2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
erkek olsa pipisini görürdünüz şimdiye kadar canım. prensestir o. bakma sen insanlara herkesin gözü ultrason makinesi sanki :))

Perşembe günü doktordaydım bayanın teki doğum yapmış 1 hafta önce kimlik çıkartmak için evrak alması gerekiyormuş hastaneden o yüzden gelmiş ayak üstü sohbet ettik =)
Kadına hamileliğin başından beri kız denmiş, suyu geldiği için 38. haftada sezeryana almışlar.
Bebek bir doğmuş ki erkek =)
Eşim hastaneyi birbirine kattı diyor
Her şeyini pembe almışlar bebeğin...
Şimdi gelde huylanma =)
Bana da gören erkek bebek bu diyor, usg de kız =)
Hangisine inanayım.
Bir de dinlediğim şu olaydan sonra

Maşallah kuzuna canım
Martın telaşlı annelerinden biri de sen olacaksın =)
Ay çok az kaldı yaa...

Bu tür olayları çok önceden duyuyorduk ama teknoloji iyi değildi. Şimdiki zamanda 38. haftaya kadar cinsiyetinin bilinmemesi tamamen doktorun tecrübesiyle ilgili bence:)) Sana neden erkek diyorlar, karnının şeklinden dolayı mı? Benim de karnım erkek karnı gibi ama kızım olacak

Aynen canım =)
Karnımın şeklinden dolayı erkek diyor bütün teyzeler, nineler (kocakarılar yani )
Benimde kızım olacak işin ilginç kısmı ben bazen hafta da 1, bazen 2 hafta da 1 usg ye giriyorum =)
Aslında bende eminim kız olduğuna ama başından beri tanıdık tanımak herkes erkek erkek diye tutturdu ee bende haliyle huylanıyorum.

Maşallah kuzuna canım
Martın telaşlı annelerinden biri de sen olacaksın =)
Ay çok az kaldı yaa...
evet canım aynen şimdiden hem telaş hem sevinç beraber yaşanıyor allah razı olsun bu arada
Bebeğimin halısını da sipariş verdim, halımız geldiğinde odasına serip resimlerim

Eki Görüntüle 969878
oyyyy çokşeker halısı bizde haftasonu alacaktık ki babası odasının ölçüsünü almayı unutunca bi dahaki sefere kaldı

Eee doğal olarak, haklısın😊 Neden her hafta muayene oluyorsun, kaçıncı haftadasın?

kızlar ben geçmişi şuan okuyamayacağım pek müsait değilim suay dan haber var mı ya nasıl oldu

Çok sağol teyzesi =)
Daha güzelleri senin kuzunun olsun
Merinosun bu halı bayağı araştırdım fiyatı da uyguna geldi.
Netten sipariş verdim Antepten gelecekmiş =)
İnşallah iyi çıkar.

Çok sağol teyzesi =)
Daha güzelleri senin kuzunun olsun
Merinosun bu halı bayağı araştırdım fiyatı da uyguna geldi.
Netten sipariş verdim Antepten gelecekmiş =)
İnşallah iyi çıkar.
iyi günlerde kullanın inşallah kuzum teş.ederim canım inş.

Eee doğal olarak, haklısın😊 Neden her hafta muayene oluyorsun, kaçıncı haftadasın?

Yarın kısmetse 32. haftamıza giriyoruz kızımla
Annem hemşire canım, annemin yanında gittiğim de ve ya ufak bir evhamlanmam da gidiyorum kızımı görmeye =)
Şükür bir sıkıntımız yok yani.

Herkese iyi aksamlar :) kizlar, pazar pazar kosturduk durduk bu gun. Bu aralar bu tempo aliskanlik oldu bende heralde, isim yoksa bile bulup biseyler kosturuyorum. Yarin da gidip raporumu alip izne ayrilcam insallah :) yine kosturcam yani cumartesi de kontrolumuz vaarrr, cok ozledim mucizemi, bakalim boyu, kilosu, pozisyonu, hali vakti nasill? aralarda girdim baktim, sukur herkes iyi. İnsallah gozumden kacan olmamistir. Bebisine yeni ciciler alanlar olmus, herkes gule gule kullansinn :)

Esmeeer, canim bebisinin halisi cok sirin, bence de her iki cinsiyet icin uygun sen bakma o teyzelere, bugun de bana dediler, masallah oglan heralde diye :) yok dedim kizimi bekliyorum. İnanmadi bide aaa hic kiza benzemiyo dedi . Sanki cocugumu gordu de, kiza benzetemedi teyzem

Ven canim bbisin odasi cok guzel masallah, gule gule buyusun orda, guzel gunlerde kullanmak nasip olsun. Cibinnige bayildim. İkeadan di mi? Fiyati nasil? Ben cok seviyorum cibinnik, oda takiminin hediyesi olarak verdiler bize de bi tane ama cok dandirik bisey. Bakalim kullanabilirsen eger benim de gozum bu modeldeydi, sonra alirim diyodum

Bu arada kizlar sevgililer gunu geliyo, benim icin bebegimi gorecegim gune bir gun kala olmasi bakimindan onemli o gun aslinda. Bu zamana kadar hic kutlamadik biz 14 subati, ama 3 kisilik bir aile olmadan once basbasa gecirilecek her firsati degerlendirelim istiyorum. Var mi plan yapan, fikir hirsizligi yapasim var

hayırlısı artık. biz 4 boyutluda pipisini gördük. görmesek belki de içimde hep şüphe kalırdı belki de. ben pek mavi kullanmadım iki cinsiyetinde kullanabileceği şeyler aldım. 2. çocuk kız olursa inşallah tekrar masraf olmasın diye kırmızı rengi tercih ettim genelde

ohh masalah kızlar sohbet koyuu ne guzel meleklerımızı beklıyoruz bnımde 2 gun sonra kontrolum var baklım olusum kılo almısmı

kızlar 2 gündür koşturma içinde olduğumdan yazamadım..dün kontrolumuz vardı ayrıyeten şekerim çıktığından 100 luk yukleme yapıldı..ama yüklemeden yarım saat sonra fenalaşıp şoka girdim şükür ki sonradan kendime gelip hepsini zor bela yaptırdık..nurum 31+3 haftalıkmış 1659 grammış herşey yolundaymış şükür..çarşamba günü nasip olursa çalışabilirlik raporu alacağım..

slm kızlar özledik sizleri.bu hafta babamız izinliydi.onunla vakit geçirdik .cicilerimizi almaya çalıştık o yüzden giremedik..var mı bir durum herkes iidir inş...biz bebek süslerimizi lohusa şerbetliğimizi çikolatlarımızı magnetleerimizi bitirdik sayılır.size fotoları çektim yükluycem inş..bir çanta alamadım .oda benim yüzünden..bir çantayı çok beğendim sonra döndüm çanta satılmış..dahada beğenemiyorum başka bir şey...
yarın dr a gidcez bakalım izine çıkacaz inş..
esmer halınız çok tatlı güle güle kullanın inş...
buarada benim cildim berbat oldu heryerim yeni ergenliğe girmiş kızlar gibi sivilce bastı...millet kız güzelliğii alır erkek güzellik verir derler sen mahvoldun bu pipiyi bırakacak sanırsam diyorlar...valla yapacak bişey yok..beni kandırırsa giyer mavileri büyür pasa paşa
saka bir yana cildim için bir şey yapmalıyım...buarada arkadaşlarımdan birisi doğum yaptı 31+6 da ikiz gebelik.ikiside küvezde bebişlerinin..mevlam hepimizin bebeğini zamanında ve sağlıkla kucağımıza almıyı nasip etsin inş

banada öyle dedi ama on yıldır ilk gebeliğim yaş otuz riske atamayız ama normal yap diye de zorlamam dedibilmiyorum Rabbim hayırlısını versin .sizn kaç yıllık evlilik
benimde 6 olmak üzere bende normal zamanını beklesin ama bir problem olursa sezeryan olurum diye düşünüyorum hayırlısıyla kucağımıza alırız inş

merhaba :) saglıkla büyüsün inşallah bebeğin bebeklerimiz :)
cok tesekkur ederim cevabın için evet doktorum sola yat demişti ama sırt üstü hakkında hiç sormak aklıma gelmemişti öğrendiğim iyi oldu ama süreklide insan soluna yatamıyor ki kolum bile tutuluyor napalım artık onlar sağlıklı olsunda gerisi önemsiz :)

çook tesekkur ederım cnm bnde sola yatıyorum ama sırt ustu de rahat edıyorum oylede yatıyorum cunku bazen sola yatınca bebek cok cok tekmelıyor rahatsız oluyor herhalde dıye sırt ustu yatıverıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…