2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

geçmiş olsun ne diyim.minikler buyudkçe oluyor .ama benim iç karnım mı ne genişmiş çatlağım yok gibi birşey biraz daha geçince olur mu bilmiyorum.

Bende de tatlı tatlı kaşınmalar başladı Eyvahhh bende çatlıyorum o zaman Ama ne yapalım yapacak bişe yok katlanacağız artık :) Belki bikini giyemeyiz ama mayo giyeriz Bizde

vallakizlar ilk gorunce bi şok oldum catlagim yok diye seviniyordum gelin gorun ki o kirmizilari gorunce oyle olmadi
simdi biraz daha iyiyim bebegimin imzasini tasiyorum diyorum esime
ego tavan valla diyip duruyo napim ayol
anarin dedigi gibi bizde mayo giyeriz mayokini giyeriz

canım arabayı 62 bıne aldık 50 bını kredı dusun ıkı yıllık kredı cektık benım maas arabaya gıdıyor arabayıda doğru duzgun kullanmıyoruz ızınlerde ıste arada hastaneye gırken kapıda yatıyor kasko sıgorta yaptırmasan bısey olsa ıcın gıdecek o kadar parana yazık yaptırsan bırsuru para kaskosu vergısı derken araba doymuyor bıde benzınlıı ama Allahtan az yakıyormuş:) bana kalsa ev alırım ama oturduğumuz sehırde evler 200 bınlıra bakalım arabanın borcu bıtsın ondan sonra kayserıden almayı düşünüyorum allah kısmet ederse

güle güle kullanın canım ben en fazla 30-40 bin veririm heralde arabaya fazlasına içim acır pinti miyim neyim

bende senın mantıktanım canım ama erkekler farklı ıste bıde dıyorkı seneye bunun borcu bıtsınde audı alayım bende dedım arabada yatacaksın heralde:)

bizim karı koca ruhumuz varoş be canım Allahtan eşiminde araba tutkusu yok ev işini hallettik ya o yeter diyoruz elime para geçse yine ev derim galiba ama arabada bi keyif tabi,çok ihtiyaç duyar mıyız bilemiyorum şimdiden hele bi Ankaraya gidelim hele bi bebek doğsun o zaman bi bakarız nasıl oluyomuş

inşallah canım, elimize para geçsede Batmanda araba almayı düşünmem yaa sevmiyorum gün sayıyorum şu şark bitsin diye
canm yaa Allah yardımcın olsun, çok kısa bulundum batmanda gerçekten de gidilebilecek yer sayısı çok kısıtlı..
Turgut Özal bulvarı tarafı biraz hareketli ana cadde olması sebebiyle fakat geri kalan yerleri mahremiyet hakim..
yeni yeni siteler, büyük pastaneler çay bahçeleri fln yapılıyor yavaştan ama en az 5 yılı var.

inş tayininiz güzel bir yere çıkar en kısa zamanda

hayirli cumalar fistik anneler..
keyifler nasil?
ben cok açıııııımmmm
saat 12 de yedim ama cok aciktim ara ogunume 1 saat var napsam yaa

ayy inşallah öyledir,süper olur.

bişeycik olmaz merak etmeyin,ben de kedi-köpek var.Youtube'da bakın kedi-bebek videolarına keyiflenin

Bizimkinin sıkıntısı azcık hırçın olması :) Kedimizi bulduğumda 2 haftalık, annesi tarafından terk edilmiş bir bıdıktı. Yaşayıp yaşamayacağından bile emin olamadık ama neyseki 6. ayına girdi, kaplan gibi oldu. İlk başlarda bizi emiyordu, ısırıyordu, biz de çok tatlı diye göz yumduk, eşeklik ettik Şimdi huyundan vazgeçirmeye çalışıyoruz ama kesin sonuç elde edemedik.

bende senın mantıktanım canım ama erkekler farklı ıste bıde dıyorkı seneye bunun borcu bıtsınde audı alayım bende dedım arabada yatacaksın heralde:)

yok artııııkk :)
senin kocanında maşallahı varmış canım
bizimkide değiştirmek istiyo ama ne alırız bilemiyorum :26::26:

Bizimkini bir pedagoga götürmek gerekecek galiba Yasakları delmekte çok başarılı. Bir de böyle sessiz sessiz her deliğe girdiği için beni düşündürüyor. Hayırlısı bakalım...

yavru kuşummmm sen Ankara'ya gel o zaman bütün düşüncelerin değişir..
otobüs dolmuşlar inanılmaz kalabalık ve insanların birbirine saygısız oluşuda cabası..

valla ben de korkuyordum sıkılıyordum. ama böyle dişçiye gitmek gibi eni sonu gidersin sıkılsan da daralsanda biter gider. sonrası oooo rahatlık. yani bir bedeli var stres ama ne kadar yaparsan o kadar azalıyor. sen bebişini al ama hafif hafif eşinden yardım iste aralarda çalışın. inşallah kısa zamanda çözersin.

ıste bebek doğunca sanırım cok lazım olacak hastaneye gıdıp gelmek ıcın falan bıde ızınlerde cok lazımdı esım tatıle gıderken hep araba kıralıyordu oda bırsuru masraf oluyordu sımdı bıde benım mamleketıme 2 buçuk saat uzaklıktayız sıkılınca benı bırgunlugune aıleme goturup getırıyor en güzel yanııı işte

Selam kızlar.biz de yarın bebek odası bakmaya gideceğiz.nasıl seçeceğim bilmem.çok kararsız kalmam inşallah

pooofff sözde mobilyacıyız..
sanırım bebişimin odası yetişmeyecek
kuzum o cicili bicili odalar evet çok güzeller ama büyüyünce değiştrmek isteyecekler..
ben sırf bu yüzden düz beyaz bi oda yaptırıp eşyalarla aksesuarlarla odayı renklendirmek istiyorum..

burda taksi meselesi çok sıkıntı en büyük dert o yani, gece Allah göstermesin bi hasta olsan acile gidecek olsan taksi yok yani, Ankaradaki gibi durak kültürü yok taksimetre bile yok sana ne derse onu ödüyosun, ama yıllık izinlerimizi Ankarada geçirdiğimiz için araba olsada 16 saatlik yolu gene uçakla giderdik sanırım 1 saatte, arabada emniyetin otoparkında yatardı 1 ay

ikinci bebeği düşünenler birinci ile arasına kaç sene koymayı düşünüyosunuz ben şimdiden bir de kızım olur mu diyorum hayaller kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…