2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba kızlar, aranızayeni katıldım ben de 30+0 haftalık gebeyim.Nasipse bir oğlumuz olacak.Bu aralar uyku problemi yaşıyorum.Bu gece 2 - 3 saat anca uyudum diyebilirim benimle aynı durumda olan var mı?

Hoş geldin canım Maşallah paşana Fiziksel bir rahatsızlıktan ötürü mü uyuyamıyorsun yoksa uykun mu gelmiyor?

Gözünüz aydın, hayırlı olsun canım. Darısı sana

Çok teşekkür ederimm. Göbişimden dolayı hani hamilelikle alakalı uykum bir kaçtı mı tamam Artık 10 hafta daha çekeceğiz ne yapalım sağlıklı olsunlar da :)

şuan iyiyim canım sağol az az kıpırdamalar başladı maşallah
benim bu gebeliğimde hiç öyle bir durum yaşamadım şükür ama işte korkuyor insan allah korusun allaha emanet yavrularımız.
Iyiki varsınız sizlere anlatınca daha rahatlıyorum.

bana kabızlık için kim tavsiye etmişti beyaz lahanayı? Allah razı olsun ondan henüz uykularımda bi problem yok tek sıkıntım bağırsak sorunları idi onuda aştım sanırım lahana ile, bide dişlerim sızlıyo diyetten dolayı her öğünde süt yoğurt kahvaltıda bi dolu peynir var ama genede kalsiyum yetmiyo galiba

Günaydın kızlar =)
Eşim hala il dışında kısmetse bugün dönecek.
Ara sıra tartışmalar olsa da eşimle aramızda tuzu biberi evliliğimizin ♥
Çok özledim ben onu ya
3 gündür yok, sanki yıllar geçti üstünden.

Son düzenleme:

inşallah cnm şuan kıpırdamalar başladı maşallah

Kizlar ben insallah normal dogum yapmak istiyorum
Epidural konusunda kararsizim + lari ve - leri neler?
Ve normal dogum yapmak isteyen arkadaslar epidural alacak misiniz?

Canım normal epudrali doktorlar pek önermiyorlar.Ağrı hissetmediğin için ıkınma olayını gerçekleştiremiyormuşsun.Bu yüzden doğum çok uzuyormuş ve çocuk sıkıntıya girebiliyormuş.Üstelik vakumla çekme ihtimalleri daha çok oluyormuş.Eğer illahaki ben genel anesteziden korkuyorum dersen en azından epudral sezeryanı öneririm.Ablam oldu ve çok memnun kaldı tabi bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir bu durumlar.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Merhabaa Annelerrr nasilsiniz? ben inanilmaz bir bogaz agrisiyla ugrasiyorum midem de fena halde yaniyooo gaviscon shrup verdi doktor mide yanmam icin ama banamisin demiyo .... ne yapacagimi bilmiyorum bogazlarim cok kotu

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Evet haklısın canım =)
İnşallah güzel bir gün geçirirsiniz.
Hak etmişsiniz =)

Günaydın... Güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum hepimize:107:
Günaydın cancazım
gider tabiki canım bayıldım ben bu halıya
Teşekkür ederim tatlım

Yoktur birşey Allahın izniyle canım.
Ne öküzler var yahu
Bende nefret ediyorum dışarı çıkmaktan inan.
Millet hamileyim diye resmen ayakta dikizliyor insanı özellikle erkekler.
Çivisi çıkmış dünyanın...
Kuzun bir kaç saat sonra kıpırdar canım.
Bende bütün gece öksürmekten uyuyamadım pek.
Sabah oldu kızım hareket etmedi yarım saat uyansın hareketini hissedeyim diye bir sağa döndüm, bir sola.
Şimdi kıpır kıpır maşallah.
Çok üzme kendini, biz ne desekte var böyle öküzler işte.

güle güle kullanın canım çok güzel her iki cinsiyet için de uyar bence.

Teşekkürler canım.
Daha güzelleri sizlerin olsun

Günaydın canım, hayırlı olsun bebişiniz =)
Darısı bizlerin başına.

Amanın Allah muhafaza.. Aldık herşeyi... Gerçi bizim juniour sağını solunu göstermeye pek meraklıydı.. Fazla fazla gördük.. Allah yardımcısı olsun o ailenin.. Trajikomik resmen.. Zor bir durum...

Kuzum sen de gönlünü ferah tut.. Bir daha ki kontrolde doktoruna söyle tekrar baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…