2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Cok gecmis olsn cnm seker cikmamis sanirim gozunuz aydin :)

Oh super bitirmissin cnm isleri darisi bana :)

Uff cnm ben de basindan beri normal istiyorum ama senin dedigin konular benim de aklimi karistiriyor simdi yok epizyotomi,yirtik,dikis,... bilmiyorum

Cnm benim su ic sevdigin birsey yap kafani dagit,derin nefes al ver sakinlestir kendini
Kanamayi dusunme ben ne zmn kanayacagimi dusunsem kanadim cunku psikolojik hersey biliyorsun

geçmiş olsun canım kıpırdanır birazdan merak etme Allahtan yanında frenleyecek bi arkadaşı varmış
Nbr cnm?
Yazmiyordun

Kizlar ben insallah normal dogum yapmak istiyorum
Epidural konusunda kararsizim + lari ve - leri neler?
Ve normal dogum yapmak isteyen arkadaslar epidural alacak misiniz?

haftasonu girmiyorum ben o yüzden yazamadım

amin inşallah hepimizin:)

Kimlerin bebeği geliyor Nisanda?

burası nisan anneleri canım ama bir ihtimal martta doğum olacak olan da var benim de sata göre 19 nisan görünüyor ama şekerden dolayı nisanın ilk haftaları sezaryenle olabilir dedi doktorum.

Kizlar ben insallah normal dogum yapmak istiyorum
Epidural konusunda kararsizim + lari ve - leri neler?
Ve normal dogum yapmak isteyen arkadaslar epidural alacak misiniz?

epiduralli olunca prenses doğum diyolardı galiba,epiduralsiz doğururum diyosan öylesi dahada normal ve makbul olur tabi

Günaydın anneler :) biz bu hafta sonu çok yorulduk beşiğimizi kurduk bebek arabamızı aldık bebek bezlerini aldık baya bir alışveriş yaptık kıyafetlerinide ütüledik çantamıza yerleştirdik

çok geçmiş olsun canım...

maşallah bebişine ümran
çok sağol canım benim allah razı olsun yazını okudum da sıkma canını sende canım düşüncesiz o kadar çok insanlar varki eğer müsaitsen şuan kuzunla konuşmaya çalış onu da sakinleştir geçer bu günler rabbim hepimizin yavrularını kucağımıza almayı nasip edecek inşallah

maşallah bebişine cnm

Merhabaa Annelerrr nasilsiniz? ben inanilmaz bir bogaz agrisiyla ugrasiyorum midem de fena halde yaniyooo gaviscon shrup verdi doktor mide yanmam icin ama banamisin demiyo .... ne yapacagimi bilmiyorum bogazlarim cok kotu

Merhaba kızlar, aranızayeni katıldım ben de 30+0 haftalık gebeyim.Nasipse bir oğlumuz olacak.Bu aralar uyku problemi yaşıyorum.Bu gece 2 - 3 saat anca uyudum diyebilirim benimle aynı durumda olan var mı?

bende seni özledim cnm ben iyiyim şükür maşallah çoğu şeyi bitirmişsin ne güzel darısı bize. Arkadaşının da gözü aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle büyüsünler bende bugün 30+2 oldun herkese hayırlı doğumlar ve zamanında gelsinler inşallah

Günaydınn kızlarr...yeni bir günden (iş gününden) herkese merhaba .... teyzemle görüştüm az önce yengemin gelini yarım saat önce sezeryanla doğum yapmış...ilk bebeği...teyzemde telefonda bebeğin vıyak vıyak bağırışını duydum duygulandım biraz dedi...ayy beni bir heyecan bastı

Son düzenleme:

bende normal doğumdan yanayım ama gebelik şekeri çıktığından dolayı doktorum mecburen sezaryenle alacak

bende normal doğumdan yanayım ama gebelik şekeri çıktığından dolayı doktorum mecburen sezaryenle alacak

niye mecburen? çok mu iriymiş bebek annem kardeşimi 4.5 kilo doğurmuş canım önceden böyle rutin değilmiş şeker yüklemesi muhtemelen ta o zamanlardan şekeri vardı o bile normal doğurmuş yani bence normal istiyosan ısrar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…