Oyyyyyyyyyy yerim ben bunu yerrrrr
Hay MAŞALLAH
Benden böyle bir tatlılıkta bebek doğsun dünyayı unuturum
Kızlar sonunda kızımın odasını bitirdik.Nasıl olmuş..
Eki Görüntüle 969023
Eki Görüntüle 969024
Eki Görüntüle 969025
selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli perşembeden beri kv.de de olduğum için giremedim pek inşallah herkes iyidir bu arada cuma günü kontrolümüz vardı kuzum maşallah 40cm 2kilo 100 gr olmuş teyzeleri
cok güzel hayırlı olsunBebeğimin halısını da sipariş verdim, halımız geldiğinde odasına serip resimlerim
Eki Görüntüle 969878
kızlar ben geçmişi şuan okuyamayacağım pek müsait değilim suay dan haber var mı ya nasıl oldu
Merhaba kızlar, aranızayeni katıldım ben de 30+0 haftalık gebeyim.Nasipse bir oğlumuz olacak.Bu aralar uyku problemi yaşıyorum.Bu gece 2 - 3 saat anca uyudum diyebilirimbenimle aynı durumda olan var mı?
Bu arada kizlar sevgililer gunu geliyo, benim icin bebegimi gorecegim gune bir gun kala olmasi bakimindan onemli o gun aslinda. Bu zamana kadar hic kutlamadik biz 14 subati, ama 3 kisilik bir aile olmadan once basbasa gecirilecek her firsati degerlendirelim istiyorum. Var mi plan yapan, fikir hirsizligi yapasim var
Günaydınn kızlarr...yeni bir günden (iş gününden) herkese merhaba ....teyzemle görüştüm az önce yengemin gelini yarım saat önce sezeryanla doğum yapmış...ilk bebeği...teyzemde telefonda bebeğin vıyak vıyak bağırışını duydum duygulandım biraz dedi...ayy beni bir heyecan bastı
Amanın Allah muhafaza.. Aldık herşeyi... Gerçi bizim juniour sağını solunu göstermeye pek meraklıydı.. Fazla fazla gördük.. Allah yardımcısı olsun o ailenin.. Trajikomik resmen.. Zor bir durum...
Kuzum sen de gönlünü ferah tut.. Bir daha ki kontrolde doktoruna söyle tekrar baksın
iyi olmana sevindim canım maşallah senin kızına da inşallah böyle sağlıklı bir şekilde devam ederlerkızlar güzel annısler gunaydın cumartesi doktora gıttık tansıyon ılacına başlattı malesef kesede kireçlenme var tutabıldıgımız kadar tutacağız dedi bol su ıc dedi magnezyum ve tansıyon ılacı verdi 34 aspirini keseceğiz dedi sezeryan da olabılırmışız durum bu temızlıgımız bitti cok sükür bır tek bebeğin kıyafetlerı yıkanıp yerleşecek mobılyamızıda babası kurdu inşallah resimleri eklerim benı merak etmıssınız cok sükür ıyıyım suan elımde tansıyon aletıyle geziyorum alla nasıp ederse bu ayın sonunda ızne ayrılacağım
hayırlı olsun canım herseyı cok güzel olmuş
maşallah paşamıza bızımkıde 2kılo olmuş doktor ıyı de
cok güzel hayırlı olsun
sağol tatlım benım benım burdayım geldım işte
kızlar güzel annısler gunaydın cumartesi doktora gıttık tansıyon ılacına başlattı malesef kesede kireçlenme var tutabıldıgımız kadar tutacağız dedi bol su ıc dedi magnezyum ve tansıyon ılacı verdi 34 aspirini keseceğiz dedi sezeryan da olabılırmışız durum bu temızlıgımız bitti cok sükür bır tek bebeğin kıyafetlerı yıkanıp yerleşecek mobılyamızıda babası kurdu inşallah resimleri eklerim benı merak etmıssınız cok sükür ıyıyım suan elımde tansıyon aletıyle geziyorum alla nasıp ederse bu ayın sonunda ızne ayrılacağım
niye mecburen? çok mu iriymiş bebek annem kardeşimi 4.5 kilo doğurmuş canım önceden böyle rutin değilmiş şeker yüklemesi muhtemelen ta o zamanlardan şekeri vardı o bile normal doğurmuş yani bence normal istiyosan ısrar et
Ben beyazım baya ama eşim esmer ona çekerse benden de çıkmaz
Kızlar doğum şekline karar verdiniz mi? Benim kafam çok karıştı.İlk zamanlar normal diye diretiyordum ama şuan içimi garip bir korku sardı.Sürekli normal doğumla ilgili yazılar okuyorum ve bir sorun olmadıkça olması gerekende bu diyorum.Ama sonra aklım karışıyor.Epidural sezeryan mı olsam diyorum.. Normal doğumdan sonra vajinanın eskisi gibi olmadığını söylüyorlar hep etrafımda.Bazılarıda eskisinden daha iyi durumda diyor.Her kadının doğum hikayesi farklı tabi ama yinede insan ortak düşündüğü birilerini arıyor.Eşimde hiç karışmıyor bu konuya sen nasıl istersen diyor.Hypnobirthing kitaplarında kelebeği kozasından yırtıp çıkarmayı kim düşünür ki diyor.Böyle söylendiğinde kesinlikle normal olmalı diyorum.Doktorumla daha konuşmadım ama daha ilk muayenemde çatır çatır doğurucaz birlikte demişti.. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz, paylaşırsanız çok sevinirim..Yani aklım çooook karışık..
Allah'ım şunun tatlılığına bakın insanın içine sokası geliyor tombik tombik
sata göre 28+6 da gittiğimde 30+4 olarak çoktı yani neredeyse 2 hafta önden gidiyordu ve 41 cm 1481 gr dı iriymiş yani istersen normal yaparım ama bir hastasında normal olarak almış açılma olmayınca normal doğum ağrısını çekmiş ama mecburen sezaryene almış bende de öyle olacak diye birşey yok ama bende korktum tamam sağlıklı olsun da sezaryen olsun dedim gerçi nasip bakalım sonuna kadar ne olacak şuan şeker kontrollerim normal gidiyor
iyi olmana sevindim canım maşallah senin kızına da inşallah böyle sağlıklı bir şekilde devam ederlerInşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım
suay canım çok geçmiş olsun tekrar.
Iyi olmana çok sevindim, aklımız sendeydi.
Yorma sakın kendini evde, bir de hala çalışıyorsun.
Aman dikkat et canım benim.
Tansiyonunda inşallah normale döner balım.
Sezeryan ve ya normal artık hangisi bizim için iyiyse elbet o olacaktır.
Hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil.
Daha dikkatli ol, olur mu...
amin canım inşallahsağol gülüm ınsallah ıyı olur hep böyle devam eder
kuzum ya evet elımden geldıgınce dıkkat edıyorum doktor sezeryan olma ıhtımalınde yuksek dedi ıkı hafta sonra tekrar kontrolum var nst bağlıyorlar her gıttıgımde cok sükür sancım yok bebek dogum pozısyonunda hala dedi normal olabılır ama tansıyonun yukselırse alırız dedı o yuzden süreklı ölçüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun
kızlar güzel annısler gunaydın cumartesi doktora gıttık tansıyon ılacına başlattı malesef kesede kireçlenme var tutabıldıgımız kadar tutacağız dedi bol su ıc dedi magnezyum ve tansıyon ılacı verdi 34 aspirini keseceğiz dedi sezeryan da olabılırmışız durum bu temızlıgımız bitti cok sükür bır tek bebeğin kıyafetlerı yıkanıp yerleşecek mobılyamızıda babası kurdu inşallah resimleri eklerim benı merak etmıssınız cok sükür ıyıyım suan elımde tansıyon aletıyle geziyorum alla nasıp ederse bu ayın sonunda ızne ayrılacağım
geçmiş olsun canımm...allah hayırlısını versinn
biliyosun ben başından beri kendim için sezeryan istiyorum ama sen normal istiyorum diyince yazmak istedim doktorun daha destekleyici olabilirdi genede şu saatten sonra kendimi sezeryana hazırladım diyosan kafanı karıştırma hiç hayırlısı olsun öyle böyle çıkacaklar içimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?