erkek olsa pipisini görürdünüz şimdiye kadar canım. prensestir o. bakma sen insanlara herkesin gözü ultrason makinesi sanki :))
selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli perşembeden beri kv.de de olduğum için giremedim pek inşallah herkes iyidir bu arada cuma günü kontrolümüz vardı kuzum maşallah 40cm 2kilo 100 gr olmuş teyzeleri
Perşembe günü doktordaydım bayanın teki doğum yapmış 1 hafta önce kimlik çıkartmak için evrak alması gerekiyormuş hastaneden o yüzden gelmiş ayak üstü sohbet ettik =)
Kadına hamileliğin başından beri kız denmiş, suyu geldiği için 38. haftada sezeryana almışlar.
Bebek bir doğmuş ki erkek =)
Eşim hastaneyi birbirine kattı diyor
Her şeyini pembe almışlar bebeğin...
Şimdi gelde huylanma =)
Bana da gören erkek bebek bu diyor, usg de kız =)
Hangisine inanayım.
Bir de dinlediğim şu olaydan sonra
Bu tür olayları çok önceden duyuyorduk ama teknoloji iyi değildi. Şimdiki zamanda 38. haftaya kadar cinsiyetinin bilinmemesi tamamen doktorun tecrübesiyle ilgili bence:)) Sana neden erkek diyorlar, karnının şeklinden dolayı mı? Benim de karnım erkek karnı gibi ama kızım olacak
evet canım aynen şimdiden hem telaş hem sevinç beraber yaşanıyorMaşallah kuzuna canım
Martın telaşlı annelerinden biri de sen olacaksın =)
Ay çok az kaldı yaa...
oyyyy çokşeker halısı bizde haftasonu alacaktık ki babası odasının ölçüsünü almayı unutunca bi dahaki sefere kaldıBebeğimin halısını da sipariş verdim, halımız geldiğinde odasına serip resimlerim
Eki Görüntüle 969878
Aynen canım =)
Karnımın şeklinden dolayı erkek diyor bütün teyzeler, nineler (kocakarılar yani )
Benimde kızım olacak işin ilginç kısmı ben bazen hafta da 1, bazen 2 hafta da 1 usg ye giriyorum =)
Aslında bende eminim kız olduğuna ama başından beri tanıdık tanımak herkes erkek erkek diye tutturdu ee bende haliyle huylanıyorum.
evet canım aynen şimdiden hem telaş hem sevinç beraber yaşanıyorallah razı olsun bu arada
oyyyy çokşeker halısı bizde haftasonu alacaktık ki babası odasının ölçüsünü almayı unutunca bi dahaki sefere kaldı
iyi günlerde kullanın inşallah kuzum teş.ederim canım inş.Çok sağol teyzesi =)
Daha güzelleri senin kuzunun olsun
Merinosun bu halı bayağı araştırdım fiyatı da uyguna geldi.
Netten sipariş verdim Antepten gelecekmiş =)
İnşallah iyi çıkar.
Eee doğal olarak, haklısın😊 Neden her hafta muayene oluyorsun, kaçıncı haftadasın?
Aynen canım =)
Karnımın şeklinden dolayı erkek diyor bütün teyzeler, nineler (kocakarılar yani )
Benimde kızım olacak işin ilginç kısmı ben bazen hafta da 1, bazen 2 hafta da 1 usg ye giriyorum =)
Aslında bende eminim kız olduğuna ama başından beri tanıdık tanımak herkes erkek erkek diye tutturdu ee bende haliyle huylanıyorum.
benimde 6 olmak üzere bende normal zamanını beklesin ama bir problem olursa sezeryan olurum diye düşünüyorum hayırlısıyla kucağımıza alırız inşbanada öyle dedi ama on yıldır ilk gebeliğim yaş otuz riske atamayız ama normal yap diye de zorlamam dedibilmiyorum Rabbim hayırlısını versin .sizn kaç yıllık evlilik
merhaba değerli anne adayları ben 2013 nisan annesiyim sizleri görünce geçen seneki o tatlı heyacanım aklıma geldi allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.ewet sırt üstü yatmak belli bir aydan sonra sakıncalı canım çünkü bebeğin alanı daralıyor ve bebek gerekli oksijeni karşılayamıyor.en doğru yatış pozisyonu sol tarafınıza yatmak belki doktorunuz bahsetmiştir.sağ tarafa yatmak ta sakıncalı çünkü en bütük atar damarlarımız sağ taraftan geçiyor ve sağ tarafa yatınca bebeğe gerekli oksijen taşınamıyor bu da bebeğin sağlığını tehlikeye atıyor.bildiklerimi paylaşmak istedim sadece umarım yararlı olmuşumdur
canım kalbe giden bi damara bebek baskı yaptığı için sanırım uygun görmyor dr.lar.bebğin beslenemsi açısından.nette bakabilirisn orada yazıyor neden sakıncalı olduğu.en uygub yatış sol tarafa yatmakmış.bebk en iyi şekilde o turlu besleniyomuş yani sağ ve sırt ustu yatıldığına kalbe giden en önemli damarlara baskı olmuyomuş o turu yatışta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?