merhaba arkadaşım eğer göbeğindeki çatlaklar sana sağlık yönünden zarar vermiyorsa hiç boşuna üzülüp canını sıkma derim..Ben 2. hamileliğimi yaşıyorum ilkinde de şimdi de çatlak matlak umursamadım bir kez daha yaşamayacaksın bu günleri he estetitk açıdan kötü görünür olabilir ama anne olmak böyle birşey sizde illa bir iz bırakacak ki işte anne olduğunuzu anlayabilesiniz.Doktorum ilk doğumdan sonra bana ameliyat yerim için kullanmam için 2 tane krem adı verdi teki yaranın çabuk iğleşip mikrop kapmasını önlemek için,diğeri ise kozmetik bir krem iz kalmaması için ister kullan ister kullanma dedi hiiiç umursamadım almadım bile manken olucak halim yok ya iz kalsa ne kalmasa ne...dediğim gibi çok fazla inceleyip kafa yorduğun zaman daha fazla sorun yaşıyorsun takma kafana
geçmiş olsun ne diyim.minikler buyudkçe oluyor .ama benim iç karnım mı ne genişmiş çatlağım yok gibi birşey biraz daha geçince olur mu bilmiyorum.
Canim yaaaa, bende henuz yok ama deli gibi kasiniyorum. Catliyorum herhalde. Simdi dusundum de, birden catlaklarimi gorsem kabullenmek biraz zaman alir herhalde. Seni anliyorum yani, ve kendimi de hazirliyorumAma sonucta bebeklerimiz ve biz saglikli oldugumuz surece catlaklar cok da problem degil. Bebeklerimizden bize hatira deyip teselli etcez kendimizi. Zamanla o izler daha hafif hale gelcek.
Bende de tatlı tatlı kaşınmalar başladıEyvahhh bende çatlıyorum o zaman Ama ne yapalım yapacak bişe yok katlanacağız artık :) Belki bikini giyemeyiz ama mayo giyeriz Bizde
amaan boşver,ben de sabah akşam sürüyorum,aynen çatladı,önce çok üzüldüm,sonra bebeğimin tekmeleriyle kendime geldimdoğum yapan arkadaşım da öyle dedi,onu görünce,çatlak falan hiç umrunda olmuyo dedi
ben 2 sene ücretsiz izin kullanıcam kredide var dolayısıyla bizim için araba zor ve bu devirde arabası olana zengin gözüyle bakıyorum benbenzin 5 lira oldu mu geçti mi? geçti heralde, benzini kaskosu sigortası vırtı zırtı derken dünya para en azından şimdilik Batmandayız küçücük yer arabayla gidilecek bi yer yok zaten dışarı bile çıkasım gelmiyo burda kısmetse Ankaraya gidersek düşünebiliriz
canım arabayı 62 bıne aldık 50 bını kredı dusun ıkı yıllık kredı cektık benım maas arabaya gıdıyor arabayıda doğru duzgun kullanmıyoruz ızınlerde ıste arada hastaneye gırken kapıda yatıyor kasko sıgorta yaptırmasan bısey olsa ıcın gıdecek o kadar parana yazık yaptırsan bırsuru para kaskosu vergısı derken araba doymuyor bıde benzınlıı ama Allahtan az yakıyormuş:) bana kalsa ev alırım ama oturduğumuz sehırde evler 200 bınlıra bakalım arabanın borcu bıtsın ondan sonra kayserıden almayı düşünüyorum allah kısmet ederse
güle güle kullanın canım ben en fazla 30-40 bin veririm heralde arabaya fazlasına içim acır pinti miyim neyim
evet canım daha doğrusu ablam alacak bu hafta ataması var ınsallah öğretmen atanma hedıyesı :)
ayyy hadi bakalım hayırlı olsun ablanın ataması..
puset aldınmı almadınmı şuan hatırlayamadım ama chicco lite way inde travel sistemini çıkartmışlar..
onunda puseti var yani..
bende senın mantıktanım canım ama erkekler farklı ıste bıde dıyorkı seneye bunun borcu bıtsınde audı alayım bende dedım arabada yatacaksın heralde:)
canm yaa Allah yardımcın olsun, çok kısa bulundum batmanda gerçekten de gidilebilecek yer sayısı çok kısıtlı..inşallah canım, elimize para geçsede Batmanda araba almayı düşünmem yaa sevmiyorum gün sayıyorum şu şark bitsin diye
ayy inşallah öyledir,süper olur.
bişeycik olmaz merak etmeyin,ben de kedi-köpek var.Youtube'da bakın kedi-bebek videolarına keyiflenin
bende senın mantıktanım canım ama erkekler farklı ıste bıde dıyorkı seneye bunun borcu bıtsınde audı alayım bende dedım arabada yatacaksın heralde:)
Bu konu bendede baya muallakta. Çünkü bizim kedi çok kıskanç.Her zaman ısırmaz ama bazen canı sıkılınca gelip ısırıyor.Evde bebeğe tepkisi ne olur hiç bilmiyorum.Doktorla konuştum oda aşıları ve bakımları düzenli olduktan sonra bebeğinize bir zararı yok dedi.Geriye kalan tek ihtimal kedimin oyun oynamayı çok sevdiğinden ne zaman ne yapacağını bilmiyor olmamız.Öyle kediler varki bebekle beraber uyuyorlar.Ama ne kadar güvenebilir bende çok emin değilim açıkçası.Biz bebeğimizle kedimizi hiç yanlız bırakmama kararı aldık.Bebek odasına ve yatak odasına girmesi zaten yasak.Yaşayıp görücez bakalım neler olucak
bizim karı koca ruhumuz varoş be canım Allahtan eşiminde araba tutkusu yok ev işini hallettik ya o yeter diyoruz elime para geçse yine ev derim galiba ama arabada bi keyif tabi,çok ihtiyaç duyar mıyız bilemiyorum şimdiden hele bi Ankaraya gidelim hele bi bebek doğsun o zaman bi bakarız nasıl oluyomuş
3,5 yıldır evliyim arabamız hep oldu çok şükür evliliğimiz boyunca hep araba kullanmayı istedim ama bir türlü cesaret edemedim. her defasında kursa gidip ehliyet alıcam dedim ama İstanbul trafiğinden deli gibi korktuğum için hiç girişemedim, eşim her seyahate çıktığında da kendime her defasında deli gibi kızıyorum bu zamana kadar bi öğrenemedin diye çünkü araba hep kapının önünde duruyor o seyahatteyken. şuan yine aynı durumdayız arabam var ama kullanmasını bilmediğim için yatıyo kapı önünde ve benim gerçekten çok ihtiyacım var işe gidip gelirken kullanmaya. şimdi ben kendime kızmayayım da ne yapayımki eğer araba kullanmasını bilsem eşim bana kesin alır biliyorum ama korkuyorum
bizim karı koca ruhumuz varoş be canım Allahtan eşiminde araba tutkusu yok ev işini hallettik ya o yeter diyoruz elime para geçse yine ev derim galiba ama arabada bi keyif tabi,çok ihtiyaç duyar mıyız bilemiyorum şimdiden hele bi Ankaraya gidelim hele bi bebek doğsun o zaman bi bakarız nasıl oluyomuş
inşallah canım, elimize para geçsede Batmanda araba almayı düşünmem yaa sevmiyorum gün sayıyorum şu şark bitsin diye
Selam kızlar.biz de yarın bebek odası bakmaya gideceğiz.nasıl seçeceğim bilmem.çok kararsız kalmam inşallah
ıste bebek doğunca sanırım cok lazım olacak hastaneye gıdıp gelmek ıcın falan bıde ızınlerde cok lazımdı esım tatıle gıderken hep araba kıralıyordu oda bırsuru masraf oluyordu sımdı bıde benım mamleketıme 2 buçuk saat uzaklıktayız sıkılınca benı bırgunlugune aıleme goturup getırıyor en güzel yanııı işte
ayyy hadi bakalım hayırlı olsun ablanın ataması..
puset aldınmı almadınmı şuan hatırlayamadım ama chicco lite way inde travel sistemini çıkartmışlar..
onunda puseti var yani..
canım o arkadaşımdan http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-auto-fix-fast-oto-koltugu-red-passion-103471205 ıste bu hedıye oda lıtwayın kırmızısını alıcam takım olurr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?