2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

az daha zorlasanız300de anlaşacakmışsınız yarı yarıya nerdeyse saçmalığın daniskası doğumda nasıl olur şimdi bunu yapanlar

yok artık şuna bak yaaa :26::26:

Kızlar kendimi kötü hissediom die eve geldim gülbende de demet akalın var bebeğine şarkı yazmış hira die bestecisi çok duygulandımm evde olanlar izlesin konsep felanda çok hoşuma gitti,

az daha zorlasanız300de anlaşacakmışsınız yarı yarıya nerdeyse saçmalığın daniskası doğumda nasıl olur şimdi bunu yapanlar

doğum paketine bişey yapamazlar herhalde. oğum sonrası bebek ve annenin tüm kontrolleri testler dahil 650 tl normali tabi.ben normal düşünüyorum inşallah bir aksilik olmazsa:)

Kızlar kendimi kötü hissediom die eve geldim gülbende de demet akalın var bebeğine şarkı yazmış hira die bestecisi çok duygulandımm evde olanlar izlesin konsep felanda çok hoşuma gitti,

ayyyy benim kızımın adı..
ama geç kaldım sanırım izlemek için

bana ne demelı bı kere öğretmek ıcın surucu kursunun alanına gıttık ama daha ben koltuğa ılk kez oturmuşum gazın frenın yerını bılmıyorum gıttıgımız yerdede duz gıdemıyorsun donup duruyorsun cok zorlandım korktum azcık ılk ve son bınısım oldu bıde adam arabaya 60 bınlıra verdı sıfır aldı daha yenı bınerımde kaza yaparım dıye korktum sonra hemen hamıle kaldım hıc bınmedım zaten ama öğrenmek ıstıyorum çocuk doguncada bı yıl zor kullanırım gıbı gelıo

ben 2 sene ücretsiz izin kullanıcam kredide var dolayısıyla bizim için araba zor ve bu devirde arabası olana zengin gözüyle bakıyorum ben benzin 5 lira oldu mu geçti mi? geçti heralde, benzini kaskosu sigortası vırtı zırtı derken dünya para en azından şimdilik Batmandayız küçücük yer arabayla gidilecek bi yer yok zaten dışarı bile çıkasım gelmiyo burda kısmetse Ankaraya gidersek düşünebiliriz

bizim arabanın vergisi 800 tl..
Allah'tan tüp takılı dicem ama gazda maşallah durduğu yerde durmuyo..

Kuzum ben ankaradayım.. Ben de izmirden geldim buraya.. Eş yok dost yok.. Depresyona girmiştim". Evliliğe ve işime alışmadan çocuk istemedim.. Seni çok iyi anlıyorum tatlım.. Ama bak bebeğin doğunca herşey daha güZel olacak inşallah... Ama kaldıramadığını düşünüyorsan bi psikiyatr ile görüşmeni tavsiye ederim... Benim var bi tane danışmanım iyi oluyor.. Bu aralar kapısını çalmayı düşünüyorum.. Güzel olduğu kadar zor bir süreçten geçiyoruz...

canım hemen toparlan doğumdan sonra başla öyle bir rahatlık ki çok çok geç kalmışım dersin. yazın çözersin inşallah kışa da gezersin bebeğinle...

Son düzenleme:

Gitsin kilolar . Kilo ben de sıkıntı yapıyor... Doktor çok kilo almamı istemiyor..

Bu konu bendede baya muallakta. Çünkü bizim kedi çok kıskanç.Her zaman ısırmaz ama bazen canı sıkılınca gelip ısırıyor.Evde bebeğe tepkisi ne olur hiç bilmiyorum.Doktorla konuştum oda aşıları ve bakımları düzenli olduktan sonra bebeğinize bir zararı yok dedi.Geriye kalan tek ihtimal kedimin oyun oynamayı çok sevdiğinden ne zaman ne yapacağını bilmiyor olmamız.Öyle kediler varki bebekle beraber uyuyorlar.Ama ne kadar güvenebilir bende çok emin değilim açıkçası.Biz bebeğimizle kedimizi hiç yanlız bırakmama kararı aldık.Bebek odasına ve yatak odasına girmesi zaten yasak.Yaşayıp görücez bakalım neler olucak

inşallah gönlüne göre verir Allah. hem bunalma ne olur ne olmaz. bebekler kısmetiyle geliyor. bebeğimiz doğduğunda doğum masfaflarını zar zor ödedik. sonra kısmet oldu birşeyler.

3,5 yıldır evliyim arabamız hep oldu çok şükür evliliğimiz boyunca hep araba kullanmayı istedim ama bir türlü cesaret edemedim. her defasında kursa gidip ehliyet alıcam dedim ama İstanbul trafiğinden deli gibi korktuğum için hiç girişemedim, eşim her seyahate çıktığında da kendime her defasında deli gibi kızıyorum bu zamana kadar bi öğrenemedin diye çünkü araba hep kapının önünde duruyor o seyahatteyken. şuan yine aynı durumdayız arabam var ama kullanmasını bilmediğim için yatıyo kapı önünde ve benim gerçekten çok ihtiyacım var işe gidip gelirken kullanmaya. şimdi ben kendime kızmayayım da ne yapayım ki eğer araba kullanmasını bilsem eşim bana kesin alır biliyorum ama korkuyorum

inşallah gönlüne göre verir Allah. hem bunalma ne olur ne olmaz. bebekler kısmetiyle geliyor. bebeğimiz doğduğunda doğum masfaflarını zar zor ödedik. sonra kısmet oldu birşeyler.

inşallah canım, elimize para geçsede Batmanda araba almayı düşünmem yaa sevmiyorum gün sayıyorum şu şark bitsin diye

canım İstanbulda korkulacak kadar var hani, arada haberlerde köprüleri falan gösteriyolar insanlarla röportaj yapıyolar 3 saattir trafikteyim diyen var günün 3 saati ne demek yaa gidiş dönüş 6 saat hatta ayyy çok kalabalık, 15 milyon olmuş nüfus

ayyyy benim kızımın adı..
ama geç kaldım sanırım izlemek için

bu arada geçmiş olsun canım neyin var yaa :26::26:
Devam edio izleyebilirsin,,, gebelik psikolojisi hiç halim tadım yok,

Bnde düşünüyorum tatlım gitmeyi, memlekete gittiğimde, inşallah yıpranmadan atlatırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…