2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar güzel annısler gunaydın cumartesi doktora gıttık tansıyon ılacına başlattı malesef kesede kireçlenme var tutabıldıgımız kadar tutacağız dedi bol su ıc dedi magnezyum ve tansıyon ılacı verdi 34 aspirini keseceğiz dedi sezeryan da olabılırmışız durum bu temızlıgımız bitti cok sükür bır tek bebeğin kıyafetlerı yıkanıp yerleşecek mobılyamızıda babası kurdu inşallah resimleri eklerim benı merak etmıssınız cok sükür ıyıyım suan elımde tansıyon aletıyle geziyorum alla nasıp ederse bu ayın sonunda ızne ayrılacağım

hayırlı olsun canım herseyı cok güzel olmuş

maşallah paşamıza bızımkıde 2kılo olmuş doktor ıyı de

Bebeğimin halısını da sipariş verdim, halımız geldiğinde odasına serip resimlerim

Eki Görüntüle 969878
cok güzel hayırlı olsun

kızlar ben geçmişi şuan okuyamayacağım pek müsait değilim suay dan haber var mı ya nasıl oldu

sağol tatlım benım benım burdayım geldım işte

Merhaba kızlar, aranızayeni katıldım ben de 30+0 haftalık gebeyim.Nasipse bir oğlumuz olacak.Bu aralar uyku problemi yaşıyorum.Bu gece 2 - 3 saat anca uyudum diyebilirim benimle aynı durumda olan var mı?

selam canım aramıza hoşgelsin bende 30+2 yim aynısı bende de oluyor artık uykuda düzensizlik başlayacak mecburen aman iyi olsunlar da uyumayalım

Al benden de o kadar... Ne yapsak ki .. :44:

maşallah canım hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün yüce rabbim o duyguyu bizlere de göstersin inşallah.

Benim eşime dense şu saatten sonra oğlunuz oldu =)
Hiç sorgulamadan kapar çocuğu götürür
Bizim mi değil mi hiç aklına gelmez

Bu hafta içi giderim büyük bir ihtimal =)
Bende bakmasını rica edeceğim doktorumdan.
Aman sağlıklı olsunda hiç gözüm yok şu saatten sonra, kız olsun erkek olsun.
O kadar sağlıkla ilgili sorun yaşayan arkadaşımız var neler çekiyorlar.
Şükretmek lazım her zaman.

iyi olmana sevindim canım maşallah senin kızına da inşallah böyle sağlıklı bir şekilde devam ederler inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım

Suay canım çok geçmiş olsun tekrar.
İyi olmana çok sevindim, aklımız sendeydi.
Yorma sakın kendini evde, bir de hala çalışıyorsun.
Aman dikkat et canım benim.
Tansiyonunda inşallah normale döner balım.
Sezeryan ve ya normal artık hangisi bizim için iyiyse elbet o olacaktır.
Hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil.
Daha dikkatli ol, olur mu...

sata göre 28+6 da gittiğimde 30+4 olarak çoktı yani neredeyse 2 hafta önden gidiyordu ve 41 cm 1481 gr dı iriymiş yani istersen normal yaparım ama bir hastasında normal olarak almış açılma olmayınca normal doğum ağrısını çekmiş ama mecburen sezaryene almış bende de öyle olacak diye birşey yok ama bende korktum tamam sağlıklı olsun da sezaryen olsun dedim gerçi nasip bakalım sonuna kadar ne olacak şuan şeker kontrollerim normal gidiyor

Canım ben de normal doğumu çok istemiştim ama nasip değilmiş.. Arkadaşım da benim doktorumda doğum yaptı.. Korktuğu için en başta sezeryan olsun dedi kestirip attı.. Doktor sezeryanla ilgili bile çok şey okuyup aklını karıştırma demiş. Çünkü herkesin doğum hikayesi çok farklı.. Kimi için normal doğum zor olurken kimi için sezeryan zor olur.. İnşallah hepimiz için en kolay doğum hangisi olursa onu yaşarız..

biliyosun ben başından beri kendim için sezeryan istiyorum ama sen normal istiyorum diyince yazmak istedim doktorun daha destekleyici olabilirdi genede şu saatten sonra kendimi sezeryana hazırladım diyosan kafanı karıştırma hiç hayırlısı olsun öyle böyle çıkacaklar içimizden

iyi olmana sevindim canım maşallah senin kızına da inşallah böyle sağlıklı bir şekilde devam ederler Inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım

sağol gülüm ınsallah ıyı olur hep böyle devam eder

kuzum ya evet elımden geldıgınce dıkkat edıyorum doktor sezeryan olma ıhtımalınde yuksek dedi ıkı hafta sonra tekrar kontrolum var nst bağlıyorlar her gıttıgımde cok sükür sancım yok bebek dogum pozısyonunda hala dedi normal olabılır ama tansıyonun yukselırse alırız dedı o yuzden süreklı ölçüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun

amin canım inşallah

Bebeğinin de senin de iyi olmanıza çok sevindim. Sayılı gün kaldı zaten canım, rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

hayırlısı artık cnm hala sabahki olayın etkisindeyim sağlıkla gelsinler de nasıl gelirse gelsinler artık anne olmak kolay değil çekeceğiz biraz ağrı desteğin için çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…