2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hahahahaha
Allah korusun bitmesin su falan..
benimkide inanılmaz hareketli maşallah karnımı yırtacak sıpam

Allah korusun tabi canım 38.e kadar suyumuza bişey olmasın hatta 40:)

Benimde aynı şekilde maşallah bir orada bir burada birde gece yan tarafıma yatınca altına girmeye çalışıyor birde

kızlar hepinize iyi hafta sonları...pazartesi rapor almak için hastaneye gidicem ...
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...

Poofff..şu zaman niye geçmiyor yahuSon 2 ayda takılı kaldı sanki şubat annelerine bakıyorum da çoğu doğurmuş Allah hayırlısıyla zamanında bize de nasip eder inşallah.

guzel hafta sonu dılıyorum kızlar sıze meleklerınıze su hıckırma nasıl oluyo merak edıyodum sız konusrken takıp ettım kızlar heralde bebek oldugu yerde durmadan hıckırıyo ben anlamıyodum takı sız soleyene kadar cok komık ama yaaa :) bılmıyodum bende benım olan napıyo bole dıyodumm

hanımlar tup bebekler genelde sezeryan oluyor değerli bebek oldukları için kaçıncı haftadan sonra sezeryana alıyor dr.bileniniz var mı.2 hafta sonra kontrolum gittiğimde soracam ama merak ettim bileniniz var mı?

Geçmiş olsun canım, üşüttün sanırım. Beslenmene dikkat et de çabuk atlat, prensese selamlar:107:

Evet canım fena üşütmüşüm :2:
Hapşırmaktan bir hal oldum...
Kızımda hareketleniyor ben hapşırdıkça
Kızımında sana selamı var teyzesi bizde paşana selamlarımızı iletiyoruz.

gunaydin..
benim bugun bel agrim cok fazlalasti sanki oyuyorlar belimi
yarim saattir masaj koltugundayim ins bir problemi olmaz :26:
gerci doktorumdan izin almistim ama hic bu kadar uzun oturmadim:26:

Çok geçmiş olsun sana da canım.
Ama 20 dk dan fazla kalma koltukta.

Geçmiş olsun tatlım.
Çok dikkat et, çok sık tekrarlarsa bence git doktora.

Eşim sabah İş dolayısıyla Mersine gitti.
10 saatlik yolu 6 saatte gitmiş, nasıl bir hız yaptıysa
Neyse ki kazasız belasız gitmiş.
Gelince fırça çekicem.

geçmiş olsun...keşke sancılarının sebebini de bulsalardı...görümcelerinden kaynaklanıyor olabilirmi...onları ameliyatla hayatından alsalar belki hiç sıkıntın kalmaz...senin görümcelerine karşı bir muhtaçlığın var mı...yani geçiminiz için yardımcımı oluyorlar yoksa eşinin kardeşleri diye mi saygı duyuyorsun...onların sana neler hissetirdiğini söyle...çok sinir bozucular...sanki bazı insanların böyle sinir bozmak için bir görevleri varmış gibi istikrarlı bir biçimde bu yolda çalışmalarına son hız devam ediyorlar...mutsuz insanlar başka insanların mutluluğunu

maddi durumum iyi olmamasina ragmen muhtacligim yol onlara.zaten hepside zengin olmasina ragmen yardim etmezler.aksine sunu al bunu al diye emir verirler sanki param var.bir kurtajim var buda riskli gidiyo hamilelik bir gun yardm etmediler.birde laf sokuyolar.uzak duruyorum telfn la bozuyolar moralimi.kaynanamda onlardan.rabbime havale ediyorum hepsini.

rabbim sifa versin yavruna canim.ins.en kisa zamanda kucagina alir evine goturursun saglikla.senin nasil anladilar sorun oldugunuda doguma aldilar.karnindayken bir sikintin varmiydi.

Benim kızı da bu aralar çok hıçkırık tutuyor.Birşey değil bütün suyu bitirecek diye korkuyorum

rabbim sifa versin yavruna canim.ins.en kisa zamanda kucagina alir evine goturursun saglikla.senin nasil anladilar sorun oldugunuda doguma aldilar.karnindayken bir sikintin varmiydi.

Bes aylikken suyum gelmişti sonra rahimi diktiler dusmesin diye. Artik devamli yatacaksin dediler ve ben hep yattim..bir gece tamamen suyum geldi ve o sekilde bir hafta daha dayanabildik bebegimle...sonra almaya karar verdi doktor..Güzel dileklerin icin tesekkur ederim...

sanada gecmis olsun canim.idrar zorluyo beni sanci yapiyo aniden g eliyo.enfsyn da yokmus sukur.bebis dogum pozizyonunda baski yapiyo galiba

aralik annelerinde bir arkadasta senin gibi erken dogum yapti bebegi 2 aydan fazla kuvezde kaldi.simdi cok iyi masallah bebis.seninkide iyi olcak sifa allahtan.sende guclu ol birakma kendini annesi sana cok ihtiyaci var bebisin

aralik annelerinde bir arkadasta senin gibi erken dogum yapti bebegi 2 aydan fazla kuvezde kaldi.simdi cok iyi masallah bebis.seninkide iyi olcak sifa allahtan.sende guclu ol birakma kendini annesi sana cok ihtiyaci var bebisin

Kurban olurum ben ona..asla birakamam kendimi. Iyi olsun da yatsin istedigi kadar. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…