Merhaba kızlar, aranızayeni katıldım ben de 30+0 haftalık gebeyim.Nasipse bir oğlumuz olacak.Bu aralar uyku problemi yaşıyorum.Bu gece 2 - 3 saat anca uyudum diyebilirimbenimle aynı durumda olan var mı?
Günaydınn kızlarr...yeni bir günden (iş gününden) herkese merhaba ....teyzemle görüştüm az önce yengemin gelini yarım saat önce sezeryanla doğum yapmış...ilk bebeği...teyzemde telefonda bebeğin vıyak vıyak bağırışını duydum duygulandım biraz dedi...ayy beni bir heyecan bastı
Gözünüz aydın, hayırlı olsun canım. Darısı sana
geçmiş olsun canım kıpırdanır birazdan merak etme allahtan yanında frenleyecek bi arkadaşı varmış
sağol canım az az kıpırdamaya başladı korktum inan şuan iyiyim şükür
Günaydin kizlar
Yeni bir hafta!!
Hepimiz icin mukemmel gecer umarim
günaydın anneler :) biz bu hafta sonu çok yorulduk beşiğimizi kurduk bebek arabamızı aldık bebek bezlerini aldık baya bir alışveriş yaptıkKıyafetlerinide ütüledik çantamıza yerleştirdik
çok sağol canım benim allah razı olsunyazını okudum da sıkma canını sende canım düşüncesiz o kadar çok insanlar varki eğer müsaitsen şuan kuzunla konuşmaya çalış onu da sakinleştir geçer bu günler rabbim hepimizin yavrularını kucağımıza almayı nasip edecek inşallah
Kizlar ben insallah normal dogum yapmak istiyorum
Epidural konusunda kararsizim + lari ve - leri neler?
Ve normal dogum yapmak isteyen arkadaslar epidural alacak misiniz?
Merhabaa Annelerrr nasilsiniz? ben inanilmaz bir bogaz agrisiyla ugrasiyorum midem de fena halde yaniyooo gaviscon shrup verdi doktor mide yanmam icin ama banamisin demiyo .... ne yapacagimi bilmiyorum bogazlarim cok kotu
hadi gözünaydın canım sevindim senin adınainşallah cnm şuan kıpırdamalar başladı maşallah
bizim ilk sevgililer gunumuzde o zaman sevgilim olan esimden bi jest beklemedim degil. Ama aksama kadar hic bisi yoktu. Gun sonunda iyi geceler konusmamizda "bu arada bu gun sevgililer gunu, sevgililer gunun kutlu olsun" dedim. "hani sen onemsemiyordun bu gunu" deyip bi de beni bozdu onemsemiyorum dediysem, bi kutlu olsun deme de demedim mubarek :) ilk sevgililer gunu animiz bu, gerisini sen dusun ama iste simdi durum farkli, evde farkli bi aksam gecirelim istiyorum, gun bahane. 3 kisi olmamiza az kaldi, bi daha basbasa ozel gun kutlayamayacagiz, o yuzden her ozel ani dolduralim istiyorum :) bakalim artik, kismet :)
Günaydın cancazımGünaydın... Güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum hepimize:107:
Teşekkür ederim tatlımgider tabiki canım bayıldım ben bu halıya
kızlar günaydın iyi haftalar
sabah sabah neredeyse kötü olacak bir durum yaşadım eşim beni işyerime bıraktı kendini bilmez içmiş ama şişenin dibinde durduğu gibi durmayan insanım diye geçinen kişiler arabayla yanımızdan laf atmaya başladılar birtanesi indi üstümüze doğru yürüdü diğeri de özür diliyor bizden ben lütfen arabanıza binin ben hamileyim diyorum diğeri bak eşi yanında hamileymiş bin arabaya özür dileriz abi deyip diğerini bindirmeye çalışıyor. İşyerine gelince sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım ödüm patladı Allah korusun kanama vs yaşamayayım diye şimdide korkudan mı bilmiyorum yavrum henüz kıpırdamadı 1 saattir ALLAHA emanet dua edin kızlar.
güle güle kullanın canım çok güzel her iki cinsiyet için de uyar bence.
Günaydınn kızlarr...yeni bir günden (iş gününden) herkese merhaba ....teyzemle görüştüm az önce yengemin gelini yarım saat önce sezeryanla doğum yapmış...ilk bebeği...teyzemde telefonda bebeğin vıyak vıyak bağırışını duydum duygulandım biraz dedi...ayy beni bir heyecan bastı
Perşembe günü doktordaydım bayanın teki doğum yapmış 1 hafta önce kimlik çıkartmak için evrak alması gerekiyormuş hastaneden o yüzden gelmiş ayak üstü sohbet ettik =)
Kadına hamileliğin başından beri kız denmiş, suyu geldiği için 38. haftada sezeryana almışlar.
Bebek bir doğmuş ki erkek =)
Eşim hastaneyi birbirine kattı diyor
Her şeyini pembe almışlar bebeğin...
Şimdi gelde huylanma =)
Bana da gören erkek bebek bu diyor, usg de kız =)
Hangisine inanayım.
Bir de dinlediğim şu olaydan sonra
Allah'ım şunun tatlılığına bakın insanın içine sokası geliyor tombik tombik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?