2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
dün sabahtan beri mide yanması çekiyordum. hatta gece kalktım ağladım resmen. her şeyi denedim sodadır süttür vs olmadı. ilaçta kullanmak istemedim.ama sonunda bu sorununda çözümünü buldum. söyleyen arkadaştan Allah razı olsun bir çay kaşığı türk kahvesini yiyip üzerine bir bardak ılık süt içince 5 dakika içinde mide yanması falan kalmadı. mucize gibi sanki

Çok güzel canım, meleğin çok şanslı...
Güle güle eskitsin cimcimen

Çok saol canım inşallah bi sağlıkla gelsinde.İlk çocuk olunca baya heyecan yaptık hazırlıklar konusunda :)

sana kolay gelsin cnm maşallah bebişine

çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat et hastalık zaten kötü hele hamilelikte daha da kötü.

hayırlı pazarlar kızlar ıyı hafta sonlarııı nasılsınız ıyısınızdır ınsallahh kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakınnn

Yalnız değilsin canım =)
Benim daha beşiğim falan bile hazır değil.
Eşimin ablası mart başında alacakmış beşiğimizi bende o zaman hızlı bir şekil de hazırlıklara başlarım =)

Çok geçmiş olsun canım.
Rahatlamana sevindim...
Ama mide olaylarında soda dan uzak dur.
Hiç iyi değil aksine tetikliyormuş.

Geçmiş olsun canım.
Diğer topiklerde okudum horlama olayını.
Odan havasız kalıyor mu acaba dikkat et?
Benimde eşimde aynı sorun var ve ben uyuz oluyorum 2 günde bir yastık yüzü değişmekten =)
Yastıklarımı alezli almıştım iyi de yapmışım
Ama kocamın burnunda et var nefes alamıyor pek.
Seninde hamilelikten dolayıdır, rahatsızlık veriyordur şu an sana sanırım.
İnşallah geçer.
Biraz araştırayım internette faydalı birşey bulursam seninle paylaşırım

Gebelikte horlama farklı sebeplerle artar. Bunlara örnek olarak başlıca horlamanın artma sebebi progesteron ve östrojen seviyesindeki artışa bağlı olarak burun etlerinin büyümesidir. Bu yüzden de hamilelik sürecinde burun tıkanıklıklarına daha sık rastlanılmaktadır. Ayrıca rahimdeki genleşme sebebiyle de diyaframa baskı artması ve buna bağlı olarak ta nefes darlığı yaşanması da gebelerde uykuda nefes alırken zorlanmalara ve dolayısı ile de horlamaya sebep olmaktadır. Bunun yanı sıra hamilelik döneminde alınan kilolar da dil kökünde gelişmeye ve boyundaki yumuşak dokuda artmaya sebep olduğundan pasajlar daralarak horlamanın artmasına sebep olur. Gebelik sürecinde alınan fazla kilolar, dil kökünde büyüme ve boyundaki yumuşak doku artışından biri yada birkaçı aynı anda görülebilir. Horlamanın bu sebepler dışında bir rahatsızlıktan meydana gelip gelmediğini anlamak için de mutlak suretle muayene olmak gerekmektedir. Muayene olan anne adayının şikayetlerini ve rahatsızlık şeklini belirtmesiyle horlamanın esas kaynağı bulunabilir.

saol cnm ya bilgilendirdiğin için sorma... daha önce hiç böyle şikayetim olmazdı. polen alerjimden ötürü yazın ve bahar aylarında burun tıkanıklığı yaşardım şimdi farklı. evet gebelik hormonları yüzünden geniz eti şişebiliyormuş zaten ben boğazım şişmiş daralmış gibi hissediyorum.
ben de netten baktım burun tıkanıklığı rahat nefes alamama gibi şikayetler varsa ağız suyu da akabiliyormuş. haftaya doktor kontrolüm var doktora bi anlatıyım şikayetlerimi bakalım ne diyecek...

bu arada bi önceki msjımda yazmayı unuttum... sana da geçmiş olsun dikkat et kendine!
bol bol dinlen istirahat et. ilaç da kullanamıyoruz uzun sürüyor hastalıklar.

bu arada bi önceki msjımda yazmayı unuttum... sana da geçmiş olsun dikkat et kendine!
bol bol dinlen istirahat et. ilaç da kullanamıyoruz uzun sürüyor hastalıklar.

Çok sağol tatlım.
Dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de kapıyoruz hastalığı.
Son aylarımız daha dikkatli olmamız lazım

canım ben dedım kı yuzunu gosterın bana oda baktı bacaklarınıda goremıyorum kı yuzunu gostereyım dedı sen ayrıntılı ultrasyon yaptırdınmı senı tekrar ultrasyona yollayım dedı sonra hareketlerı nasıl dedı bende ıkı gun pek hareket etmedı dedım suyumu azaldı aceba dedı hareketlerı yavaş olunca sonra tamam dedı yuzunu gosterdı bebek ufak haftasına gore dedı 10 gun sonra gel tekrar bakalım dedı bı sorunmu var dedım yok sen suyu cok iç hareketlerını bı takıp et bakalım artıyormu dedı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…