- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Benim kızı da bu aralar çok hıçkırık tutuyor.Birşey değil bütün suyu bitirecek diye korkuyorum
hahahahaha
Allah korusun bitmesin su falan..
benimkide inanılmaz hareketli maşallah karnımı yırtacak sıpam
çok geçmiş olsun cnm
Geçmiş olsun canım, üşüttün sanırım. Beslenmene dikkat et de çabuk atlat, prensese selamlar:107:
gunaydin..
benim bugun bel agrim cok fazlalasti sanki oyuyorlar belimi
yarim saattir masaj koltugundayim ins bir problemi olmaz :26:
gerci doktorumdan izin almistim ama hic bu kadar uzun oturmadim:26:
Tünaydın hatunlar..
Nerdeyse gece doğru düzgün uyuyamadım öksürmekten..
Artık belim sırtım ağrıyo öksürmekten
Bu arada dün gece yatmadan burnum kanadı ama kısa sürdü durdu hemen..
Biraz önce yine kanadı fakat bu uzun sürdü..
Bana noluyo?
Sizce hasta olduğum için oluyo olabilir mi?
Merhabalar arkadaslar ben hergun hastaneye gidiyorum hem oglumu gormeye hemde doktorla gorusmeye.bagirsaklari disarida uc ay sonra iceriye alacaklar.kalbi ile ilgili sikinti devam ediyor hayati tehlikesi var hep dua ediyoruz...kilo henuz almadi 900 gr dan 750 gr a dustu simdi tekrar bi suredir 900 gr a yakin.insallah dualarimizla her derdi yenecegiz...allah razi olsun hepinizden...
Benim kızı da bu aralar çok hıçkırık tutuyor.Birşey değil bütün suyu bitirecek diye korkuyorum
rabbim sifa versin yavruna canim.ins.en kisa zamanda kucagina alir evine goturursun saglikla.senin nasil anladilar sorun oldugunuda doguma aldilar.karnindayken bir sikintin varmiydi.
aman dikkat et kendine cnm bol bol dinlen ve hiç ağır iş yapma ve kimseye kulak asma bi hafta önce bende çok sancılandım eşimin ailesine gitmiştik herkes telaşlandı ben öleceğimi bile düşündüm acile gidelim dediler ben istemedim çok halsizdim eşim dr ona şikayetlermi anlattım kasıklarımı üşütmüşüm ve gaz sancısı çekiyomuşum yatağa yatırdı beni elim ayağım buz kesmişti sıcak su torbası koydu ayağımın altına üstüme yorgan bide sade soda içirdi bana nasıl ter attım anlatamam 2-3 saat sonra kendime geldim
Bes aylikken suyum gelmişti sonra rahimi diktiler dusmesin diye. Artik devamli yatacaksin dediler ve ben hep yattim..bir gece tamamen suyum geldi ve o sekilde bir hafta daha dayanabildik bebegimle...sonra almaya karar verdi doktor..Güzel dileklerin icin tesekkur ederim...
slm kızlar oğluşumun odası ıcın sectıgımız duvar kagıtları nasıl sızce?
Eki Görüntüle 968425 Eki Görüntüle 968426
aralik annelerinde bir arkadasta senin gibi erken dogum yapti bebegi 2 aydan fazla kuvezde kaldi.simdi cok iyi masallah bebis.seninkide iyi olcak sifa allahtan.sende guclu ol birakma kendini annesi sana cok ihtiyaci var bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?