Cok gecmis olsn cnm seker cikmamis sanirim gozunuz aydin :)kızlar 2 gündür koşturma içinde olduğumdan yazamadım..dün kontrolumuz vardı ayrıyeten şekerim çıktığından 100 luk yukleme yapıldı..ama yüklemeden yarım saat sonra fenalaşıp şoka girdim şükür ki sonradan kendime gelip hepsini zor bela yaptırdık..nurum 31+3 haftalıkmış 1659 grammış herşey yolundaymış şükür..çarşamba günü nasip olursa çalışabilirlik raporu alacağım..
Oh super bitirmissin cnm isleri darisi bana :)slm kızlar özledik sizleri.bu hafta babamız izinliydi.onunla vakit geçirdik .cicilerimizi almaya çalıştık o yüzden giremedik..var mı bir durum herkes iidir inş...biz bebek süslerimizi lohusa şerbetliğimizi çikolatlarımızı magnetleerimizi bitirdik sayılır.size fotoları çektim yükluycem inş..bir çanta alamadım .oda benim yüzünden..bir çantayı çok beğendim sonra döndüm çanta satılmış..dahada beğenemiyorum başka bir şey...
yarın dr a gidcez bakalım izine çıkacaz inş..
esmer halınız çok tatlı güle güle kullanın inş...
buarada benim cildim berbat oldu heryerim yeni ergenliğe girmiş kızlar gibi sivilce bastı...millet kız güzelliğii alır erkek güzellik verir derler sen mahvoldun bu pipiyi bırakacak sanırsam diyorlar...valla yapacak bişey yok..beni kandırırsa giyer mavileri büyür pasa paşa
saka bir yana cildim için bir şey yapmalıyım...buarada arkadaşlarımdan birisi doğum yaptı 31+6 da ikiz gebelik.ikiside küvezde bebişlerinin..mevlam hepimizin bebeğini zamanında ve sağlıkla kucağımıza almıyı nasip etsin inş
Uff cnm ben de basindan beri normal istiyorum ama senin dedigin konular benim de aklimi karistiriyor simdi yok epizyotomi,yirtik,dikis,... bilmiyorumKızlar doğum şekline karar verdiniz mi? Benim kafam çok karıştı.İlk zamanlar normal diye diretiyordum ama şuan içimi garip bir korku sardı.Sürekli normal doğumla ilgili yazılar okuyorum ve bir sorun olmadıkça olması gerekende bu diyorum.Ama sonra aklım karışıyor.Epidural sezeryan mı olsam diyorum.. Normal doğumdan sonra vajinanın eskisi gibi olmadığını söylüyorlar hep etrafımda.Bazılarıda eskisinden daha iyi durumda diyor.Her kadının doğum hikayesi farklı tabi ama yinede insan ortak düşündüğü birilerini arıyor.Eşimde hiç karışmıyor bu konuya sen nasıl istersen diyor.Hypnobirthing kitaplarında kelebeği kozasından yırtıp çıkarmayı kim düşünür ki diyor.Böyle söylendiğinde kesinlikle normal olmalı diyorum.Doktorumla daha konuşmadım ama daha ilk muayenemde çatır çatır doğurucaz birlikte demişti.. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz, paylaşırsanız çok sevinirim..Yani aklım çooook karışık..
Cnm benim su ic sevdigin birsey yap kafani dagit,derin nefes al ver sakinlestir kendinikızlar günaydın iyi haftalar
sabah sabah neredeyse kötü olacak bir durum yaşadım eşim beni işyerime bıraktı kendini bilmez içmiş ama şişenin dibinde durduğu gibi durmayan insanım diye geçinen kişiler arabayla yanımızdan laf atmaya başladılar birtanesi indi üstümüze doğru yürüdü diğeri de özür diliyor bizden ben lütfen arabanıza binin ben hamileyim diyorum diğeri bak eşi yanında hamileymiş bin arabaya özür dileriz abi deyip diğerini bindirmeye çalışıyor. İşyerine gelince sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım ödüm patladı Allah korusun kanama vs yaşamayayım diye şimdide korkudan mı bilmiyorum yavrum henüz kıpırdamadı 1 saattir ALLAHA emanet dua edin kızlar.
Nbr cnm?geçmiş olsun canım kıpırdanır birazdan merak etme Allahtan yanında frenleyecek bi arkadaşı varmış
Cok gecmis olsn cnm seker cikmamis sanirim gozunuz aydin :)
Oh super bitirmissin cnm isleri darisi bana :)
Uff cnm ben de basindan beri normal istiyorum ama senin dedigin konular benim de aklimi karistiriyor simdi yok epizyotomi,yirtik,dikis,... bilmiyorum
Cnm benim su ic sevdigin birsey yap kafani dagit,derin nefes al ver sakinlestir kendini
Kanamayi dusunme ben ne zmn kanayacagimi dusunsem kanadim cunku psikolojik hersey biliyorsun
Nbr cnm?
Yazmiyordun
amin inşallah hepimizin:)
Kimlerin bebeği geliyor Nisanda?
Kizlar ben insallah normal dogum yapmak istiyorum
Epidural konusunda kararsizim + lari ve - leri neler?
Ve normal dogum yapmak isteyen arkadaslar epidural alacak misiniz?
selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli perşembeden beri kv.de de olduğum için giremedim pek inşallah herkes iyidir bu arada cuma günü kontrolümüz vardı kuzum maşallah 40cm 2kilo 100 gr olmuş teyzeleri
kızlar günaydın iyi haftalar
sabah sabah neredeyse kötü olacak bir durum yaşadım eşim beni işyerime bıraktı kendini bilmez içmiş ama şişenin dibinde durduğu gibi durmayan insanım diye geçinen kişiler arabayla yanımızdan laf atmaya başladılar birtanesi indi üstümüze doğru yürüdü diğeri de özür diliyor bizden ben lütfen arabanıza binin ben hamileyim diyorum diğeri bak eşi yanında hamileymiş bin arabaya özür dileriz abi deyip diğerini bindirmeye çalışıyor. İşyerine gelince sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım ödüm patladı Allah korusun kanama vs yaşamayayım diye şimdide korkudan mı bilmiyorum yavrum henüz kıpırdamadı 1 saattir ALLAHA emanet dua edin kızlar.
çok sağol canım benim allah razı olsunmaşallah bebişine ümran
kızlar 2 gündür koşturma içinde olduğumdan yazamadım..dün kontrolumuz vardı ayrıyeten şekerim çıktığından 100 luk yukleme yapıldı..ama yüklemeden yarım saat sonra fenalaşıp şoka girdim şükür ki sonradan kendime gelip hepsini zor bela yaptırdık..nurum 31+3 haftalıkmış 1659 grammış herşey yolundaymış şükür..çarşamba günü nasip olursa çalışabilirlik raporu alacağım..
slm kızlar özledik sizleri.bu hafta babamız izinliydi.onunla vakit geçirdik .cicilerimizi almaya çalıştık o yüzden giremedik..var mı bir durum herkes iidir inş...biz bebek süslerimizi lohusa şerbetliğimizi çikolatlarımızı magnetleerimizi bitirdik sayılır.size fotoları çektim yükluycem inş..bir çanta alamadım .oda benim yüzünden..bir çantayı çok beğendim sonra döndüm çanta satılmış..dahada beğenemiyorum başka bir şey...
yarın dr a gidcez bakalım izine çıkacaz inş..
esmer halınız çok tatlı güle güle kullanın inş...
buarada benim cildim berbat oldu heryerim yeni ergenliğe girmiş kızlar gibi sivilce bastı...millet kız güzelliğii alır erkek güzellik verir derler sen mahvoldun bu pipiyi bırakacak sanırsam diyorlar...valla yapacak bişey yok..beni kandırırsa giyer mavileri büyür pasa paşa
saka bir yana cildim için bir şey yapmalıyım...buarada arkadaşlarımdan birisi doğum yaptı 31+6 da ikiz gebelik.ikiside küvezde bebişlerinin..mevlam hepimizin bebeğini zamanında ve sağlıkla kucağımıza almıyı nasip etsin inş
Kızlar doğum şekline karar verdiniz mi? Benim kafam çok karıştı.İlk zamanlar normal diye diretiyordum ama şuan içimi garip bir korku sardı.Sürekli normal doğumla ilgili yazılar okuyorum ve bir sorun olmadıkça olması gerekende bu diyorum.Ama sonra aklım karışıyor.Epidural sezeryan mı olsam diyorum.. Normal doğumdan sonra vajinanın eskisi gibi olmadığını söylüyorlar hep etrafımda.Bazılarıda eskisinden daha iyi durumda diyor.Her kadının doğum hikayesi farklı tabi ama yinede insan ortak düşündüğü birilerini arıyor.Eşimde hiç karışmıyor bu konuya sen nasıl istersen diyor.Hypnobirthing kitaplarında kelebeği kozasından yırtıp çıkarmayı kim düşünür ki diyor.Böyle söylendiğinde kesinlikle normal olmalı diyorum.Doktorumla daha konuşmadım ama daha ilk muayenemde çatır çatır doğurucaz birlikte demişti.. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz, paylaşırsanız çok sevinirim..Yani aklım çooook karışık..
bende normal doğumdan yanayım ama gebelik şekeri çıktığından dolayı doktorum mecburen sezaryenle alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?