Çok hosmus güle güle kullansın pasa 😊😊slm kızlar oğluşumun odası ıcın sectıgımız duvar kagıtları nasıl sızce?
Eki Görüntüle 968425 Eki Görüntüle 968426
kızlar bu gün mobilyacıdan aradılar oğlumun büyüyebilen beşiği salı günü gelcekmiş cok heyecanlandım ondan sonrada artık camaşırlarını yıkar doğum cantamı hazırlamaya başlarım
Bes aylikken suyum gelmişti sonra rahimi diktiler dusmesin diye. Artik devamli yatacaksin dediler ve ben hep yattim..bir gece tamamen suyum geldi ve o sekilde bir hafta daha dayanabildik bebegimle...sonra almaya karar verdi doktor..Güzel dileklerin icin tesekkur ederim...
hanımlar tup bebekler genelde sezeryan oluyor değerli bebek oldukları için kaçıncı haftadan sonra sezeryana alıyor dr.bileniniz var mı.2 hafta sonra kontrolum gittiğimde soracam ama merak ettim bileniniz var mı?
canım benimde rahmimi diktiler 13 haftada o günden beri yatıyorum.şimdi 29 oldum çok şükür.seninki acil seklaj olmuş sanırım.benim 3 düşüğüm var maalesef.Allah bebeğine sağlık sıhhat versin
benimde tüp bebek doktorum normal de doğum yapabilirsin dedi bende öyle düşünüyorum
banada öyle dedi ama on yıldır ilk gebeliğim yaş otuz riske atamayız ama normal yap diye de zorlamam dedibilmiyorum Rabbim hayırlısını versin .sizn kaç yıllık evlilik
günaydın taze anneler.çoğunuz doğum
çantanızı hazırlamışsınız. ben izne ayrıldığımda hazırlıcam.
sizlere bir şey sorucam bazen gece sağa ve sola kızım beni yatırmıyor.
sancı yapıyor sırt üstü
yattığım zaman rahatlıyorum.hemen sancı kesiliyor.
sırt üstü yatmakta sakıncalı .ne yapacağımı şaşırdım.
öğretmen arkadaşlarım izne hemen çıkacak mısınız?
ben subat sonuna kadar çalışıcam.
çünkü hemen ayrılırsam haziran seminerine
başlamak zorunda kalıcam .rapor kullanmak istemiyorum.
bunun senesi de var çünkü.
bende şubatı çalışcam senle tarihlerimiz yakın ne zaman çalışabilir raporu alcaksın
28 şubatta bağlasalar durmam. son seminer haftasında iznim bitiyor.1 hafta daha çalışayım dedim ama olmuyormuş sanırım. çalışabilir raporunu 1 haftalık vermiyorlarmış. 37. haftaya kadar çalışmak zorunda kalınıyormuş. 3 saat gideriz bebişimle.
Kızlar birsey aklıma takıldı oncekı sayfalarda bir arkadas sırt ustu yatmak zararlı demiş ne zararı varki aklıma takıldı ben gece yatıyorum cunku sağa dönsem tekme sola donsem yumruk
Benim doktorumda istediğin zaman ayrılırsın dedi ama öyle olmuyormuş. 37 haftanın dolması gerekiyor izne ayrılmak için, tecrübeyle sabittir. Tabii doğum olursa izin başlar.
Kızlar birsey aklıma takıldı oncekı sayfalarda bir arkadas sırt ustu yatmak zararlı demiş ne zararı varki aklıma takıldı ben gece yatıyorum cunku sağa dönsem tekme sola donsem yumruk
canım çalışabilir 1 haftalık olmuyormuş diye nerden duydun? bende öğretmenim haftaya çalışır raporu alacağım doktorum bakarsın ne zaman istersen izne ayırırız seni dedi. sonuçta bu hamilelik haftası haftasına uymayabiliyor sancın olur ağrın olur istediğin zaman çıkabilirsin 1 hafta 10 gün farketmez.
benim yengem çalışır raporu aldı 1 hafta sonra ağrıları oldu gidemedi izne ayrıldı. bende 35-36 hafta gibi ayrılcam. demekki her yer farklı
idare demişti canım. nekadar doğru araştırmadım.ancak erken doğum gibi (allah korusun) durumlarda raporun bozuluyor diye biliyorum ben ama doktorun veriyorsa sorun yok benim doktorumda vermiyor. 32+0 da ya izne ayırırım ya da 37ye kadar çalışır raporu veririm diyor.eğer dediğin gibi yapabiliyorsan senin için iyi olur. aslında bu konuda en iyisi milli eğitime sorman. ya da okul idarene sor bilgileri vardır.doktorlara bakma sen onlar pek bilmez bu konuları veririm ederim der ama son söz milli eğitimin. bence dediğim gibi milli eğitim sana en doğru bilgiyi verecek olan kaynaktır.ben anasınıfı öğretmeniyim o nedenle seminerde gitmeye razıyım. çocuklardan korunmakta çok zorlanıyorum.
heryer farklı değilde kimsenin kimseden haberi yok. doktorumda okul idaremde aynı şeyi söyledi bana.ne doğru ne yanlış bu ülkede bilmek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?