Benim doktorumda istediğin zaman ayrılırsın dedi ama öyle olmuyormuş. 37 haftanın dolması gerekiyor izne ayrılmak için, tecrübeyle sabittir. Tabii doğum olursa izin başlar.
anladım canım benm 2 tane öğretmen arkadaşım geçen yıl doğum yaptı 35 te ayrıldı izne o yüzden şaşırdım benimde riskli aslında kasılmalarım çok olduğu için dinlenmem lazım. liseyede seminer dönemi geldiği için temmuzda tatil oluyoruz mecburen biraz daha çalışmam lazım sonra kızımdan ayrılıp okula gitmek çok zor gelir. detaylı öğreneyim burdan haber veririm tekrar
bence riske atma bebiş doğunca bir şekilde halledersin. kasılmalar bendede var ve yorulmaya gelmez Allah korusun
10 yılı 5 yılı yok ki bunun canım.ve her bebek değerlidir. hiçbir anne bebeğini riske atmak istemez. bende normal doğum yapmak istemiyorum çünkü kalp kapakçığımda doğuştan açıklı var benim. sıkıntılı durumlara gelemiyorum bayılacak gibi oluyorum o nedenle istemiyorum.ebeğim 2 buçuk haftalık büyük. iri olacağı için normal zor.birde b türkiyede normal doğumun nekadar normal yapıldığıda tartışılır. kesip biçiyorlarmış alt tarafıda. normal sancıyı beklemeden suni sancı veriyorlar. suni sancıylada rahim açılmıyor bazen.vakum kullanmak zorunda kalıyorlar vakumunda riskini biliyorsun. avrupada bu işler nasıl bilmiyorum ama türkiye doğum konusunda sınıfta kalır. doktorunda onay veriyorsa normali hiç düşünme bence
Kızlar birsey aklıma takıldı oncekı sayfalarda bir arkadas sırt ustu yatmak zararlı demiş ne zararı varki aklıma takıldı ben gece yatıyorum cunku sağa dönsem tekme sola donsem yumruk
Merhaba kızlar biz bugün 31+2 de doğum yaptık. Bebeğim plesantasından ayrılmış beslenememiş 3 haftadan beri. Çok şükürki şimdilik durumu iyi ben daha görmedim ama babamız gördü. Dua edin arkadaşlar uzun zamandır problemlerimiz vardı zaten.Bebeğimizin yaşaması için önce rabbimin iznine sonrada sizlerin dualarına ihtiyacımız var.
Benim de ogleden sonra enerjim bitiyor nefes nefese kaliyorum daha simdidendün akşam eşimle yürüyüş yapalım dedik nefes nefese kaldım belim ağrımaya başladı kasıklarıma ağrı girdi sancı sandım nerdeyse yürüyüş artık bana yaramıyo
Evet cnm ben de ayni durumdayimValla insanın ilk hamileliği olunca neyin normal neyin anormal olduğunu da kestiremiyor.En kötü şu 37-38.haftayı görmeyi bir nasip etsin Allah'ım gerisini koyvericem zaten
Oh super tatile giriyorsunuz darisi bize :)kızlar hepinize iyi hafta sonları...pazartesi rapor almak için hastaneye gidicem ...
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...
İstanbuldan mi?Eşim sabah İş dolayısıyla Mersine gitti.
10 saatlik yolu 6 saatte gitmiş, nasıl bir hız yaptıysa
Neyse ki kazasız belasız gitmiş.
Gelince fırça çekicem.
Cok cici :)slm kızlar oğluşumun odası ıcın sectıgımız duvar kagıtları nasıl sızce?
Eki Görüntüle 968425 Eki Görüntüle 968426
Ne guzel benim kuzum da bugun dogru durust kipirdamadi aklim onda kaldikızlar benim bebiş. saat 6dan bu yana hiç uyumadı sürekli hareket ediyor. hareket etmesi güzel maşallahta bu normal bir durum mu acaba. bugün gündüzde pek uyumadı acaba uyurkendemi hareket ediyor bu bebişler?
Peki senin de mi bileklerin ve baldirlarin agriyor yoksa full bacak mi?
Bir de hurma& zemzem veriyorlarmis bebise dogunca duydun mu yapacak msn?
Ve dogumda hazir meyve suyu icmek istemiyorum kendim nasil hazirlarim biliyor msn cnm?
gunaydin..
lahmacunu kendin mi yapiyorsun?
20 dk sirt ustu yatmanin sıkıcılıktan baska bir sorunu oldu mu?
kızlar hepinize iyi hafta sonları...pazartesi rapor almak için hastaneye gidicem ...
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...
Eşim sabah İş dolayısıyla Mersine gitti.
10 saatlik yolu 6 saatte gitmiş, nasıl bir hız yaptıysa
Neyse ki kazasız belasız gitmiş.
Gelince fırça çekicem.
maddi durumum iyi olmamasina ragmen muhtacligim yol onlara.zaten hepside zengin olmasina ragmen yardim etmezler.aksine sunu al bunu al diye emir verirler sanki param var.bir kurtajim var buda riskli gidiyo hamilelik bir gun yardm etmediler.birde laf sokuyolar.uzak duruyorum telfn la bozuyolar moralimi.kaynanamda onlardan.rabbime havale ediyorum hepsini.
slm kızlar oğluşumun odası ıcın sectıgımız duvar kagıtları nasıl sızce?
kızlar bu gün mobilyacıdan aradılar oğlumun büyüyebilen beşiği salı günü gelcekmiş cok heyecanlandım ondan sonrada artık camaşırlarını yıkar doğum cantamı hazırlamaya başlarım
Kızlar sonunda kızımın odasını bitirdik.Nasıl olmuş..
kızlar bu gün mobilyacıdan aradılar oğlumun büyüyebilen beşiği salı günü gelcekmiş cok heyecanlandım ondan sonrada artık camaşırlarını yıkar doğum cantamı hazırlamaya başlarım
kızlar benim bebiş. saat 6dan bu yana hiç uyumadı sürekli hareket ediyor. hareket etmesi güzel maşallahta bu normal bir durum mu acaba. bugün gündüzde pek uyumadı acaba uyurkendemi hareket ediyor bu bebişler?
Cook guzel cnm gule gule kullaninKızlar sonunda kızımın odasını bitirdik.Nasıl olmuş..
Eki Görüntüle 969023
Eki Görüntüle 969024
Eki Görüntüle 969025
bende şubatı çalışcam senle tarihlerimiz yakın ne zaman çalışabilir raporu alcaksın
İstanbuldan- Mersin'e 6 saatte gitmiş canım.İstanbuldan mi?
Eki Görüntüle 969023
Eki Görüntüle 969024
Eki Görüntüle 969025
Günaydın, keyifli pazarlar:107: Dışarısı nasıl güneşli ve sıcak... hayvanat bahçesinde maymunlar kesin dışarıdadır, çabuk yorulmasam tüm günümü orada geçirirdim:107:
Bu erkekler hep böyleBenim eşimin de sınav için Ankara'ya gitmesi gerekiyor. Buradan oraya 10 saat. Çok uğraştım sonunda uçakla gitmeye razı edebildim. Allah kaza bela vermesin kimseye.
Eki Görüntüle 969023
Eki Görüntüle 969024
Eki Görüntüle 969025
filizfff - cnm dularını eksik etme... inş bebeğin en kısa zamanda topralanır da doya doya kucağına alırsın:)
İnşallah tez zamanda alirim.Allah razi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?