2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Çok sağol tatlım benim
İnsanın aklını bulandırmaya üstlerine yok
Yahu kız diyorum yok yok bak bu erkek çıkacak diye ısrar ediyorlar
Bizim bir planımız yok eşim böyle şeyleri sevmiyormuş
Nedense bu huyunu evlendikten sonra kaptı.
Dedim bu sefer elin boş gelirse seni eve almam tamam hayatım anladım dedi ama göreceğiz =)

Aslında kıyafet konusunda mantıklı hareket etmişsin.
Bende pek kırmızı şeyler göremedim alırken yoksa, kıza da çok yakışıyor kırmızı.
Dediğin gibi masrafını azaltmışsın 2. bebek için canım.
Güle güle kullanın

Şeker için geçmiş olsun canım.
İnşallah düzelir.
Maşallah bu arada tosunun bayağı iyi kilosu
Rabbim sağlığını, sıhhatinizi eksik etmesin canım.

Canım seni çok merak etmiştik.
Şükür ki paşanla iyisiniz
Artık 2 gün girmeyeni merak ediyoruz, ne oldu diye
Bende ufaktan alayım artık diyorum.
Yarın da şu bebek arabası işini halledeceğim hala kararsızım modellerde.
Ablam alacak aslında model belirtmem yeterli olacak.
Çalışmıyor şu an ve ameliyatlık bir durumu var bütçesini sarsmayacak birşey bakıyorum kısmet artık.
Sivilceler içinde hamilelikte çok normal diyorlar.
Hiç kendini kötü hissetme.
Kız bebekte, erkek bebekte anneyi güzelleştirir bence
Ama rahatsız ediyorsa seni cildiyeye git balım.
Arkadaşına da hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun.
İnşallah bebişleri iyidir, durumu da daha iyiye gider.
Bizlerde sabırsızlanıyoruz ne zaman doğacaklar diye ama Rabbim hayırlısı neyse o şekil nasip etsin.
Küvez olayıda insanı yıpratır.
İnşallah hepimiz zamanında sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza

maşallah son dönemece giriliyor. Allah tamamına erdirsin.

Kızlar doğum şekline karar verdiniz mi? Benim kafam çok karıştı.İlk zamanlar normal diye diretiyordum ama şuan içimi garip bir korku sardı.Sürekli normal doğumla ilgili yazılar okuyorum ve bir sorun olmadıkça olması gerekende bu diyorum.Ama sonra aklım karışıyor.Epidural sezeryan mı olsam diyorum.. Normal doğumdan sonra vajinanın eskisi gibi olmadığını söylüyorlar hep etrafımda.Bazılarıda eskisinden daha iyi durumda diyor.Her kadının doğum hikayesi farklı tabi ama yinede insan ortak düşündüğü birilerini arıyor.Eşimde hiç karışmıyor bu konuya sen nasıl istersen diyor.Hypnobirthing kitaplarında kelebeği kozasından yırtıp çıkarmayı kim düşünür ki diyor.Böyle söylendiğinde kesinlikle normal olmalı diyorum.Doktorumla daha konuşmadım ama daha ilk muayenemde çatır çatır doğurucaz birlikte demişti.. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz, paylaşırsanız çok sevinirim..Yani aklım çooook karışık..

Gunaydin kizlar :) herkese mutlu bi hafta baslangici dilerim. Bugun calisamaz raporu almaya gidicem, insallah bi aksilik olmadan hallederim isimi. Ordan da okula gecip raporumu vercem. Sonra da tatildeyim, ooohhh mis :)

filologum vallahi biz de seni ozledik :) merak da ettik, sukur iyisin. Sevindim aldiklarinizi gule gule kullanin canim. Aman herkes bise diyo zaten, ben daha ilk aylarda bebegim ultrasonda hep uyuyo gic kimildamiyo dedigimde o bebek duayenleri "erkek bebek hareketsiz olur, kiz olsaydi kipir kipir olurdu" dediler. Biz de kiz istiyoduk, nasil uzuluyodum. Tabi saglik en onemli sey ama doktor bise demeden herkes belirledi cinsiyeti beni goren de "karnin top gibi, erkek bu","guzellestin, erkek bu" deyip duruyo ama ben kizimi bekledigimi belirtip gulumsuyorum :) sivilceler gcecek dogumdan sonra canim, takma kafana. Benim zaten hep sivilcelerim oldugu icin hamilelikte bisey degismedi arkadasina da gecmis olsun. İnsallah miniklerini de alip evine gider en kisa zamanda. Benim de var ikiz bekleyen arkadasim, onun da erken dogum riski var. Ayni haftadayiz. Allah hepimize sag salim bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin :)
Canim ben de normal dusunuyorum. Ben vok fazla bisey okuyup aklimi karistirmaktan da korkuyorum. Her zaman normalden yanayim, cunku sezeryan bi dogum sekli degil, anne/bebek icin risk oldugunda yapilmasi gereken bi mudahale diye dusunuyorum. Bi de cok dusunmemeye calis, cunku bebekler nasil geleceklerini biraz da kendileri belirleyecekler sonucta. Onemli olan saglikli olmalari ve tabi bizim de saglikli olmamiz.

bizim ilk sevgililer gunumuzde o zaman sevgilim olan esimden bi jest beklemedim degil. Ama aksama kadar hic bisi yoktu. Gun sonunda iyi geceler konusmamizda "bu arada bu gun sevgililer gunu, sevgililer gunun kutlu olsun" dedim. "hani sen onemsemiyordun bu gunu" deyip bi de beni bozdu onemsemiyorum dediysem, bi kutlu olsun deme de demedim mubarek :) ilk sevgililer gunu animiz bu, gerisini sen dusun ama iste simdi durum farkli, evde farkli bi aksam gecirelim istiyorum, gun bahane. 3 kisi olmamiza az kaldi, bi daha basbasa ozel gun kutlayamayacagiz, o yuzden her ozel ani dolduralim istiyorum :) bakalim artik, kismet :)

Günaydın... Güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum hepimize:107:

antepte hangi doktora gidiyorsun canım

Primer hastanesi, Dr. Gülnur Çiftçi canım:107:

Gözün aydın canım, maşallah tosununa

Eşimin 2. öğretim dersi var o akşam, 22'den önce gelmez Ama bizim klasik rutinimiz, önce dışarıda yemek (canımız ne çekiyorsa ona göre bir yer ayarlıyoruz); hamarat isen evde yemek te güzel olur ben beceriksizim Sonra pastamızı alıp eve geçiyoruz. Romantik bir filmi, yatakta elimizde pasta ve 2 çatal ile izliyoruz. Pasta çikolatalı olursa ne ala; ekstra seratonin

Maşallah bebeğine canım İkinci yükleme sonucun nasıl çıktı?

Hayırlı olsun güle güle kullanın canım. Kontrolünden güzel haberlerle gel inşallah:107:

Allah'tan bir mani gelmez ise, normal istiyorum canım; epidural vs. olmadan müdahalesiz. Doğum şekli ne olursa olsun korku gayet normal. Bilmediğimiz bir deneyim neticede ve senin de söylediğin gibi hiçbir doğum diğerine benzemez. Ama şunu unutma biz her ne kadar doktorlarımıza güvenmek onlardan "cesaret" almak istiyorsak, doktorlarımızın da bizim iş birliğimize o kadar ihtiyaçları var. Onlar da "bize güvenebilmeli". Ben araştırmacı yanım bir yana, böyle bir deneyimi gerçekten merak ettiğimden çok okudum&izledim. İnternet doğru kullanıldığında çok güzel bir kaynak. Sen de korkularını "sesli" dile getir, hatta yaz&liste yap. Ve kontrolünde açık açık doktorunla konuş. İnan rahatladığını göreceksin. Rabbim herkese sağlıklı&sorunsuz doğumlar nasip etsin inşallah:107:

Gunaydin kizlar :) herkese mutlu bi hafta baslangici dilerim. Bugun calisamaz raporu almaya gidicem, insallah bi aksilik olmadan hallederim isimi. Ordan da okula gecip raporumu vercem. Sonra da tatildeyim, ooohhh mis :)

Külliyen yalan... Mesajların var burada "sürekli koşturuyorum" diye. Hala çalışabilirsin

İyi tatiller gülüm, tadını çıkarın kızınla:107:

tuttum sizin bu planinizi. Hatta pastayi ben sabahtan alip koyayim dolaba, aksama surpriz olsun :) ozel bi aksam olsun, her zamanki aksamlardan farkli olsun dedigim tanima sizin bu kutlamaniz uyar bence :) caldim gitti

:) yalandan kim olmus, calisamayacak kadar zorlaniyorum diicem, beni ele verme lutfennn tesekkurler tatlim, insallah guzel gecer tatilimiz. Bi de sana bisey sormal istiyorum, bebek hickirdigi zaman hangi pozisyinda oldugunu nasil kestirebilirim? Benim kizim son gittigimizde tersti. Simdi de pozisyonundan emin olamiyorum ama hickirinca seyirme kasiklarimda ya da gobegimin alt taraflarinda oluyo daha cok. Aceba sence donmus mudur kiii? Cumartesi kontrolum var ama son haftayi beklemek bir yil beklemek gibi

Canım hıçkırdığında, elini karnında gezdir. "Kalp atışı" gibi olan hıçkırık hissinin en yoğun nerede olduğunu bul. Orası başının olduğu yer. Benim mesela vajinanın hemen üstü en şiddetli olarak hissettiğim yer. Dolayısı ile başı hala aşağıda. Seninki de dönmüş olabilir. Ama doğum için soruyor isen daha vaktin bol, döneceği varsa prensesin döner; endişe etme şimdiden

kızlar günaydın iyi haftalar
sabah sabah neredeyse kötü olacak bir durum yaşadım eşim beni işyerime bıraktı kendini bilmez içmiş ama şişenin dibinde durduğu gibi durmayan insanım diye geçinen kişiler arabayla yanımızdan laf atmaya başladılar birtanesi indi üstümüze doğru yürüdü diğeri de özür diliyor bizden ben lütfen arabanıza binin ben hamileyim diyorum diğeri bak eşi yanında hamileymiş bin arabaya özür dileriz abi deyip diğerini bindirmeye çalışıyor. İşyerine gelince sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım ödüm patladı Allah korusun kanama vs yaşamayayım diye şimdide korkudan mı bilmiyorum yavrum henüz kıpırdamadı 1 saattir ALLAHA emanet dua edin kızlar.

geçmiş olsun canım kıpırdanır birazdan merak etme Allahtan yanında frenleyecek bi arkadaşı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…