Cook guzel cnm gule gule kullanin
çok guzel olmuş gule gule kullanın sağlıkla mutlulukla geçsin her anınız bu odada...
günaydın güzel anneler hayırlı pazarlarr benim nöbetim var çalışıyorum.dün drumuza gittik eşimle kızımızzz çok güzeldi yandan poz verdi.artık yeri daraldığı için yüzünü almakta zorlandı.kilosu 1700 dedi boyunu ise iyice kıvrılmış bu aydan sonra ölçüm almak zor büyük ihtimalle 50 cm lerde doğar dedi sizce nasıl kızlar;(bu arada 31 haftalık hamileyim).birde ben hibor kullanıyorum Dr.umuz 36. haftadan sonra bırak dedi ama ben korkuyorum aranızda kullanan varmı
Kızlar sonunda kızımın odasını bitirdik.Nasıl olmuş..
Eki Görüntüle 969023
Eki Görüntüle 969024
Eki Görüntüle 969025
Herkese mutlu pazarlar
Geçmişe baktım biraz.. Hazırlıklar neredeyse tamam gibi herkesin... Ben pijamama uygun terlik bulamadım hala
Çantamız da hazır değil... Çok mu yavaşım ben...
Ven canım odanız çok güzel güle güle kullanın...
mavis01 kuzum şeytan dürttü aldım yumuşatııcıyı...
esmer tatlım iyi olmana sevindim. Ama çok yorma kendini...
çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat et hastalık zaten kötü hele hamilelikte daha da kötü.
dün sabahtan beri mide yanması çekiyordum. hatta gece kalktım ağladım resmen. her şeyi denedim sodadır süttür vs olmadı. ilaçta kullanmak istemedim.ama sonunda bu sorununda çözümünü buldum. söyleyen arkadaştan Allah razı olsun bir çay kaşığı türk kahvesini yiyip üzerine bir bardak ılık süt içince 5 dakika içinde mide yanması falan kalmadı. mucize gibi sanki
kızlar benim yaklaşık bi haftadır burnum uyurken çok tıkanıyor. bu yüzden de arada horluyormuşumzaten boğazımın daraldığını hissediyorum. bi de bazen ağzımın suyu da akıyor. burun tıkanıklığı boğazda daralmadan kaynaklanabiliyormuş.
burun tıkanıklığı için breath right burun bandı rahatlattı biraz beni. zaten polen alerjim de var. gerçi kış mevsiminde rahatsızlık vermiyor bana... horluyormuşum bazen yaaa
kızlar benim yaklaşık bi haftadır burnum uyurken çok tıkanıyor. bu yüzden de arada horluyormuşumzaten boğazımın daraldığını hissediyorum. bi de bazen ağzımın suyu da akıyor. burun tıkanıklığı boğazda daralmadan kaynaklanabiliyormuş.
burun tıkanıklığı için breath right burun bandı rahatlattı biraz beni. zaten polen alerjim de var. gerçi kış mevsiminde rahatsızlık vermiyor bana... horluyormuşum bazen yaaa
Çok geçmiş olsun canım.
Rahatlamana sevindim...
Ama mide olaylarında soda dan uzak dur.
Hiç iyi değil aksine tetikliyormuş.
Geçmiş olsun canım.
Diğer topiklerde okudum horlama olayını.
Odan havasız kalıyor mu acaba dikkat et?
Benimde eşimde aynı sorun var ve ben uyuz oluyorum 2 günde bir yastık yüzü değişmekten =)
Yastıklarımı alezli almıştım iyi de yapmışım
Ama kocamın burnunda et var nefes alamıyor pek.
Seninde hamilelikten dolayıdır, rahatsızlık veriyordur şu an sana sanırım.
İnşallah geçer.
Biraz araştırayım internette faydalı birşey bulursam seninle paylaşırım
Gebelikte horlama farklı sebeplerle artar. Bunlara örnek olarak başlıca horlamanın artma sebebi progesteron ve östrojen seviyesindeki artışa bağlı olarak burun etlerinin büyümesidir. Bu yüzden de hamilelik sürecinde burun tıkanıklıklarına daha sık rastlanılmaktadır. Ayrıca rahimdeki genleşme sebebiyle de diyaframa baskı artması ve buna bağlı olarak ta nefes darlığı yaşanması da gebelerde uykuda nefes alırken zorlanmalara ve dolayısı ile de horlamaya sebep olmaktadır. Bunun yanı sıra hamilelik döneminde alınan kilolar da dil kökünde gelişmeye ve boyundaki yumuşak dokuda artmaya sebep olduğundan pasajlar daralarak horlamanın artmasına sebep olur. Gebelik sürecinde alınan fazla kilolar, dil kökünde büyüme ve boyundaki yumuşak doku artışından biri yada birkaçı aynı anda görülebilir. Horlamanın bu sebepler dışında bir rahatsızlıktan meydana gelip gelmediğini anlamak için de mutlak suretle muayene olmak gerekmektedir. Muayene olan anne adayının şikayetlerini ve rahatsızlık şeklini belirtmesiyle horlamanın esas kaynağı bulunabilir.
bu arada bi önceki msjımda yazmayı unuttum... sana da geçmiş olsun dikkat et kendine!
bol bol dinlen istirahat et. ilaç da kullanamıyoruz uzun sürüyor hastalıklar.
sana kolay gelsin cnm maşallah bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?