükür evliliğimiz boyunca hep araba kullanmayı istedim ama bir türlü cesaret edemedim. her defasında kursa gidip ehliyet alıcam dedim ama İstanbul trafiğinden deli gibi korktuğum için hiç girişemedim, eşim her seyahate çıktığında da kendime her defasında deli gibi kızıyorum bu zamana kadar bi öğrenemedin diye çünkü araba hep kapının önünde duruyor o seyahatteyken. şuan yine aynı durumdayız arabam var ama kullanmasını bilmediğim için yatıyo kapı önünde ve benim gerçekten çok ihtiyacım var işe gidip gelirken kullanmaya. şimdi ben kendime kızmayayım da ne yapayımki eğer araba kullanmasını bilsem eşim bana kesin alır biliyorum ama korkuyorum
ayyyy benim kızımın adı..
ama geç kaldım sanırım izlemek için
Devam edio izleyebilirsin,,, gebelik psikolojisi hiç halim tadım yok,bu arada geçmiş olsun canım neyin var yaa :26::26:
Kuzum ben ankaradayım.. Ben de izmirden geldim buraya.. Eş yok dost yok.. Depresyona girmiştim". Evliliğe ve işime alışmadan çocuk istemedim.. Seni çok iyi anlıyorum tatlım.. Ama bak bebeğin doğunca herşey daha güZel olacak inşallah... Ama kaldıramadığını düşünüyorsan bi psikiyatr ile görüşmeni tavsiye ederim... Benim var bi tane danışmanım iyi oluyor.. Bu aralar kapısını çalmayı düşünüyorum.. Güzel olduğu kadar zor bir süreçten geçiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?