2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Benim doktorumda istediğin zaman ayrılırsın dedi ama öyle olmuyormuş. 37 haftanın dolması gerekiyor izne ayrılmak için, tecrübeyle sabittir. Tabii doğum olursa izin başlar.

anlatmaya çalıştığım bu canım. doktorlar veririm ederim der ama mağdur olan yine biz oluruz. doktorumda aynı şeyi söyledi. yönetmeliğe de bakmak lazım.

bence riske atma bebiş doğunca bir şekilde halledersin. kasılmalar bendede var ve yorulmaya gelmez Allah korusun

aynen katılıyorum size .tanıdıklarımın çoğu öyle oldu.veriyolar suni sancıyı çocuk gelmiyo son ana kadar zorluyorlar doğsa zaten doğar yani o kadar açılmaya.çok zorluyorlar.o yzden normali pek duşunmuyorum.ama Allah ne gösterir bilmiyorum.

Kızlar birsey aklıma takıldı oncekı sayfalarda bir arkadas sırt ustu yatmak zararlı demiş ne zararı varki aklıma takıldı ben gece yatıyorum cunku sağa dönsem tekme sola donsem yumruk

canım kalbe giden bi damara bebek baskı yaptığı için sanırım uygun görmyor dr.lar.bebğin beslenemsi açısından.nette bakabilirisn orada yazıyor neden sakıncalı olduğu.en uygub yatış sol tarafa yatmakmış.bebk en iyi şekilde o turlu besleniyomuş yani sağ ve sırt ustu yatıldığına kalbe giden en önemli damarlara baskı olmuyomuş o turu yatışta.

Yuce rabbim senin ve bebeginin yuznu guldursun ins canim bir an once saglikli bir sekilde kavusuraunuz umarim dualarimiz sizinle

dün akşam eşimle yürüyüş yapalım dedik nefes nefese kaldım belim ağrımaya başladı kasıklarıma ağrı girdi sancı sandım nerdeyse yürüyüş artık bana yaramıyo
Benim de ogleden sonra enerjim bitiyor nefes nefese kaliyorum daha simdiden

Valla insanın ilk hamileliği olunca neyin normal neyin anormal olduğunu da kestiremiyor.En kötü şu 37-38.haftayı görmeyi bir nasip etsin Allah'ım gerisini koyvericem zaten
Evet cnm ben de ayni durumdayim
İns saglikla Allah bize bagislar yavrularimizi!!

kızlar hepinize iyi hafta sonları...pazartesi rapor almak için hastaneye gidicem ...
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...
Oh super tatile giriyorsunuz darisi bize :)

Eşim sabah İş dolayısıyla Mersine gitti.
10 saatlik yolu 6 saatte gitmiş, nasıl bir hız yaptıysa
Neyse ki kazasız belasız gitmiş.
Gelince fırça çekicem.
İstanbuldan mi?

slm kızlar oğluşumun odası ıcın sectıgımız duvar kagıtları nasıl sızce?
Eki Görüntüle 968425 Eki Görüntüle 968426
Cok cici :)

kızlar benim bebiş. saat 6dan bu yana hiç uyumadı sürekli hareket ediyor. hareket etmesi güzel maşallahta bu normal bir durum mu acaba. bugün gündüzde pek uyumadı acaba uyurkendemi hareket ediyor bu bebişler?
Ne guzel benim kuzum da bugun dogru durust kipirdamadi aklim onda kaldi

Günaydın, keyifli pazarlar:107: Dışarısı nasıl güneşli ve sıcak... hayvanat bahçesinde maymunlar kesin dışarıdadır, çabuk yorulmasam tüm günümü orada geçirirdim:107:

Peki senin de mi bileklerin ve baldirlarin agriyor yoksa full bacak mi?
Bir de hurma& zemzem veriyorlarmis bebise dogunca duydun mu yapacak msn?
Ve dogumda hazir meyve suyu icmek istemiyorum kendim nasil hazirlarim biliyor msn cnm?

Evet gülüm benim de bilek ve baldır ağrıyor, bacağın diğer kısımları normal fonksiyon görüyor Kaynım dün getirdi sağ olsun hem zemzem hem taze hurma. Okuyacağım dualar var onlara, doğum sırasında hurmadan ben istifade edeceğim (inşallah), bebeğe de ilk önce zemzem sonra hurma vereceğim kısmet olursa:107: Evin hastaneye yakınsa ailen taze hazırlanmış getirebilir. Tazeliği koruyamam dersen şerbet gibi yapabilirsin (oktay usta tüm ramazan yapmıştı) ya da arkadaşların çoğu komposto diyor; öyle birşey hazırlayabilirsin. Benim yemek içmekle ilgili pek planım ve bilgim yok o yüzden çok yardımcı olamıyorum; hamarat arkadaşlar daha iyi bilirler

gunaydin..
lahmacunu kendin mi yapiyorsun?
20 dk sirt ustu yatmanin sıkıcılıktan baska bir sorunu oldu mu?

Hayır gülüm, Antep'te fırın kültürü çok gelişmiş. Markette et reyonuna gidiyorsun, söz gelişi 10 kişilik lahmacun yaptırmak istiyorum diyorsun. Eline malzeme listesi veriyorlar. Alışverişi yapıp adama ger götürüyorsun. Hazırlıyor veriyor içini sana. Oradan da fırına götürüyorsun, 30 dk. içinde sıcak sıcak geliyor

Sırt üstü yatmak belimi çok zorladı. Evde olsa yastık vs koyar bel boşluğunu doldururdum ama hastanede olmadı. Kalkarken baya zorlandım. Ayrıca nefes alamadım tabi. Siz nst'de mutlaka yan yatış pozisyonu alın ya da yarı oturur pozisyon da uygun olur.

kızlar hepinize iyi hafta sonları...pazartesi rapor almak için hastaneye gidicem ...
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...

Sen de prensesine çok iyi bak gülüm:107:

Eşim sabah İş dolayısıyla Mersine gitti.
10 saatlik yolu 6 saatte gitmiş, nasıl bir hız yaptıysa
Neyse ki kazasız belasız gitmiş.
Gelince fırça çekicem.

Bu erkekler hep böyle Benim eşimin de sınav için Ankara'ya gitmesi gerekiyor. Buradan oraya 10 saat. Çok uğraştım sonunda uçakla gitmeye razı edebildim. Allah kaza bela vermesin kimseye.

Rabbim evine&yuvana huzur mutluluk versin, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

slm kızlar oğluşumun odası ıcın sectıgımız duvar kagıtları nasıl sızce?

kızlar bu gün mobilyacıdan aradılar oğlumun büyüyebilen beşiği salı günü gelcekmiş cok heyecanlandım ondan sonrada artık camaşırlarını yıkar doğum cantamı hazırlamaya başlarım

Kızlar sonunda kızımın odasını bitirdik.Nasıl olmuş..

Hayırlı olsun arkadaşlar, güzel günlerde kullanın inşallah:107:

günaydın güzel anneler hayırlı pazarlarr benim nöbetim var çalışıyorum.dün drumuza gittik eşimle kızımızzz çok güzeldi yandan poz verdi.artık yeri daraldığı için yüzünü almakta zorlandı.kilosu 1700 dedi boyunu ise iyice kıvrılmış bu aydan sonra ölçüm almak zor büyük ihtimalle 50 cm lerde doğar dedi sizce nasıl kızlar;(bu arada 31 haftalık hamileyim).birde ben hibor kullanıyorum Dr.umuz 36. haftadan sonra bırak dedi ama ben korkuyorum aranızda kullanan varmı

Son düzenleme:
Herkese mutlu pazarlar

Geçmişe baktım biraz.. Hazırlıklar neredeyse tamam gibi herkesin... Ben pijamama uygun terlik bulamadım hala

Çantamız da hazır değil... Çok mu yavaşım ben...

Ven canım odanız çok güzel güle güle kullanın...

mavis01 kuzum şeytan dürttü aldım yumuşatııcıyı...

esmer tatlım iyi olmana sevindim. Ama çok yorma kendini...

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Bebek kurabiyesi yapan ya da yaptıran var mı... Malzeme satın alıp kendim mi yapsam yoksa hazır yapılmış kurabiye mi alsam bilemedim.. Ankara'da ostim haricinde malzeme satılan yerleri bilen var mı acaba.. :44:

filizfff - cnm dularını eksik etme... inş bebeğin en kısa zamanda topralanır da doya doya kucağına alırsın:)

kızlar bu gün mobilyacıdan aradılar oğlumun büyüyebilen beşiği salı günü gelcekmiş cok heyecanlandım ondan sonrada artık camaşırlarını yıkar doğum cantamı hazırlamaya başlarım

çok güzel bi telaş cnm ya odasını hazırlamak... beşiğini kurmak... o minik kıyafetlerini yıkamak katlamak... kolay gelsin sana:)

kızlar benim bebiş. saat 6dan bu yana hiç uyumadı sürekli hareket ediyor. hareket etmesi güzel maşallahta bu normal bir durum mu acaba. bugün gündüzde pek uyumadı acaba uyurkendemi hareket ediyor bu bebişler?

cnm benim bebiş de öyle sürekli hareket ediyor. bebekler biz uyurken hareketsiz olduğumuz için daha çok hareket ediyorlarmış. gündüz ayaktayken biz hareketliyken onlara amniyon sıvısı ninni gibi sallıyormuş:)

bende şubatı çalışcam senle tarihlerimiz yakın ne zaman çalışabilir raporu alcaksın

32.haftada mecburen çalışabilir raporu almak
zorundayız.bu tarih benim 17 şubat oluyor.
ben 2 hafta daha çalışıp subatı kapatıcam.
insallah 28 şubatta veya 1 martta artık tamamen doğum
iznine çıkıcam.

Günaydın canlarım
Hastayım
İyileşmeye çalışıyorum...
Aman dikkat edin hasta olmayın canlarım...

İstanbuldan mi?
İstanbuldan- Mersin'e 6 saatte gitmiş canım.

Çok güzel canım, meleğin çok şanslı...
Güle güle eskitsin cimcimen

Günaydın cancazım
Bende gelmek isterdim hayvanat bahçesine =)
Eşim Gelmişti Antep e çok güzel demişti, hayvanat bahçesi için.
Bakalım bana ne zaman kısmet olur =)

Eşini iyi ki ikna etmişsin, uzun yolu bulunca hız tutkunu olup çıkıyorlar.
Allah kimseye kaza,bela vermesin...

kızlar benim yaklaşık bi haftadır burnum uyurken çok tıkanıyor. bu yüzden de arada horluyormuşum zaten boğazımın daraldığını hissediyorum. bi de bazen ağzımın suyu da akıyor. burun tıkanıklığı boğazda daralmadan kaynaklanabiliyormuş.
burun tıkanıklığı için breath right burun bandı rahatlattı biraz beni. zaten polen alerjim de var. gerçi kış mevsiminde rahatsızlık vermiyor bana... horluyormuşum bazen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…