2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar bebek arabasını ne aldınız?
Bana pusetli travel sistem bebek arabalarını tavsiye ediyorlar.
Kuzenimin de elinde kraft twist travel sistem bebek arabası var çok temiz evinde zaten 400 tl ye verebilirim diyor.
Ben çok kararsızım, fikir verin bana hatunlar

Oyy kuzum geçmiş olsun.. Düşüncelerini dağıtacak birşeyler bul kendine tatlım..

Tatlım çok geçmiş olsun... Dikkat et kendine.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Çok yorma kendini..

Bende rahatladım senin adına canım
Maşallah kuzuna,böyle devam etsin sevinsin annesi.

çok sağol canım benim biz şuan karnımızdayken endişeleniyoruz annelik durumu şimdiden başladı inşallah evlatlarımız da hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar

geçmiş olsun canımm...allah hayırlısını versinn

bebeğinin de senin de iyi olmanıza çok sevindim. Sayılı gün kaldı zaten canım, rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

geçmiş olsun cnm hayırlısı neyse o olsun

tatlım çok geçmiş olsun... Dikkat et kendine.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. çok yorma kendini..

cok teşekkür ederim kızlar rabbım hepimize sağlıkla almayı nasip etsin

Saol canim donmus o zaman kizcem, benim konumuma gorr de degisiyor. Gece yatarken hickirik tuttu kizimi, baya bildigin vajinamda hissettim ben de. Hatta kaburgami da ittirip durdu, ayaklarini hissettim resmen. Ama emin olamiyorum iste, gun icinde de cok asagida hissetmiyorum hickirdiginda ama yine de gobegimin altindaki bolgelerde o kalp atisi gibi seyirme. Demek ki basi asagilarda. Belki capraz duruyodur, cunku daha cok gobegimin altinda sol tarafimda seyiriyo :) neyse, donecegi varsa doner dedigin gibi, donmezse de cani sagolsun kizimin. Merak ettim ben nasil anliyosun diye :) saol tekrardan canimmm :)

Günaydın kızlar.Cuma günü doktora gittim oğlumı görmeye.Hem de raporumu almaya.Normalde 32+0 oluyordum o gün.Maşallah benim tosun 33+2 çıktı.Boyu 44 cm. Kilosu 2015 gr. Doktorumuz bu koca kafalı oğlan baya uzun olcak dedi.Normalde ben de kısayım eşim de kısa.Hep kardeşime benzesin boyu uzun olsun diye dua ettim.inşallah bu şekilde devam eder.Kilosu da baya baya iyi dedi Bebek doğum kanalına girmiş.Seni inş. normal doğurtturucam dedi.2 hafta sonra kontrole çağırdı ve nstye bağlıcam dedi.Raporumu aldım ama hala çalışmaya devam.Yerime eleman bulamadılar daha.Bu hafta da çalışıcam.Haftaya da çalışma ihtimalim var.Bakalım ne kadar dayanabilcem.Benden haberler böyle kızlar.

Son düzenleme:

maşallah maşallah bebegı geriden gelen bı tek benım heraldee

maşallah maşallah bebegı geriden gelen bı tek benım heraldee

Yok canım yalnız değilsin.. Bizim de 100-150 gr eksiğimiz var.. Boyumuzu bilmiyorum.. Hastanede kaldığımda yemek yiyememiştim hiç.. Vitaminleri de alamadım.. Ben 7 kilo kaybedince bizim juniour da küçük kalmış.. Ama 32. Haftadan sonra coşuyor bebeler.. Hızlı büyüyorlar.. Yetiştiririz biz de diğer bebeklere..

Maşallah tosununa canım Kız halaya oğlan dayıya derler; kısmet

maşallah oğluna cnm benim de önde çıktı 2 hafta önce. Allah gönlümüze göre versin inşallah. Çalışamaz raporu mu aldın eğer öyleyse dikkat et ama Allah korusun herhangi bir durumda ne işyeri ne sgk bunu göze alamaz diye biliyorum belki de bildiğim yanlıştır.

canım neden zorunluu sezeryan bendede seker var ama dr bısey demedı bana

bilmiyorum ki istersen normal de yaparım dedi ama bir hastası normal istemiş sonra açılma olmayınca mecburi sezaryene almış ama o ağrıyı çekmiş gerçi benimde öyle olacak diye birşey yok ama zaten normal istememe rağmen normal mi olsun sezaryen mi diye ikilemdeydim doktorum öyle deyince sezaryene alıştırdım kendimi hayırlı sağlıklı doğsunlar da nasıl olursa olsun artık.

Günaydın anneler :) biz bu hafta sonu çok yorulduk beşiğimizi kurduk bebek arabamızı aldık bebek bezlerini aldık baya bir alışveriş yaptık kıyafetlerinide ütüledik çantamıza yerleştirdik
Hayirli olsun cnm ellerine saglik
sağol canım az az kıpırdamaya başladı korktum inan şuan iyiyim şükür

Çok geçmiş olsun cnm allah beterinden saklasin

Cnm çok geçmiş olsun Rabbim saglikla sihhatle kucagina almak nasip eylesin sorunsuz bir şekilde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…