kızlar günaydın iyi haftalar
sabah sabah neredeyse kötü olacak bir durum yaşadım eşim beni işyerime bıraktı kendini bilmez içmiş ama şişenin dibinde durduğu gibi durmayan insanım diye geçinen kişiler arabayla yanımızdan laf atmaya başladılar birtanesi indi üstümüze doğru yürüdü diğeri de özür diliyor bizden ben lütfen arabanıza binin ben hamileyim diyorum diğeri bak eşi yanında hamileymiş bin arabaya özür dileriz abi deyip diğerini bindirmeye çalışıyor. İşyerine gelince sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım ödüm patladı Allah korusun kanama vs yaşamayayım diye şimdide korkudan mı bilmiyorum yavrum henüz kıpırdamadı 1 saattir ALLAHA emanet dua edin kızlar.
haklısın cnm şuan daha iyiyiz şükür az az başladı kıpırdamalar maşallah
Oyy kuzum geçmiş olsun.. Düşüncelerini dağıtacak birşeyler bul kendine tatlım..
kızlar güzel annısler gunaydın cumartesi doktora gıttık tansıyon ılacına başlattı malesef kesede kireçlenme var tutabıldıgımız kadar tutacağız dedi bol su ıc dedi magnezyum ve tansıyon ılacı verdi 34 aspirini keseceğiz dedi sezeryan da olabılırmışız durum bu temızlıgımız bitti cok sükür bır tek bebeğin kıyafetlerı yıkanıp yerleşecek mobılyamızıda babası kurdu inşallah resimleri eklerim benı merak etmıssınız cok sükür ıyıyım suan elımde tansıyon aletıyle geziyorum alla nasıp ederse bu ayın sonunda ızne ayrılacağım
hayırlı olsun canım herseyı cok güzel olmuş
maşallah paşamıza bızımkıde 2kılo olmuş doktor ıyı de
cok güzel hayırlı olsun
sağol tatlım benım benım burdayım geldım işte
Bende rahatladım senin adına canım
Maşallah kuzuna,böyle devam etsin sevinsin annesi.
geçmiş olsun canımm...allah hayırlısını versinn
bebeğinin de senin de iyi olmanıza çok sevindim. Sayılı gün kaldı zaten canım, rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
geçmiş olsun cnm hayırlısı neyse o olsun
tatlım çok geçmiş olsun... Dikkat et kendine.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. çok yorma kendini..
Canım hıçkırdığında, elini karnında gezdir. "Kalp atışı" gibi olan hıçkırık hissinin en yoğun nerede olduğunu bul. Orası başının olduğu yer. Benim mesela vajinanın hemen üstü en şiddetli olarak hissettiğim yer. Dolayısı ile başı hala aşağıda. Seninki de dönmüş olabilir. Ama doğum için soruyor isen daha vaktin bol, döneceği varsa prensesin döner; endişe etme şimdiden
çok sağol canım benim biz şuan karnımızdayken endişeleniyoruz annelik durumu şimdiden başladı inşallah evlatlarımız da hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar
bende normal doğumdan yanayım ama gebelik şekeri çıktığından dolayı doktorum mecburen sezaryenle alacak
Günaydın kızlar.Cuma günü doktora gittim oğlumı görmeye.Hem de raporumu almaya.Normalde 32+0 oluyordum o gün.Maşallah benim tosun 33+2 çıktı.Boyu 44 cm. Kilosu 2015 gr. Doktorumuz bu koca kafalı oğlan baya uzun olcak dedi.Normalde ben de kısayım eşim de kısa.Hep kardeşime benzesin boyu uzun olsun diye dua ettim.inşallah bu şekilde devam eder.Kilosu da baya baya iyi dediBebek doğum kanalına girmiş.Seni inş. normal doğurtturucam dedi.2 hafta sonra kontrole çağırdı ve nstye bağlıcam dedi.Raporumu aldım ama hala çalışmaya devam.Yerime eleman bulamadılar daha.Bu hafta da çalışıcam.Haftaya da çalışma ihtimalim var.Bakalım ne kadar dayanabilcem.Benden haberler böyle kızlar.
maşallah maşallah bebegı geriden gelen bı tek benım heraldee
Günaydın kızlar.Cuma günü doktora gittim oğlumı görmeye.Hem de raporumu almaya.Normalde 32+0 oluyordum o gün.Maşallah benim tosun 33+2 çıktı.Boyu 44 cm. Kilosu 2015 gr. Doktorumuz bu koca kafalı oğlan baya uzun olcak dedi.Normalde ben de kısayım eşim de kısa.Hep kardeşime benzesin boyu uzun olsun diye dua ettim.inşallah bu şekilde devam eder.Kilosu da baya baya iyi dediBebek doğum kanalına girmiş.Seni inş. normal doğurtturucam dedi.2 hafta sonra kontrole çağırdı ve nstye bağlıcam dedi.Raporumu aldım ama hala çalışmaya devam.Yerime eleman bulamadılar daha.Bu hafta da çalışıcam.Haftaya da çalışma ihtimalim var.Bakalım ne kadar dayanabilcem.Benden haberler böyle kızlar.
canım neden zorunluu sezeryan bendede seker var ama dr bısey demedı bana
Hayirli olsun cnm ellerine saglikGünaydın anneler :) biz bu hafta sonu çok yorulduk beşiğimizi kurduk bebek arabamızı aldık bebek bezlerini aldık baya bir alışveriş yaptıkkıyafetlerinide ütüledik çantamıza yerleştirdik
sağol canım az az kıpırdamaya başladı korktum inan şuan iyiyim şükür
maşallah maşallah bebegı geriden gelen bı tek benım heraldee
kızlar güzel annısler gunaydın cumartesi doktora gıttık tansıyon ılacına başlattı malesef kesede kireçlenme var tutabıldıgımız kadar tutacağız dedi bol su ıc dedi magnezyum ve tansıyon ılacı verdi 34 aspirini keseceğiz dedi sezeryan da olabılırmışız durum bu temızlıgımız bitti cok sükür bır tek bebeğin kıyafetlerı yıkanıp yerleşecek mobılyamızıda babası kurdu inşallah resimleri eklerim benı merak etmıssınız cok sükür ıyıyım suan elımde tansıyon aletıyle geziyorum alla nasıp ederse bu ayın sonunda ızne ayrılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?